Community Status Updates

Robin-Chwan → GkLoc
Κοιτα που μας βγηκες και ποιητης. Τεσπα σε ευχαριστω πολυ και σε σενα απ οτι βλεπω κοντευουν. Εκτος απο ολες τις αλλες ομοιοτητες που εχεις με τον ξαδερφο μου (οι οποιες ειναι φρικαστικα πολλες) τα γενεθλια σου ειναι 2 μερες μετα τα δικα του

Robin-Chwan → iristella
Arigatou Iri-chan. Και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο επιθυμεις.:D

GkLoc → Robin-Chwan
[SIZE=6][COLOR=Magenta]Χρόνια Πολλά[/COLOR][/SIZE] Άννα!Ότι επιθυμείς δίπλα σου να το βρεις και πάντα να είσαι ευτυχής!

Robin-Chwan → laraska
Hey, αν δεν κανω λαθος εσυ ειπες στον NWS να αρχισει 20th century boys. Well, το αρχισα εγω... και κολλησα. Το αρχισα πριν 3 μερες και σε ελαχιστα τσαπτερ θα το εχω τελειωσει.

Robin-Chwan → GkLoc
α μπα οταν προετοιμαζομαι για τις εξετασεις μου ερχονται πολυ περισσοτερες μαζεμενες . Ασε σε κανω εγω αντ στο μσν και τα λεμε εκει

GkLoc → Robin-Chwan
Χμμμ,πολύ καλή η θεωρία σου,όχι μπορεί και να ισχύει ,ακομα να μαθουμε ποιος ειχε ανοιξει τα gates of justice και χωθηκε ο Luffy κ η παρεα του στον πολεμο.Παντως πραγματικα δεν θελω να δω τους Strawhats τωρα μεσα σε αυτον τον πολεμο,διοτι πολυ απλα δεν θα κλασουν μια(εκτος αμα ηδη πηρανε τρελα power ups,που αμα εμφανιστουνε τοτε αυτο θα υποθεσουμε)!Θα δουμε τι παιζει παντως σε λιγα κεφαλαια,κρατα ομως την θεωρια σου,που ξερεις...
Το D.Gray Man λιγο που εχω διαβασει το manga τα σπαει,και καταλαβαινω τον φιλο σου που το θεωρει κορυφαιο
Εγω απ'την αλλη εχω πεισει αρκετα ατομα απ'το λυκειο μου να δουνε Anime και με επιτυχεια...
Πω ασε,τουλαχιστον στο Ελληνικο dub σε συγκριση με το Αγγλικο δεν κοβανε σκηνες και αλλαζανε την ιστορια την κανανε οπως να'ναι (καταρεμενη 4-Kids)!
Δεν εχεις συνηθισει στα τεραστια ποστς?Εγω εχω προπονηθει αρκετα εχω να πω απ'τον Marimo φιλο μας και δεν εχω κανενα προβλημα πια...
Αληθεια που μενεις?Τι ταξη πας?Να σε κανω add στο msn να τα λεμε και απο εκει?too many questions?:himitsu:

Robin-Chwan → GkLoc
Βασικα εγω σκευτομουνα, στο υπερβολικα πολυ εξυπνο μυαλο μου οτι αυτο που ετοιμαζει ο Dragon ειναι να μαζεψει ολους τους Strawhats και να τους παει εκει που γινεται η εκτελεση του Ace για να βοηθησουν τον Luffy. Και μαλιστα θα ξερει πως ο Luffy ειναι εκει γιατι το σχεδιαζανε μαζι με τον Kuma απο τη στιγμη που ο Bleackbeard επιασε τον Ace μιας και ηξεραν οτι ο Luffy θα παει να τον σωσει. Και μαλιστα γι αυτο τον εστειλε στο νησι της Boa γιατι ηξερε οτι ο Luffy με τον χαρακτηρα του θα καταφερνε να την αλλαξει και να την πεισει να παει στον πολεμο Whitebeard pirates-Marines/Shichibukai. Και τοτε που ειπε κατι στον Dark King του ειπε να παει το πλοιο στο Marine Headquarters γιατι οι Strawhats θα ηταν εκει. :orly:
Παντως αν υπαρχει ενα πραγμα που εχω στα σιγουρα ειναι ΠΟΛΥ φαντασια:tensai:
Και για το ταξιδι μην ανησυχεις θα σε ειδοποιησω λιγες μερες πριν ξεκινησω. Οχι παιζουμε.:riiight:
Εγω παντως στον λιγο καιρο που βλεπω One Piece καταφερα να κολλησω μονο ενα παιδι αλλα το One Piece εγινε δευτερο στις πρωτιμησεις του (βασικα ειναι στην ιδια θεση με το D. Gray-Man αλλα αυτο δεν το λεμε...):wis:
Κι οσο για το Ελληνικο (αλλα και το Αγγλικο) Dub κι εγω προτειμω να μην το σκευτομαι:madtodeath:
[SIZE=1]Whew, τελειωσα...:hot:[/SIZE]

GkLoc → Robin-Chwan
Μπα δεν βλέπω να κάνουν ντου αυτοί που ανέφερες,οι Strawhats είναι λίγο αδύνατον να προλάβουν(διότι μερικοί κατέληξαν σε Grand Line και άλλοι σε East Blue και τέτοια),ο Shanks πολεμάει με τον τρίτο Yonkou τον/την Kaidou,κ ο Dragon λίγο απίθανο μιας και συνέχεια μένει στην σκιά,πάντως ο Dragon κάνει κίνηση,αυτό είναι σίγουρο...Τώρα το τι ετοιμάζει δεν ήμαστε σίγουροι....
Μόλις κανονίσεις το ταξίδι σφύριξε μου να πάμε μαζί να το χτίσουμε το άγαλμα,το αξίζει και με το παραπάνω...:hero:
Και εγώ έχω αρκετούς φίλους που αρχίσανε με Bleach η Naruto αλλά μετά μόλις είδανε το One Piece ούτε που τους ενδιέφεραν τα υπόλοιπα,ελπίζω και με την δικιά σου να γίνει κάτι παρόμοιο...:ureshii:
Και μην μου θυμίζεις το Ελληνικό Dub!:terror2:

Robin-Chwan → GkLoc
Αν αυξανεται λεει... καθε Παρασκευη λιωνω και περισσοτερο. Τωρα το μονο που μενει ειναι να καταφτασουν οι υπολοιποι Strawhats, o Dragon και ο Shanks (λεμε τωρα). Αν γινει αυτο θα παω στην Ιαπωνια με τα ποδια και θα στησω ενα αγαλμα στον Oda μεγαλυτερο κι απο το Everest. Σοβαρα τωρα εχω ΛΙΩΣΕΙ με το One Piece:hot:.
Και η φιλη μου να δεις που μια ημερα των ημερων θα με ρωταει για το ΟΡ (οπως με ρωταγε και για το Ναρουτο οταν το πρωτοαρχισε) και εγω δεν θα της λεω τιποτα. Ακους εκει να πει το One Piece παιδικο. Κι αυτο επειδη καποιοι βλεμμενοι το πηρανε να το μεταφρασουνε και το κανανε σαν τα μουτρα τους και μετα για να το βαλουνε στην Ελλαδα το κανανε τρισχειροτερο.:roar::madtodeath::roar::madtodeath::roar::madtodeath:

GkLoc → Robin-Chwan
Και το καταπληκτικό είναι ότι μετά από τόσα Chapter και τόσα επεισόδια το ενδιαφέρον δεν έχει μειωθεί στο ελάχιστον,αντιθέτως όλο και αυξάνεται....όσο για την φίλη σου,αυτή έχασε:P...

Robin-Chwan → GkLoc
Πλακα, πλακα με τοσα επεισοδεια και τσαπτερ το One Piece ειναι στ'αληθεια η Οδυσσεια των Anime. (Αυτο το Dragonball και το Pokemon). Το θεμα ειναι οτι εγω για να καταφερω να κολλησω την καλυτερη μου φιλη την εβαλα να γραφτει στο aNiMe//GR και το βλεμμενο πηγε και ξεχασε τον κωδικο.

Robin-Chwan → Zoro
Οντως το επομενο τσαπτερ προβλεπεται επικο. Με βαση τα πιο προσφατα τσαπτερ μπορω να πω οτι ο Oda εχει ξεπερασει τον εαυτο του. Παντως ελπιζω και τα αλλα 2 να ειναι εξισου καλα γιατι αν ειναι τοτε αυτη η Παρασκευη προβλεπεται τελειο μερα... Αλλα αυτο ειναι ασχετο:hot:. Παντως τα καινουρια σποϊλερς ειναι καλυτερα απο τα προηγουμενα.
ΥΓ:Τελικα μπηκες για τα καλα στο πνευμα των manga readers. Με το Ναρουτο πως τα πας?

GkLoc → Robin-Chwan
Άμα έπαιρνα 1 $ κάθε φόρα που έλεγε κάποιος ότι το One Piece φαίνεται παιδικό τώρα θα είχα ξεπεράσει τον Bill gates σε περιουσία...
Καλά κάνεις και προσπαθείς να τους προσηλυτίσεις,δεν είναι δυνατόν να χάνουνε μια σειρά τέτοιων επικών διαστάσεων....Η Οδύσσεια των Anime!

Zoro → Robin-Chwan
ε ναι μωρέ τώρα, για τον Luffy ήδη από Boa ήξερες πως θα ήταν... για τον Pandaman πολύ τρίχα, καλύτερα για κατοικίδιο... όσο για μένα, *γκλούπ* (στραβοκαταπίνει) :hot:
(another epic chapter from Oda-sama btw, hail! :drinks:)