Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ναι, αλλά δεν είδα αυτήν να την ποστάρει (την pic) στο site. :P Μπα, αν κάνω καινούριο σετ με βλέπω προς Rurouni Kenshin κάτι να βάζω, που παρακολουθώ αυτή την περίοδο (ως προς το ποιον χαρακτήρα λέω να βάλω όμως himitsu :P), αν και κι αυτό τελευταία δεν έχω τόσο χρόνο να το συνεχίσω, οπότε φαντάσου για σετ... θα αργήσω (α, το άλλο του OP έγινε postponed εδώ και αιώνες, να δω αν θα καταφέρω να το βάλω στο τέλος). Καλά, παίζει και τον ρόλο της η σχολή δεν λέω, αλλά αυτές τις μέρες κάθε άλλο παρά αυτή μου έτρωγε τον χρόνο... γιορτές, τι τα θες! Που θα πάει όμως, συνεχίζω να κάνω διάφορα cameos προς το παρόν. :)
Jan 10 2011 14:00
Photo

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

XD Ναι, μου ειπε οτι στην αρχη ειναι καπως βαρετο αλλα να κανω υπομονη και μετα γινεται πολυ καλυτερο. Πιο συγκεκριμενα μου ειπε οτι οταν το τελειωσω θα τρεχω γυρω γυρω μεσα στο σπιτι φωναζοντας "SUKEEEEEEE!!!!!" XD. Αυτος ειναι κυριως ο λογος που θελω να το κοιταξω. Και αμα βαλω το ματι μου σε κατι "ο Θεος να μας φυλαει", οπως λεει μια φιλη μου. Εχω γραψει στο Anime Top 10 αλλα ειναι παλιο και δεν το θυμαμαι τωρα. Το πιθανοτερο ειναι να μην ισχυει μιας και αν θυμαμαι καλα τοτε ειχα δει μονο 8 anime. >.< Απο αυτα που ειπες δεν εχω δει ουτε ενα αλλα 3 απο αυτα ηταν ηδη στη λιστα μου (η οποια ειναι τρομακτικα μεγαλη!). Τωρα ειναι και τα 5 ^^. Ειπα οτι μπορει να ακουστει lame οτι ενα παδικο της Nickelodeon ειναι στα αγαπημενα μου anime. Συνθηως ειναι πολυ δυσκολο να πεισεις καποιον οτι ενα παιδικο απο το ιδιο καναλι που εφτιαξε τον Μπομπ Σφουγγαρακη ειναι καλο. Για να πω την αληθεια οιυτε εγω το περιμενα. Η ταινια που βγηκε προσφατα μου κινησε την περιεργεια. Τελικα οι μισοι εδω μεσα εχουν ονομα απο χαρακτηρα καποιου anime/manga αν και πολλοι εχουν κανει μικροαλλαγες. Νομιζω το δικο μου ονομα ειναι καπως προφανες....
Jan 08 2011 12:45
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Δε μου φερε θαρρος. Μια συμμαθητρια που θελει να γινει φωτογραφος μου εφερε και με εχει ταραξει στα φλας! =_= Αν κανεις καινουριο σετ ποιο θα ειναι? Ισως εκεινο με τον χαρακτηρα απο το ΟΡ που μου ειχες αλλαξει τα φωτα και δεν τον ειχα βρει? (Που το θυμηθηκα?) XD Αν ησουνα μεσα θα ειχες προσεξει οτι σπανια μπαινω και ακομα πιο σπανια κανω post. Αλλα εμενα ειναι γιατι με εχουν χτυπησει οι γιορτες στο κεφαλι και ειμαι σπανια μεσα στο σπιτι (αν και με καποιο μαγικο τροπο καταφερα να τελειωσω το KHR και να φτιαξω σετ σε 5 μερες....). Αν παρω παραδειγμα την αδερφη μου που σπουδαζει και κοπανεται φανταζομαι δεν μπορεις να μπεις λογο υποχρεωσεων στη σχολη σου. Καλα ξεμπεδρεματα λοιπον! n_n
Jan 08 2011 11:49
Photo

Robin-Chwan → ala1n

Ναι, πιστευω ειναι καπως προφανες...XD
Jan 08 2011 11:33
Photo

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

Ναι, καλύτερα να διαβάζεις complete, δεν έχει και την έγνοια ότι θα αυξάνει ο αριθμός των chapters. Καλό είναι μέχρι εκεί που έχω διαβάσει, αλλά δεν το συνέχισα, ίσως δεν είναι το είδος αυτό που θα κολλήσω. Για να το λέει βέβαια το παιδί, θα έχει δίκιο, αν συνεχίζει αργότερα καλά. Αν ταιριάζουν και τα γούστα σας :3 Ναι, έχει anime Top 10. Δεν ήξερα αν είχες γράψει εκεί, οπότε αποφάσισα να ρωτήσω. Γιατί να ακουστεί lame; Εγώ τα έχω στο profile μου τα πέντε αγαπημένα μου anime :3 Welcome to the NHK!,Genshiken,Cromartie High School,Abenobashi Mahou Shoutengai, Sayonara Zetsubou Sensei. Αν και ίσως αλλάξει κάτι στο top 10 που έχω, επειδή βλέπω κάποια anime αυτό το καιρό που πραγματικά πιστεύω θα μπουν στα αγαπημένα μου. Αν δε σου τραβάει το ενδιαφέρον κάτι, δύσκολα να κάτσεις να διαβάσεις με το ζόρι. Πολλοί φαίνεται να το περιμένουν το συγκεκριμένο, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλά τα βιβλία. Ελπίζω να βγει σύντομα για να μην σας κρατάει σε αγωνία :3 Το username μου; Από τον χαρακτήρα του Gintama, τον Katsura. Nickname του ας πούμε βασικά, έτσι τον φωνάζει ο πρωταγωνιστής. Δεν θα έμπαινα με αυτό στην αρχή, ίσως έβαζα κάτι δικό μου, αλλά μου αρέσει οπότε XD
Jan 06 2011 16:05
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Yo! Happy Nu Year και από μένα Robin-chan, ήδη βλέπω σου έφερε αρκετό θάρρος! Καλοφορεμένο και το νέο σετ (πρέπει και να βρω χρόνο/όρεξη να βάλω το παλιό μου χωρίς τα καπέλα τουλ, αν όχι καινούριο κι εγώ). Sorry που άργησα να απαντήσω πάντως, αλλά βλέπεις αυτή την περίοδο κυριολεκτικά είμαι τουρίστας στο site, ούτε χρόνο για posting δεν βρίσκω... αρκούμαι στο να είμαι παρατηρητής, αν προλαβαίνω κι αυτό πάντα. :fromabove:
Jan 04 2011 15:45
Photo

ala1n → Robin-Chwan

Ε το username μου είναι , βασικά , γαλλικό όνομα ( Alain ) που απλά μ'άρεσε πολύ ( μη φανταστείς πως έχω καμιά γνώση γαλλικών or w/e ) και το χρησιμοποιούσα στα online games που έπαιζα στο παρελθόν και σε διάφορα sites. Το δικό σου πάλι νομίζω πως μπορώ να μαντέψω από πού το εμπνεύστηκες. :)
Jan 03 2011 19:43
Photo

Robin-Chwan → ala1n

Θα συμφωνησω και σε αυτα. Αληθεια το username σου απο που βγαινει?
Jan 02 2011 22:59
Photo

Ναι, καποια στιγμη θα ξαναπαιξω με το ιδιο σετ. Οποτε μου ρθει η ορεξη...:yawn2: Θα μεγαλωσει να εισαι σιγουρη. Τωρα εχω ηδη βαλει μπρος για το Veritas. Ο didimakia μου ειπε οτι αξιζει και αφου ειναι complete λεω να του ριξω μια ματια. (Δε θελω να εχω πολλα on-going) Αγαπημενα ειναι: το One Piece (1ο και καλυτερο!!!anime & manga), Fairy Tail (manga απο το anime εχω δει μονο ενα επ.), TTGL (anime), KHR! (manga!), 20th Century Boys και Avatar: The Last Airbender το οποιο ειναι παιδικο της Nick αλλα ισαξιο με anime. Υπαρχει και thread εδω αν κοιταξεις. (ακουγεται lame ε? oh, well...) Εσενα ποια ειναι τα αγαπημενα σου? Φαντασιας βεβαια! Τα εξωσχολικα ο,τι ειδος και να ναι ειναι πιο ενδιαφεροντα. Τελικα καταλαβα οτι με νετ ή χωρις βιβλιο σχολειου [B]δεν[/B] θα καταφερω να ανοιξω. (αν και το εχω προσπαθησει πολλες φορες. Με καποιο τροπο ομως παντα ονειρευομουν με ανοιχτα τα ματια στο τελος. Μαλλον το μυαλο μου δεν καθεται σε ενα σημειο πανω απο 5 λεπτα χωρις να εχει ενδιαφερον) Τωρα το μονο βιβλιο που περιμενω να βγει ειναι το 4ο και τελευταιο απο την 4λογια Inheritance Cycle. ΥΓ: Το ονομα σου απο που βγαινει???
Jan 02 2011 22:54
Photo

Πφφ, ντάξει, δεν το έπαιρνες και χαμπάρι. Θα ξαναπαίξεις; *_* Ελπίζω να μεγαλώσει σιγά-σιγά :3 Ε εντάξει, θα μεγαλώσει τώρα που έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ίντερνετ. Τα αγαπημένα σου ποια είναι παρεμπιπτόντως; Είναι και το Reborn σε ένα από αυτά; Θα το είχα στο top 10 anime μου, ήταν και από τα πρώτα μου anime. Παλιές καλές εποχές του 2006. Αλλά με απογοήτευσε σε σχέση με το manga όταν άρχισα να το διαβάζω. Καλό είναι αυτό :3 Τα βιβλία είναι λατρεία. Φαντασίας ε; Ωραίο είδος, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν μου φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω όπως προηγούμενες. Ίσως τώρα τελευταία που διαφημίζονται και περισσότερο βιβλία φαντασίας. (χαχα ε εντάξει τι να κάνουμε; όσο ναι, τα εξωσχολικά είναι πιο ενδιαφέροντα)
Jan 02 2011 17:30
Photo

Robin-Chwan → Zoro

New Year => New Set! Happy New Year Lexus-sama Btw [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=459477#post459477[/URL] =P
Jan 01 2011 22:41
Photo

Το εσβησαν μαλλον γιατι με το "Do it with your dying will" που ειχα γραψει απο κατω ξεπερνουσε κατα λιγο τα ορια. Μεχ, αν το χα καταλαβει πιο πριν δε θα το χα γραψει. Τεσπα αυτη ειναι μια μεγαααααλη λιστα. Εγω πανω κατω 20 εχω δει/διαβασει. Βεβαια θα ηταν περισσοτερα αλλα τον τελευταιο χρονο (-1,5 μηνα) ειχα προβληματα με το νετ και δεν αρχισα τιποτα. Στο μεταξυ για να περασω τον χρονο μου εγινα ψιλοbookworm (με βιβλια σε στυλ Eragon, LOTR etc etc. Γενικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο μαθηματα...)
Jan 01 2011 22:33
Photo

ala1n → Robin-Chwan

Kώστας , χάρηκα ! :) Θα έλεγα πως και το δικό μου επίθετο για ban είναι. xexe Καλός και ο φιλόλογος , αλλά εγώ προσωπικά γουστάρω απίστευτα να ακούω Τάκη Τσαν ( prob ο αγαπημένος μου ) , Εisvolea και Βόρεια Αστέρια ( ειδικά τα Ανάποδα Καπέλα με Lex και Μικρό Κλέφτη...γουστάρω απίίίίίίστευτα.......:D ) . Bέβαια , ακούω κάθε ραπ κομμάτι που αξίζει , ανεξαρτήτως περιεχομένου.
Jan 01 2011 22:30
Photo

Καλά έκανες. Είναι πολύ ωραίο έτσι όπως είναι :3 Για κάποιο λόγο έχει σβηστεί το ποστ σου, γιατί; Δεν είδα τις βαθμολογίες βασικά. Αλλά ναι όντως το άξιζαν! Τουλάχιστον την υπογραφή θα την έβαζα 10 xD Αυτό και αν είναι σπαστικό, έχει κάτι φοβερές εικόνες και καταλήγεις να τραβάς τα μαλλιά σου για να κάνεις κάτι μόνο με τον έναν χαρακτήρα από αυτούς που απεικονίζονται. Όσο για την τελευταία ερώτηση :3 anime: [url]http://myanimelist.net/animelist/Zura-san[/url] manga: [url]http://myanimelist.net/mangalist/Zura-san[/url]
Jan 01 2011 21:27
Photo

Thnx! Βρηκα οντως περισσοτερες εικονες ετσι αλλα θα κρατησω το τωρινο μου σετ χωρις αλλαγες. Οντως μου το βαθμολογησαν ηδη. Μια χαρα ειναι! Πιστυω ενα 8 και ενα 9 το αξιζε μετα απο τοσο κοπο. (Εκτος απο το ψαξιμο επρεπε να πετσοκοψω το avatar για να ειναι μονο ο Reborn. Απο την αλλη μερια ηταν ο Hibari!) Απο περιεργεια εσυ τι anime/manga εχεις δει/διαβασει?
Jan 01 2011 21:13