Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Black Kaiser → Arkenia
[QUOTE=Arkenia;434168]Worth watching.:thatsit:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=qvvJmEVP0MA[/media][/QUOTE]
Όντως. Παίζει να είναι και το καλύτερο Bleach AMV που έχω δει.
Thanks for sharing it ! :thumbup:
Οκτ 03 2010 23:58
Black Kaiser → LNEnja
Σιγά μην βγει και το 2023. Σε πέντε-έξι-εκατό chapters έξω θα είναι. Mark my words.
Και ποτέ δεν θυμώνω, don't worry. Your heads are safe...for now.:canthelp:
Οκτ 01 2010 22:02
Black Kaiser → LNEnja
[SPOILER]
[IMG]http://img833.imageshack.us/img833/5416/128755991414878284.jpg[/IMG]
[SPOILER]Εξάλλου δεν είναι νεκρός. Απλά είναι λίγο...στριμωγμένος. He'll be back very soon :canthelp:[/SPOILER]
[/SPOILER]
Οκτ 01 2010 16:27
Black Kaiser → DarkElf
Nah, πιο πολύ για πλάκα το κάνω, obviously. (Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να δω τι θα φέρεις μαζί σου...εε) Ούτε έχω κανένα πρόβλημα με τους όμο-τύπους απλά....
[SPOILER]μακριά απο εμένα :burningbe3:[/SPOILER]
Σεπ 27 2010 23:14
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, τέλος για εμένα.
[SPOILER]Και απο εδώ και πέρα θα πάρω κάποια μέτρα ώστε να αποτρέψω τέτοιο ατυχές ενδεχόμενο.:smokingg:[/SPOILER]
Σεπ 27 2010 23:01
Black Kaiser → DarkElf
Τυπικός καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και πληροφορικής. In short : ΒΛΑΚΑΣ as you said. Αντε μακάρι να το ξεφορτωθείς και αυτό.
[SPOILER]
Οχι. Ούτε καταλάθος δεν θέλω να δω. Μακριά.[/SPOILER]
Σεπ 27 2010 22:46
Black Kaiser → DarkElf
Ωχ, τα πήγες καλά τουλάχιστον ? Καλη επιτυχία. Λογικά είναι το τελευταίο ?
Εντάξει, απο το να πεθάνει καλά είναι και έγκλειστος. He'll be back ! ;)
[SPOILER]Μμμμ...πλάκα κάνεις ελπίζω. Νόμιζα ότι δεν είχες όρεξη για χιούμορ. Περίμενε, τότε δεν σημαίνει ότι πραγματικά θα τα φέρεις μαζί σου εε? :sadist:[/SPOILER]
Σεπ 27 2010 22:26
Black Kaiser → DarkElf
Nah, it's called humor. I am just teasing you, you know. :p
[SPOILER][SIZE=1]ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε χρήση yaoi θέματος σε οποιοδήποτε επιχείρημα που μελλοντικά προτίθεσαι να χρησιμοποιήσεις. [/SIZE][/SPOILER]
Σεπ 27 2010 22:16
Black Kaiser → Strange Loop
[QUOTE=Strange Loop;431993]φυσικα και υπαρχει φιλε(κυκλοφορουν 15 λεπτα μετα την προβολη τους τα επεισοδια στο νετ), εγω το ειδα με το που ξυπνησα...[/QUOTE]
Εχμμμ.. link ? :D
Σεπ 27 2010 14:37
Black Kaiser → Robin-Chwan
Αν το παιχνίδι καρτών συνδιάζεται με εξελιγμένους προβολείς ολογραμμάτων πλασμάτων της κάθε κάρτας αλλά και με αρχαία αιγυπτιακή μαγεία, μια χαρά διασκεδαστική σειρά γίνεται. Είναι η μόνη σειρά που οι χαρακτήρες φαίνονται τόσο cool ενώ στέκονται σε όλη την διάρκεια της μάχης στο ίδιο σημείο.
Ενώ το original το έβλεπα σε english dub, το GX το είδα στην κανονική του γλώσσα. Έμαθα πως κάποια ονόματα τα "σκοτώσανε" στο αγγλικό όπως αυτό του Ed Phoenix που το αλλάξανε για κάποιο λόγο σε "Αster" το οποίο παραπέμπει στον συμπαθέστατο και κοντό Γαλάτη ήρωα. Γενικά το YGO είναι το μοναδικό anime που έχω δει σε english dub ποτέ.
Σεπ 26 2010 20:42
Black Kaiser → Robin-Chwan
Kαλά παρατηρήσατε mrs Robin-Chwan. Kudos to you.
Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ήταν η έμπνευση του δικού μου account name και όχι η ομώνυμη μπύρα όπως πολλοί στο forum πιστεύουν (έστω και αν τυχαίνει να είναι η αγαπημένη μου). Τώρα βέβαια αμφιβάλλω αν οι σεναριογράφοι του YGO GX είχαν την μπύρα στο μυαλό τους όταν βγάζανε το "ψευδώνυμο" του Ryo.
Ποτέ δεν ξέρεις όμως, Ιαπωνία είναι εκεί.
Σεπ 26 2010 20:16
Black Kaiser → exonvirus
Οχι δεν έγραψες κοτσάνα. Δεν θεωρώ καμία άποψη κοτσάνα (πέρα των προφανέστατων βεβαίως). Δεν χρειάζεται να κάνεις edit πουθενά. Αυτή είναι η απόψη σου και τέλος. Απλά σου είπα μια διαφορετική άποψη να την έχεις κατα νου. Cheers.
Και πραγματικά δεν είναι χώρος όταν για να διαβάσεις μια γνώμη για το τελευταίο κεφάλαιο πρέπει πρώτα να αγνοείς καμια 20αριά ποστ γεμάτα bashing. Σου σπάει τα νεύρα κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι διασκέδαση ! Μπορεί τώρα να μην είναι εμφανές αλλά παλιότερα αυτό γινόταν αυτό κάθε μέρα. Εμένα το One Piece δεν μου αρέσει, το dropαρα και τέλος. Δεν το διαβάζω μόνο και μόνο για να έχω κάτι να κοροιδεύω.
Σεπ 25 2010 16:40
Black Kaiser → exonvirus
Hey you, αγαπημένη μου artist. Ξαναδιάβασε πάλι το thread και πες μου ακριβώς ΣΕ ΠΟΙΟ σημείο έγινε σύγκριση Bleach - One Piece ώστε να έχει δίκιο ο matassos σε όλα όσα λέει. Πουθενά, μα πουθενά. Δεν είπε ΚΑΝΕΙΣ οτι το Bleach είναι καλύτερο manga απο το OP. Ξαναδιάβασε το thread.
Η μόνη σύγκριση που έγινε ήταν σύγκριση [B]συμπεριφορών[/B]. Στο thread του OP συζητάνε για την πλοκή της σειράς, για το πως θα είναι η ισορροπία των δυνάμεων σε κάθε πλευρά μετα το τέλος του πολέμου, για το πως θα είναι τα μέλη του sh crew έπειτα απο το break etc. Έτσι λοιπον στο thread του Bleach αντι να συζητάμε πράγματα για την πλοκή, ΟΣΟ χειρότερη να ειναι αυτή απο εκείνη του OP, οι περισσότεροι spamαρουν με posts τύπου "trolling, asspull, plotkai etc". Και επειδή είσαι καινούρια σε πληροφορώ οτι το κακό είχε παραγίνει πριν μερικούς μήνες όπου εμένα παρόλο που μου άρεσε η σειρά, απο το πολύ bashing κατάφεραν να με κάνουν να μην postaρω για πολύ καιρό. Αν εσύ συμφωνείς με τον matasso πως είναι σωστό να έχουν τα 100 άτομα που τους αρέσει το OP χώρο να συζητούν αλλα όχι αυτά τα 5 που τους αρέσει το Bleach, μάλλον κάνεις λάθος.
Αλλά όπως είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πια. Ας κοροϊδεύουν όσο θέλουν. Υπάρχουν και ξένα forum που μπορείς να συζητησεις για το Bleach χωρίς να είσαι πρώτα υποχρεωμένος να διαβάζεις πρώτα τον κυκεώνα των spam.
Σεπ 25 2010 15:47
Black Kaiser → exonvirus
OMG ! ! !
Τέλειο. Καλύτερο και απο το manga ! Μπράβο σου πραγματικά ! Keep at it ! :thumbup:
Σεπ 18 2010 15:53

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται