Community Status Updates

Robin-Chwan → d.neko-angel
Ευχαριστω για τα περαστικα. ^^
Καλα κι εγω για πλακα το ελεγα. Φανταζομαι ο Gokudera κατι τετοιο θα ελεγε. Αλλωστε αυτο βριζει τους παντες που λενε κατι κακο για τον "Δεκατο". Kαι ξερω και την Yuuko οποτε δεν με ενοχλησε αυτο που ειπες. Ισα ισα το διασκεδαζω XD Αυτο και τα σχολια της Lucy (aka Lambo).
Βtw τον Gakudera τον διαλεξα επειδη ειναι το αντιθετο μου. Το ειδα σαν προκληση ;D. Γι αυτο βαζω τον Tsuna οπου μπορω!
[SIZE=1]Παλι δεν βγαζω νοημα απο αυτα που γραφω. Ο πυρετος ειναι το χειροτερο μου!:unlucky:[/SIZE]

d.neko-angel → Robin-Chwan
[QUOTE=Robin-Chwan;471875]Σορρυ αν δεν πολυβγαζω νοημα αλλα εχω 39 πυρετο και το ψιλοχανω. Ειναι και το οτι ο Gokudera ειναι το ακριβως αντιθετο μου:hot:[/QUOTE]
Πάνω από όλα περαστικά σου!
και χαλαρά τον ξέρω τον Gokudera σαν χαραχτήρα και από το anime ειδικά λέει τόσες φορές Juudaimei που σε τρελαίνει xaxaxaxa
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LPGP0RVRJOI[/YOUTUBE]
Εντάξι είναι κομμάτι του χαραχτήρα του
Η Yuuko πάλι είναι και αυτή κάπως περίεργη σαν χαραχτήρας έχει περίεργες απαιτήσεις, έχει μια τάση να την λέει στους άλλους κτλ οπότε και εγώ προσπαθώ να την πλησιάσω κάπως αν και πιο πολύ την σκοτώνω αλλά τέσπα. Πάντως στο παιχνίδι πάνω θα δείς πολλά, ενώ στο προηγούμενο ή ο Hanzo ή ο Aza ήταν δεν θυμάμαι ποιός από τους δυο ακριβώς ήταν αλλά μια φορά κάποιος τους είχε έναν χαραχτήρα απο το blade of the immortal τον Shira έναν σαδιστικό δολοφόνο και σε κάποια φάση τον κατηγορούσα πολύ μα πολύ επίμονα και μου είπε ότι θα με κατουρήσει :P το απόλυτο γέλιο

Robin-Chwan → zoro77
Σου βρηκα ωραιο σετ που ταιριαζει και με το username σου και με τον χαρακτηρα σου στο "η νυχτα πεφτει" ^^
Ava: [url]http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&q=zoro#/d2yu1yw[/url] (ισως να θες να την κοψεις λιγο για να ειναι 4γωνη. Αν ειναι πες μου να το κανω εγω)
Sig:[url]http://browse.deviantart.com/?q=zoro&order=9&offset=120&offset=168#/d2u82p0[/url] (και αυτο αν θες στο κοβω για να ειναι καλυτερη υπογραφη)
Τι λες?

Robin-Chwan → zoro77
Σιγα μωρε. Μια χαρα ειναι τα σετ σοτ. Οι εικονες ειναι καλες και ειναι καλη η επιλογη σκηνων σου. Εγω νομιζω οτι δεν παιρνεις 9-10 γιατι δεν τα βαζεις σωστα. Ειναι καπως αταιριαστα.... Κανε ενα σετ βασισμενο σε καποιον συγκεκριμενο χαρακτηρα και βαλε εικονες μονο απο αυτον. Σου προτεινω Zoro, Sanji ή Luffy που ειναι ευκολοι. Για εικονες Ψαξε στο [url]www.deviantart.com[/url] που εχει πολλες. Το 99% των σετ μου απο εκει ειναι. Αν θες καποια βοηθεια/γνωμη πες μου!

zoro77 → Robin-Chwan
παντως εγω μαλλον εχω αθλιο γουστο(ειδες τι βαθμους παιρνω) οποτε μην με εμπιστευεσαι XD

Robin-Chwan → Jorg
Ετσι! Και το δικο σου μπορω να πω ειναι απλα τελειο!! Βασικα δε νομιζω να εχει δει κανεις το KHR και να μην ειναι fan του Gokudera εστω και λιγο.

Robin-Chwan → zoro77
XD Ναι, η υπογραφη μου εβγαλε την ψυχη για να βρω μια καλη (που να ψιλοταιριαζει και με το avatar) Χαιρομαι που αρεσει παντως!

zoro77 → Robin-Chwan
epic set αν και δε ξερω πιο ανιμε ειναι.. 9 και 8 θα βαζα.
βασικα λιγο η υπογραφη εχει ψιλοκακη πιοτητα αλλα οκ!

Robin-Chwan → zoro77
Εχει και γελιο. Αρκετο θα ελεγα αν και δεν ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του. Παντως και η ιστορια καλα τα παει. (Με εκανε να δακρυσω σε ενα επ XDDD)

zoro77 → Robin-Chwan
aν ειναι για χαλαρωμα τότε ισως το ξεκινησω αμεσα. Εχει γελιο?

Robin-Chwan → zoro77
Στο λεω απο τωρα. Αξιζει. Ομως ειναι αναλογα με τη διαθεση. Αμα θες να δεις κατι με "βαθυ" σεναριο κλπ κλπ μην κανεις τον κοπο. Αυτο ειναι κυριως ξυλο αλλα ειναι πολυ καλο στον τομεα του. Για μενα που θελω να κανω διαλειμμα απο τα manga και να χαλαρωσω ειναι μια χαρα!