Community Status Updates

arachne-sama → Robin-Chwan
xaxa katalabainw akribos ti ennoeis (kai metaksi mas ta agoria den tha katalaboun pote gt mas arese o l ):P exw mia krifi elpida mpas kai....alla den to nomizw...kai mesa se ola dio bdomades off...eixame ton oda twra exoume k auto!!

Robin-Chwan → arachne-sama
Δεν πειραζει, θα ζησω και μ'αυτο στο profile μου n_n.
Στο Bleach ο Kubo μου σπασε και μενα τα νευρα. Τους εσωσε ολους εκτος απ'τον Gin. Τον αγαπημενο μου χαρακτηρα Τ_Τ. Νιωθω σα να πεθαναν οι Kamina, L, etc. etc. ξανα. Τι εχουν παθει ολοι και σκοτωνουν τους αγαπημενους μας χαρακτηρες....

arachne-sama → Robin-Chwan
episis ekana blakeia k mpika me to nick tou aderfou mou...(nikos 21 bro ) sorry :P ithela na s pw sxetika me to bleach oti simfwnw apolita mazi s kai oti k egw xalastika me oti egine me gin...pfff alla den me katalabenei kaneis :sadist:

Zoro → Robin-Chwan
Για Robin που λες αρχίζω και το πάω πολύ το μακρύ μαλλί τελευταία πάντως. Για Zoro για να δούμε, στην spoiler pic ήδη μου άρεσε (ακόμα και ο Franky έως ένα καλό βαθμό)!

Robin-Chwan → Zoro
Ωραια διαδοχος. Κανει διαλλειματα 10+ μηνων επειδη δεν εχει νετ. Ελπιζω τα πραγματα να φτιαξουν και να αξιζω τον τιτλο!
Βασικα σκεφτηκα οτι ακομα και τωρα που μαθαμε οτι ο Zoro ειναι one-eyed (Kakashi-sensei!!) υπαρχει μια μεγαλη πιθανοτητα να εχει μαθει mandra και να ειναι πιο πολυ πλεονεκτιμα παρα αδυναμια (γιατι οι εχθροι θα προσπαθουν να του επιτεθουν απο εκει)
Also δεν ξερω αν το προσεξες αλλα εκτος απο τη Nami o Usopp και η Robin εχουνε μακρυνει τα μαλλια τους και ο Zoro απ οτι ειδα στα spoilers (αν ειδα καλα) τα χει κανει πισω σαν του Smoker. Ο μονος που ειναι εντελως ιδιος ειναι ο Luffy παντως....

Robin-Chwan → Tea-chan
Congrats κι απο μενα λοιπον. Ψοφαω να σε δω να βαζεις ταξη στα OP threads! Καλα κουραγια ^^

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Εεεε αυτά είναι. Αν δεν είναι είχε μακρύ μαλλί η Νάμι, τότε ποιός; :P
Ωραίο είναι το σετάκι σου. Με καλύτερο σημείο την profile pic. Άντε να δούμε τι θα δούμε.

Zoro → Robin-Chwan
Σωστό κι αυτό που λες, οι προσδοκίες είναι σχεδόν πάντοτε μεγαλύτερες από τα τελικά αποτελέσματα συχνά άλλωστε. Διάβασα και τα posts σου, gj με τα σεντόνια, αν χαθώ ποτέ έχω ήδη βρει διάδοχο τουλ. :p
Α ναι, μου το είχες πει αυτό για την ζαχαροπλαστική, gomen. :hot:
Για Zoro και να το 'χασε το μάτι σιγά το weak spot λέω εγώ, εδώ ο Guts από Berserk χάνει κι αυτός ένα μάτι και ίσα ίσα βλέπει καλύτερα από ανθρώπους με 2 μάτια... σιγά μην κολλήσει ο Zoro! XD Αλλά θα δείξει!

Robin-Chwan → Zoro
Καλα το chapter μπορει να μην ηταν αυτο που περιμεναμε (να τους εδειχνε ολους τουλ.) αλλα εγω αυτο δεν το ξερα. Περιμενα 4 βδομαδες ελπιζοντας οτι μεχρι να βγει θα χω νετ (απο αρχες Ιουλιου καναμε αιτηση) και οταν βγηκε δεν ειχα και δεν μπορουσα να το διαβασω. (Ουτε ημουν μεσα για να κανω ποστ)
Απο την 5η δημοτικου ξερω με τι θελω να ασχοληθω. Ζαχαροπλαστικη! Μουσικη μου αρεσει (ακουω ολη την ωρα μουσικη. μονο τις ωρες του μαθηματως δεν εχω ακουστικα στα αυτια μου) και ζωγραφιζω κιολας αλλα μου χει κολλησει εδω και χρονια οποτε τα υπολοιπα μπορουν να μεινουν ως χομπυ.
Ο Ζoro λες να μπορει να ανοιξει το ματι του ή μολις απεκτησε το 1ο φανερο weak spot?

Zoro → Robin-Chwan
Καλά για το chapter κατ' εμέ δεν ήταν και κάτι το τόσο τρομερό που έχανες αν δεν το διάβαζες αμέσως... άξιζε για τις νέες εμφανίσεις, αλλά πέρα απ' αυτό σαν τα άλλα chapters ήταν imo.
Ρε μπας και τελικά έχεις ήδη βρει την επαγγελματική σου καριέρα: παιδί της μπάντας; :hahaha: Και γενικά κάτι που αφορά την μουσική. :P
Ναι ο Franky ήταν αυτός που με χάλασε περισσότερο απ' όλους μάλλον, αλλά μέχρι να τον δείξει κανονικά ας μην προτρέχουμε! Πάντως ειδικά Usopp, Sanji και Nami τα έσπασαν περισσότερο απ' όλους κατ' εμέ!

Robin-Chwan → MikamiTeru
Αν θες καμια βοηθεια για την εργασια στην Τεχνολογια εγω πηρα απο εδω: [URL]http://el.wikipedia.org/wiki/Manga[/URL] και εδω: [URL]http://el.wikipedia.org/wiki/Anime[/URL] . Αφου εκοψα και εραψα λιγο μου βγηκαν 5-6 σελιδες. Αλλα αν θες καμια που να εχει ηδη παρει βαθμο πηγαινε στον matassos ;D