Community Status Updates

spartankid → Robin-Chwan
ααα σε ευχαριστώ πολύ ευτήχως που μ τ είπες αν και δεν θα το παράταγα

Robin-Chwan → spartankid
Δε διαβαζεις manga? Το FT ειναι τελειο πιο μετα. Αδυναμο ξεκινημα εχει μονο. Πρεπει να το διαβασεις!
ΥΓ: Ειδα μια φωτο σου στο αναλογο thread. Ωραιο σκουλαρικι!

spartankid → Robin-Chwan
φυσικά και βλέπω fairy tail απο τους animearth που κάνουν τέλεια δουλειά βέβαια να σου πω την αλήθεια περιμένω κάτι παραπάνω απο το fairy tail μακάρι να το δούμε

Robin-Chwan → spartankid
Εγω τα βλεπω απο το [URL="http://www.watch-onepiece.com/"]www.watch-onepiece.com[/URL] . Στη αρχη ξερεις ουτε εμενα μου αρεσε αλλα μετα κολλησα και εγινε fave! Να αρχισεις και Fairy Tail καποια στιγμη. Τα σπαει!

spartankid → Robin-Chwan
one piece είμαι στο 70 αλλά το έχω αφήσει για λίγο αλλά κάποτε θα το τελειώσω στο youtube έχω κάτι ελληνικά επεισόδια με τέλεια εικόνα δικιά μου αν γράψεις 1spartankid θα τα βρείς

Robin-Chwan → Jorg
Niiiice. Να το συνεχισεις παιδι μου, να το συνεχισεις το γρηγοροτερο (μιλαει η σοφη τωρα...)

Jorg → Robin-Chwan
Στο photobucket πατησα fullmetal christmas και fullmetal christmas sig και μου τις εβγαλε. Οσο για το ft, μου εδωσες την αφορμη για να το συνεχισω.

Robin-Chwan → Johnyman
Εκει εμενε πριν αρκετο καιρο η αδερφη μου που σπουδαζε αλλα γυρισε πριν λιγο καιρο. Και απο τοτε κοιμαμαι στον καναπε κι εκεινη στο κρεββατι μου

Robin-Chwan → spartankid
Εμενα η prof. pic. ειναι απο FMA και τα υπολοιπα απο One Piece. Πρεπει να το αρχισεις ειναι οντως πολυ ωραιο.

spartankid → Robin-Chwan
είναι ένα fanart wallpaper που βρήκα και το λάτρεψα και είπα να το κάνω edit για avatar και το δικό σου τα σπάει αν και όλο λέω οτι θα αρχίσω fma όλο πιάνω κάποιο άλλο :P