Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Υποθέτω εννοείς να τα έβγαζε μόνος του και χωρίς το team up με WB, αλλά πάντα με την συμμετοχή του 2ου στην μάχη... αλλιώς αποκλείεται να έκανε τπτ μόνο με τους δραπέτες της φυλακής! Ναι ο Luffy να του μιλάει τόσο ήρεμα ήταν πολύ imba φάση... και η πλάκα είναι ότι δεν είναι να πεις μιλάει με τον Marco που τουλ είναι στο ύψος του, μιλούσε με έναν γίγαντα τόσες φορές πιο ψηλός! Α, ρε Luffy!! :hahaha: Indd μόνο εσένα έχω δει να την λες Hancock... εγώ γνωρίζω ότι κανονικά αυτό είναι το όνομά της (αλλιώς τον Luffy θα τον φωνάζαμε Monkey! XD), αλλά δεν μου αρέσει καθόλου σαν γυναικείο όνομα... και γιατί προτιμώ τα μικρά ονόματα και γιατί το 2ο μέρος του ονόματος παραπέμπει αλλού, αν με πιάνεις!! :hahaha: (μόνο η Robin έχει και κοντό και cool όνομα ενώ! :wooi2:) Yup, σαν τελειώσω το Naruto θα κάνουμε μια ωραίιιια συζήτηση! Brace yourself! :twisted: Καλά, δεν μου πέθανε κιόλας το net... μην γκαντεμιάζεις! :nanana:
Σεπ 29 2009 21:06
Φωτογραφία

Robin-Chwan → Zoro

Ναι οντως, τωρα πια τα τσαπτερ εχουν φτασει στο αποκορυφωμα. Αμα ο Oda συνεχισει ετσι βλεπω να του στηνουν αγαλμα. (Μην εκπλαγεις αν δεις το ονομα μου στους κατασκευαστες...) Τωρα αυτο που ειπες για τον Luffy δεν το νομιζω. Σιγουρα ηταν επικη η ατακα του WB αλλα πιστευω οτι ο πρωταγωνιστης θα μπορουσε να τα βγαλει περα και μονος του. Αλλα ακομα και να μην μπορουσε ειπε οτι θα εσωζε τον Ace ακομα κι αν αυτο τον σκοτωνε. Αλλα οχι ενταξει... Η αγαπημενη μου ατακα της συζητισης Luffy-WB ηταν: WB: "blah, blah, blah (βαριεμαι να το γραφω ολο)... I'm sorry." Luffy: "No problem" Εντελως χαλαρα. Αυτο ειναι που μου αρεσει στον Luffy/Oda. Το κομματι Hankock-Luffy με πορωσε (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη στο φορουμ που λεει την Hankock Hankock και οχι Boa) Ανυπομονω για το τσαπτερ!!! Τωρα για το Ναρουτο θα περιμενω να τελειωσεις πριν σου πω τη γνωμη μου. (Τριχες απλα βαριεμαι να γραφω...) Ευχαριστω για τα χρονια πολλα και τα συλληπητηρια μου για το νετ σου...
Σεπ 29 2009 19:28
Φωτογραφία

Zoro → Robin-Chwan

Αλό! :hi: Το chap τα έσπασε, το καλύτερο σημείο μου φάνηκε που ο Luffy μιλούσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό δίπλα στον WB, ενώ είναι μια κουτσουλιά μπροστά του! :hahaha: (επίσης και τα λόγια του WB προς τον Marco να προστατέψει τον Luffy πολύ... καθησυχαστικά! :hot: Δεν τον βλέπω να την βγάζει αλλιώς ο Luffy!) Το επόμενο, αν τα spoilers είναι όντως αληθινά προβλέπεται ένα από τα ίδια, επικά επικό! Μόνο και μόνο Luffy συμμαχία με Boa είναι πολύ καλή ιδέα, μιας και αυτή ξέρει να χρησιμοποιεί Haki τέλεια! Αλλά και Jimbei vs Moria και Ivan vs Kuma φαίνονται ήδη καλές! Naruto τώρα: αυτές τις μέρες κατάφερα να τελειώσω το anime (αν και χτες κατέβασα και το Jiraiya Gaiden, μόνο αυτό μου έμεινε) και πέρασα λίγο στο manga και είδα μερικά περί Pein! Till now είμαι ξετρελαμένος με την σειρά και συνεχίζει το ίδιο καλά και στο manga... δεν έχω άλλα να πω, αν συνεχίσει έτσι θα το έχω ίδια θέση με το OP λογικά, μιας και το καθένα τους μου αρέσει σε σημεία που υστερεί το άλλο! Βέβαια το OP είναι βεβαιότητα ότι μετά από τόσα chaps είναι ακόμη καλό, το Naruto θα δείξει... ! (θα τα κάνω και κανονική σύγκριση σαν τελειώσω το manga) Κατά τ' άλλα: [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/2581/happybirthdayvy.jpg[/IMG] [SIZE=4] [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ[/COLOR][/SIZE] για προ-προ-προ-προ-χθες! :hbd: Δυστυχώς δεν ήμουν σπίτι μου αυτές τις μέρες, οπότε δεν είχα net! Sumimasen! :fromabove:
Σεπ 29 2009 14:54
Φωτογραφία

Robin-Chwan

Lyrics: HI GA KURETE DOKO KARA KA CURRY NO NIOI GA SHITERU BOKU NO O-KI NI IRI NO NIKUYA NO CROQUETTE WA ITSUMO DOORI NO AJI GA DORE DAKE ARUITARA IE NI TADORI TSUKERU KA NA MATTETE KURERU KA NA CHIKYUU NO UE NI YORU GA KURU BOKU WA IMA IEJI WO ISOGU RAINEN NO KOTO WO IU TO ONI GA WARAU TTE IU NARA WARAITAI OAKE WARAWASETOKEBA II BOKU WA IITSUZUKERU YO GONEN SAKI JUUNEN SAKI NO KOTO WO GOJUUNEN GO MO KIMI TO KOUSHITE IRU DAROU TO CHIKYUU NO UENI YORU GA KURU BOKU WA IMA IEJI WO ISOGU AME GA FUTTE MO ARASHI GA KITE MO YARI GA FUROU TO MO MINNA IE NI KAEROU JAMA DARE NI MO TOMERU KENRI WA NAI CHIKYUU NO UE NI YORU GA KURU BOKU WA IMA IEJI WO ISOGU SEKAIJUU NI YORU GA KURU SEKAIJUU GA IEJI WO ISOGU SONNA MAINICHI GA KIMI NO MAWARI DE ZUTTO ZUTTO TSUZUKIMASU YOU NI GUTA LALA SUDA LALA GUTA LALA SUDA LALA GUTA LALA SUDA LALA GUTA LALA SUDA LALA Δεν ξερω γιατι απλα μου ηρθε να γραψω τα λογια του 2ου αγαπημενου μου ανιμ τραγουδιου. Τεσπα να και ενα βιντεακι που εχει το τραγουδι και μεταφραση. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=n6fMWguYVME[/URL] ~Guta Lala Suta Lala~
Σεπ 28 2009 21:05
Φωτογραφία

GkLoc → Robin-Chwan

~Guta Lala Suda Lala~ Αυτα ειναι,20th century boys και ξερο ψωμί....
Σεπ 28 2009 16:04
Φωτογραφία

Robin-Chwan

20th Cebtury Boys σετακι απλως και μονο για να δειξω ποσο μαματη ειναι η σειρα μανγκα που μολις τελειωσα.:hero: (καλα μη νομιζετε, θα ξαναβαλω το παλιο μου σετακι σε λιγο καιρο...):ureshii: Guta Lala Suda Lala...
Σεπ 28 2009 14:57
Φωτογραφία

Robin-Chwan → the goblin

Ευχαριστω. Ελιωσα κι εγω μολις το ειδα. :ureshii: () () (΅-΅)
Σεπ 26 2009 20:43
Φωτογραφία

the goblin → Robin-Chwan

και εσενα η profile picture σου του luffy τα σπαει
Σεπ 26 2009 20:15
Φωτογραφία

the goblin → Robin-Chwan

thanks
Σεπ 26 2009 20:15
Φωτογραφία

Robin-Chwan → the goblin

thnx. Και ωραιο σετακι γκάαρα
Σεπ 26 2009 19:50
Φωτογραφία

the goblin → Robin-Chwan

χρονια πολλα να εισαι παντα καλα
Σεπ 26 2009 17:53
Φωτογραφία

Robin-Chwan → laraska

Θα τα αρχισω κι αυτα που μου ειπες αλλα αυτον τον καιρο θελω να αρχισω πολλα αλλα μανγκα οποτε θα μου παρει αρκετο χρονο. Για να πω την αληθεια δεν ειχα ξαναδιαβασει παρομοιο ειδος μανγκα πριν απο το 20th cb αλλα μου αρεσε πολυ. Τωρα εχω μερικες μερες να το διαβασω αλλα πιστευω οτι μεχρι αυριο θα το εχω τελειωσει.
Σεπ 26 2009 14:17
Φωτογραφία

laraska → Robin-Chwan

χαχαχα ! τελικα μερικα πραγματα δεν πανε στον βροντο , ε ? μετα τσεκαρε την συνεχεια του , το ''21st cesntury boys'' . μετα του ιδιου δημιουργου .... μιας και μιλαμε για ολοκληρη κατηγορια μονος του ο ανθρωπος διαβασε τα : ''monster'' ( υπαρχει και σε ανιμε αυτο ) και ''Pluto'' .... και για πιο βαθια τσεκαρε το ''Billy Bat '' , νεο μανγκα του , το οποιο ξεπερνα μου φαινεται αυτο που διαβαζεις , αλλα νωρις ειναι μιας και ειναι 17 τσαπτερ προς το παρον . Σε ενδιεφερε η κατηγορια αυτου του μανγκα καθολου πριν ? τι στοιχεια σου αρεσαν πιο πολυ ? ( εχω χρονο και στα ρωταω ολα αυτα ...) παντως να ξερεις λιγα μανγκα θα βρεις υστερα που να ανταποκρινονται σε τετοια ποιοτητα ...
Σεπ 26 2009 04:43
Φωτογραφία

Robin-Chwan → GkLoc

Αν τον γωρισεις θα καταριεσαι την ωρα και την στιγμη που σου μιλησα γι αυτον.
Σεπ 25 2009 14:35
Φωτογραφία

GkLoc → Robin-Chwan

Πρέπει να τον γνωρίσω αυτόν τον ξάδελφο σου...
Σεπ 25 2009 14:18