Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Zoro

Και τωρα αν ειναι πιαστο. Ειναι τελειο. Ενα παραδειγμα απο το τελευταιο τσαπ. (δεν ειναι και τοσο μεγαλο σποϊλερ αφου δεν ξερεις την υποθεση της ιστοριας) [URL="http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/157/17/"][COLOR=#800080]http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/157/17/[/COLOR][/URL] διαβασε απο εκει μεχρι το τελος του τσαπτερ για να καταλαβεις τι θα περασω για μια εβδομαδα μεχρι να βγει το επομενο. Απο το λινκ τις ειδα και τις 2 σελιδες αλλα και παλι... Τεσπα σιγα δεν πειραζει. Μια χαρα ειναι το σετακι μου τωρα. Και ειδικα το avatar
Oct 28 2009 19:25
Photo

Zoro → Robin-Chwan

OK θα έχω υπόψιν το manga, αν μπορέσω θα το πιάσω σύντομα! Έτσι, Lucy και Happy ftw! :) Πω πω και παραπονιέμαι γι' αυτά που κάνουν οι δικοί μου... τελικά ο καθένας μας έχει κάποιες άσχημες εμπειρίες να διηγηθεί για τους "δικούς" του! :terror2: Έτσι, εύχομαι να αντέξεις και στην πράξη το Berserk λοιπόν, γιατί μιλάμε για πολλά chaps! Καλά, για τις pics, μερικές είναι όντως "ακατάλληλες" όπως λες :P, αλλά νομίζω πως ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιες που είναι μια χαρά (πχ [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/?action=view¤t=Robin6.jpg¤ttag=nico+robin"]αυτή[/URL], [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/?action=view¤t=Robin1.jpg¤ttag=nico+robin"]αυτή[/URL], [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/?action=view¤t=Robin13.jpg¤ttag=nico+robin"]αυτή[/URL] ή [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/One%20Piece/?action=view¤t=MangaColor-Robin-1.jpg¤ttag=nico+robin"]αυτή[/URL]). Είχε 2 σελίδες btw το link, ελπίζω να τις είδες και τις 2. Κατά τ' άλλα απλά σαν διευκόλυνση στις έδειξα, διάλεξε όποια σου αρέσει μετά... και αυτή που έχεις τώρα είναι μια χαρά πάντως... από τις αγαπημένες μου σκηνές η συγκεκριμένη και από τα λίγα καλά ZoRobin interaction! :)
Oct 28 2009 19:08
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Τελικα καμια δεν θα βαλω. Εχεις οντως πολλες πικ της Ρομπιν αλλα ξεχνας οτι εγω ειμαι κοριτσι (...). Μερικες ομως τις εχω.
Oct 28 2009 18:46
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Τελικα καμια δεν θα βαλω. Εχεις οντως πολλες πικ της Ρομπιν αλλα ξεχνας οτι εγω ειμαι κοριτσι (...). Μερικες ομως τις εχω.
Oct 28 2009 18:45
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Λοιπον, να το διαβασεις το μανγκα. Ειναι τελειο. Το 2ο αγαπημενο μου μετα το ΟΡ για να καταλαβεις. Η 3η αγαπημενη μου χαρακτηρας ειναι η Lucy. Τωρα ενταξει, η Ερζα δεν με πολυενθουσιασε. Ο Happy ειναι πολυ καλυτερος απο τον Chopper και το "Aye" του ειναι ολα τα λεφτα. Η καλη μου η μητερα εχει οντως βρει ενα νεο ειδος τιμωριας αφου ειδε οτι τιποτα αλλο δεν μου εκανε τιποτα τοτε μου πηρε τον υπολογιστη και τον εδωσε σε εναν τυπο ο οποιος τωρα μας λεει οτι θελει να τον αγορασει (αμα γινει αυτο θα παω σπιτι του και θα του κανω οτι τεχνικες santoryu ξερω). Τωρα παω στο αλμπουμ να δω τις πικ σου και μετα θα δεις αν και ποιες εχω βαλει. Beserk σου ειπα θα αρχισω αυριο. Μολις αρχισω να μπαινω στο νοημα θα σου πω. Και δεν προκειτε να το σταματησω οτι και να γινει. Το εβαλα σκοπο να αποδειξω οτι μπορω να το δω.
Oct 28 2009 18:40
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Επειδή βλέπω κοιτάς το album του profile μου, δεν εννοούσα αυτό btw... σου έβαλα link εκεί που λέω "εδώ" στο προηγούμενο vm (απλά δεν φαίνεται καλά με το χρώμα που έχεις βάλει για hyperlink), δεν έχω πολλές pics της Robin στο forum. Το photobucket album μου εννοούσα! :P
Oct 28 2009 17:58
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Αχά! Μακάρι να γίνει η αλλαγή λοιπόν, να γίνεις και η forumιακή waifu μου :hiding_something: (αν και κανονικά η Robin είναι μεγαλύτερη, λεπτομέρειες :wis:). OMG δλδ, έτσι όπως πάμε θα αναγκαστώ να διαβάσω κι εγώ το FT manga! Για πες, πως σου φάνηκε; Έχει καλά-πορωτικά arcs σαν αυτά του OP (enies lobby πχ); Lucy δεν μου πες, kawai; Erza; Btw από τα 3 eps του anime ήδη βρίσκω τον Happy πολύ πιο cute από τον Chopper, πολύ μου αρέσει όταν λέει "Aye"!. Διάβασα και το post σου της συνάντησης και... μα καλά τι σου κάνει η μητέρα σου; :terror2: Νέα γενιά τιμωριών; Υπολογιστική τρομοκρατία; :OMG3: Σε βάζει δίπλα στο pc σου ενώ κάνει αυτή και σε αφήνει να βλέπεις μόνο; :hahaha: Για Robin δες το album μου αν θες, εκεί έχω ότι καλύτερο έχω βρει πάνω της, αλλά δεδομένου ότι μου τελείωσε το bandwidth γι' αυτό το μήνα (τεχνικά πράγματα, anw), θα πρέπει να την ξανανεβάσεις με imageshack αν σου αρέσει καμία. Και φυσικά αν θες κάποιο resize για να είσαι εντός κανόνων forum σφύριξε το μου! [URL="http://s644.photobucket.com/albums/uu166/4X3L/?start=20&mediafilter=all&action=tags¤t=nico+robin"]Εδώ[/URL] το link. (το rape gif με τον spandam είναι fake btw :P) Πες μου εντυπώσεις αν αρχίσεις Berserk, πάντως σε προειδοποιώ: και μόνο από την πρώτη πρώτη εικόνα ξεκινάει με "συνουσία" με τέρας! :hahaha: Μην αποθαρρυνθείς, πιο κει τα σπάει! :P Εγώ θα κάνω τουλ κάνα μήνα να αλλάξω σετάκι, το τωρινό είναι αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών να βρω την sig που τόσο μου άρεσε, να μειώσω μέγεθος, να κάνω διάφανο το μάτι του avatar κλπ... θέλω να "τιμήσω" την τόση δουλειά που μου πήρε να το φτιάξω! :hot: (πάντως αν βάλεις Robin να περιμένεις Zoro για επόμενο, επιστροφή στα παλιά!)
Oct 28 2009 17:36
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Pm εστειλα εκεινη την ωρα. Οταν ειπα done εννοουσα το FT. Το manga. (Με αγαπημενο χαρακτηρα τον Loki και σε σχεδον ιδια θεση τον Natsu) Το Beserk λεω να το αρχισω αυριο (αμα εχω υπολογιστη δηλαδη γιατι η μανα μου λεει οτι θα μου τον ξαναπαρει...) και για αγαπημενο χααρκτηρα βλεπουμε... Τωρα πηγα να βαλω ενα Robin σετακι και ειδα οτι εχω ελαχιστες Robin pics οποτε δεν θα ελεγα οχι σε μερικες. Εσυ ποτε με το καλο αλλαζεις σετακι??
Oct 28 2009 17:18
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Done what? Έστειλες pm εννοείς; :P Αν ναι, μακάρι να στο αλλάξουν (το nick)! Και φυσικά I'm a pro at Rob's pix... αν χρειαστείς σου βρίσκω εγώ καλό σετ! :) Αν πάλι εννοούσες το FT, το manga ή το anime ξεπέταξες; Η Lucy πως σου φάνηκε btw; Ω καλά, Berserk σε βλέπω να βγαίνεις Guts fan από την αρχή (hope so at least :kill4u:).
Oct 28 2009 17:07
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Done!!! Παει το ξεπεταξα και το fairy tail. Τωρα βαζω προς για Beserk...
Oct 28 2009 16:47
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Οχι δεν ειχα σκοπο να αλλαξω το αληθινο μου ονομα σε Robin-Chwan αλλα το username μου. Χμμ παω να του το πω να δω αν μπορει να το αλλαξει. Εγω εχω παρει Zoro για husbando, εσυ Robin για waifu, μια χαρα... θα ειμαστε το ΟΡ ζευγαρακι του φορουμ (μη χεσω...)
Oct 28 2009 14:48
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Και δεν το αλλάζεις (ελπίζω να εννοούσες το nick και όχι το κανονικό σου όνομα XD); Δεν θα με χαλούσε να έχουμε χρήστη Robin-chwan στο forum, θα έβαζες και πιο συχνά σετ της! :P Έχεις και Zoro για husbando, κομπλέ... νομίζω αν το ζητήσεις σε κάναν Phantom θα στο αλλάξει!
Oct 28 2009 01:06
Photo

Zoro → Robin-Chwan

Χεχε κι εγώ τα ίδια, είδα όλα τα fillers και των 2 Narutων άλλωστε!! :hahaha: Πάντως όπως είπα προτείνω το anime πρώτα! Αλλά και το manga να πιάσεις καλά είσαι, χαίρομαι ήδη και μόνο που σε έπεισε να ξεκινήσεις την αγαπημένη μου seinen σειρά! :riiight: Οπότε αν θες links για το anime ή/και το manga σφύρα να σου δώσω, έχω τις καλύτερες εκδώσεις! :) Εντυπώσεις σαν το αρχίσεις! Άσχετο, αλλά είδα το πρώτο ep του Fairy Tail και το βρήκα αρκετά καλό για pilot μπορώ να πω, ίσως γιατί είχα προετοιμαστεί για χειρότερα από όλα τα αρνητικά posts που είδα, αλλά για fantasy anime με χαλαρό OP-like κλίμα το βρήκα οκ για αρχή, ενώ περιμένω καλύτερα πιο κει... και φυσικά η Lucy τα έσπασε από fanservice :lovulovu: (άλλωστε φωνή της δίνει η misa misa :P) και οι Natsu και Happy μου φάνηκαν ωραίο duo, αρκετά αστείο και με καλούτσικη δράση! (no idea αν ξέρεις την σειρά ή σκοπεύεις να την ξεκινήσεις, αλλά just in case :P) Τέλος, από OP τα σπάει η ero Boa τελευταία ε; Όποτε την βλέπω πέφτω κάτω, αυτό θα πει αστεία φάση!!
Oct 16 2009 23:18
Photo

Robin-Chwan → Zoro

Εννουσα τον 2ο τυπο με το υπερβολικα μικρο σπαθακι. Ο Guts ε?. Ο Scorpion μου ειπε να αρχισω το μανγκα. Ειχα αποφασισει εδω και που καιρο να αρχισω το Μπεσερκ. Το manga δεν το dropαρω που να χτυπιεστε κατω. Το εβαλα σκοπο τωρα να αποδειξω στα αγορια οτι μπορω κι εγω να δω οποιο ανιμ ή μανγκα θελω (χωρις παρενεργειες...) Οποτε θα το ξεκινησω κανονικα το μανγκα και δεν το κανω drop με καμια δυναμη του κοσμου. Ειναι να μην βαλω κατι στο μυαλο μου εγω
Oct 16 2009 22:36
Photo

Zoro → Robin-Chwan

[quote=Scorp]τεσπα αν εξερεσεις αυτο(που δεν ειναι και κακο)γενικα τα σπαει αλλα μην δεις το ανιμε γιατι καλυπτει μονο το 1/8 της ιστοριαςα οπως λεει και [B][I]καποιος αλλος[/I][/B]...[/quote]Όντως εγώ το λέω για το 1/8, αλλά προτείνω σε όλους τους καινούριους να το δουν και πάλι, κατά την γνώμη μου σε εισάγει πιο καλά στον κόσμο της σειράς από το manga, άλλωστε μιλάμε για 25 eps μόνο, αν το λατρέψεις θα σου αρέσει και το υπόλοιπο στο manga, αν όχι τότε το dropαρεις! (αν το ξεκινήσεις πάντως, άσε το 1ο επεισόδιο για το τέλος, δλδ δες το μετά το 25, γιατί περιέχει πολλά spoilers που σου χαλάνε την σειρά, για μένα... και φυσικά δες τουλάχιστον 5 επεισόδια για να μπεις στο κλίμα, με ένα δεν θα καταλάβεις τπτ, σε περίπτωση που δεν σου αρέσει) Όσο για βιασμούς, δεν είναι πολλοί, δεν είναι αυτό που προωθεί η σειρά και γίνονται με τόσο καλό σχέδιο που δεν θα τους παρατηρήσεις πολύ, όπως και την βία! :tensai:
Oct 16 2009 21:57