Community Status Updates
Black Kaiser → Tea-chan
[QUOTE][B]NAI, [SIZE=4]NAI,[/SIZE] [SIZE=6]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/QUOTE]
Xμμ, ωραία αντίδραση. Ή είχες βαρεθεί τόσο πολύ με τα προηγούμενα chapters και χαίρεσαι που βλέπεις επιτέλους κάτι ενδιαφέρον ή μισείς τον Gin τόσο πολύ :p
Jul 28 2010 12:20
Black Kaiser → kelborn3
ΝΤΟΙΝΓΚ !
Πορωμένε, πορωμένε :p
Τουλάχιστον θα ήταν καλύτερα απο τον Minato, ο οποίος σε μερικά chapter θα πληρεί τα κριτήρια για να μπει στα Black Lantern Corps.
Jul 22 2010 11:01
Black Kaiser → Tenshi
Μπράβο που το βρήκες με τόσα λίγα "Ναι". Αλλα μάλλον βοήθησαν και τα πολλά όχι. :p
Jul 19 2010 18:41
Black Kaiser → DarkElf
Καλα και εγώ όταν λέω βιβλία δεν εννοώ την Εισαγωγή στην Θεωρία Σημάτων προς Θεού. Μυθιστορήματα και ιστορικά. Είναι ωραία να έχεις μερικές μέρες ελεύθερες να τις περνάς έτσι.
Jul 19 2010 17:56
Black Kaiser → DarkElf
Βασικά αυτήν την εποχή βαριέμαι να ασχοληθώ με manga/anime γενικά, (NOT including Bleach of course :p), Μπορεί αργότερα να πιάσω το Gantz που το έχω standby εδώ και καιρό.
Τελευταία το έχω ρίξει σε βιβλία να πω την αλήθεια. Εσύ ποια άλλα 3 σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ? (Αν είναι yaoi μην μου απαντήσεις :p)
Jul 19 2010 17:34
Black Kaiser → DarkElf
Ναι, με "έσυραν" αλλά τελικά αγοράσαμε αυτά που θέλαμε. :uhh:
[I][B]Nurarihyon no Mago [/B][/I]εε? Ενδιαφέρον ακούγεται, μπορεί να το ξεκινήσω αλλά αργότερα. Τώρα πρέπει να αρχίσω κάποια άλλα που έχω ήδη "σταμπάρει" πιο πριν.
Jul 19 2010 17:23
Black Kaiser → LNEnja
Thanks και για τα δύο ! :ureshii:
Ειδικά όμως για την πρώτη ! Βάζω την θρησκεία (Aizen-sama) πιο πάνω απο τις γυναίκες (Harriberu & Yoruichi) :P
Jul 16 2010 22:18
Black Kaiser → LNEnja
Περιμένω να μου στείλεις το καταπληκτικό φόντο με τον καταπληκτικό χαρακτήρα της καταπληκτικότερης σειράς. :8):
Jul 16 2010 09:16
Black Kaiser → Tenshi
Όντως, είναι πιο υποφερτό. Ευτυχώς γιατί όλο και πιο πολλά παιχνίδια τελευταία χρησιμοποιούν stream server.
Jul 13 2010 20:08
Black Kaiser → Hyuuga_Nikorasu
Oχι, εντάξει η Ισπανία ήταν καλύτερη ομάδα και το "χώνεψα" εύκολα. :p
Προχθές δεν μπορούσα να έρθω γιατί με ήθελε εκείνη την ώρα ο πατέρας μου να τον βοηθήσω σε κάτι. Θα τα πούμε στο meeting αυτήν την εβδομάδα.
Jul 11 2010 05:59
Black Kaiser → Kenny
Και εγώ έτσι αντέδρασα και είπα να την βάλω. Θεούλης αυτός που το έφτιαξε. :mafia:
Jul 09 2010 09:26
Black Kaiser → Serperoth
[QUOTE](Black Kaiser, η sig σου τα σπάει!)[/QUOTE]
Thanks man.
Jul 08 2010 22:34
Black Kaiser → veg3ta
Sorry που απαντώ λίγο αργά αλλά άντρας είναι ο Ζeref (δηλαδή απο όσα ξέρουμε). Θα δεις αργότερα γιατί η φωνή είναι γυναικεία, υπάρχει εξήγηση.
Jul 07 2010 10:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed