Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → GhostPrince

Χαχα για το ιδιο μιλουσα. Το Εραγκον ειναι το 1ο απο τα 3 βιβλια (καποτε θα βγει και 4ο.....) απο την Τριλογια που λεγεται Κληρονομια. Η ταινια btw ηταν χαλια σε σχεση με το βιβλιο αλλα φανταζομαι το ξερεις ηδη αυτο αφου το χεις διαβασει. Τεσπα εμενα η αγαπημενη μου χαρακτηρας ειναι η Arya που οπως βλπεις την εκανα σετ!
Apr 11 2010 01:07
Photo

GhostPrince → Robin-Chwan

mmm,,,το eragon το ξέρω ...το εχω διαβάσει(το πρωτο)που χε βγει και τενεια που επισης την εχω δει :P.. αλλά τα άλλα που ειπες δεν τα χερω XD
Apr 11 2010 00:13
Photo

Α, εγω οποτε αλλαζω set αλλαζε και το χρωμα στο profile μου αναλογα με τον χαρακτηρα. Τωρα εχω την Arya απο την Τριλογια (με 4 βιβλια) Η Κληρονομια aka Inheritance Cycle με πρωτο βιβλιο το Eragon αν το ξερεις. Anw το πρασινο ειναι το χρωμα της οποτε...
Apr 11 2010 00:00
Photo

τώρα τίποτα ε? :\ κρίμα...:P και το Berserk τα σπάει...το διαβάζω κιεγω αυτόν τον καιρό λιγο λιγο...(όταν βρήσκω χρονο)..:| nice profile BTW....το αλαξες εντελώς απότι βλεπω :P *so green*
Apr 10 2010 22:21
Photo

Μου τη σπαει το νετ. Αλλα πριν χαλασει ειχα αρχισει Beserk αλλα ειχα φτασει μονο μεχρι το 2ο chap.
Apr 10 2010 21:24
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Το Eragon ειναι Τριλογια με 4 βιβλια και το Harry Potter (nah....) ειναι Τριλογια με 7 βιβλια. Το χρωμα ειναι χαρακτηριστικο της Arya κυριως απο το χρωμα των ματιων της (κατι που αναφερει συνεχεια). Τη υπογραφη παλι τη χρωσταω στον Scorpion! Σου ειπα η ταινια σαν ταινια ηταν ωραια αλλα οταν διαβασα το βιβλιο (ναι τα κανω αναποδα εγω αυτα. πρωτα η ταινια μετα τα βιβλια) αρχισα να βριζω θεους και δαιμονες και κυριως αυτους που εκαναν την ταινια τοοοοσο διαφορετικη απο το βιβλιο. Μεχ.... Οσο για τα πανεπιστημιακα βιβλια τι να πω....η χαρα της ζωης! Μεσα στις ανατροπες και στην αγωνια. Δεν μπορεις να ξεκολησεις! (Αν και εγω δε θα επρεπε να μιλαω. Σε λιγο καιρο ειναι και οι δικες μου εξαιτασεις και αντι για Percy Jackson και Eragon θα επρεπε να διαβαζω Ιστορια aka το χειροτερο μου μαθημα....)
Apr 10 2010 21:21
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Κατάλαβα, η ταινία πάντως με ψήνει γιατί το trailer ήταν υποσχόμενο, όπως είπα, κάποια στιγμή ίσως την δω λοιπόν, μιας και αυτή την περίοδο μου αρκούν τα πανεπιστημιακά βιβλία, όχι άλλα! Είδα και το νέο σετ, μεγιές επίσης, ειδικά η sig πολύ ωραία. Έκανες και το profile σαν λαχανόκηπο, όπως μου 'χε πει κάποιος σ' έμενα, όταν παλιά το είχα κάνει παρόμοιο. :P ΥΓ: ... την Τριλογία (με τα 5 βιβλία). :hahaha:
Apr 10 2010 19:22
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Οχι δυστυχως δεν εχω νετ ακομη και τωρα *χτυπαει το κεφαλι της στον τοιχο* Μη μου θυμιζεις την ταινια. Κανανε ακριβως το ιδιο με το Eragon. Αλλα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο. Σαν ταινια ηταν καλη αλλα σε σχεση με το βιβλιο καταστρεψανε την ιστορια. Εγιναν ελαχιστα πραγματα οπως ηταν στο βιβλιο. Βασικα......τιποτα δεν εγινε οπως το βιβλιο απλα μερικα κομματια εφερναν λιγο....Τι πανε και κανουνε ταινιες αμα ειναι να τις κανουνε σαν τον κ*λο του μπαμπουινου?? Γκουχ, γκουχ, δεν ξερω αν το προσεξες αλλα ειμαι λιγααακι ευαισθητη σ αυτο το θεμα..... Παντως σαν story με θεους etc. ειναι πολυ καλο και πραγματικα αξιζει! Εχει μελετησει καλα την Ελληνικη μυθολογια (ευτυχως μα τον Δια!) και την εχει συνδιασει τελεια με τον σημερινο κοσμο & την τεχνολογια (οχι δεν εχει ρομποτ) Και οσο για το bookworm..... [quote] Και παλι μεγιες το set. Αν εβαζες και το ονομα ετσι θα ησουν ολοκληρομενος! (Και να σκεφτεις οτι δεν εχεις διαβασει ακομα το 3ο βιβλιο. Καποια στιγμη να αρχισεις και την τριλογια (με τα 5 βιβλια) Percy Jackson and the Olympians. Μονο το 1ο βιβλιο ειναι στα Ελληνικα αλλα αξιζει. Και ειναι πολυ μικροτερα τα βιβλια απο το Eragon, Eldest & Brisingr. Και, για να ξερεις, θα σου αρεσει ο πρωταγωνιστης αυτη τη φορα οποτε σου το συστηνω ανεπιφυλ.....wait.....what? Τι λεω Παναγια μου?? Ξου, inner bookworm ξου.... Γκουχ, καλυτερα τωρα. Η αποχη απο τα anime τοσον καιρο φταιει....) [/quote] Οχι οτι με πειραζει που με συνδιασες με τη Robin (καλυτερα μαλιστα) και τα βιβλια που διαβαζω ειναι anime-like και τα φχαριστιεμαι τωρα που δεν εχω νετ αλλα φοβαμαι μη μου μεινει και με παρουνε με τα μαρουλια οι φιλοι μου μετα..... Btw αλλαξα σετ!!! Εβαλα επιτελους set Arya!
Apr 10 2010 19:12
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Θα σου πως στο msn δεν εχει καμια σχεση με συγκροτημα
Apr 09 2010 13:58
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Ο καλος ο ανθρωπος....... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Set Arya. Ευχαριστω aniki!! Αληθεια δε μου χεις πει το Scorpion πως σου ηρθε? Μηπως καποτε ησουν φαν των Scorpions και σου χει μεινει??
Apr 09 2010 13:31
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

Αυτο με το φεγγαρι δεν επρεπε να το πεις δεν ξερεις τιποτα ετσι(sad face) ΜΜΜΜ να βαλω Μurtagh????????Βασικα μαρεσει πολυ το Scorpion χωρις πλακα. Και επειδη εγω ειμαι καλος ανθρωπος [SPOILER][IMG]http://fc01.deviantart.net/fs11/i/2006/199/4/9/Arya_Eye_by_Coinin.png[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://fc00.deviantart.net/fs45/i/2009/162/7/4/ARYA_by_Oriali.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://th01.deviantart.net/fs11/300W/i/2006/237/d/7/Arya_from_Eragon_by_poohp00hbear.png[/IMG][/SPOILER] Και για τις πιο ρομαντικες καταστασεις [SPOILER][IMG]http://th06.deviantart.net/fs70/300W/i/2010/045/5/e/Eragon_and_Arya___Valentines_by_ElizaLento.jpg[/IMG][/SPOILER] χP αυτα
Apr 09 2010 11:00
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Πιστεψε με δεν υπαρχει θεμα μεγεθους. Τα βιβλια ειναι 5 με 300 σελιδες περιπου το ενα. Εγω εχω διαβασει το 1ο στα Ελληνικα (το μονο που εχει μεταφραστει), το 2ο και το 3ο στα Αγγλικα και θα παραγγιλω να μου φερουν το 4ο και το 5ο γιατι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα.......Γα**μενο inner bookworm που με καταντησες. Για το ονομα δε μου απαντησες. Αν και το ειπα σαν αστειο τωρα που το καλοσκεφτομαι σου παει! Και συνεχιζω το ψαξιμο για τις εικονες μπας και κανω το ρημαδι το σετ (wait....de-za-vu...) [devil mode on] ΥΓ: Δε σε παρεξηγω. Το φεγγαρι σου εχει θολωσει το μυαλο [/devil mode off]
Apr 09 2010 01:13
Photo

np..xD ....χαχ...κριμα... anyway....τι αλλα? απο anime -manga βλεπεις τιποτα αυτο το καιρο? ή στη σπαει το νετ? :\:P xax...
Apr 08 2010 22:59
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

ΕΕΕ σε τι να απαντησω απο ολα? Α ναι λυπαμαι πολυ αλλα απο τοτε που διαβασα τα 2 πρωτα βιβλια eragon 700 σελιδες και 900,χριστε μου,δεν μπορω να δια βασω κατι μικροτερο δυστηχως το set αφου στο εστειλα το εσβησα so cut your neck to find it again xP (κοψ το λαιμο σου να το βρεις).
Apr 08 2010 22:06
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Δεν είχες ή δεν έχεις (ακόμη) νετ δλδ; :P Α, το Percy Jackson με έψησε το trailer της ταινίας, άκουσα ότι δεν ήταν τόσο πιστή στο βιβλίο βέβαια, αλλά καλή περιπέτεια/δράση και πάλι. Μετά την αποτυχία του Clash of the Titans έχω ανάγκη να δω κάτι πιο χαλαρό και πετυχημένο με τους θεούς του Ολύμπου. :wet2: (bookworm σαν την Robin btw, έτσι!) Thx για το σετ!
Apr 08 2010 19:26