Community Status Updates
Atridis → Lady Sen
hello και απο εδω,welcome στο forum ((αν και νομιζα πως εισουν ειδη μελος)),,,,τι νεα :P:):)
Jul 29 2009 12:18
Atridis → Exosouler
hello re exosouler kai esi simforumitis tora se pira xabari:P:P
Jul 26 2009 02:09
Matu-san → Atridis
Ναι, θα φέρω το cd player μιας και κανένας άλλος δεν δείχνει πρόθυμος να φέρει κάτι ανάλογο!
Jul 23 2009 08:30
Atridis → Matu-san
hello να σου πω ρε Matu στο beach παρτυ σιγουρα θα φερεις cd player το οποιο πεζει Mp3 για να ξερω αν ειναι να φερω και εγω ενα cd με τα αγαπημενα μου οpenings kai endings?
Jul 23 2009 00:54
Atridis → Namida
Αν τελικα γινει ((γιατι δεν βλεπω και πολους να θελουν)) θα γινει την επομενη Τεταρτη η Πεπμτη.
Jul 16 2009 13:41
Atridis → Namida
hello να σου πω σκεφτομαι να φταξω ενα Thread για να μαζευτουμε ολοι να παμε σινεμα να δουμε την live action tenia blood+ πες μου αν ειναι και θες να ερθεις για να δο αν θα μαζευτουνε ατομα.
Jul 16 2009 11:19
Atridis → Neuro
hello να σου πω φτιαχνο ενα Thread για να μαζευτουμε ολοι να παμε σινεμα να δουμε την live action tenia blood+ πες μου αν ειναι και θες να ερθεις για να δο αν θα μαζευτουνε ατομα.
Jul 16 2009 00:23
Atridis → dimitorisu
hello φιλε λιπον ειδα την αγγελια σου και ενδιαφερομαι για τοις φιγουρες naruto οποτε πες μου αν ειναι μια τιμη για να δω αν θα τοις παρω.
Jul 15 2009 00:40
Atridis → Staffordshire
hello φιλε ειδα την αγγελια σου και ενδιαφερομαι για τα ninja scroll dvd ειναι ακομα διαθεσημα??,,,plz απαντησε μου asap...
Jul 15 2009 00:36
Neuro → Atridis
Μέσα στην βδομάδα λογικά θα πάω οπότε θα το διορθώσω αν έχω κάνη λάθος...εγώ με βάση το google earth και τον χάρτη με τα δρομολόγια τα έγραψα αυτά.
Jun 28 2009 13:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed