Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Johnyman

Aαα τοσο τελεια... Εγω εχω πολυ μεγαλα αδερφια. Ολα τους! Ο μεγαλυτερος ειναι 48 ετων και η μικροτερη ειναι 22. (5 εχω εκτος απο μενα :P) Μωρε το κανο που σου λεω να μην το πειραξεις το παιδακι... Σ'εσφαξα!!!
Dec 24 2009 00:26
Photo

Johnyman → Robin-Chwan

το ξερα8D μια χαρα του συμπεριφερομαι...ας τολμισει να παραπονεθει:beaten:
Dec 23 2009 23:15
Photo

Robin-Chwan → Johnyman

Κι εσυ μεγαλος αδερφος? Το καλο που σου θελω να φαιρεσαι καλα στην/ον αδερφουλα/ο σου. Hmph! ΥΓ: Ναι, ετσι γραφεται.....
Dec 23 2009 14:51
Photo

Johnyman → Robin-Chwan

τι να κανουμε....εμεις τα μεγαλα αδερφια εχουμε προνομοια(...ετσι γραφετε?)
Dec 21 2009 23:27
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Xμμ, ναι ενα δικιο το εχεις. Η ταινια ηταν fail και μαλιστα σε σχεση με το βιβλιο ηταν epin fail (Γιατι νομιζεις δεν εκαναν κι αλλη ταινια. Το εκαναν τοσο [s] σκατα [/s] αχταρμα που δεν μπορουσε να συνεχιστει). Αμα τυχει και το διαβασεις να ξερεις η Arya ειναι ΘΕΑ!!! Δεν μου εχει αρεσει αλλος χαρακτηρας τοσο πολυ ουτε σε ανιμ, ουτε σε αλλο βιβλιο τοσο πολυ. Ο χαρακτηρας, το στυλ, οι αντιδρασεις της.......σε πορωνει απ ολες τις αποψεις. (δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα ειναι η αγαπημενη μου εκει μεσα (και ενας απο τους κυριους λογους που τελειωσα σε 1,5 μερα το 20 βιβλιο και αρχισα ηδη το 3ο. :P)) Τεσπα στο προεινω!!!
Dec 21 2009 20:19
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Το Eragon μου είχε τραβήξει λίγο το ενδιαφέρον πριν πολύ καιρό, όταν βγήκε η ταινία (κι ας άκουσα ήταν fail), αλλά μετά πιάστηκα με anime και το ξέχασα (δεν το είδα/διάβασα δλδ)... βέβαια είχα και κακή εμπειρία από το Narnia και με επηρέασε αυτό, γιατί είχα δει του κόσμου την προώθηση για την ταινία, την οποία είδα + αγόρασα μια συλλεκτική έκδοση που περιείχε όλα τα βιβλία μαζί (και διάβασα)... τι να πω, δεν την περίμενα τόσο παιδική ιστορία, είπαμε έως ένα επίπεδο φαινόταν ότι ήταν τέτοια, αλλά δεν με τρέλανε ιδιαίτερα και πάλι. Ήταν πολύυυ "εμείς τα παιδιά είμαστε οι καλοί και ακολουθούμε τον σωστό δρόμο, που ορίζει ο Μεσσίας μας Aslan", και πάντα νικάνε τους κακούς και μπλα μπλα, ίσως ήταν πρωτοποριακό όταν βγήκε στην εποχή του, αλλά για τα γούστα μου το βρήκα πολύ γλυκανάλατο, άλλωστε η Disney έβγαλε την ταινία, μπορείς να πεις ότι είναι το αντίστοιχο lord of the rings της. :P Ντάξει ίσως κι εγώ δεν ενημερώθηκα καλά για το περιεχόμενο, αλλά από τα διάφορα trailer που είχα δει περίμενα κάτι καλύτερο και πιο επικό, παραπληροφόρηση. :/ Οπότε και για το Eragon ξεκίνησα με λίγη όρεξη να το δω και τελικά δεν... Το ava κι εγώ ξέχασα να το σχολιάσω όταν το άλλαξες... πολύ καλή η αλλαγή έχω να πω, καλύτερο από το προηγούμενο μάλιστα, δένει και πιο καλά με την sig και το xmas κλίμα. :)
Dec 21 2009 19:36
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Α ξεχασα να ρωτησω. Καλο το ava μου?
Dec 21 2009 00:30
Photo

Robin-Chwan

Ααα, σημερα ξεχαστηκα. Λοιπον 5 μερες για τα Χριστουγεννα. (Να παρει ανοιξαν το σχολειο απο την καταληψη 3 μερες πριν κλεισει για διακοπες. Παει θα τους παρουμε τους ελενχους....Φτου!)
Dec 21 2009 00:28
Photo

Robin-Chwan → Kakashi_sensei

Master Kakashi!!
Dec 20 2009 23:13
Photo

Robin-Chwan → Lefterisss

Ααα, τελικα μπηκες! Μπραβο, μπραβο...
Dec 20 2009 19:09
Photo

spartankid → Robin-Chwan

xD αυτά είναι κάπως έτσι μεγαλώνει η κοινότητα δυστήχως στην πόλη μου είμαστε πολύ λίγοι τυχέροι εσείς στην αθήνα :P
Dec 20 2009 19:08
Photo

Robin-Chwan → spartankid

Χμμ... Μια φορα και εναν καιρο ημουν καμμενη με ενα παιχιδι (Kingdom Hearts το λεγανε. ακομα μου αρεσει) και οταν πρωτοπηρα νετ εψαχνα για εικονες του και επεσα πανω σε μια εικονα Naruto η οποια μου αρεσε και πηγα να δω τι στο καλο ηταν αυτο το Νaruto. Αυτο ηταν....μετα απο λιγο καιρο μπηκα εδω μεσα και κολλησα κι αλλα ανιμ/μανγκα.
Dec 20 2009 18:37
Photo

spartankid → Robin-Chwan

εσύ πως ξεκίνησες τα anime αν επιτρέπεται ;
Dec 20 2009 18:20
Photo

Robin-Chwan → spartankid

Κι εμενα αυτοι μου αρεσουν πιο πολυ αλλα αμα ερθει η ωρα να ξεχωρισω δεν μπορω να διαλεξω καποιον καλυτερο. Οποτε ΟΛΟΙ
Dec 20 2009 18:13
Photo

spartankid → Robin-Chwan

εμένα ο luffy απο όσο έχω δεί το πάθος του για τους συντρόφους του είναι το κάτι άλλο απο εκεί και μετά ο zoro ^^
Dec 20 2009 17:40