Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → zoro77

Ελα ντε. 3 post με το ιδιο σετ μου εχουν βγαλει και δεν καταλαβαινω γιατι. 5 φορες κοιταξα και η υπογραφη μου ειναι μεσα στα ορια και δεν εχει spoiler....
Jan 28 2011 15:27
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

πάντως τι αδικία που έβγαλαν τη δικιά σου βαθμολογιά και το 7 του άβαταρ μου πήγε 4..:puke:
Jan 28 2011 15:24
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

χαχα ευχαριστώ Robin-Chwaaaaaaan!! καλή ιδέα αυτή με τον ace!!:riiight:
Jan 28 2011 15:02
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Nice sig Zori-san! Μου αρεσει πιο πολυ απο την προηγουμενη!!! Εγω τελικα αποφασισα! Το επομενο σετ μου θα ειναι αφιερομενο στον θανατο του Ace!:nanana:
Jan 28 2011 14:58
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

α ντάξει δεν πειράζει. Κι εμείς έχουμε δύσκολους γονείς. Μην ανησυχείς.
Jan 28 2011 02:28
Photo

Robin-Chwan → zoro77

XD Εγω παλι γραφτηκα εδω γιατι μου το ειπε ενα απο τα παιδια στο σχολειο. Παντως οντως εδω ειναι μια χαρα. Λογο της ηλικιας μου δεν μπορω να παω στις εκδηλωσεις ειτε γιατι ειναι αργα ειτε γιατι ειναι μακρυα 9χαρη στη μανα μου. οχι οτι δε θελω). Στη μονη συναντηση που πηγα ηταν σε εκεινη στο τοτε fnac στο mall. Και αυτη μονο γιατι επρηξα τη μανα μου και ηταν κοντα.
Jan 27 2011 17:33
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

πάντως εγώ γι'αυτό γράφτηκα στο φόρουμ επειδή δεν έχω κάποιον. Μια χαρά είναι εδώ. Ασε που σε καμιά εκδήλωση γνωρίζεις κι άλλα παιδιά. Στην επόμενη συνάντηση οτάκου της Αθήνας λέω να πάω.
Jan 24 2011 23:05
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Οχι συνομιληκα. Η μια ειναι μικροτερη μου και ο αλλος μεγαλυτερος μου. Αλλα τεσπα, ναι, φανταζομαι ειμαι τυχερη. ^^
Jan 24 2011 22:20
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

Ναι φυσικά. Δεν υπάρχει λόγος να τους παρεξηγούμε. Πάντως είσαι τυχερή, εσύ έχει 2 συνομίληκα παιδιά να μιλάς. Εγώ τι έχω? :uhh: Αν και τώρα ξέρω έναν πιο μικρό από εμένα και μιλάμε για τέτοια.
Jan 24 2011 22:12
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Εεε, εγω στο yt τα βρησκω αλλα φανταζομαι αν ψαξεις λιγο θα τα βρεις. Δεν εχω κοιταξει ποτε. Να πω την αληθεια μου τα 2 πρωτα χρονια που εβλεπα anime δεν το ειχα πει σε κανεναν (ημουν και καινουρια στο σχολειο και δεν ηξερα κανεναν οποτε ηταν πιο δυσκολο). Μετα γνωρισα 2 παιδια εξισου καμμενα και σιγα σιγα ξεθαρεψα. (Αλλα πολυ σιγα. Να φανταστεις αυτο εγινε πριν απο αλλα 2 χρονια) Παντως εγω δεν τους παρεξειγω αμα μου πουνε κατι τετοιο. Δεν ξερουνε....
Jan 24 2011 21:53
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

πολύ ωραίο. Αυτά που τα βρίσκεις? μόνο στο youtube? Πάντως εγώ ψιλοντρέπομαι να αναφερθώ στην σχολή μου για one piece και γενικά σε ανιμε, γιατί σταντέ θα μου την πουν άγρια όσοι δεν ξέρουν από ανιμε. Θα μου πούνε με το χαζό υπεροπτικό τους χαμόγελο: μεγάλο παιδί είσαι με τέτοια ασχολείσαι ακόμη?? xD Πλάκα κάνω, μια χαρά παιδιά είναι. Aπλα δεν το φέρνει η κουβέντα.:P
Jan 24 2011 19:52
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Θα ρθουν και τα ονειρα σιγα σιγα no worries. Τωρα πια εχει γινει συνηθεια στους συμμαθητες (και καθηγητες) μου να με ακουν να τραγουδαω openings & OSTs απο διαφορα anime (βεβαια το 99.5% ειναι ΟΡ). Τα Χριστουγεννα πηγαινα βολτα με την παρεα μου και οταν δε μιλαγαμε σιγοτραγουδουσα αυτο: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ZSjNMSIMQjU[/URL]
Jan 24 2011 19:37
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

μπορεί όνειρα να μην έχω δει ακόμη(xD) αλλά κάθε φορά που μαι έξω(δηλ σχεδόν κάθε μέρα) μου ερχονται στο μυαλό όλα τα soundtracks και πορώνομαι! Πάντως εκτός από ωραίο ανιμε έχει και ωραίες ιδέες που με έχουν επηρεάσει. πχ φιλία κλπ. Ελπίζω βέβαια να μην αρχίζω κι εγώ και ριχνω μπουνιές xD
Jan 24 2011 19:23
Photo

Robin-Chwan → zoro77

XD Το Ftw το εχω ξεπερασει εδω και καιρο. Τωρα πια το ΟΡ εχει γινει καθημερινοτητα για μενα (σοβαρα, καθε βραδυ βλεπω τουλ ενα ΟΡ ονειρο >.<). Τωρα εχω βαλε μπρος για το επομενο (ΟΡ) σετ μου! ^^
Jan 24 2011 19:14
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

χαχα πλάκα σου κάνω. πάντως ναι το χω αυτό το αταίριαστο!:hot: και όπως λές One Piece ftw!
Jan 24 2011 19:05