Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Night Wizard Seal

Jajaja!!! Oyasumi aniki!
Feb 10 2010 00:01
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Μην βιάζεσαι, θα γεράσεις, που λένε και όλοι οι μεγάλοι. :P (η αλήθεια είναι ότι να μεγαλώσεις λίγο δεν είναι κακό βέβαια... εγώ μια φορά δεν θα ήθελα να επιστρέψω στα σχολικά μου χρόνια, τώρα τουλ... λένε για ελευθερίες και νιάτα, αλλά εγώ φροντιστήρια και εξετάσεις θυμάμαι πιο πολύ, φοιτητής είναι το καλύτερο τελικά :P). Καλά, ακόμη στο raw είμαστε και ήδη έγινε top 1 death σου; Talk about magic. Εγώ αναμένω το translation πρώτα και ακόμη περισσότερο το anime για να πω, εκεί πιστεύω μπορεί ακόμη και να το ξεπεράσει! (καλή ιδέα το σετάκι btw, να βάλω και το δικό μου που λέγαμε, σαν φτάσει εκεί το anime ;p)
Feb 09 2010 23:58
Photo

Night Wizard Seal → Robin-Chwan

Oyasumi :)
Feb 09 2010 23:56
Photo

Αυτο δεν ειναι απαντηση -.-'
Feb 09 2010 23:52
Photo

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Feb 09 2010 23:45
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Btw το επομενο σετ θα ειναι Ace (και το βλεπω να ειναι κοντα γιατι δε νομιζω να το αντεχω για πολυ....)
Feb 09 2010 23:32
Photo

Δε χρειαστηκε. Ποτε σου ζητησα αδεια για να το κανω τωρα?
Feb 09 2010 23:29
Photo

Δεν σε ρώτησα :)
Feb 09 2010 23:11
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ο 1ος θανατος για μενα ειναι, οπως ειπα, ο Ace μετα παει: 2. TTGL (δε λεω ποιος μιας και δεν το χεις δει...), 3. Asuma, 4. L, 5. Merry (δε μπορουσα να δω το επεισοδιο απο τα δακρυα....) Seinen δεν εχω δει πολλα και σε αυτα που εχω δει δεν εχει πεθανει κανεις οποτε δεν μπορω να ξερω. Βασικα (αν και δε θελω να το παραδεχτω) δεν εισαι εσυ ουτε κανεις αλλος γερος εδω μεσα. Εγω ειμαι [B]πολυ[/B] μικρη! Meh~ Alabasta το προετοιμαζε απο τοτε που εδω ο Ace στον Luffy τη vivre card. Αλλα απο αυτο μονο πως να σου παει το (αθωο, σχετικα, απο ΟΡ τοτε) μυαλο....
Feb 09 2010 22:09
Photo

Robin-Chwan → iristella

[IMG]http://i4.photobucket.com/albums/y150/awesomeman/lolcats/Kitten.jpg[/IMG] Umm, μερικες φορες μπορει να εισαι.....λιγακι.....:beaten:
Feb 09 2010 22:00
Photo

Δε θα πρεπε!
Feb 09 2010 21:59
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χμμ σε endless shonen ίσως και να είναι ο καλύτερος (του Jiraiya τον βρήκα πολύ forced και του Asuma καλός ήταν, αλλά όχι τέλειος... Dragon Ball πάλι ήταν η μεγαλύτερη απάτη, αφού όσοι πέθαιναν επέστρεφαν, οπότε... :P), αν και θα περιμένω να το δω και στο anime για να κρίνω, το καλό που τους θέλω να κάνουν καλή δουλειά με σχέδιο και ήχους, όπως στο Enies Lobby. Σε seinen πάλι ε, υπάρχουν τουλάχιστον αρκετά αντάξια πιστεύω, όπως το φοβερό τέλος του Gungrave... δες το κι αυτό κάποτε σαν με θυμηθείς. Λολ, γέρος! Ποτέ δεν χρησιμοποιώ αυτή την λέξη, αρκεί πάντα να λες μεγαλύτερος. XD (από που μας προετοίμαζε από Arabasta για τον θάνατό του πάντως; δεν είδα κανένα σημάδι/σύνδεση... εκτός κι αν εννοείς ότι από τότε ήδη το 'χε σχεδιάσει σίγουρα)
Feb 09 2010 20:59
Photo

iristella → Robin-Chwan

[quote]ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....τρομαξα με το σετ σου. Πηγα στο προφιλ μου και τρομαξα. Λεω "Ποτε μου μιλησε η Iristella και δεν το πηρα χαμπαρι Ο_ο"[/quote] [CENTER][SPOILER][COLOR=Cyan][B][SIZE=7]MΠΟΥ!!!![/SIZE][/B][/COLOR] [URL=http://img38.imageshack.us/i/128900724355057436.jpg/][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/4331/128900724355057436.jpg[/IMG][/URL] [LEFT][SPOILER]Oh come on now i am not that scarry.... :nanana: Or am I?:hehehe:[/SPOILER][/SPOILER] [/LEFT] [/CENTER]
Feb 09 2010 20:58
Photo

Εγώ μιλάω :thatsit:
Feb 09 2010 20:52
Photo

Ποιος μιλαει......
Feb 09 2010 20:48