Community Status Updates

Fya-sama → Robin-Chwan
Arigato gozaimasu! :ureshii: Είναι ψιλοτέλειο το forum, αφου δν βρίσκεις κ κά8ε μέρα Έλληνες japan-όφιλους μαζεμένους!:kill4u: Εμένα μου είπε για το site ένας φίλος (ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ με one piece) που το 'χε βρει τυχαία κ δν έχει γίνει μέλος καν ακομα....

Robin-Chwan → Fya-sama
καταρχας καλωσηρθες στο aNiMe.GR. Και τα θερμα μου συγχαρητηρια, πετυχες μια φαν της ΕΝΔΟΞΗΣ HYUUGA CLAN στην πρωτη σου μερα. (εγω ηξερα καποιον φανατικο πριν ερθω.
:wis:Εκεινος ηταν που μου συστησε και το anim.gr:ureshii:)

Fya-sama → Robin-Chwan
Γεια! Είμαι newbie στο site κ εκεί που "έψαχνα" γενικώς για fans του Νaru... Κ κάπου είδα π έλεγες για την ΕΝΔΟΞΗ CLAN των Ηyuuga!! Πες μου ότι πέτυχα fan την πρωτη κιόλας μέρα μ στο site k θα σε ευγνωμονώ για πάντααα!

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
[quote=theo547;337948][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]και [/SIZE][/FONT]
[spoiler]Αν θελετε τη γνωμη μου θα της φαει απ τη ξαδερφη του καμια μερ:P[/spoiler]
[/quote]
Ακους, ακουω να λες. :P

Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Ναι... το διαπιστωσα. Φανταζομαι πιο πολυ σου αρεσε το ειμαι καλο παιδι ε? Παντως ωραιο το Zabuza - Haku σετ αν και δεν μου ειχες πει οτι σου αρεσε η συγκεκριμενη ιστορια (μπρρρρ, με πιανει τρεμουλο με αυτη τη λεξη) ή μου το ειχες πει και το ξεχασα :hahaha:. Να σου πω ρε, γιατι δεν φτιαχνεις και αλλα αλμπουμ εκτος του ναρουτο ( πχ Bleach, One Piece D. Gray-Man κλπ, κλπ [στο One Piece θελω τις εικονες που μου εδειξες και δεν ειχα :D])
PS: Δεν εχει τσαπτερ One Piece αυτη την εβδομαδα :Crying2::Crying2::Crying2:

Night Wizard Seal → Robin-Chwan
ωραίο σετάκι :).Εγώ πορώθηκα με χάκου και ζαμπούζα.

Zoro → Robin-Chwan
Sokka, sokka! Εγώ δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πείσω κάποιον γύρω μου να δει το OP πάντως, Berserk και Death Note στην καλύτερη! Κρίμα γιατί το OP έχει απ' όλες τις καλές στιγμές όπως είπες, αλλά δυστυχώς πρέπει να παραδεχτώ ότι προορίζεται για anime fans μόνο (και κάτι μικρά που το έβλεπαν παλιά στο alter :P), μακάρι να κολλήσεις και την φίλη σου όμως!
Έως ότου ολοκληρώσω τα manga των 2 σειρών λοιπόν, θα κάνουμε μια ωραιότατη συζήτηση! ^ω^

Robin-Chwan → Zoro
ενταξει, τωρα ηρεμησα. αν και αφου σου αρεσει το σαρινγκαν θα σου προτεινα την εικονα που εχω βαλει για εξωφυλο στο αλμπουμ μου (οταν διαβασεις το μανγκα θα καταλαβεις) αλλα οπως ξαναειπα ο καθενας εχει το γουστο του. οσο για σικαμαρου, εχω βαλει μια θεϊκη πικ του να χασμουριεται στο θρεντ με τις ναρουτο εικονες (η οποια εχει βγει για ακομα μια φορα υπερβολικα μικρη)
καλα το αβαταρ το εβαλα επειδη ηθελα να φαινεται ηλιθιο (παντα με την καλη εννοια) αλλα για sig. kai profil pic. ειπα να βαλω κατι πιο σοβαρο. βασικα τα εβαλα ετσι προσπαθωντας να δειξω οσο μπορουσα καλυτερα τις πλευρες του ΟΡ. στο αβαταρ φαινεται η αστεια-ηλιθια πλευρα του, στη sig τις καπως συγκινητικες στιγμες (πιο πολυ τον δεσμο της φιλιας) και στην profile pic τις απιστευτες μαχες. και ολα αυτα για να πεισω μια ξεροκεφαλη φιλη μου (η οποια ηρθε πριν λιγα λεπτα στο anime.gr) να αρχισει one piece γιατι με δουλευει που εχω φαει κολλημα

Zoro → Robin-Chwan
Εμμμ ας τα πάρουμε από την αρχή!! :nanana:
Δεν είμαι Sasuke fan, ούτε και hater όμως, απλά ήθελα να βάλω κάτι επίκαιρο τώρα που βλέπω το Naruto και μιας και είμαι sharingan fan, ενώ είχα ήδη έτοιμη μια sig μαζί του, αποφάσισα να βάλω αυτόν! Μετά να σου πω την αλήθεια υπάρχουν 1002 χαρακτήρες που μου αρέσουν πριν από αυτόν, ειδικά jounins, hokages, sannins και akatsuki, αλλά και από τους συνομήλικους του μ' αρέσει ο Shikamaru πιο πολύ απ' όλους!
Μετά, δεν έχω δει όλο το Naruto anime, στο 50 του Shippuuden είμαι, ενώ είδα και όλα τα fillers του πρώτου! Το κακό είναι ότι έπεσα σε εξεταστική και δεν έχω τόσο χρόνο όσο θα 'θελα για να το συνεχίσω, αλλά κατά τ' άλλα με το που πιάσω το manga θα φύγει σφαίρα, το anime είναι λίγο πιο ζόρι να τελειώσω! Πάντως δεν ξέρω τι περιμένεις αλλά η αναθεώρηση θα γίνει όντως μιας και μου άρεσε πιο πολύ απ' όσο περίμενα σε κάποια σημεία, ενώ λιγότερο σε άλλα! Σαν σύνολο τελευταία έχει αρχίσει και μου αρέσει σχεδόν όσο το OP, αν συνεχίσει έτσι θα τα βάλω σίγουρα ισάξια, αλλά θα δείξει!
Τέλος, ναι, απίστευτα... ηλίθιο άβαταρ, με την καλή έννοια πάντα, για Luffy μιλάμε!! :hihi2:
Μπορώ να πω τα ίδια για sig και ειδικά profile pic!
ΥΓ: Πιθανότατα θα αρχίσω σύντομα και το OP manga, ώστε να έχω full άποψη για το ποια από τις 2 σειρές είναι καλύτερη μέχρι σήμερα!

Robin-Chwan → Zoro
ωπα και σετακι σασουκε. ομολογω οτι αυτο ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμενα αλλα οπως λεω καθε μερα 3 φορες τη μερα (πρωι, μεσημερι, βραδυ) σε ενα παιδι, ο καθενας με τα γουστα του. λοιπον τωρα που τελειωσες και τον ναρουτο μηπως αναγκαστηκες να αναθεωρησεις για καποια πραγματα?
[quote=Zoro;336215]περί Naruto ελπίζω σύντομα να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη λοιπόν, αν και από το λίγο που έχω δει έχω καταλάβει τα εξής:
[B]Μάχες:[/B] [I]Naruto>OP[/I] ,με στρατηγική και πιο πολύ τακτική από το τυπικό "δεν πέφτω γιατί δεν θέλω, όσο κι αν μας μαμάνε και εμφανίζονται ανύπαρκτα φρούτα!"... τα τελευταία eps του OP βέβαια το διέψευσαν αυτό, αλλά μιλάω για την συνολική πρόοδό του ως τώρα. :P
[B]Φαντασία: [/B][I]OP>Naruto[/I], έχουμε συνεχώς αλλαγές σκηνικών και απίστευτα σενάρια, εκεί OP is king imo (Skypiea ruled ειδικά από φαντασία).
[B]
Συνολική πλοκή:[/B] [I]Naruto>OP[/I], αν και shounen και τα 2, απ' όσο είχα δει το Naruto έδωσε πολλές εξηγήσεις για το chakra και στο γιατί υπάρχουν οι ninja και ποιος ο σκοπός των χωριών κλπ, κάτι που το OP παίρνει πολύ πιο χαλαρά.
[B]Πλάκες:[/B] [I]OP>>Naruto[/I], ασύγκριτα, με το OP λιώνεις! :P
[B]Ανάπτυξη χαρακτήρων:[/B] [I]Naruto>>OP[/I], το OP έχει σχεδόν ανύπαρκτη ανάπτυξη, ενώ το Naruto ακούω έχει και μια χαρά αναπτύξεις και πιο συγκινητικά σκηνικά/flashbacks (του OP μόνο τα flashbacks και μερικές φάσεις στο τέλος -Robin,Merry,Shabondy κλπ- είναι άριστα imo, τα υπόλοιπα πιο πολύ πόρωση παρά συγκίνηση).
[B]Fanservice:[/B] [I]OP=Naruto[/I], το Naruto έχει πιο πολλές κορασίδες, αλλά δεν ξέρω, αν και μεν υπάρχουν οι καλές κι εκεί φυσικά, μου δίνουν την εντύπωση πιο πολύ μικρών κοριτσιών/μαθητριών, ενώ του OP πιο αναπτυγμένων/ώριμων και προτιμάω τις δεύτερες γενικά... ωστόσο το Naruto κερδίζει σε αριθμό απ' όσο κατάλαβα, ας πούμε ότι είναι ζήτημα ποσότητας και ποιότητας! :P
[B]Soundtrack:[/B] Και τα 2 μου άρεσαν και είναι πολύ καλά και ταιριαστά με τον χώρο τους, αλλά καθαρά από προσωπική προτίμηση, στυλ κλπ θα πω OP, βέβαια έχω ακούσει και περισσότερα εκεί, ενδέχεται να αλλάξει σαν δω πιο πολύ Naruto, αν και αμφιβάλλω. Το ζήτημα είναι υποκειμενικό βέβαια στην περίπτωση.
[B]
Συνολική πρόοδος, longevity:[/B] [I]OP>Naruto[/I], το OP μετά από 406 eps παραμένει άρχοντας ακόμη και συνεχίζει να τραβάει fans ενώ το Naruto, είτε με fillers είτε χωρίς, απ' όσα ακούω δεν διατηρεί το ίδιο υψηλό επίπεδο, ας πούμε ότι ανεβοκατεβαίνει συνεχώς! :)
[/quote]
και επιτελους θα αρχισεις το μανγκα. περιμενω πληρη αναφορα οταν τελειωσεις.
PS: το αβαταρ ειναι απο deviantart. θεϊκο ε?

Zoro → Robin-Chwan
Τα σέβη μου στο άβα σου! :respect:
Μα καλά που το βρήκες; :hahaha:
(been a while btw :P)

the goblin → Robin-Chwan
παρε και μερικα informetions [URL]http://el.wikipedia.org/wiki/Fullmetal_Alchemist[/URL]

the goblin → Robin-Chwan
δεν ειναι κομικο ειναι ψιλο σοβαρο ειναι με αλχημιστες που κανουν διαφορες κινησεις ΚΑΠΩΣ σαν το ναρουτο ειναι με υποθεση και γενικα ειναι καλο anime

Robin-Chwan → the goblin
δηλαδη τι στυλ ειναι περιπου? ειναι πιο πολυ one piece style (κωμωδια)??? πωταω γιατι το one piece ειναι πρωτο στις προτιμησεις μου

the goblin → Robin-Chwan
na to arxisis to full metal alcemist einai tzamato emena prosopika mou aresei polli