Community Status Updates

Robin-Chwan → Zoro
Anytime :riiight:. Ο Zoro και ο Luffy ειναι οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες οποτε λογικο ηταν να καταληξω με εναν απο τους 2. Και προτιμησα εσενα:ureshii:. Α ρε τυχερακια. Ρωτα και τον NWS πως περναει που με βλεπει καθε μερα:kill4u:. (Παντως για μια στιγμη σκευτηκα σοβαρα τον Pandaman αλλα μετα ηρθα στα συγκαλα μου και πηρα τον θεο:hahaha:

Robin-Chwan → GkLoc
Ωχ, φανηκε ε? Φτου γκατεμια και προσπαθουσα να το κρατησω μυστικο. Εγω τωρα οχι μονο εχω κολλησει, προσπαθω να κολλησω κι αλλους που αρνουνται πισματικα να το δουν επειδη πιστευουν οτι ειναι παιδικο. (τοσα ξερουν, τοσα λενε)

GkLoc → Robin-Chwan
χεχε έχεις καεί τελείως με One Piece έτσι?Welcome Aboard!:drinks:Άντε να γεμίζουμε θηλυκό πληθυσμό,όταν έκανα εγγραφή στο Forum μόνο μαντράχαλοι μιλούσαμε για αυτήν την σειρά...:P

Robin-Chwan → Scorpion
Κι εγω προτιμω το ανιμ αλλα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο της υπολοιπης ιστοριας ακομα κι αν ειναι σε αλλη μορφη (μανγκα)

Scorpion → Robin-Chwan
Εγω γενικα δεν πολυδιαβαζω manga .Τα μονα που εχω διαβασει ειναι Berserk και λιγο fairy tail προτιμω anime

Robin-Chwan → Scorpion
Ναι τα εχω τελειωσει και τα 3, και σημερα ειδικα περιμενω με αγωνια το τσαπτερ του One Piece... και του Bleach.

Scorpion → Robin-Chwan
Nαι το ακουσει αυτο αλλα ανυπομονω τοσο πολυ για την μαχη με τον Ulquiora που δεν εχω ορεξη για fillers και δεν γουσταρω να πιασω ακομα το manga.
Απο οτι καταλαβαινω το one piece και το Bleach τα χεις τελειωσει οπωτε να αναφερομαι αφοβα στις τελευταιες εξελιξεις.

Robin-Chwan → Scorpion
Ξερεις ουτε εμενα μου αρεσαν τα φιλλερς αλλα το συγκεκριμενο με τα ζαμπακτο σου λεω να το δεις. Ειναι πολυ καλο.

Scorpion → Robin-Chwan
Εγω εχω δει ολα τα επεισοδια του one piece και κανω υπομονη μεχρι την κυριακη που θα βγει το καινουργιο και το Bleach το χω τελειωσει και περιμενω να τελειωσουν τα fillers και να συνεχισει απο κει που ειχε μεινει ,απο Manga Μου αρεσει το berserk και αυτο το καιρο βλεπω One outs αυτα απο μενα.

Robin-Chwan → Scorpion
Βασικα βλεπω μονο 3 (One Piece, Bleach, Naruto) αλλα εχω ξεκινησει και D. Gray-Man επειδη με επρηξε ενα πολυ καλο παιδακι. Βεβαια λιγο η σχολικη χρονια που μολις αρχισε, λιγο το οτι δεν εχω συνεχεια τον υπολογιστη ειμαι ακομα στα πρωτα επεισοδεια (οχι οτι εχω κανει και την απιστευτη προσπαθεια να το δω...) και μολις το τελειωσω λεω να αρχισω Fullmetal alchemist και μετα βλεπουμε...

Robin-Chwan → Scorpion
Βασικα βλεπω μονο 3 (One Piece, Bleach, Naruto) αλλα εχω ξεκινησει και D. Gray-Man επειδη με επρηξε ενα πολυ καλο παιδακι. Βεβαια λιγο η σχολικη χρονια που μολις αρχισε, λιγο το οτι δεν εχω συνεχεια τον υπολογιστη ειμαι ακομα στα πρωτα επεισοδεια (οχι οτι εχω κανει και την απιστευτη προσπαθεια να το δω...) και μολις το τελειωσω λεω να αρχισω Fullmetal alchemist και μετα βλεπουμε...