Community Status Updates

Robin-Chwan → Nozomu
Κι εγω τον μισω. Το λεω αλλωστε στο pm μου ^^ Τωρα βαζω σετ Ace. Μετα τα τελευταια γεγονοτα ειναι must!

Zoro → Robin-Chwan
Πιάνω δουλεία, δως μου λίγη ώρα... ελπίζω να μην την κάνεις σύντομα, αλλιώς θα τα δεις αύριο. :P

Robin-Chwan → Zoro
ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!!!!! Ναι αυτο ακριβως θελω!!! Πωωω εψαχνα ολη μερα για σετ κι εσυ μου βρηκες ava & sig σε μερικα λεπτα.....

Nozomu → Robin-Chwan
Thnx!? xD ΠΛακα κανω... ευχαριστω πολυ... ^^ Εμενα μου αρεσει η sig σου αν κ αντιπα8ω καργα τον Donflamingo

Zoro → Robin-Chwan
Να κόψω τον Ace και να στην κάνω κατάλληλη για το μέγεθος του forum δλδ;
Btw μου 'ρθε σαν ιδέα ότι θα ταίριαζε πολύ αν έβαζες τον Luffy που έχει από κάτω (από τον Ace της pic που σου έστειλα) για avatar, θα πήγαιναν πολύ ασορτί με την υπογραφή... τον θες ή προτιμάς το ava που βρήκες;
(θα πιεις σε μερικά χρόνια... πριν μερικούς μήνες ήμουν εντελώς junkie, ευτυχώς ψιλοξέκοψα πια :P)

Robin-Chwan → Zoro
Yohohoho~ Πλακα κανεις? Ειναι τελεια!!!!! Τη θελω! Τη θελω
Btw δεν πεινω καφε!

Zoro → Robin-Chwan
Deviantart, photobucket *, καφές και υπομονή, θα βρεθεί. :thatsit:
*και, αν δεν σε πειράζεις να δεις άθελά σου αρκετές mature pics (18+ και δεν κάνω πλάκα :P) δοκίμασε και στο danbooru ή gelbooru (you have been warned), έχει πολύ καλά fan arts μεταξύ όλων... εγώ τώρα βρήκα [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/614162/2boys-black_hair-blood-brothers-death-eyes_closed-"]αυτήν[/URL] πχ (δεν νομίζω πως πιάνεται για spoiler), αν σου αρέσει στην κόβω με την φάτσα του Ace μόνο... [URL="http://danbooru.donmai.us/post/index?tags=portgas_d_ace"]εδώ[/URL] είναι και όλα τα αποτελέσματα.

Zoro → Robin-Chwan
If you say so... :wis: (πάντως κάποια στιγμή, όπως βάζω akatsuki τώρα, λέω να βάλω και admirals).
Επικό το chap και πάλι, άντε αργεί αυτή η αλλαγή σετ. :P

Robin-Chwan → Zoro
Με αλλα λογια θα βαλεις τον Akainu. Ο Oda εχει κανει πολυ καλη δουλεια με αυτον τον χαρακτηρα παντως. Τον εχει κανει πραγματικο κακο! Κι αλλο μπραβο στον Oda!
Αντε σε λιγο καιρο θα βαλω το σετ Ace. Δεν το αντεχω αλλο αυτο....

Zoro → Robin-Chwan
:hehehe:
Btw όσο στην σπάει ο φλαμίγκος εσένα, άλλο τόσο, αν και λίγο λιγότερο, μου την σπάει η Iva εμένα (και δεν βλέπω να βελτιώνεται στο anime, meh θα δείξει)... με τον Akainu πάλι κόλλημα, επιτέλους ξέρω ότι πάω και τους 3 admirals! XD

Robin-Chwan → Zoro
Οοοοο! Εισαι κακος! Το ξερω οτι ειναι σε αυτους που εχω πει. Ειπα ολους τους χαρακτηρες που δεν ειναι στο anime και παιζουν καποιο ρολο (εστω και μικρο...)
Εγω νομιζω οτι ειναι ή ο Akainu (πιο πιθανο!) ή ο Inazuma....

Zoro → Robin-Chwan
[SIZE=1]soon, very soon[/SIZE] :whistling:
(μην νομίζεις, δεν απέχει και τόσο από το anime... και επίσης είπα ότι πιθανώς είναι σε όσους έχεις ήδη πει, οπότε μην περιμένεις τεράστια έκπληξη, απλά δεν επιβεβαίωσα :rolleyes:)

Robin-Chwan → Zoro
ODA IS GOD!!! Ο 1ος σοβαρος θανατους στο ΟΡ εγινε ο αγαπημενος μου και μονο απο το raw. Σκεψου τι θα γινει μεταφρασμενο ή καλυτερα σε anime....
Το καλο που ειμαι μια απο τις μικροτερες εδω ειναι οτι εχω ολο το χρονο δικο μου να δω anime και να γινω κι εγω complete!
Εεεεεελα.....Πες ποιος ειναι ο χαρακτηρας.......