Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Revan → Atridis

hahah ελα ρε bro ωραιος και **** βγηκε το κοστουμι και το backstory με την yakuza you get my vote (Y)
Οκτ 03 2010 23:49
Φωτογραφία

Atridis → Revan

xaxa thanks ego imoun o cyborg thimase p rotaga gia to mati ee telika ekana ali pateda...
Οκτ 03 2010 23:46
Φωτογραφία

Revan → Atridis

1. Χαρτονι απο κωλοχαρτο 2. Κολλητικη ταινια 3. COMBINE 4.????????? 5. PROFIT
Σεπ 26 2010 02:12
Φωτογραφία

Atridis → Revan

man to koloxarto pou ipes dn me voithise kai polli....
Σεπ 26 2010 02:02
Φωτογραφία

Violet.Darkness → Atridis

sry για την καθυστερηση.. με ειχες ρωτησει πως να κανεις το κουτι του Gaara.. εγω με φελιζολ το ειχα κανει... κολλησα πολλα κομματια φελιζολ και τα εκοψα στο σχημα που ηθελα...μετα το εβαψα με σπρει και τα σχεδια με πινελο... απλα πραγματα... μια κορδελα στη μεση και το καπακι παλι με φελιζολ και κολημα...
Μάι 12 2010 23:33
Φωτογραφία

Atridis → DmJapan

hello kai apo do man :P lipon tha s stilo to msn m se pm na me addaris na milisoume gia to cosplay p legame.
Απρ 18 2010 23:19
Φωτογραφία

Atridis → SpirosK81

νταξι κατεβηκαν τωρα οι φοτο απλος τοις πρωτες 3 φορες π πηγα να τοις κατεβασω μ ελεγε ((the file is temporarily unavailable)) και νομιζα οτι πεζει καποιο προβλημα αλλα τελικα οκ
Ιαν 06 2010 21:59
Φωτογραφία

SpirosK81 → Atridis

Αν δεν κατεβαίνουν και από το megaupload τι να πω πια... εμένα κατεβαίνουν πάντως...
Ιαν 06 2010 11:08
Φωτογραφία

Atridis → Lilia20

thanks gia to add :)
Δεκ 17 2009 23:41
Φωτογραφία

Matu-san → Atridis

Το είχα ξεχάσει τελείως πως θα κάνεις cos. από το resident evil! Από ποιο resi είναι οι χαρακτήρες που θα κάνετε? Εγώ σκεφτόμουν να κάνω κάτι τελείως random, μιας είμαι λίγο τεμπέλης όσον αφορά τις κατασκευές :D άσε που δεν ξέρω πως θα το ετοιμάσω, μιας και είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής (Βασικά ζήλεψα τους άλλους που θα ετοιμάσουν κάτι, και δεν θέλω να είμαι ο μόνος "ξενέρωτος" στο πάρτυ! :D)
Νοέ 03 2009 16:52
Φωτογραφία

Atridis → Matu-san

ρε μολις ειδα το ποστ σου για ζομπι κοσπλει,,λιπον εγω ο gtp και ο majeh θα κανουμε κοσ απο resident evil σιγκεκριμενα εγω τον executioner ο gtp ton tipo me to chainsaw kai o majeh τον chris οποτε αν θες εσι κανε ενα zombie η οτι αλο εχεις στο μυαλο σου απο το resιdent evil αποφασισε αν θες και πες μ :)
Νοέ 03 2009 15:58
Φωτογραφία

Kakashinote → Atridis

αλλαξε ρε avatar asap....
Σεπ 27 2009 14:55
Φωτογραφία

Atridis → Yo! Master

hello man και thanks για τα site XD
Σεπ 27 2009 02:11
Φωτογραφία

Atridis → Kakashinote

hello και απο εδω ((σου αρεσει το avatar μου χαχαχαχαχαχαχαχαχα :P))
Σεπ 27 2009 02:10
Φωτογραφία

Yo! Master → Atridis

Το site που λέγαμε: [url]http://www.psp-hacks.com/[/url] Και συγκεκριμένα για το ChickHEN: [url]http://www.psp-hacks.com/tag/chickhen/[/url]
Σεπ 27 2009 00:24