Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan

11 Μερες...
Dec 14 2010 20:03
Photo

Robin-Chwan

13 Days to go. Missed one. >.<
Dec 12 2010 00:39
Photo

Robin-Chwan

15 Days to go. Ελπιζω ολοι να εχετε αρχισει να στολιζετε!
Dec 10 2010 20:10
Photo

Robin-Chwan

16 days to go!
Dec 09 2010 23:53
Photo

Robin-Chwan

17 Days to go!
Dec 08 2010 18:07
Photo

Robin-Chwan

18 Days to go! (δεν παω καλά:) είμαι μέσα στην τάξη και γράφω αυτό το ποστ)
Dec 07 2010 12:26
Photo

Robin-Chwan

19 Days to go!
Dec 07 2010 00:08
Photo

Robin-Chwan

20 Days to go! Get ready ppl!
Dec 05 2010 15:55
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Why, thank you, δεν το είχα ξανακούσει! Άντε έρχεται και η ώρα μου να βάλω το παραδοσιακό x-mas hat στον χαρακτήρα μου, που έκανα και πέρσι! :P
Dec 03 2010 23:09
Photo

Robin-Chwan

22 Days to go!
Dec 03 2010 13:21
Photo

Robin-Chwan → Zoro

X-Mas set! Εχω μπει για τα καλα στο πνευμα. Now here's an early gift. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ZSjNMSIMQjU[/URL] And the countdown begins! 23 days to go!!
Dec 02 2010 21:05
Photo

Robin-Chwan

Εκτακτο X-mas set!
Dec 01 2010 22:43
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Thnx! Μια χαρα ειναι θα το βαλω τωρα. Το Avatar κι εγω τωρα με την ταινια το εμαθα και σε 2 μερες το ειχα τελειωσει *_*. Φυσικα και δεν εχει καμια σχεση με το αλλο του Cameron και ειναι οντως της Nickelodeon. Γι αυτο μου κανε τοσο μεγαλη εντυπωση που ηταν τοσο ωραιο. Την ταινια την ειδα πριν απο το παιδικο και απο εκει το εμαθα και το αρχισα. Και οσο για το αν αξιζε, τι να σου πω. Ειχα παει με μια φιλη μου (που βλεπει ανιμε) να τη δουμε και σε καποιο σημειο ειχε δακρυσει απο την πορωση! Αν και μετα που ειδα το παιρικο ειδα καμποσες διαφορες ειναι παρα πολυ καλη δουλεια και το εχουνε φερει οσο πιο κοντα στο σεναριο γινοταν (20 επ σε 2 ωρες δεν ειναι και ευκολο). Σου προτεινω να δεις πρωτα την ταινια παντως γιατι το παιδικο αρχιζει λιγο αδυναμα και μπορει να βαρεθεις, οποτε καλυτερα να παρεις μια ιδεα πρωτα. Btw H Nami δειχνει οντως καλυτερα αυτη τη στιγμη στους SH.
Nov 19 2010 20:38
Photo

Zoro → Robin-Chwan

[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/1087/robin4.png[/IMG] There ya go, δεν το πάλεψα και τρομερά πολύ ώρα όμως, οπότε αν προτιμάς αυτό που έχεις τώρα no prob. :) Το Avatar το έχω ακούσει, ειδικά τώρα που βγήκε και η ταινία. Δυστυχώς έχω δει μόνο το άλλο Avatar, του Cameron, αλλά ΟΚ θα το έχω υπόψιν, αν και ναι όντως δεν πρέπει να είναι anime, αλλά αμερικάνικο cartoon της nickelodeon or something. Την ταινία πάντως την είδες; Άξιζε; Γιατί δεν άκουσα και πολύ καλά λόγια γενικά, αν και το trailer έδειχνε promising. Επίσης θα ακουστώ κακός αν πω ότι η Nami δείχνει καλύτερα αυτή την στιγμή στο crew; :'D
Nov 19 2010 04:06
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Βασικα εβαλα και prof. pic. (+ αλλαξα χρωματα και location) γι αυτο ειπα set. Υπογραφη εβαλα αλλα δεν εχει καμια σχεση με ΟΡ. Ειναι απο το anime (οχι ακριβως anime αλλα εχει σχεδον ιδιο στυλ) που τελειωσα προσφατα. Ειναι το Avatar: The last Airbender το οποιο απλα τα σπαει και αναμενεται και set σε λιγο καιρο! (Btw στο προτεινω ανεπιφυλακτα. 61 eps. of epicness and humor!) Το ava θα ηθελα να το κανεις transparent αν δε βαριεσαι και βρεις χρονο (yea I'm useless!). Παντως παρε το χρονο σου. Δε με πειραζει.
Nov 18 2010 19:16