Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Robin-Chwan → zoro77
Χμμ, μπορει να τα κοιταξω σε λιγο. Τωρα καιγομαι στο Hajime no Ippo! XD

zoro77 → Robin-Chwan
Ειναι εκει που[SPOILER] ο Blackbeard παιρνει τη δυναμη του Whitebeard[/SPOILER]. Τα τελευταια 5 λεπτα δες μονο..
Συμβουλη: τα τελευταια 2 συν τα τελευταια λεπτα του σημερινου αξιζει να τα δεις.

Robin-Chwan → zoro77
Δεν βλεπω το anime πια. Το σταματησα στον [spoiler] θανατο του Ace [/spoiler] Καποια στιγμη θα το ξαναρχισω. Που ειναι τωρα?

zoro77 → Robin-Chwan
χαχα. Μην απογοητευεσαι παντως, για να χει 923 δε θα τελειωνει συντομα? Κι εγω την ειχα στα υποψη μου μεχρι να δω στο mangastream ποσα τσαπτερ ειχε. Τεσπα μολις τελειωσω καποια θα το σκεφτω.
Υ.Γ Καταπληκτικο τελος είχε το σημερινο επεισοδιο στο ΟΡ

Robin-Chwan → zoro77
923???????????????????????????????????? O_O
Αγιε μου Oda, τι ακουω βραδιατικα.....Μαλλον το manga θα το διαβασω καποια αλλη φορα, οταν θα εχει μικρυνει καπως η τρομακτικα μεγαλη λιστα μου (η οποια αντι να μικραινει οσο περναει ο καιρος φαινται να μεγαλωνει....). Το Hajime no Ippo το αρχισα γιατι ηθελα να δω ενα anime που να ακολουθει καλα το manga για να μην χρειαστει να το διαβασω για να δω τις διαφορες (και τον τελευταιο καιρο διαβαζω μονο manga αρα ηθελα μια αλλαγη). Μετα αριζω Veritas!!

zoro77 → Robin-Chwan
923 τελικα εχει αλλα μαλλον θα ναι σε στυλ kenichi οποτε δες το αφοβα.

zoro77 → Robin-Chwan
Α ναι.. Βασικα εχω την εντυπωση οτι στο μανγκα εχει φτασει 800+ γι αυτο το πα. Οκ καλη αρχη. Εγω δε προλαβαινω αυτο τον καιρο.. Διαβαζω

Robin-Chwan → zoro77
Μεγαλη?? Εχει μονο 76 επ.... Μετα απο το Katekyo Hitman Reborn! δεν ειναι τιποτα!

Robin-Chwan → MangekyouSharingan97
Ετσι. Γιατι μια μερα χωρις το ελαχιστο ΟΡ ειναι αδεια!