Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Zoro

Βασικα οταν εβαζα τον βαθμο ειχα σαν βαση το 20. Τα συμπερασματα δικα σου. Ειμαι μικρη ακομα...... ελεος πια. Παιζει να ειμαι η μικροτερη σε ολοκληρο το φορουμ. Λοιπον εχω μια πολυ σημαντικη ερωτηση: Λ ή Κιρα???? ΥΓ: Που ηξερες οτι ειμαστε "κολλητοι" με τον NWS? Δε θυμαμαι να το εχω αναφερει...
Oct 06 2009 21:55
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ναι για σπουδές ωραία είναι, από το να είμαι Ελλάδα το προτιμώ πολλές φορές... αλλά για να μείνω δεν με ενθουσιάζει η ιδέα, προτιμώ την πατρίδα! :P Για τον βαθμό εξαρτάται στα πόσα, στα 10 ή 100; :orly: Πάντως μην απελπίζεσαι, όλοι έχουμε στόχους στην ζωή μας, άλλοι αργούν να εκδηλωθούν και εσύ είσαι μικρή ακόμα, να χαρείς τα anime αυτή την περίοδο! :riiight:
Oct 06 2009 21:49
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ναι, πρεπει να πω οτι το Bleach ειναι αρκετα καλο απο πλευρα του δικου σου fanservice και φυσικα η αιτια ειναι η ελλειψη πλοκης που οντως εχει. Γενικα το Bleach ειναι τριτο σε ολους τους τομεις σε συγκριση με τα αλλα 2. Αυτο πιστευω εγω τουλαχιστον... Τωρα για το Beserk δεν μπορω να πω γιατι δεν το εχω δει ακομα (και με τοσα ανιμ που σκοπευω να δω θα αργησω λιγο να το δω) Λοιπον το Ναρουτο ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ειναι καλυτερο απο το ΟΡ αλλα δεν ειναι γιατι οπως σου ειπα και πριν ο Κισι λεει τοσα πολλα πραγματα που μετα ακομα και ο Αϊνσταϊν δεν θα μπορουσε να τα εξηγεισει και να καλυψει τα υπερβολικα πολλα κενα. Αλλα... Τεσπα τον κολλητο μου *γκουχ-γκουχ* NWS δε νομιζω να καταφερω να τον πεισω, γιατι οσο ειμαι εγω κολλημενη με το ΟΡ αλλο τοσο ειναι κι αυτος κολλημενος με τον Ναρουτο. Και ειναι και το D. Gray-Man στη μεση. Αλλα θα βαλω τα δυνατα μου. Παντως ολοι οτακου που ξερω θελουν να γινουν κατι σοβαρο στη ζωη τους... εκτος απο μενα. Αλλα μπραβο. Φανταζομαι ωραια ειναι η Ιταλια ε? Θα παω κι εγω καποια στιγμη στο μακρινο μελλον... Κι οσο για το quiz (το οποιο προσπαθησα να το κανω να φανει, οχι σαν κουιζ, αλλα σαν διαγωνισμα. Epic fail:unlucky:) ο βαθμος σου ειναι........... ........ ......... 8,2. Δεν μπορεις να πεις, για "καλη αποτυχια" καλο ειναι:hahaha:
Oct 06 2009 21:37
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Πλάκα πλάκα κι εγώ δεν δικαιολογώ όλο τον ντόρο πίσω από την Hancock, καλή είναι αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες, όπως Robin! <3 Well, σχετικά με το fanservice, [B]ειδικά[/B] το Bleach [B]πρέπει[/B] να έχει μπόλικο για να αναπληρώσει την έλλειψη πλοκής που ακούω έχει... τα άλλα 2 όχι απαραιτήτως, αλλά δεν χαλιόμαστε κιόλας! :P (παραδειγματικά, το Berserk δεν έχει σχεδόν καθόλου και το λίγο που έχει είναι σε μορφή βιασμών από ανθρώπους, αλλά και τέρατα -φαντάσου εντυπώσεις που σου αφήνω XD- αλλά είναι από τις αγαπημένες μου σειρές... και όχι γι' αυτούς τους λόγους! :hahaha:) Ναι όπως τα πες, το Naruto θα μπορούσε και να είναι καλύτερο από το OP γιατί έδεσε καλά μάχες και κακούς και γενική ιστορία, αλλά στο τέλος δεν καταφέρνει να τα κρατήσει σε μια ισορροπία imo, και στην προώθηση των πρωταγωνιστών είναι χάλια ο τύπος, τους κάνει δυνατούς, σοφούς και respected από το τίποτα... τώρα αν ο Naruto δεν ήταν main πιστεύω θα βλεπόταν, σαν τελευταιαγωνιστής! Το OP πάλι δεν βάζει τόσο μεγάλα μηνύματα και ιστορίες, αλλά κάνει καλά την δουλειά του ως shonen! :P (πείσε και τον κολλητό σου τον NWS ότι OP>Naruto btw XD) Για το quiz τώρα: 1) Ιταλία (αλλά μένω Ελλάδα κανονικά) 2) Φαρμακευτική 3) Nop, αν και έχω έρθει σε 2 events του forum ως τώρα, όπως θα 'λεγε και ο Shikamaru "it's too troublesome" κατά την διάρκεια της χρονιάς... από Χριστούγεννα και μετά, βλέπουμε, θα υπάρξουν κι άλλα άλλωστε :)! Από το "καλή αποτυχία" μάλλον δεν χρειάζεται καν να ρωτήσω τι βαθμό έβγαλα... :unlucky: Είδα εσύ θα πας όμως και θα είναι και η πρώτη φορά (αθώα, αθώα)... καλά να περάσεις! :D
Oct 06 2009 20:35
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Κοιτα δεν ξερω τι με πιανει αλλα με το που τον βλεπω θελω σπασω την οθονη και μετα να την ξαναφτιαξω απλως και μονο για να την ξανασπασω. Και δεν ξερω και γιατι. Ενστικτο.... Καλα κι εγω δεν εχω ενθουσιαστει με την Hancock (απο πλευρα ομορφιας). Μαλλον σαν τον Luffy ειμαι κι εγω.:hahaha: Τωρα για το Μπλιτς, οπως ξαναειπα πριν...αγορια. Καλα εσυ για να αρχισεις ενα ανιμ πρεπει να εχει μεσα γυναικες σε στυλ Hancock, Tsunade και Rangiku?:hahaha: Τελικα και εσυ 2ο το εβαλες το Ναρουτο ε? Γι αυτο ειναι καλυτερο το ΟΡ. Μας λεει την ιστορια απλα χωρις πολλα μπερδεματα και ετσι το σεναριο δεν θα κανει αργοτερα κενα. Αλλα ακομα και το "αθλιο πρωταγωνιστικο τριο" (στο οποιο συμφωνω μαζι σου) κι εμενε το Ναρουτο μου εμεινε για fave ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. Μπορει να παιζει ρολο το οτι το Ναρουτο ηταν το πρωτο μου ανιμ. Τωρα τη σειρα που μου προτεινες σκευτομουνα κι εγω να την αρχισω καποια στιγμη. ...καποτε... ΥΓ: Τωρα σου εχω κι εγω καποιες ερωτησεις: 1) Μου ειχες πει οτι σπουδαζεις στο εξωτερικο. Που??? (Ναι, ξερω οτι η περιεργια σκοτωσε τη γατα αλλα εγω μονο γατα δεν ειμαι.:hahaha:) 2) Τι σπουδαζεις για να χουμε καλο ρωτημα??? 3) (οι 2 παραπανω ερωτησεις σε προετοιμαζαν για αυτη...) Θα εισαι εδω για το event???? H καθε ερωτηση πιανει 6,6 μοναδες. Καλη αποτυχια.:hahaha:
Oct 06 2009 16:03
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Ο Flamengo δεν με τρελαίνει κι εμένα αλλά αλήθεια γιατί στην σπάει τόσο; :hahaha: Δεν έχω και τίποτα τρομερά εναντίον του, έχει ένα στυλ πιστεύω! Τι αγόρια μου λες για το fanservice, δεν είχες δει που και οι αμαζόνες ερωτεύονταν την Hebi hime-sama; Κι εσύ Luffy μας βγήκες; :hahaha: Κι εγώ Zoro-Robin υποστηρίζω αλλά που... :wet2: Bleach δεν έχω δει αλλά είναι το επόμενο στην λίστα μου... ήδη ξεκινάω σαν fan τις Rangiku, τόσες φορές την "παρατήρησα", μακάρι να μου αρέσει και στο anime! Για λόγους που θα ξεκαθαρίσω στο post πάντως, το Naruto για μένα βγήκε για λίγο δεύτερο έναντι του OP... αν δεν είχε κάνει κάποιες βλακείες με την πλοκή (και γενικά αν δεν υπήρχε το άθλιο πρωταγωνιστικό τρίο :P) παίζει να το είχα και για καλύτερο, αλλά τελικά είδα ότι το OP κάνει πολύ καλύτερη δουλεία με την ιστορία! Still μου έμεινε και πάλι ως fave και το Naruto! Για το τελευταίο, πέραν του ότι είναι γνωστό ότι γράφω πολύ, ε, 4 λέξεις ήταν μεν αλλά με υπονοούμενο, αφού σχολίαζες το chapter με το WOW και ήδη είχαμε πει ότι θα το συζητήσουμε σαν βγει... με λίγα λόγια εσύ με οδήγησες εδώ! :hehehe: ΥΓ: Btw αφού βλέπω είσαι 20thCB fan (δεν το έχω διαβάσει αλλά το έχω στην λίστα, τόσο καλό που ακούω είναι), το Berserk έχεις σκεφτεί ποτέ να το πιάσεις; Είναι το αγαπημένο μου manga και μερικά από τα άτομα που σου αφήνουν vms εδώ το διαβάζουν το ίδιο μανιωδώς... είναι λιγάκι βαρύ για κορίτσια συνήθως, αλλά αν αντέχεις τις σκοτεινές και με βία ιστορίες έχει και πολλά ωραία νοήματα, στην πραγματικότητα μόνο την βία δεν προωθεί!
Oct 04 2009 05:34
Photo

Robin-Chwan → Scorpion

Να.....μην.....σε βρισω......πολυ.... .............................................. .............................................. [spoiler] [COLOR=#0066cc]%@#$%#@^@#$^$%παλιο%^#$@#$%@#%και#$%#%^$%&^$#^#$^%^&*%^&^%^&*^&^*%^&^*@#$@$#*^$&%%#$....ουφ[/COLOR] ξαλαφρωσα:hot: Αλλα αυτο ηταν μονο γι τις 2 πρωτες. Τωρα για την τελευταια.... ******************* ************* ************* ****************:madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath::madtodeath:[/spoiler] Αυτα απο μενα.:drink: ΥΓ: Καλυτερα να βαλεις ενα spoiler tag στην τελευταια για αυτους που δεν εχουν φτασει ακομα στο επεισοδειο 25
Oct 04 2009 00:25
Photo

Scorpion → Robin-Chwan

λοιπον χαρηκα που τα παμε κι απ το μσν αντε καληνυχτα τωρα και οπως σ υποσχεθηκα δν αφηνω εικονε του don αλλα του Lighto [IMG]http://images2.fanpop.com/images/photos/5900000/Light-Yagami-light-yagami-5964725-1024-768.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fanpop.com/images/photos/1500000/Yagami-Light-Wallpaper-light-yagami-1523141-1024-768.jpg[/IMG] [SPOILER][IMG]http://i154.photobucket.com/albums/s240/brian_blogger/dnote2604.jpg[/IMG][/SPOILER] ελπιζω να μην με βρισεις(πολυ) mwahahhahahahah
Oct 04 2009 00:12
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Θα εκπλαγεις αλλα απο Moria και το ηλιθιο φλαμινγκο προτειμω χιλιες φορες τον Moria.:madtodeath: Η σκηνη με την Hancock ηταν οντως epic και θελω να δω τι θα γινει στη συνεχεια με το τριο Luffy-Hancock-Smoker (σε μαχη εννοω μην παει ο νους σου στο πονηρο...) Τωρα σε αυτο για το fanservice σου τι να πω, αγορια...:wet2: Ο Buggy παιζει να ειναι ο πιο αστειος "κακος" στον κοσμο του One Piece. Εχω ριξει τρελο γελιο μαζι του και το περισσοτερο ηταν στη Loguetown και το bounty του προβλεπεται να μεγαλωνει υπορβολικα πολυ (θα μου πεις του Luffy του το ανεβασαν 200.000.000$ σε μια φορα) Τωρα δε νομιζω ο WB να κατσει να τον σκοτωσει ο Buggy, μαλλον το αντιθετο:OMG3: Τωρα για να μπορουμε να αρχισουμε τις προβλεψεις για τη συμμαχια Zoro-Perona πρεπει να δουμε και την υπολοιπη ιστορια. Αλλα και εγω ειμαι υπερ του ζευγαριου Zoro και Robin:wooi2: Αλλα γενικα πιστευω οτι ο Oda-sama μας επιφυλασει πολλες εκπληξεις για το τι θα γινει μετα το Impel Down arc. Και εννοω απ ολες τις αποψεις. Ηδη οι αποκαλυψεις που μας εχει κανει και αυτες που εχει αφησει να εννοηθουν δεν ειναι και λιγες.:kill4u: Τωρα εμενα οι "χοντρομπαλαδες" που λες κι εσυ δεν με πολυπειραζουν. Μαλιστα μερικοι μου αρεσουν:ureshii: Τα θερμα μου συνχαρητηρια. Μολις τελειωσες 2 απο τα καλυτερα shonen που υπαρχουν (ή εχεις τελεωσει και το Bleach?) Τωρα αν αυτο ειναι το κανονικο ποστ για σενα δεν τολμω να φανταστω ποσο μεγαλο θα ειναι το γιγαντοποστ:hot:. Αλλα ανυπομονω να το διαβασω. Κοιτα τωρα το One Piece εγινε Νο1 για μενα λιγο μετα απο το 10 επ. Απο τοτε οχι μονο δεν εχει πεσει αλλα εχει ανεβει ακομα περισστερο για μενα. Αυτο ομως ηταν οταν ειχα μολις τελειωσει το ανιμ. Με το που τελειωσα και το μανγκα ειχα χασει την μπαλα. Οσο και να ανεβει το Naruto (που ειναι 2ο) το ΟΡ δεν το φτανει.:hero: Ps: Srsly now πως καταφερνεις να μου απαντας με ενα ποστ μιση σελιδα ενω εγω σου εγραψα 4 λεξεις μετρημενες??? Υποκλινομαι:nod::nod:
Oct 03 2009 16:49
Photo

Zoro → Robin-Chwan

WOW δεν λες τπτ, αν και η φάση με Jimbei και Moria δεν με τρέλανε, το έχω ξαναπεί αλλά δεν μπορώ να πάρω καθόλου σοβαρά τους χοντρομπαλάδες χαρακτήρες που ο Oda βάζει σε κάθε arc... η σειρά θα ήταν τόοοσο πολύ καλύτερη χωρίς αυτούς imo... βέβαια ο Jimbei κάτι κάνει, ο Moria απάλευτος. :frozen: (btw μεταξύ Moria και Flamingo θε να πεις πως προτιμάς τον πρώτο και πάλι; :oo:) Epic η σκηνή με την Boa, πέραν του ότι για άλλη μια φορά ο Oda κάλυψε κάθε πρόβλημα που θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί με τις συγκρούσεις δυνάμεων των πειρατών (όπως τι θα έκανε ο Luffy εναντίον του Smoker εδώ πχ), ήταν ωραίο που είδαμε το "ζευγαράκι" ξανά μαζί! :wooi2: (και από [URL="http://www.onemanga.com/One_Piece/559/15/"]fanservice[/URL] πιάνει η πένα του Oda βέβαια! :p) Επίσης και ο Buggy κλασικά... αστείος! Από την αρχή τον πήγαινα πάντα, ειδικά στα specials με την edo japan είχε δώσει ρέστα (ήταν και filler), αλλά στην loguetown είχαν παιχτεί τα καλύτερα αστεία μαζί του! Και σύντομα τώρα θα τον δούμε με νέο bounty και πλήρωμα... ελπίζω να μην σκοτώσει τον Whitey τελικά μόνο! XD Τέλος, αναρωτιέμαι πολύ τι σχέση θα αναπτύξουν οι Zoro και Perona, και δεν το πάω καθόλου στο πονηρό, απλά αναρωτιέμαι αν, λόγω ανάγκης έστω, δημιουργηθεί μια άλλη φιλία-συμμαχία, κάτι σαν Buggy-Luffy φαντάζομαι, αν δεν μας κάνει καμιά έκπληξη ο Oda! Πάντως αναμένω πολύ να δω Robin και Zoro στο anime! In other news, τελείωσα επιτέλους το manga του Naruto!! Δυστυχώς αυτές τις μέρες έχω διαβάσματα και δεν προλαβαίνω να μπω όσο θέλω, αλλά σύντομα θα κάνω ένα γιγαντοποστ όπου σχολιάζω τις 2 σειρές... brace yourself! :D ΥΓ: Άσχετο, όταν σου άφησα το πρώτο vm, λόγω του user name σου σε είχα κόψει για big naruto fan... μετά σε ρώτησα ποια προτιμάς μεταξύ Hinata και Robin και μου πες για λίγο την 2η, οπότε νόμισα και τις 2 σειρές έχεις ψηλά... ενώ τελευταία είδα υποστήριξες όλο και πιο πολύ τους kaizoku. Ήσουν εξαρχής τόσο OP fan και δεν το χαμπάριασα ή τελευταία σ' έκαψε το manga; :P
Oct 03 2009 03:02
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Βγηκε το τσαπτερ...WOW!
Oct 01 2009 20:18
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Το είδα. Καλώς, θα τα πούμε σαν βγει full το chap... :P αυτά τα fake spoils σκοτώνουν, την άλλη φορά νόμιζα θα βλέπαμε Luffy vs Aokiji και μου είχε αρέσει και τελικά ήταν fake! :madtodeath:
Sep 29 2009 22:25
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Κοιτα τι εγραψα στο θρεντ. No more spoilers for me. Θα δω τι γινεται την Παρασκευη και θα απαντησω καταληλως.
Sep 29 2009 22:21
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Είναι τεράστια ανατροπή indd, αλλά ελπίζω να μην εμφανιστεί τελευταία στιγμή όπως λέει το spoiler εκεί που Luffy, Garp και Ace είναι στο έλεος του Sengoku, το βρίσκω πολύ κλισέ! Αν το κάνει με κάποιον πιο coοl τρόπο, θα έχουμε άλλο ένα φοβερό twist, τόσο καιρό έχουμε να δούμε Dragon, μακάρι να μάθουμε και τπτ παραπάνω! Μα καλά, αν μας πετάει τόσα από τώρα, θα καταφέρει να κρατήσει το ίδιο επίπεδο και σαν τελειώσει το arc; :hahaha:
Sep 29 2009 21:47
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Ξεχνα ολα τα υπολοιπα εχω να πω μονο 1 πραγμα: [SPOILER]DRAGON!!!! FOR GODS SAKE ODA CAN YOU BE ANY MORE... MORE SERIUSLY THERE ARE NO WORDS!!![/SPOILER]
Sep 29 2009 21:40