Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Εισαι γκαντεμης γαμωτο........
Feb 11 2010 14:48
Photo

Robin-Chwan → Kenny

Ευχαριστω που μου το πες γιατι κι εγω για fanart θα το εκανα. Αλλαξα ava και user title. Τωρα πισω στο παλιο προβλημα: sig... Anw thnx!
Feb 11 2010 14:45
Photo

Kenny → Robin-Chwan

[QUOTE]Και το καλύτερο είναι και ότι δεν κάνει καθόλου spoiler[/QUOTE]Let's see here: [spoiler]> Ace λαβωμένος, μπρούμυτος στο χώμα. > Luffy να έχει πλαντάξει στο κλάμα. > User title: "You Guys Still Loved Me.." Yeah, no one will ever figure this out in a hundred years... right.[/spoiler]
Feb 11 2010 14:33
Photo

Robin-Chwan → Zoro

ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........................Κι εγω τωρα το ειδα. Και μενα για fanart μου θα φαινοταν αν δε διαβαζα το manga. Damn! Τωρα αντε να βρω αλλη χωρις spoilers. Τεσπα παω να βαλω το ava που ειχα βρει μιας και αυτο πιανεται για spoil....
Feb 11 2010 14:32
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Btw μόλις στην βγάλαν την sig είδα... τι να πω, για μένα δεν θεωρούνταν spoiler μιας και δεν υποδήλωνε τπτ για το τι θα γίνει, άντε να βρεις καινούρια τώρα. D:
Feb 11 2010 14:29
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Mπααα. Προτειμω να ειναι μονοκοματο. Ευχαριστω ομως ^^
Feb 11 2010 14:28
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Αυτά είναι, έχω καλό μάτι για τέτοια! :P Αλλά ευτυχώς μου έδωσες και το κατάλληλο credit. :hiding_something: Τα χρώματα του prof μου φαίνονται μια χαρά εμένα να σου πω την αλήθεια, αλλά αν θες δοκίμασε να βάλεις για background pic [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/489508/bandana-darkness-fire-jewelry-lack-male-marshall_d"]αυτήν[/URL] και δες αν σου αρέσει, αλλιώς ας το έτσι. ;)
Feb 11 2010 14:22
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Πηγαινε στο profile μου να δεις επιτυχιες στο set μου! Αλλα το profil δε μου φαινεται τοσο eye canser τι λες εσυ?
Feb 11 2010 13:50
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Οχι ρε. Ειπαμε κακια κακια αλλα ΤΟΣΟ μεγαλα spoils δεν κανω. Ειδικα για τετοια θεματα!! Τωρα απλα θα νομιζουν οτι ο Ace σωθηκε κλπ και μετα θα τους ερθει η κεραμιδα:twisted: Το προφιλ μου τι εχεο τωρα? Μια χαρα το βλεπω (και δεν με ποναει το ματι μου οπως εκεινο με τον Kamina) και ειναι και στα χρωματα του Ace! Χαχα, κι εγω κοπανα εκανα σημερα. Πενθω! Wait......WHAT??? ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ERAGON ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΑΝΑ????? ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ!!!!!!
Feb 11 2010 13:48
Photo

Robin-Chwan → TotalOblivion

Ευχαριστω αλλα πρεπει να ευχαριστησω τον Zoro που μου τα βρηκε! (Μεσα σε μερικα λεπτα κατα τυχη ενω εγω εψαχνα ολη μερα....) Κι εσενα πολυ ωραιο τα ava σου και θα σου προτεινα να βαλεις και μια υπογραφη Ace (και ισως ενα πιο δραματικο ava). Πρεπει να τιμησουμε τον πρωτο σοβαρο θανατο στο ΟΡ (και πιο Epic που εχω δει προσωπικα). Σωστα? ;Ρ Btw το "You Guys Still Loved Me.." ηταν ολο οσο χωραγε. Δυστυχως δεν καταφερα να βαλω το υπολοιπο Τ_Τ
Feb 11 2010 13:34
Photo

Robin-Chwan → CuttyFlam

Ευχαριστω!^^ Αν και πρεπει να ευχαριστησω τον Zoro που με βοηθησε με τις εικονες και τα χρωματα (Ελεος εψαχνα ολη μερα για καλες εικονες χωρις spoilers και εκεινος βρηκε κατα τυχη σε μερικα λεπτα Ο_Ο') Εγω θα ελεγα να κανεις κι εσυ Ace set και γενικα ολοι οι καμμενοι. Πρεπει να τιμησουμε τον πρωτο θανατο στην ιστορια του ΟΡ (και μαλιστα ο πιο Epic θανατος που εχω δει προσωπικα σε anime/manga με μεγαλη διαφορα) ΥΓ: Αληθεια τυφλωνει? Εγω μια χαρα το βλεπω. Ε οπως και να χει ετσι πρεπει να ναι. Και η φωτια σου βγαζει τα ματια σωστα? ;Ρ
Feb 11 2010 13:28
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Ευτυχως δεν εχουν spoilers πιο πολυ για Fan art μοιαζουνα, αντε γιατι σε ειχε φοβηθει το ματι μου.Btw θα φτιαξεις κανα καλο profile επιτελους! eye canser Btw οσο αναφορα την ωρα που σου εκανα αυτο το Vm εχουμε σχολειο κανονικα απλα εκανα μια τοση δα κοπανα :P και να σκεφτεις οτι θα πηγαινα να παρω το Eragon που φαγωθηκες
Feb 11 2010 12:45
Photo

TotalOblivion → Robin-Chwan

Απίστευτα τα Avatar και sig σου!!! Το ένοιωσες το θέμα με τον Ace ;) you guys still loved me... Thank you so much!!
Feb 11 2010 11:25
Photo

CuttyFlam → Robin-Chwan

Πολύ καλή δουλειά, ΣΠΕΡΝΟΥΝ και τα 2 :) btw αυτο το κόκκινο φοντο τυφλώνει :O
Feb 11 2010 05:05
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Και να σκεφτεις οτι σε σενα ειναι ακομα 2:30 ;Ρ
Feb 11 2010 03:30