Jump to content

Community Status Updates

Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Yeah. You did it. I will admit my defeat :P
Sep 08 2010 10:29
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Μπα δεν έχω ακούσει κάτι. Έχουμε χαθεί. Λογικά απο τους συντονιστές του club (Stefi, LNEnja) εξαρτάται. Σε αυτές απευθύνσου :p
Sep 07 2010 20:28
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Αλήθεια με το cosplay τι γίνεται ? Φτιάχνονται οι στολές, δεν φτιάχνονται ? Έχουμε κανένα νέο ?
Sep 07 2010 20:12
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ναι, έχω ξεπατωθεί στο διάβασμα. Όλη την ημέρα διαβάζω ασταμάτητα :p Εσύ μόνο 5 δίνεις ? Μπράβο. Πήγες καλά δηλαδή καλά στην προηγούμενη εξεταστική ? Η αλήθεια είναι πως τον Aizen δεν μπορεί να τον ζωγραφίσει μια κοινή θνητή. Χρειάζεται υπερφυσικές δυνατότητες για να αποδωθεί πραγματικά το εύρος της θεότητας του. Κάτι που ούτε εσύ ούτε και ο Kubo κατέχετε. :P
Sep 07 2010 19:37
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Hey, τι κάνεις ? Πως πάει η εξεταστική, όλα καλά ? Δίνει πολλά σε αυτήν ? Είδα στο topic με τα artwork πως ζωγραφίζεις. Είσαι πολύ καλή, keep at it. Αλλά θα είσαι πολύ καλύτερη αν ζωγραφίσεις τον ένα και μοναδικό *points at my avatar* :p
Sep 07 2010 10:10
Photo

Black Kaiser → Jiraiya

[QUOTE=Jiraiya;420733]Καλά μη χαίρεστε και πολύ.Δε πρόκειται να νικήσει ο Ichigo.Ο Aizen είναι ο μόνος κακός που έχει μείνει και αν χάσει τελειώνει το manga εκτός αν εμφανίσει από το πουθενά άλλον κακό.[/QUOTE] [QUOTE=Jiraiya;420733]Επίσης θα το ξαναπώ.Με νευριάζει που έχει κάνει τον Aizen τόσο απρόσεκτο.Πιο παλιά δε πρόκειται να γινόταν κάτι τέτοιο. [/QUOTE] Πες τα, πες τα :tensai:
Aug 26 2010 15:48
Photo

Black Kaiser → kelborn3

[QUOTE]Δεν μου στεκει καλα να τον βλεπω να τα εχει χασει σαν μικρο κοριτσακι.[/QUOTE] Αν έτσι είναι ο Aizen όταν "τα έχει χάσει" δεν ανησυχώ γι'αυτόν καθόλου τότε. Στο τέλος Aizen will prevail just as planned. :P
Aug 26 2010 14:02
Photo

Black Kaiser → iristella

Έλα ! Εντάξει με το "μπυρόνι", αλλά όχι και "chan". :p
Aug 06 2010 13:42
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Μια χαρά ρε, δεν βλέπω να διαφωνούμε τελικά. Και εγώ τον Αιζεν τον προτιμούσα όπως ήταν παλιότερα να λέμε την αλήθεια.
Aug 06 2010 11:33
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Για το συγκεκριμένο chapter ήταν πραγματικά stunned και όχι φτιαχτό. Μάλιστα τον είδαμε πρώτη φορά τόσο θυμωμένο. Για τις υπόλοιπες είναι απλά ανόητος τρόπος του συγγραφέα να αφήνει cliffhanger. Παρόλα αυτά δουλεύει, δεν ξέρεις πόσοι πίστεψαν ότι ο Aizen όντως θα πέθαινε εδώ, λες και ήταν αυτό ποτέ δυνατό. Το θέμα είναι πως οι συγκεκριμένοι τύποι θεωρούν το chapter πολύ καλό ενώ στο επόμενο "πέφτουν απο τα σύννεφα" και το χαρακτηρίζουν "troll". Εγω γι'αυτό λέω, δεν αναφέρομαι σε εσένα ή σε κάποιον που δεν του αρέσει το πως πάει η σειρά. Προφανές και έχω βαρεθεί να βλέπω τον Aizen να πολεμά. Αυτό μας δείχνει εδώ και 30 chapters τώρα. Αλλά όχι και troll επειδή η πλοκή δεν πάει έτσι όπως σου αρέσει. Υπήρξαν πολλά troll σε αυτήν την σειρά αλλά σίγουρα όχι αυτό.
Aug 05 2010 21:47
Photo

Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu

LOL :hihi2: Δεν πιστεύω πως έκανα και κατι ιδιαίτερο που να αξίζει special thanks αλλά thanks anyway !
Jul 31 2010 19:23
Photo

Black Kaiser → LNEnja

:unlucky: Κοίτα χαρά και εσύ. You are laughing at me, I know. I do not worry though, my God is ok, you'll see. Gin is dead. Just wait, yeah, one week. That is it. :borednn9: Και όντως το Bleach έγινε πάλι Bleach. Αρκετά ασχοληθήκαμε με Don Kanojides και keigo. Άντε να έρθει και ο Ichigo να τελειώνουμε απο αυτό το arc.
Jul 30 2010 19:51
Photo

Black Kaiser → kakashi sensei

[QUOTE]"[B]open your mind and your ass will follow".[/B][/QUOTE] Με πέθανες ! :kakaka::kakaka::kakaka:
Jul 30 2010 13:00
Photo

Black Kaiser → kelborn3

[QUOTE=kelborn3;414613]Mην τα γραφεις αυτα ρε.Θα σε φανε τα fangirls... [/QUOTE] Δεν τρώγομαι εγώ. I am a hero. :8):
Jul 30 2010 09:16
Photo

Black Kaiser → Tea-chan

Fair enough. Όντως είναι μεγάλο twist για τα δεδομένα της σειράς. And ya know Aizen ain't dying here. Ούτε και είναι κενός. Το έχω ξαναπεί οτι πιστεύω πως μέχρι το τέλος θα μάθουμε πράγματα γι'αυτόν. Εδώ ο mangaka έδωσε background για τους espada, δεν θα δώσει για τον κεντρικό του κακό ? Αλλα μέχρι τότε έχεις το δίκιο σου να τον αποκαλείς "βαρετό". Τέλος, δεν νομίζω η Rangiku να είναι νεκρή χωρίς κάποιον αποχαιρετισμό, τελευταία λόγια κλπ.
Jul 28 2010 18:21