Community Status Updates
Atridis → Staffordshire
α οκ δεν πιραζει και απο μερους μου συγνωμη για την καθηστερημενη απαντηση αλλα ειμουν διακοπες,λιπον η τιμι απο οτι θημαμε ηταν 10 euro αν ειναι ακομα η ιδια η εχει αλαξει πες μου και αν ειναι κανονιζουμε μερος και ωρα συναντησης για να παρω το dvd.
Aug 19 2009 14:00
Staffordshire → Atridis
Hello, sorry tora to eida to minima.
Nai einai akoma diathesimo to Ninja Scroll/
Aug 05 2009 15:31
Atridis → Lady Sen
[EMAIL="Atridis666@hotmail.com"]Atridis666@hotmail.com[/EMAIL] ((και οχι δεν ειπες βλακεια :P:P))
Jul 31 2009 00:45
Atridis → Lady Sen
χμμμ [B]spirited away ε πολλυ καλη ταινια και οντος απλο αλλα καλω cosplay,εγω σου προτεινω να αρχησεις να το ετοιμαζεις και εχις χρονο μπροστα σου,και [/B]μακαρι να καταφερις να μας θαμποσεις ολους:P,βασικα και εγω οταν εκανα το πρωτο μου cosplay το ετιμασα κυριολεκτικα μια ωρα πριν παω στο παρτυ αλλα νταξι δεν ιταν και τπτ τρομερο και δεν μου πολυαρεσε αλλα παραδοξος αρεσε σε αλλα παιδια,, αν θες κανε με add στο msn να σου δειξω φοτο απο αυτα που εχω κανει και να τα πουμε κιολας:)
Jul 30 2009 14:30
Lady Sen → Atridis
[B]Βασικα εγω δεν εχω ιδεα ακομα.. -.- σκεφτομαι την Chihiro(spirited away) που ειναι και πολυ απλο.Αν και η Lucy (Elfen Lied) ειναι η αγαπημενη μου δν θελω να την γελοιοποιησω και να κινδυνευσει να υποβαθμιστει (καταλαβαινεις)..Κοιτα για 1ο μ cosplay θα βαλω τα δυνατα μου και θα προσπαθησω να σας θαμπωσω ολους!!!χαχαχαχαχα :-P[/B]
Jul 30 2009 02:08
Atridis → Lady Sen
ναι ρε ενοιτε σε ολα τα cosplay parties παω και θα εχω κανει και cosplay ((αν προλαβω θα κανω jiraiya (naruto),αν δεν προλαβω να το ετιμασω θα κανω dr.stein (soul eater) που ειναι και ποιο απλο και αν δεν προλαβω ουτε αυτο θα κανω neji (naruto) το οποιο το εχω ξανακανει και το εχω ετοιμο)) εσυ θα ετιμασης κανα cosplay?
Jul 30 2009 00:45
Lady Sen → Atridis
[B]Γεια σου και σενα φιλε μου με την πιτσα με τα μανηταριααααααα ^^ Ολα καλα βρε!!Περιμενω πως και πως το cosplay του Σεπτεμβριου!!Αληθεια θα σε δω και εκει??^.^
[/B]
Jul 29 2009 23:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed