Community Status Updates
Atridis → Neuro
Ρε να σου πω η σταση ειναι ΚΑΛΑΜΑΚΙ το θυμαμε γιατι ειχα παει προσφατα,,εσυ ομως ξανατσεκαρετω μην γινει κανα λαθος και παρουμε και τους αλους στον λεμο μας.
Jun 28 2009 00:53
Atridis → MisaYoshiko
Μπααα καθολου hip hop:P,παντος αν ειναι πες και σε αλους αν θελουν να ερθουν:),,,,cyaaaa
Jun 25 2009 22:37
MisaYoshiko → Atridis
ειχα μια κρυφη ελπιδα μηπως εχει και χιπ χοπ:Ρ δε πειραζει...θα τα πουμε στην προβολη
Jun 25 2009 15:24
Atridis → MisaYoshiko
Ξεχαστικα:P λιπον το ((festival)) αρχιζει στις 8 αλλα η μπαντα μου θα βγει στις 10:30,και πεζουμε thrash death((ειμαστε οι μοναδικοι βεβεα γιατι οι αλοι πεζουν rock)):P
Jun 25 2009 15:07
MisaYoshiko → Atridis
χεχε καλα ολα αυτα αλλα δε μου ειπες ουτε τι μουσικη παιζετε ουτε τι ωρα ειναι:Ρ
Jun 25 2009 08:04
Atridis → MisaYoshiko
Γειαααα,λιπον αυτη την Παρασκευη 26 του μηνα εχω live με την μπαντα μου στο αλσος τις Νεας Σμυρνης,μαζι με αλλα 3 μαθητικα σιγκροτηματα,η εισοδος ειναι δωρεαν αν δεν εχεις τπτ καλυτερο να κανεις και θελεις ελα και πες και σε αλλα παιδια μιπος ενδιαφερονται και αυτοι:):).........αυταα,θα τα ξαναπουμε στην προβολη cyaaaa
Jun 25 2009 00:44
Atridis → MisaYoshiko
Ναι δυστηχος:( 23 τελιωνω γιατι οταν οι αλοι εδιναν κανονικα εμεις κολοβαραγαμε 2 εβδομαδες γιατι ο διευθηντης μας ειναι ηληθιος :@
Jun 21 2009 16:39
Atridis → MisaYoshiko
μπααα εγω δεν πεζει για μεθαυριο θα δινω μαθηματικα κατευθηνσης την επομενη μερα:(:(
Jun 21 2009 02:22
Atridis → MisaYoshiko
ok thanks για την ενημερωση,θα περιμενω να δω τα ωρεα cos που θα κανεις:)Λιπον θα τα πουμε στο παρτυ στις 4 ,και στην προβολη του dragon head στης 29 ((θα ερθεις στην προβολη εε??))
Jun 20 2009 17:14
MisaYoshiko → Atridis
εγω δε θα κανω.. μπορεις να κανεις εσυ απλα στο ειπα για να ξερεις οτι δε θα εχει κληρωση κλπ. εγω μια φορα εχω κανει μονο, εκεινη που με γνωρισες, αλλα ετοιμαζω πολλα και ωραια απο σεπτεμβρη:Ρ προς το παρον οχι..
Jun 20 2009 12:10
Atridis → MisaYoshiko
sorry διαβασα λαθος ακιρο το προηγουμενο μνμ που σου εστιλα((ξεφτιλαααα :P:P:P)) παντος απο οτι ειδα μπορει να κανει καπιος cos εε??
Jun 19 2009 23:29
Atridis → MisaYoshiko
Thanks για την ενημερωση:):)εσυ θα κανεις cos η δεν προλαβενεις??
Jun 19 2009 22:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed