Community Status Updates

Robin-Chwan → zoro77
Το ξερω το HSDK. Δεν το εχω αρχισει ακομα δυστυχως γιατι δεν ειχα χρονο (λαλακιες απλα η λιστα με αυτα που θελω να δω ειναι τροματικα μεγαλη) αλλα ειναι στα "προσεχως"

zoro77 → Robin-Chwan
ευχαριστώ πάρα πολύ.:respect: Μολίς βρω χρόνο θα τα κοιτάξω(όχι ότι δεν έχω, μια χαρά είμαι, απλά τώρα έχω την πρώτη μου εξεταστική).
Θα σου προτείνω κι εγώ ένα για να περάσεις ωραία το χρόνο σου.. History's Strongest Disciple Kenichi. Τελειωμένο στο anime ενώ στο manga απλά συνεχίζει η ιστορία. Mην ανησυχείς δε θα σε νοιάξει να διαβάσεις το μάνγκα. Αυτό δεν έχει και καμιά φοβερή υπόθεση, αλλά σε αφήνει συνέχεια με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.

Robin-Chwan → zoro77
Ποιος ξερει.... Παντως πραγματικα αξιζει. Btw αν θες να δεις αλλο complete που να μην εχει πολλα επς δες το Avatar: The Last Airbeder. Βεβαια ειναι Αμερικανικης παραγωγης (της Nick για την ακριβεια) αλλα ειναι το ιδιο καλο (αν οχι καλυτερο) με πολλα anime που εχω δει!!!

zoro77 → Robin-Chwan
Λέγε μου να μαθαίνω!xD
Πάντως το reborn τι λες? τελειώνει σύντομα ή σε 8 χρόνια όπως το one piece?

Robin-Chwan → zoro77
Τιποτα^^ Να σου πω, ουτε εμενα μου αρεσει να εχω πολλα ongoing αλλα αυτο πραγατικα αξιζει τον κοπο. Αν θες να δεις κατι που να ειναι copmlete παντως σου προτεινω το Veritas.

Robin-Chwan → zoro77
Βεβαια. [url]http://www.animefreak.tv/watch/katekyo-hitman-reborn-english-dubbed-online-free[/url]
Αν και θα σου προτεινα να διαβασεις το manga. Ειναι πολυ καλυτερο.
[url]http://www.mangareader.net/284/katekyo-hitman-reborn.html[/url]

zoro77 → Robin-Chwan
Α το χω ακούσει. Θα του ρίξω κι αυτουνού μια ματιά.. Έχεις κανα λίνκ?

zoro77 → Robin-Chwan
όχι. Απλά μ'αρεσαν οι εικόνες. Μόλις τελειώσει η εξεταστική μου θα δω αρκετά anime.(ήδη έχω κατεβάσει 2 καλά). Το KHR τι είναι?

Robin-Chwan → zoro77
Ειχα ενα μικρο προβλημα με τον υπολογιστη μεχρι προχτες (που πηγα και το πηρα πισω απο εκει που το ειχα δωσει να μου το φτιαξουν) και δεν μπορουσα να ανεβασω εικονες. Και μιας και ειναι και τα 2 πετσοκομμενα για να ειναι στις σωστες διαστασεις δεν μπορουσα να βαλω τις κανονικες εικονες >.< Τεσπα λιγο πριν αλλαξω θα τα βαλω αλλη μια φορα ανεβασμενα σωστα.

zoro77 → Robin-Chwan
ανέβασέ τα μέσω imageshack σ'αυτό το thread. Κι εμένα στην αρχή συνέχεια μου τα σβήναν...