Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας


Φωτογραφία

Robin-Chwan

Μια βδομαδουλα ακομα
Δεκ 18 2009 17:27
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Να 'ταν μόνο μια ώρα να πω OK... :P Το 12 το βράδυ πέφτω για ύπνο που είχα στο λύκειο (αναγκαστικό με γονείς τριγύρω και πρωινό ξύπνημα) μου τελείωσε, τώρα πριν τις 2 είναι αδύνατο να κοιμηθώ, για να μην πάω παρακάτω. Από την δική μου οπτική δεν κάνει πολύ διαφορά το ωράριο βέβαια, αλλά είναι βολικό αν έχουν σχέση κι άλλα άτομα από Ελλάδα, πχ σε καμιά τυχόν συζήτηση στο msn μπορώ να είμαι πάντα ο τελευταίος που φεύγει ή σε posts/vms να ποστάρω πιο γρήγορα νέα κλπ αλλά γενικά είναι μικροπράγματα, όπως είδες... :P Άλλα 22 volumes μου μένουν για να τελειώσω το Naruto btw, ατελείωτα είναι αλλά θέλω να ξαναθυμηθώ όλη την ιστορία + δω διαφορές με το anime πριν πάω στο FT, άντε να δούμε... :hot:
Δεκ 18 2009 17:20
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Jorg

Αμα δεν βλεπεις τιποτα αυτον τον καιρο σου λεω να αρχισεις πρωτα το DN (το Code Geass δυστυχως ουτε εγω το εχω δει αλλα ειναι στη λιστα). ΟΡ καλα θα κανεις και θα το δεις γιατι αν και εχει πολλα επς αξιζει πραγματικα (στην αρχη ειναι λιγο αδυναμο αλλα μετα δεν μπορεις να ξεκολλησεις). Και πολυ καλα θα κανεις και θα το αρχισεις καλοκαιρι γιατι με τον ογκο των επεισοδιων ειναι καπως δυσκολο να το αρχισεις μεσα στη μεση της (σχολικης) χρονιας. (Εγω το αρχισα στη μεση των εξαιτασεων και με το κολλημα που εφαγα παραλιγο να μην διαβασω καθολου σε μερικα μαθηματα (αλλα τα καταφερα μια χαρα)) Εγω βλεπω/διαβαζω: One Piece Fairy Tail Naruto Bleach FMA Death Note Soul Eater Let's Lagoon 20th Century Boys 21th Century Boys Yu Yu Hakusho Τωρα μπορει να ειναι κι αλλα και να μην τα θυμαμαι... PS: FT FTW!!! (Και το ΟΡ περισσοτερο αλλα αφου δεν το εχεις δει...)
Δεκ 18 2009 01:21
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Johnyman

Thnx for thw friend rec. :D
Δεκ 18 2009 01:07
Φωτογραφία

Jorg → Robin-Chwan

Εκτος απο αυτα που βλεπεις στο About me, βλεπω gundam 00 2nd season και Letter Bee. Επεισης θελω να δω Death Note και Code Geass (οσο περιεργο και να φαινεται δεν τα εχω δει ακομα). Aν και δεν βλεπω one piece, θα ηθελα πολυ να το ξεκινησω (το καλοκαιρι το πιθανοτερο που θα εχω περισσοτερο χρονο) αλλα μονο που βλεπω τον αριθμο των επεισοδιων τρομοκρατουμε XD. Εσυ τι αλλα anime βλεπεις?
Δεκ 17 2009 22:03
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Johnyman

ok XD
Δεκ 17 2009 19:53
Φωτογραφία

Johnyman → Robin-Chwan

οχι xD
Δεκ 17 2009 19:43
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Johnyman

Ειναι στη λιστα μου εδω και πολυ καιρο. Αλλα η λιστα ειναι καπως μεγαλη και θα αργησω να το δω. Αλλα θα το δω. Τωρα βλεπω Yu Yu Hakusho.Αλλα δεν ειναι λιγο μεγαλη η υπογραφη σου?
Δεκ 17 2009 19:14
Φωτογραφία

Johnyman → Robin-Chwan

αχ...εγω δν αντεχω.θελω χριστουγεννα εδω και τωρα...τεσπα:/ αλλαξα υπογραφη...εβαλα μια απο το code geass,το οποιο τα σπαει αγρια.δες το,αν εχεις χρονο
Δεκ 17 2009 19:06
Φωτογραφία

Robin-Chwan

8 μερες κι οποιος αντεξει
Δεκ 17 2009 18:41
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Jorg

Ναι, το ΚΗ ειναι κι εμενα το αγαπημενο μου παιχνιδι (και προχτες νικησα και τον Sephiroth). Κι εγω πριν λιγο καιρο τελειωσα το FMA και μου αρεσε πολυ ο Ed και ο αλλος ο τυπος με το μουσακι και τα γυαλια που ποτε δεν θυμαμαι πως τον λενε... Τι αλλα anime βλεπεις?
Δεκ 17 2009 16:48
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Δηλαδη εσυ κοιμασαι μια ωρα αργοτερα....Τυχερε
Δεκ 17 2009 16:29
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Johnyman

Ναι ειμαι αλλα δεν το χρησιμοποιω πολυ. (Εχω κανει μονο ενα ποστ) Προτειμω το anime.gr...
Δεκ 17 2009 16:29
Φωτογραφία

Jorg → Robin-Chwan

Oh Thanks. Το Kh ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι, και εχω φαει ενα μεγαλο κολλημα με το FMA τωρα τελευταια, ενω ηθελα και κατι στο πνευμα των εορτων. Και το δικο σου profile picture ειναι φοβερο.
Δεκ 17 2009 14:47
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Περί ώρας ναι, είμαι μια ώρα πίσω εδώ. :P
Δεκ 17 2009 12:07