Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Jorg

Εμενα ο fave μου ειναι ο Loki. Και πρεπει να το συνεχισεις το γρηγοροτερο γιατι το επομενο αρκ ειναι το αγαπημενο μου!! Αληθεια τις θεϊκες εικονες στο σετακι σου που στο καλο τις βρηκες?
Dec 19 2009 22:13
Photo

Jorg → Robin-Chwan

ειμαι στο 67 (μολις τελειωσε η μαχη αναντιον το Phantom). Δυστυχως ειμαι πολυ πισω. Ο αγαπημενος μου ειναι ο Gray. Απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα μου αρεσε κατι σε αυτον (παντως οχι η σπαστικη (για τα κοριτσια μαλλον οχι) συνηθεια του). Εσενα ποιος ειναι ο αγαπημενος σου?
Dec 19 2009 22:05
Photo

Robin-Chwan → Johnyman

Αθηνα, Μαρουσι! Εσυ?
Dec 19 2009 19:42
Photo

Johnyman → Robin-Chwan

btw απο που εισαι?(πολη)
Dec 19 2009 18:40
Photo

Robin-Chwan → Aldark

Που αν ειμουν?:hmmm:
Dec 19 2009 15:39
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Ναι ειναι οντως πολυ ωραιο (με πολυ lame τελος ομως...θελω κι αλλο.) Στο FT που εχεις μεινει? Και ποιος ειναι ο αγαπημενος σου μεχρι τωρα?
Dec 19 2009 15:38
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Αστα, το ξερω οτι εκανα βλακεια που αρχισα και αλλα. Τα χριστουγεννα θα με σωσουν πραγματικα. Αντε λιγες μερες εμειναν ακομα. PS: Δεν ηξερα οτι εβλεπες Soul Eater. Ειναι στα αληθεια φοβερο. Αν βρω χρονο, θα ηθελα πολυ να του κανω ενα rewatch.
Dec 19 2009 15:13
Photo

Aldark → Robin-Chwan

εισουν στο κομιξμαγκ?
Dec 19 2009 10:29
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Ααα! Εσυ εχεις αφησει τα μισα που βλεπεις στη μεση. Κακως! (Μιλαει η σοφη....) Εγω τα εχω τελειωσει οσα εχω δει εκτος απ το Yu Yu Hakusho που βλεπω τωρα. Να τα τελειωσεις, καλο θα σου κανει!
Dec 18 2009 21:53
Photo

Jorg → Robin-Chwan

To dn είναι πρώτο στη λίστα μου για τις χριστουγενιατικες διακοπές. Επεισης θέλω να δω και τα υπόλοιπα επεισόδια του bleach (έχω σταματήσει στο 165 και θέλω να το συνεχισω. Γενικώς τα Χριστούγεννα έχει να πέσει πολύ ανιμε watching. Ασε που θέλω να τελειώσω και το manga του fairy tail.
Dec 18 2009 19:09
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το βιβλιο ειναι το 2ο απο την τριλογια Eragon saga το οποιο ειναι πολυ πιο ωραιο απ οτι περιμενα. (Ηταν ενα απο τα βιβλια που αρνιομουν [<-αρνιομουν lol] πεισματικα να διαβασω) Σου εχει ψιλοφυγει? Εγω την εχω! Να την παρεις δεν τη θελω. Παω να γραψω κατι και μετα γραφω κι αλλα, κι αλλα, κι αλλα...Και η μανα μου μου λεει να σταματησω να γραφω και να κλεισω τον υπολογιστη. Ααα ναι, δεν το ειχα προσεξει οτι δεν ειχες κανει ακομα σχολιο για το επικο chap. του ΟΡ και για το pwn που εφαγε ο Sasuke απο τον Danzou. Κι ελεγα οτι μου ελειπε κατι....
Dec 18 2009 18:36
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Σε πολύ θεωρητικά μαθήματα μου είχε τύχει και μένα να κάνω ολονύκτιο, αλλά ήταν ειδική περίπτωση... όχι για διασκέδαση! :P Το βιβλίο όχι, δεν μου λέει κάτι, αυτούς που διάβασα στην ηλικία σου ήταν Tolkien, Rowling και προς το τέλος κάηκα με τον Dan Brown (που έβγαλε και αγόρασα το νέο βιβλίο του btw, να δω που θα βρω χρόνο να το διαβάσω oO). Μάλλον σου παραχώρησα και δεν σου μετέδωσα απλά την όρεξη μου για γράψιμο, εμένα μου έχει ψιλοφύγει τελευταία (δεν έχω κάνει ακόμη post για το απίθανο chap του OP και για το pwn του Danzou στον Sauce Kay)! :P
Dec 18 2009 18:14
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Αα εγω αν δεν ειχα iPod και πιο παλια τα SP και DS δεν θα ειχα επιβιωσει... Δεν το ειχα καταλαβει οτι ειχε παει 7. Οταν αρχισα να διαβαζω ειπα θα κατσω μεχρι 3-4 το πολυ. Αλλα μου αρεσε το βιβλιο και περασε η ωρα..... Αληθεια εσυ το εχεις διαβασει? Εγω οταν γραφω εξαιτασεις σε μαθηματα οπως ιστορια, φυσικη κλπ δεν κοιμαμαι καθολου. Καθομαι και διαβαζω ολη τη νυχτα και μετα, ενα περιεργο πραγμα, δε νυσταζω καθολου. ΥΓ: Οχι ενταξει εσενα δε θα σου κανω σποϊλ. Μου περασε ο ιος τωρα. Ειπαμε...ειμαι καλο παιδι εγω (Tobi style :P)
Dec 18 2009 18:07
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Εμ, δεν είχαμε iPod στην εποχή μας (εγώ τουλ) :bike:, για να μην λες ότι όλα πάνε καλά μόνο σε μας! Ακόμη και το gameboy που είχα ήταν χάλια με τους φακούς που έβαζες από πάνω, δεν είναι όπως τώρα με ds και ενσωματωμένο φωτισμό και όλα ωραία! :P 7 το πρωί... ; :Crying2: Πω πω δεν λέω, το κάνω κι εγώ συχνά τώρα, αλλά τότε ήταν ταμπού, ακόμα και γονείς να μην έπαιρναν χαμπάρι την επόμενη μέρα θα 'μουν πτώμα, ήδη τα φροντιστήρια ή η πρωινή γυμναστική αρκούσαν για να σε ρίξουν κάτω, χαρά στο κουραγιό σου! ΥΓ: Με μένα είπαμε, θα συζητήσουμε αφού τελειώσω όλη την σειρά, δεν έχει ενδιάμεσα... πέρα από εντυπώσεις!! :P
Dec 18 2009 17:47
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Καλα κι εγω που παω γυμνασιο και εχω μια μητερα πανω απ το κεφαλι μου (μωρε παλι καλα που εχω μονο αυτη γιατι οι αδερφες μου αργουν να ερθουν:P) μη νομιζεις πιο νωρις απο τις 2 δεν κοιμαμαι ποτε. Μπορει να με βαζουν για υπνο απο τις 12 αλλα εγω καθομαι κανα 2ωρο στο ipod και λιωνω με μουσικη. Κι αυτα χρησιμα ειναι. Δεν φανταζεσαι ποσες φορες αναγκαστικα να κλεισω στη μεση μιας συζητησης στο msn γιατι επρεπε να παω για "υπνο". Αλλα εγω κανω και το αλλο: Αμα εχω κανενα καινουριο βιβλιο καθομαι και το διαβαζω ολο το βραδυ. Πχ. πηρα τον Πρωτοτοκο και το αρχισα χτες το βραδυ. Αποτελεσμα: Διαβαζα συνεχεια μεχρι τις 7 το πρωι χωρις να το παρω χαμπαρι:hot: Οντως...αντε να δουμε. ΥΓ: Οταν ο Scorpion διαβαζε το FT καθε φορα που εβλεπε μια απο τις πολλες θεϊκες σκηνες μου το ελεγε και μου εβαζε τη σελιδα. Κι εγω φυσικα σαν καλο κωλοπαιδο του εκανα σποϊλ για το τι γινεται μετα :P(μερικες φορες του εδεινα και τη συγκεκριμενη σελιδα χρωματισμενη) ΥΓ2: Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα με εχεις κολλησει και γραφω πολυ...:blurah5:
Dec 18 2009 17:37