Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Robin-Chwan → ala1n

Αννα! Το επιθετο εχει φαει ban. U? Απο ελληνικη μουσικη γενικα Νο1 ειναι ο Ρ.Φιλολογος =3
Ιαν 01 2011 21:08
Φωτογραφία

ala1n → Robin-Chwan

Με το που βρω χρόνο , θέλω να δω το ΚHR για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια ^^ Στα μουσικά γούστα πάντως μπορώ να πω πως μοιάζουμε , καθώς κι εγώ είμαι πάντα με ενα ακουστικό στο αυτί.Φυσικά και δεν ακούω ποτέ σκυλάδικα και λαϊκά(τα απεχθάνομαι) , αλλά metal , rock , με το αγαπημένο μου είδος βέβαια να είναι η ραπ ( ελληνική ) . :D Btw πώς σε λένε κανονικά; :)
Ιαν 01 2011 19:40
Φωτογραφία

didimakia → Robin-Chwan

Pretty awesome :3
Ιαν 01 2011 17:20
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

Παρακαλώ! :3 Περισσότερο σε ιαπωνικά sites θα βρεις σίγουρα, τύπου pixiv ή στο reborn-search (ακόμη κλαίω τις σελίδες που είχα αποθηκεύσει στα αγαπημένα Τ^Τ) χρησιμοποιώντας κάποιον μεταφραστή για να κάνεις χρήστη στο πρώτο. Google translate is your friend xD Θα το ήθελα αλλά είμαι λίγο πιο πάνω και αν δεν περάσει αρκετός καιρός για ξεθάψω το thread δεν μπορώ xD Αν και είμαι σίγουρη ότι θα το βαθμολογήσει κάποιος άλλος γρήγορα, ή το έχει βαθμολογήσει ήδη xD Ευχαριστώ πολύ! Είναι original pic που βρήκα στο blog της Katou Kazue. [url]http://katoukikaku.jugem.jp/[/url] Ζωγραφίζει τόσο υπέροχα αυτή η γυναίκα <3 Στην αρχή ήθελα να κάνω ακόμη ένα ao no exorcist set αλλά μου προέκυψε αυτή η εικόνα.
Ιαν 01 2011 11:03
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

Ευχαριστω! Χαιρομαι που βγηκε καλο γιατι μου βγηκε η ψυχη να βρω καλες εικονες του Reborn μεγαλου (οχι οτι μου φαινεται περιεργο. Μεγαλος εχει εμφανιστει μονο σε 2 covers). Αν θες να το βαθμολογησεις καντο! ^^ Btw και το δικο σου σετ ειναι πολυ ωραιο. Ποιος ειναι αληθεια?
Ιαν 01 2011 01:50
Φωτογραφία

Robin-Chwan → didimakia

Οπως ειπα, με τη νεα χρονια, νεο σετ. Τι λες? Σημερα τελειωσα και το KHR
Ιαν 01 2011 01:45
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

θα ήθελα πολύ να βαθμολογήσω το σετ σου >.< υπέροχο! ειδικά το άβαταρ.
Ιαν 01 2011 01:39
Φωτογραφία

Robin-Chwan → ala1n

Εγω παντως σου προτειω να δεις TTGL (Tengen Toppa Gurren Lagann), Air Gear, Katekyo Hitman Reborn! (το οποιο τελειωσα πριν λιγο ^^) & Avatar The Last Airbender (εκει εγω!) (το τελευταιο αν δεν μπορεις να το βρεις πηγαινε στο [URL="http://www.animefreak.tv"]www.animefreak.tv[/URL]) Το Sly που ειπες το επαιζα απο τοτε που βγηκε και μου χει μεινει σαν παλια αγαπημενη συνηθεια. Θα σου ελεγα και τι βιβλια εχω διαβασει αλλα μεχρι να τα γραψω ολα θα ειχε αλλαξει ο χρονος οποτε απλα σου λεω οτι εχω διαβασει μια βιβλιοθηκη που πιανει ολοκληρο τοιχο + ενα ραφι απο μια αλλη μικροτερη (αν μετραμε και τους ανιμε τομους εχω 52 (εκ των οποιων 39 ειναι ΟΡ) Τι να κανω; ο ενας χρονος χωρις νετ με εκανε bookworm. Μουσικη δεν ακουω κατι συγκεκριμενο. Μπορω να ακουσω τα παντα ΕΚΤΟΣ απο λαϊκα και σκυλαδικα. Γενικα επειδη ακουω μουσικη σχεδον συνεχεια (σχολειο, βολτα και οταν ειμαι με κοσμο εχω παντα το ενα ακουστικο και παντα πολυ σιγα για να μην ενοχλω. Ακουω οταν γραφω σε φορουμ ή διαβαζω μανγκα (στα ανιμε μονο δεν ακουω φυσικα) ή χαζευω στο fb. Ακομα και τωρα) για να μη βαριεμαι τα τραγουδια (κατι που δεν εχει γινει ποτε και ουτε προκειται!) εχω μια playlist 4.000+ τραγουδιων ολων των ειδων. Βεβαια τα 3.000 περιπου ειναι rock, rock 'n' roll (αν και λιγοτερο) και metal. Δεν ξερω αν αυτο λεει κατι... Μεχ, κι αλλο σεντονακι. Κατι δεν παει καλα...
Δεκ 31 2010 19:19
Φωτογραφία

ala1n → Robin-Chwan

Ε , βασικά αυτά που μου πες δεν είναι και λίγα....κι εγώ κάπου τόσα έχω διαβάσει/δει :) Από αυτά που ανέφερες , αυτά που έχω δει και ήταν πολύ γαμάτα για εμένα , είναι FMAB(to filler δε με "τράβηξε" καθόλου) , Death Note (καλά,αυτό δεν νομίζω να υπάρχει και κάποιος που να μην το 'χει δει xD) και Soul Eater . Από τα παιχνίδια που πες μόνο το sly δε μ'άρεσε.....από βιβλία τώρα....μόνο harry potter (παλιά) και LOTR....:) Βtw τι μουσική ακούς; PS:Συγχωρεμένη ^^
Δεκ 31 2010 00:59
Φωτογραφία

Robin-Chwan → ala1n

Για παιχνιδια γενικοτερα μιλαγα αλλα δε θα σε αδικουσα αν επαιζες μονο anime-based. Λοιπον εγω εχω δει/διαβασει: One Piece Fairy Tail Naruto Bleach Fullmetal Alchemist Brotherhood Fullmetal Alchemist (το filler. Πιο πολυ απο περιεργεια το ειδα) Soul Eater Death Note Tengen Toppa Gurren Lagann Ane Doki Avatar: The Last Airbender (αυτο βασικα ειναι παιδικο της Nickelodeon αλλα προς μεγαλη μου εκπληξη ειναι ισαξιο (αν οχι καλυτερο) με πολλα γνωστα anime οποτε το βαζω στη λιστα μου) Let's Lagoon Ouran High School Host Club Katekyo Hitman Reborn! (αυτο το διαβαζω τωρα και το χω σχεδον τελειωσει) Satan 666 Air Gear 20th (& 21st) Century Boys Αυτα νομιζω. Ξερω λιγα ειναι αλλα ειναι ενα προβλημα με το νετ μου εδω και πολυ καιρο και δεν εχω αρχισει τιποτα εδω και σχεδον ενα χρονο (Ο_Ο). Πριν λιγες μερες που αρχισα το Reborn μπηκα παλι στην παλια μου ρουτινα. Απο παιχνιδια δεν ειναι και πολλα. Ειναι τα Kingdom Hearts ( 1, 2, 358/2 Days) Sly 1, 2 & 3 Οτι Tekken εχει πεσει στα χερια μου Και μερικα αλλα που δε θυμαμαι (γιατι δε μου πολυαρεσαν) Γενικα δεν παιζω πολλα παιχνιδια. Οταν δεν βλεπω anime συνηθως διαβαζω καποιο βιβλιο (σε στυλ Eragon, Lord Of The Rings etc.) ΥΓ: Σορρυ που αργησα τοσο να απαντησω αλλα οι γιορτες με χτυπησαν κατακουτελα =3
Δεκ 28 2010 03:37
Φωτογραφία

ala1n → Robin-Chwan

Ε Naruto , Fairytail , Bleach (αν και πάει για drop :P ) , Shiki , Nararihyon...γενικότερα είμαι πιο πολύ των Shonen .....αλλά , άμα πετύχω κάτι που να ανήκει σε "άλλη" κατηγορία , φυσικά και θα το τιμήσω , αν αξίζει τον κόπο ^^ . Από παιχνίδια τώρα , να σου πω τα ταλευταία με τα οποία έχω ασχοληθεί είναι κάνα POP και naruto ( ps3 ) :) . Για πες εσύ τι anime/manga/παιχνιδι βλεπεις/διαβαζεις/παιζεις. :D PS:Btw για παιχνίδι εννοείς anime-based ή γενικότερα ;
Δεκ 20 2010 00:15
Φωτογραφία

Robin-Chwan → ala1n

Το ξερω οτι δεν εχει ανακοινωθει το ΚΗ3 ακομα αλλα υπαρχουν φημες οτι και εκει θα εμφανιστει ετσι ο Roxas. Oh, well. Οι φημες ειναι φημες. Can't help it. Δυστυχως το BBS ειναι το μοναδικο που δεν εχω παιξει ή διαβασει και γενικα δεν εχω ιδεα τι γινεται (βλεπεις εχω μονο PS2 & DS και δεν εχω βρε ουτε το BBS oυτε το COM αλλα εχω διαβασει το 2ο σε μανγκα.) Φυσικο πρεπει να το βρω συντομα γιατι εχω την εντυπωση πως οταν βγει το ΚΗ3 δε θα ξερω τι μου γινεται (Επισης μεχρι τοτε πρεπει να χω παρει και το PS3 >.<) Btw παιζεις ΚΗ, διαβαζεις ΟΡ.... Τι αλλο anime/manga/παιχνιδι βλεπεις/διαβαζεις/παιζεις.
Δεκ 18 2010 19:06
Φωτογραφία

ala1n → Robin-Chwan

Γειά . :) thx για το καλά σου λόγια , κι εγώ το ίδιο παθαίνω κάθε φορά που βλέπω το sig μου. :hahaha: Όσον αφορά την ερώτηση σου δεν είμαι απόλυτα σίγουρος . Μπορεί αυτός τέρμα αριστερά να είναι και ο Ven , που είναι ολόιδιος με τον Roxas για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ( μη σε σποϊλεριάσω xD ) που εξηγεί το Birth By Sleep ( psp ) . Βtw ΚΗ3 δεν έχει ανακοινωθεί , το secret ending του ΚΗ2 ήταν από το BBS :)
Δεκ 17 2010 14:27
Φωτογραφία

Robin-Chwan → ala1n

Πω, καθε φορα που πεφτω πανω στην υπογραφη σου εχω συνοιρμους επι 10 λεπτα. Τα σπαει παντως. Τεσπα εχω μια ερωτηση: ο Rοxas τερμα αριστερα απο ποιο παιχνιδι ειναι? ΚΗ2 ή ΚΗ 358/2 Days? Γιατι φαινεται σα να φοραει πανοπλια και αυτο απ οσο ξερω θα γινει στο ΚΗ3:sleepy:
Δεκ 16 2010 14:26
Φωτογραφία

Robin-Chwan

10 Days to go! THE FINAL COUNTDOWN!!!
Δεκ 16 2010 00:29