Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Ξέρω ξέρω λέξη αγνώστου λεξιλογιού για σένα. Θα την μάθεις κάποτε καλό μου παιδί.
Feb 09 2010 20:46
Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Την ποια σου?
Feb 09 2010 20:43
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ο Oda μας εχει αποδειξει απειρες φορες οτι ειναι πολυ, μα πολυ εξυπνος! Δεν προκειται να χαλασει κατι τετοιο γιατι τωρα οτι και να κανει, οσο και να προσπαθησει να το σωσει δεν προκειται να μας καλυψει αυτον τον θανατο! Απο καιρο Alabasta μας προετοιμαζε για τον θανατο του. Και μπορω να πω οτι δεν εχω δει καλυτερο θανατο σε anime/manga!!!!! Ενα παιδι απ το σχολειο μου που εχει τελειωσει το ΟΡ και δεν ειναι στο anime.gr οταν του ειπα "Να σου πω τα σποϊλερς του ΟΡ?" μου ειπε "Μονο μη μου πεις οτι ο Ace πεθανε!". (Κι εγω η κακια απαντησα απλα "Πεθανε!!") Μετα ειπε οτι θα σταματησει το ΟΡ και μετα απο 5 ωρες (διδακτικες) ηρεμησε και ειπε οτι δε θα το θα σταματησει Εγω ειχα φαει spoiler στο Enies Lobby και ηξερα τι θα γινει. Αλλα ναι εχω πολυ καιρο να νιωσω ετσι σε manga!! Αχα! Δηλαδη παραδεχεσαι οτι εισαι γερος!! Ενδιαφερον..... Χμμ, αμα μετρανε αυτα στην TV εχω ειχα δει πρωτα Digimon. Αλλα ολοκληρομενο το 1ο ηταν το Naruto. Το Naruto εχασε καθε ενδιαφερον απο τη στιγμη που πεθαναν αυτοι και πολλοι αλλοι χαρακτηρες και εζησαν οι φλωροι οπως λες
Feb 09 2010 20:42
Photo

Μην νομίζεις από την καλή μου την καρδιά.
Feb 09 2010 20:25
Photo

Επειδή το ξέρω για αυτό το λέω :)
Feb 09 2010 20:25
Photo

Χαχα! Εεεελα τωρα. Το παιζω κακια. Αφου ξερεις οτι κατα (πολυ) βαθος ειμαι καλο παιδακι και τους αγαπαω ολους. [spoiler] NOT [/spoiler]
Feb 09 2010 20:18
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ναι κι εγώ δεν νομίζω πως θα χαλάσει τον θάνατο, τώρα που μας έφτιαξε για τα καλά... δεν τον έχω για τέτοιο, αλλά από την άλλη έχει το ιστορικό πίσω του που μας βάζει σε αμφιβολίες... τι κι αν εμφανιστεί DF user με το rez rez no mi; Τι κι αν πεταχτεί κάνας Dragon και κάνει κάνα μαγικό; :P Όπως είπα δεν έχω αμφιβολίες ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα το "κουκουλώσει" καλά ο Oda, αλλά στο σύνολό του θα είναι ξενέρα, δεν μπορεί να μας "φτιάχνει" κάπως την μια και μετά να αντιστρέφει παντελώς την κατάσταση και να περιμένει να χαρούμε πάλι... ή πεθαίνεις ή δεν. :P Το χαρτάκι μια φορά κάηκε εντελώς, ο sensei είχε πει ότι το 2010 η σειρά αλλάζει ύφος, όποτε ελπίζω αυτά να αρκούν για να το κάνουν βέβαιο. Αν γίνει κάτι τέτοιο, όπως σου πα, θα είναι τεράστιο γεγονός για τα χρονικά του OP, που από το Enies Lobby είχα να ξανανιώσω τόσο πολύ ενδιαφέρον και αίσθηση αβεβαιότητας... γιατί μια thriller bark, μια shabondy, μια impel down... ήταν πολύ λίγες οι στιγμές που φοβόμουν ότι θα πεθάνει κάποιος/δεν θα τα καταφέρουν... δλδ καλά ήταν και όλα αυτά φυσικά και με τις φοβερές στιγμές τους, απλά δεν μου άφηναν πια την αίσθηση ότι υπάρχει κίνδυνος στην σειρά, μιας και πάντα όλοι σώζονται κάπως (ενώ στο Enies Lobby ακόμη θυμάμαι που ήμουν αβέβαιος για το τι θα γίνει τελικά με Robin). Πάντως όπως τα πες έχεις το λάπτοπ τουλάχιστον, εμείς τα ονειρευόμασταν αυτά τότε. :P Πρώτο ανιμέ δύσκολο να ξέρω ποιο ήταν γιατί στην ιταλική TV τα πρωτογνώρισα (αν και δεν τα ξεχώριζα από τα κοινά cartoons τότε) που το έχουν παράδοση να δείχνουν μπόλικα και, ανάμεσα σε διάφορα άγνωστα που ούτε ξέρω πως τα λένε πια, πιστεύω το Doraemon ή το Lupin III ήταν τα πρώτα... βέβαια τα έβλεπα αποσπασματικά πάντα, το πρώτο ανιμέ που είδα σοβαρά και συνολικά ήταν το Dragon Ball Z φυσικά (και το πρώτο έχω παρακολουθήσει αρκετά, αλλά όχι όσο το Z). :P Btw Naruto ξαναείδα κάποιες μάχες αυτές τις μέρες και πεθύμησα τους Deidara, Sasori, Itachi, Kisame, Orochimaru, Hidan και Kakuzu που είχαμε κάποτε... όλοι πέθαναν και μόνο οι φλώροι μας μείναν ζωντανοί. :nanana: Να, το Naruto έχει αντίθετη επίδραση από το OP... θα θελα να μην τους έχει σκοτώσει ο Kishi... αυτούς μόνο βέβαια, τους υπόλοιπους losers πρωταγωνιστές (όχι όλους φυσικά, τους κεντρικούς λέω πάντα), ας τους κάνει ότι θέλει.
Feb 09 2010 20:16
Photo

Ντροπή σου.
Feb 09 2010 20:10
Photo

Robin-Chwan → Seraphimon-T.K.

Κι εμενα μου χει λειψει :( Ποσα chapter εχουμε να τη δουμε. Και ο Naruto την εχει γραμμενη κανονικα απο τοτε που τον εσωσε. Γιατι αν δεν ηταν αυτη αυτος θα ηταν νεκρος..... Οσο για τα σχεδια ειδα οτι [s]με[/s] την παντρευτηκες στον αντιστοιχο thread και ειπα να τα αφησω σα δωρο γαμου ^^
Feb 09 2010 20:03
Photo

Γιατι αδικο εχω? Αφου αν δεν εισαι αρρωστος με μικροβιο εισαι αρρωστος με καποια σωματικη βλαβη. Πρεπει να πηγαινεις στα Κ.Α.Π.Η να δεινεις κουραγιο στους γερους μιας κι εσυ εισαι πολυυυυυ χειροτερα απο αυτους (ναι ειμαι κακια!)
Feb 09 2010 19:59
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Εγω οταν ειδα τον τιτλο του chap ετρωγα και οπως ηταν φυσικο πνιγηκα. Εχουνε βγει μονο τα raw και εχω ηδη κλαψει (Με το βιντεακι που εβαλε ο crocodile21 ειδικα μου τελειωσαν τα δακρυα Τ_Τ) Δε νομιζω οτι ο Oda ειναι τοσο ηλιθιος ωστε να χαλασει τον θανατο που τοσο καλα σχεδιασε. Αυτος ο θανατος μας αλλαξε κυριολεκτικα τα φωτα! Οντως ηταν το μονο που δεν περιμεναμε. Ολοι το χαμε σιγουρο οτι θα ζησει μιας και γι αυτον ειχαν γινει ολα αυτα και ολοι νομιζαμε οτι ο WB και ο παππους θα ειναι αυτοι που θα μας αφησουν. Παντως σοβαρα αμα τον "αναστησει" θα παω σοβαρα στην Ιαπωνια να τον σκοτωσω (τον Ace (μεσα απο τον Oda) οχι τον Oda!!! Το σετακι το εβαλα γιατι τελευταια εχω νευρα (μας εκοψαν την 3ημερη στο σχολειο γαμωτο και την περιμενω απο περσυ. εχουν να φανε κατι αποχες....... και σα να μην εφτανε αυτο δεν θα παω τελικα στο παρτυ γιατι η μανα μου δε μ αφηνει Τ_Τ) και δε θελω να εκτοτωνομαι πανω στους αλλους που δε φταινε (εκτος απο τους καθηγητες που τους εχω γινει εφιαλτης!!) οποτε εβαλα αυτο το σετ για να εκτονωνομαι στο λαπτοπ μου (το καημενο ποσα εχει περασει...) Καλος ειναι ο Ραψωδος Φιλολογος βεβαια! Αυτος και 2-3 αλλοι ειναι ολη η ελληνικη hip-hop/rap που ακουω. Να πω την αληθεια μου κι εγω προτειμω τα ξενα. Η ξενομανια μας εχει φαει απο της στιγμη που αρχισαμε anime. Τα τραγουδια ειναι μονο μια σταγονα στον ωκεανο για μας ^^ Αληθεια δε σ εχω ρωτησει: Ποιο ηταν το πρωτο anime που ειδες? Εμενα το Naruto....
Feb 09 2010 19:56
Photo

Seraphimon-T.K. → Robin-Chwan

Aaaaaa~! Ευχαριστω πολυ για τα σχεδια!!! Η αληθεια ειναι οτι μου έλειψε η hinata :(
Feb 09 2010 19:50
Photo

Αυτά τα συμπεράσματα σου:kakaka:. Να τα χαρώ. Με τιμάει η προοπτική σου για την σωματική μου ακαιρεότητα.:hihi2:
Feb 09 2010 19:42
Photo

Βεβαια το ηξερα ρε (κωλογερε). Ελεος πια εισαι σαραβαλο. Καμια μερα θα αρχισουν να σου πεφτουν κομματια και θα τα κολλας με ζιλοτεϊπ (Θελω να το δω αυτο!). Τεσπα εβλεπα οτι δεν κατεβαινες και φανταστηκα οτι θα ηταν κατι τετοιο. Νταξει μπορει να βαριεσαι αλλα δεν εισαι τοσο γουρουνι ωστε να μας αφησεις κατω μονες μας να σφαχτουμε. (...) Τη Δευτερα ειδα τον αδερφος σου να φευγει μονος του και σημερα να ερχεται μονος και ετσι ημουν σιγουρη ^^
Feb 09 2010 19:38
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Καλά, με το που είδα την λέξη "πέθανε" στο OP thread έπαθα την πλάκα μου προχτές! :P Και λοιπόν όχι, παρ' ότι τελευταία το OP δεν με τραβάει τόσο όσο παλιά, όπως σου ξανάπα, με την καμία δεν έχω χάσει το ενδιαφέρον μου γι' αυτό, ακόμη καλό είναι φυσικά... που, όταν έμαθα το τελευταίο νέο, καιρός ήταν!! Ετοιμάζομαι να κάνω και ένα καλό ποστάκι στο thread και να τα πω όλα εκεί... πήρε κάμποσους πόντους η σειρά ξανά πάντως, χάρη στο τελευταίο. Δυστυχώς κρατάω πισινή όμως, δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να χαρούμε (αν και κανονικά να στενοχωρηθούμε θα πρεπε, να πόσο μας κακόμαθε ο Oda με το unpsofable, να ζητάμε θάνατο στην σειρά XD) γιατί οι "αναστάσεις" (αν και όχι κυριολεκτικές, όπως γίνεται στο Naruto, ευτυχώς... bleh) είναι γνωστές στο OP και αν γίνει κάτι τέτοιο θα ξενερώσω αφάνταστα, σε ένα νήμα βρίσκεται τώρα η ισορροπία της σειράς (βέβαια και να ζήσει είμαι σίγουρος ότι ο Oda θα το παρουσιάσει με καλό τρόπο και δεν θα καταστραφεί η σειρά φυσικά, αλλά πιστεύω ότι στο σύνολο θα χάσει αρκετά). Αν και όταν επιβεβαιωθεί με το καλό ο θάνατος θα είναι τεράστια είδηση πάντως... δεν ήταν απλά ο πρώτος θάνατος (και σημαντικού χαρακτήρα) της σειράς, αλλά μάλλον η μεγαλύτερη φορά που ο Oda μας έπιασε αδιάβαστους, μιας και, πέρα από 2-3 μικρουποθέσεις, όλοι είχαν δώσει τον παππού για σίγουρο νεκρό και όχι τον γιο (ονόματα δεν λέμε, βαριέμαι να βάλω και spoiler tag). Μας την έχει κάνει κι άλλες φορές, αλλά αυτή ήταν τεράστια. Το σετάκι το δα και έμεινα o.O Πως και αποφάσισες να κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Τα διαβάσματα και φροντιστήρια είναι όντως επιβλαβή τελικά, ε; :P Άκουσα και 2-3 songs του Ραψωδού Φιλόλογου btw και, αν και για ελληνικό ραπ/χιπ χοπ καλός είναι όντως, δεν είναι το στυλ μουσικής που πολυακούω πια. Τέτοια άκουγα κι εγώ όταν ήμουν στην ηλικία σου πάνω κάτω (και λίγο μεγαλύτερος ίσως), αλλά πια δύσκολο να βρεθεί ελληνικό song να μου τραβήξει την προσοχή... η ξενομανία μας έφαγε. :P
Feb 09 2010 19:32