Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Robin-Chwan

Βασικά στο ttgl, δεν είχε και πολύ ποικιλία, αλλά, my vote, of course, goes to Kamina! :8): Who the hell do you think I am? XD
Sep 26 2010 19:44
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Και απο το TTGL αγαπημενος ποιος ειναι (This is getting old :P) Το ΟΡ τελικα ολοι εκτος απο μενα το βλεπανε μικροι στο alter ε? Damn αν το εβλεπα κι εγω μπορει να ειχα αρχισει τα anime μια ωρα αρχιτερα....
Sep 26 2010 19:39
Photo

Jorg → Robin-Chwan

TTGL, έχω δει, το έχω και στα αγαπημένα μου. Αγαπημένος χαρακτήρας είναι ο Sanji. :P Μου άρεσε από τότε που το έβλεπα στο alter, ε, και οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.
Sep 26 2010 19:37
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Μια χαρα εισαι. Που να φτασεις στο τελος του manga να μενεις παγωτο σε καθε chap. Οταν με το καλο το τελειωσεις σου προτεινω να δεις TTGL (Tengen Toppa Gurren Lagann) Αγαπημενος χαρακτηρας so far? (Wait, lemme guess. Zoro? Sanji?)
Sep 26 2010 19:33
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Μην ανησυχείς, θα περιμένω για το set. DN και FT (anime και manga) τα έχω τελείωσει. Τώρα OP είμαι στο 129 εδώ και κάμποσο καιρό. Λίγο ότι έχει αρχίσει η Β λυκείου, λίγο ότι περιμένω τον αδελφό μου να φύγει για να μείνω μόνος στο σπίτι, δεν κατάφερα να το προχωρήσω και πολύ.
Sep 26 2010 19:24
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Θα αργησει. Μολις αρχισα να ποσταρω απο τοτε που εβαλα αυτο το σετ (καταραμενο Internet. Σχεδον 10 μηνες εμεινα χωρις νετ Τ_Τ). Μετα θα κανω σετ Robin να τιμησω και το ονομα μου και το αμεσως επομενο θα ειναι ΚΗ. Ξερω μεγαλο προγραμμα αλλα τι να κανουμε... Btw με OP, FT & DN πως τα πας? (Ναι, βαριεμαι να τα γραφω ολοκληρα...)
Sep 26 2010 19:18
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Oh yeah, KH rules! Ανυπομονώ να το δω. ^^
Sep 26 2010 19:13
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Τιποτες. Αληθεια λεω ειναι απλα υπεροχο. (+ you're a KH fan! Καποια στιγμη θα κανω και τετοιο set)
Sep 26 2010 19:12
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Thanks για το κοπλιμέντο και το request. ^^ Much appreciated!
Sep 26 2010 19:08
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Λατρευω ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο set σου. Ειναι υπεροχο, απιστευτο, φανταστικο!!!!!!!!
Sep 26 2010 19:08
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Λοιπον.... [spoiler] [B][SIZE=7][COLOR=#0000ff]I AM BACK!!!!![/COLOR][/SIZE][/B] [/spoiler] Για εικονα για το αλμπουμ εχω βρει 2-3. Θα το κταλαβεις οταν επιλεξω. Απο Bleach θα βαλω μια με την Matsumoto και τον Gin για να μην μεινει κανεις παραπονεμενος ^^ Set Robin θα βαλω οταν χρησιμοποιησω λιγο το τωρινο. Τη στιγμη μου το εβαλα σταματησε το Internet και δεν το χαρηκα (ειδικα αν σκεφτεις ποσον καιρο εγω και ο Scorpion ψαχναμε τις εικονες) Set Robin θα βαλω σε λιγο καιρο οταν θα την εχει δειξει και λιγο μετα το time skip. (1 μηνας χωρις ΟΡ. Τα νευρα μου...)
Sep 24 2010 22:30
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Θα προσπαθήσω να αντέξω, μην αργήσεις περισσότερο όμως γιατί αρχινάνε και εξεταστικές. XD Oh, that naughty Oda, έχει ξεγελάσει όλη την υφήλιο κάνοντας την να νομίζει πως πρόκειται για παιδική ιστορία. :P Εικόνα στο OP album προτείνω τπτ με Ace, να ταιριάζει και με το arc στο anime, ενώ για Bleach δεν το συζητώ, Matsumoto <3 XD (συμφωνούμε για Itachi). Set όμως δεν θες να βάλεις Robin... καλάαα. :bahhh: Αναμένω το comeback (και θα σε κάνω add με το που μπω!) λοιπόν. :) [B] EDIT:[/B] Δοκίμασε αυτή για OP album pic, ίσως χρειαστεί να την κόψεις λίγο βέβαια: [URL]http://saryth.deviantart.com/art/ACE-150154873?q=favby%3Ashafry%2F3485351&qo=38[/URL]
Aug 26 2010 17:16
Photo

Robin-Chwan → didimakia

Καημενο παιδι. Εγω να δεις τι επαθα. Και ειναι και ο μηνας των γεννεθλιων μου....
Aug 24 2010 14:19
Photo

didimakia → Robin-Chwan

ασε ασε. σε καταθληψη θα πεσω.
Aug 24 2010 14:16
Photo

Robin-Chwan → didimakia

Μονο την τελευταια δεν ειχα. Μπορεις να τις στειλεις και απο το μσν. Πολυ πιο ευκολο. Εσυ πως το πηρες το νεο? 1 μηνα χωρις ΟΡ...
Aug 24 2010 14:08