Community Status Updates

Robin-Chwan → matassos
XD Thanks. Αργησα να δω το post σου ομως και ειναι ηδη ετοιμη. Ειναι πανω κατω αυτο: [URL="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%AD"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%AD[/URL] με αυτο: [URL]http://el.wikipedia.org/wiki/Manga[/URL] 5-6 σελιδες βγηκαν

Robin-Chwan → Zoro
Done. Παει την ξεπεταξα και αυτη την εργασια. 6 σελιδες. Τωρα ειμαι νταξει απο μαθηματα μεχρι την Τεταρτη! Μια χαρα!
Ξερεις ε? Εγω επρεπε να περιμενω μεχρι σημερα για να διαβασω το chapter γιατι ο πατερας μου δε μπορουσε να ερθει να με παρει πιο νωρις. Και βασανιζομουν μεχρι σημερα γιατι οσα παιδια στο σχολειο μου (+3 ξαδερφια μου) διαβαζουν ΟΡ θελανε να μου πουνε το τελος (μιας και ειμαι πιο καμμενη απ ολους) κι εγω τους ξεχεζα γιατι δεν ηθελα να μου κανουν spoil. Και περασα 3 μερες χωρις να βλεπω κανεναν τους.
Κατι αλλο. Θυμασαι περσυ τετοιον καιρο που σου ελεγα για γιορτες του σχολειο, παρελασεις, μπαντες, χορωδειες, κιθαρες κλπ. κλπ. κλπ. Λοιπον αυτα φετος ειναι χειροτερα. Πρεπει να μαθω καινουριο ρυθμο στα τυμπανα + το οτι τα παιδια της ταξης μου μαζι με τον υπευθηνο για τη μπαντα περιμενουν να ειμαι οσο καλη και ο ξαδερφος μου a.k.a. πρωην αρχηγος της μπαντας που μολις τελειωσε το λυκειο. Επισης για καποιο λογο τη βαρεσε στη μουσικο μας και θελει να κανουμε ενα μιουζικαλ για τα χριστουγεννα. Και να μην εφταναν αυτα εχει μεγαλωσει ο ογκος τψν εργασιων απο το γυμνασιο (1η λυκειου ειμαι τωρα). Με ολα αυτα η φιλη μου με βριζει γιατι το μονο που με πειραζει ειναι οτι δεν μπορω να διαβασω ΟΡ εγκαιρα. XD
Θελω κι εγω να δω πως θα το προχωρησει ο Oda. Μετα απο 1 μηνα αναμονης ολοι μας θελουμε να δουμε κι αλλο φανταζομαι. Εμενα Robin & Nami μου αρεσαν πιο πολυ απ ολους αν και δε μου κανει καθολου για Vivi το καινουριο της στυλ. Οπως ειπα μου θυμιζει πιο πολυ αστυνομικινα! Αυτος που με ψιλοχαλασε ηταν ο Franky. Δε λεω πολυ SUPAAH και τα ρεστα ετσι οπως ειναι και σιγουρα τερας στις μαχες αλλα δεν μπορω να τον φανταστω ετσι να κυκλοφορει μεσα στο πλοιο ή απλα να καθεται και να τρωει (τρωει ακομα σωστα?). Ισως να κανει κατι και να γινεται λιιιγο πιο νορμαλ οταν δεν ειναι σε μαχη. Oh, well. Who knows? Thats Oda we're talking about ^^
Τεσπα καλη αναγνωση!

Zoro → Robin-Chwan
Argh, ναι φαντάζομαι, θέλει πάντα αιώνες για να κλείσει η δουλειά με τις νεταιρίες, μια το μόντεμ θα αργήσουν να σου στείλουν, μια την σύνδεση, μια κωδικούς κλπ... καλή υπομονή, τόσο άντεξες, έχεις ανοσία πια! :P
Πάντως τώρα που το σκέφτηκα θα δείξει Zoro στο επόμενο μάλλον, οπότε ποιος ξέρει... αν βρω κάνα καλό fanart ίσως γυρίσω στις παλιές καλές εποχές κι εγώ. XD H Robin καλή μου φάνηκε γενικά, μάλιστα το ψιλοπαίρνω πίσω αυτό που είχα πει σχετικά με την χρωματιστή pic ότι έμοιαζε πιο μεγάλη, τώρα που την καλοείδα στο chapter παίζει και να έδειχνε λίγο νεότερη... αλλά με αυτά τα ρούχα και συνδυασμό μαλλιού δεν μου πολυάρεσε... όπως είπα θύμιζε πολύ Vivi ενώ αυτή είχε ήδη δικό της στύλ, που ελπίζω να ξαναποκτήσει γιατί η Nami με τα νέα ρούχα και μαλλί ήδη πήρε περισσότερους πόντους imo.
Άντε να πάω και για λίγο ανάγνωση (posts) κι εγώ... καλή εργασία, τουλ είναι σε αγαπημένο θέμα! =)

Robin-Chwan → Zoro
Αυτη τη στιγμη γραφω μια εργασια για τα anime/manga. Απλα ειπα να το αναφερω....

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Μολις σκεφτηκα οτι δεν ειπες τιποτα για το set Arya που εχω βαλει (ναι, ναι ξερω ειμαι ακυρη...). Η ψυχη μου βγηκε να βρω εικονες.
Και απο περιεργεια ακουσα λιγο Buck-Tick. Ωραια ειναι τα τραγουδια. Δεν το περιμενα.
Btw εντυπωσεις για το καινουριο ΟΡ. Η Robin τα σπαει ε? Περιμενω μερικες καλες εικονες για set. (Και η Nami το ηξερα οτι θα ειχε μακρυ μαλλι!!!)

Robin-Chwan → Zoro
Thanks! Μπορεις να εχεις κι εσυ ενα κομματι αν θες. Θα ζητησω απο τη Robin να σε ταϊσει.
Συνδεση μονιμη θα επρεπε να εχω. Καταφερα να πεισω τη μανα μου ευτυχως. Μονο που οι απο-τετοιοι ενω εχω παρει το μοντεμ, δε σηκωνουν το κουλο τους να μας παρουν τηλ να μας πουν το κωδικο να μπω και να φχαριστηθω νετ. Αρα πισω στα παλια. Μια ωρα δρομος μεχρι το σπιτι του πατερα μου που εχει νετ. Θα πηγαινα σε νεταδικο αλλα θελω λεφτα για να αγορασω τομους ^^.
Robin εικονες δεν εχω βρει ακομα πολλες καλες (αν και γινεται κατακλυσμος παντου με ολα τα μελη) και με ξερεις. Αν ειναι να κανω ενα τοσο σημαντικο set θελω ολα να ειναι τελεια (αυτο που εχω τωρα μηνες παλευα να βρω εικονες αν θυμασαι. Ακομα χρωσταω χαρη στον Scorpion)
Δεν καταλαβενω ομως γιατι δε σου αρεσε η Robin. Νταξει φυσικα και μενα θα μου λειψει το καπελακι αλλα τωρα τα σπαει!! Αυτη, η Nami και ο Usopp εχουνε κανει τις καλυτερες αλλαγες!
Btw πηγαινε να δει το post μου στο latest chapter. Τα σεντονια εσυ μου τα χεις κολλησει...

Zoro → Robin-Chwan
Λοιπόν....
[SPOILER][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/5043/happybirthday2.jpg[/IMG]
[COLOR=Magenta][B]HAPPY 15TH BIRTHDAY, OH MAI WAIFU!![/B][/COLOR] :hbd: :yahoo: :kyaaa:[/SPOILER]
Επέστρεψες εσύ και χάθηκα εγώ, για μερικές μέρες... gomen για την αργοπορία οπότε, δεν είναι ότι το ξέχασα. :(
[B]Welcome Back[/B] καταρχάς πάντως (where are my manners)!! Τι λέει, μόνιμη σύνδεση πια; Πείστηκαν οι γονείς;
Ω ναι, για Robin set μην ανησυχείς, με το ξεκίνημα το νέου μήνα και την επιστροφή της αγαπημένης μας σειράς θα δεις αλλαγή και από μένα στο σετ... στο γνωστό που λέγαμε παλιά! Άργησα λίγο μεν να το βάλω, μιας και ήδη έδειξε το γεγονός αυτό στο anime πια και δεν θα έχει την ίδια φάση, αλλά το θεωρώ ωραίο nonetheless και οπότε πιστεύω θα το βάλω, έστω για λίγο. Την ίδια στιγμή περίμενε κι εσύ να δεις πως θα είναι η neo-Robin, ποιος ξέρει, πιθανώς δούμε καλές αλλαγές πάνω της και πετύχεις κάνα καλό coloring-fan art! Θα σε add-άρω αυτές της μέρες με το που σε πετύχω εδώ μέσα κιόλας.
The times are A-changin', όπως έλεγε και ένας τίτλος από chapter και η αναμονή σχεδόν τελείωσε πια, λίγες μέρες ακόμα για νέο chap... stay tuned! :gotit:

Robin-Chwan → Hamanu
[quote] Avy - εύκολα 10. Δεν ξέρω γιατί αλλά το γουστάρω τρελά. [/quote]
Arya is Arya. Σου αρεσει ειτε ξερεις ποια ειναι ειτε οχι!

Black Kaiser → Robin-Chwan
Αν το παιχνίδι καρτών συνδιάζεται με εξελιγμένους προβολείς ολογραμμάτων πλασμάτων της κάθε κάρτας αλλά και με αρχαία αιγυπτιακή μαγεία, μια χαρά διασκεδαστική σειρά γίνεται. Είναι η μόνη σειρά που οι χαρακτήρες φαίνονται τόσο cool ενώ στέκονται σε όλη την διάρκεια της μάχης στο ίδιο σημείο.
Ενώ το original το έβλεπα σε english dub, το GX το είδα στην κανονική του γλώσσα. Έμαθα πως κάποια ονόματα τα "σκοτώσανε" στο αγγλικό όπως αυτό του Ed Phoenix που το αλλάξανε για κάποιο λόγο σε "Αster" το οποίο παραπέμπει στον συμπαθέστατο και κοντό Γαλάτη ήρωα. Γενικά το YGO είναι το μοναδικό anime που έχω δει σε english dub ποτέ.

Robin-Chwan → Jorg
Fave anime/manga ειναι με ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΑ διαφορα το ΟΡ. Καμμενη μεχρι το μεδουλι των κοκκαλων μου.
Αυτη τη στιγμη δε βλεπω τπτ γιατι οπως ειπα ειχα καποια προβληματα με το νετ μου και επι σχεδον 10 μηνες δεν ειχα καθολου. Τωρα παω σε νεταδικα οποτε μπορω, αγοραζω τομου κλπ. Σε λιγες μερες ομως ΕΥΤΥΧΩΣ θα εχω. Αντε γιατι η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντληται. Τεσπα οταν με το καλο εχω νετ λεω να αρχισω Beserk γιατι το εχω υποσχεθει εδω και καιρο σε ενα παιδι και δεν εχω καταφερει ακομα να το αρχισω. Μετα βλεπουμε. Εχω μια τεραστια λιστα απο anime/manga που θελω να δω/διαβασω και θα διαλεξω κατι απο 'κει.

Black Kaiser → Robin-Chwan
Kαλά παρατηρήσατε mrs Robin-Chwan. Kudos to you.
Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ήταν η έμπνευση του δικού μου account name και όχι η ομώνυμη μπύρα όπως πολλοί στο forum πιστεύουν (έστω και αν τυχαίνει να είναι η αγαπημένη μου). Τώρα βέβαια αμφιβάλλω αν οι σεναριογράφοι του YGO GX είχαν την μπύρα στο μυαλό τους όταν βγάζανε το "ψευδώνυμο" του Ryo.
Ποτέ δεν ξέρεις όμως, Ιαπωνία είναι εκεί.

Robin-Chwan → Jorg
Ενταξει οχι 45.000. 44.999,99 παει καλυτερα. Αλλα ναι στα τελευταια επς μας αποζημιωσε.

Jorg → Robin-Chwan
Ε καλά, όχι και 45.000. XD
Η αλήθεια είναι ότι χωρίς Kamina δεν βλεπόταν τόσο ευχάριστα, αλλά στα τελευταία επεισόδια μας αποζημίωσε και με το παραπάνο.

Robin-Chwan → Jorg
Χαχα, εχω φτιαξει τετοια ομαδα στο FB (Who The Hell Do You Think I Am?)
Πρεπει να πω ομως οτι μετα το επ.8 μεχρι καποια στιγμη προς το τελος η σειρα εγινε 45.000 φορες χειροτερη....