Community Status Updates

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Δεν αρκεί. Δεν θα μου αλλάξεις γνώμη. Μου αρέσει τρελά.
Εντωμεταξύ ούτε που νοιάζεσατε για το αν ζώ ή αν πέθανα. Έχω δύο μέρες που δεν είμαι στο σχολείο. Έχω την μέση μου(και μην με πείς κωλόγερο.@_@). Το ήξερες;

Robin-Chwan → Johnyman
Δεν ξερω, να πω την αληθεια. Αλλα με το που τον ειδα τον αντιπαθησα και αργοτερα τον μισησα...πολυ ομως!

Johnyman → Robin-Chwan
το ειδα που το λες,αλλα απορησα...παντως δν ειναι ασχημος χαρακτηρας.εμενα μου αρεσει αρκετα...ειναι δολιος,ομως το πετυχενει ωραια...εχει και ωραιες δυναμεις...πως καταφερες και τον μισησες απο τις λιγες εμφανισεις του?

Robin-Chwan → Johnyman
Ναι, αν δεις και το pm μου το λεω κιολας....Βασικα δεν ξερω γιατι. Απλα μου ρθε. Εχω νευρα τελευταια και ειναι καλυτερα να ξεσπαω στον υπολογιστη μου με αιτια τον DoFlamingo (κατι που εχω συνηθισει) παρα καπου αλλου.... [S]εχω παρει κατανα και εχω κανει το σπιτι κορδελες οποτε....[/S]

Johnyman → Robin-Chwan
εσυ δν μισεις τον don flamingo?τοτε πως προεκυξε αυτο το σεττακι avatar-sig?

Robin-Chwan → Zoro
Πες μου οτι και μετα απο αυτα τα spoilers εχεις χασει το ενδιαφερον σου για το ΟΡ Ο_Ο. Εγω εκανα group στο FB "Goodbye Ace..." πριν καν βγει το chapter!!!
Κριμα.....
Btw καλο το καινουριο μου σετ?

Γι'αυτό μου αρέσει. :)
Δεν θέλω. Το πρώτο-πρώτο-πρώτο(όχι εκείνο που κρατούσε ένα σπαθί) φαίνεται πολύ πλαστικό και δεν κολλάει με την σίγκ. Ή σίγκ είναι τέλεια, οπότε bye bye avatar.

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Το πρωτο-πρωτο. Με τα ωραια χρωματα. Αυτο ειναι πολυ μουντο.....

Δεν θέλω. Αυτό που έχω είναι τρελά τέλειο. Άλλωστε 2 άλλαξα. Ποιό από τα δύο σου αρεσέ;

Εεεε, τοτε αλλαξε το ανα κι ας μη παει. Ελα ρε σου ταιριαζει πιο πολυ!!

Δεν υπάρχει περίπτωση. Η σίγκ τα καρασπάει. Δεν την αλλάζω με τίποτα.

Τοτε αλλαξε sig. Εκεινο το ava εκτος απο το οτι ηταν πιο ωραιο πηγαινε πιο πολυ και στο χαρακτηρα σου! ^^