Community Status Updates
Kai → spartankid
Αυτά είναι. Η Σαλονίκη τα σπάει (αν δεν πενέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει). Αυτά είναι, το θέμα είναι ότι πέρασες καλά! >.< Τελικά σε τέτοιες περιπτώσεις, τις περισσότερες φορές, πάει τζάμπα το άγχος.
Όσο για τον καιρό, ήμασταν κάτω μέχρι τις 4 το Σάββατο και προχωρούσαμε στον δρόμο κάπως έτσι :heat:, ψάχναμε σκιά να δροσιστούμε μιλάμε, ενώ το πρωί είχε δροσιά. Ευτυχώς που ρίχνει καμιά ψιλή βροχούλα πού και πού και δεν μας έχει φάει η ζέστη.
Jun 01 2010 10:05
spartankid → Kai
τέλεια εντωμεταξύ ήμουν ολομόναχος μέχρι να φτάσω και με είχαν φάει τα komplex xD βασικά στην θεσσαλονική γίνομαι άλλος άνθρωπος (δλδ γίνομαι εγώ) xD τα πήγα πολύ καλά γνώρισα και μερικά παιδιά και έκανα μια πολύ δυνατή φιλία ήταν δηλαδή αλλά έγινε και live.Όσο για τον καιρό μας έφαγε η ζέστη και το σάββατο βράδυ έβρεξε και λίγο
May 31 2010 23:17
Kai → spartankid
Ω! Καλώς τον! (Αν και στην ουσία τώρα είσαι μακρύτερα xD). Πώς σου φάνηκε η Σαλονίκη; (Πάντως πέτυχες καλό καιρό δεν μπορείς να πεις xP) . Πώς τα πέρασες; Καλά;
May 31 2010 22:25
spartankid → Kai
i will try xD 6 i ώρα φεύγω και 5 φτάνω θεσσαλονίκη θάνατος δηλαδή xD οπότε μάλλον θα τα ξαναπούμε την δευτέρα ^_^''
May 27 2010 20:24
Kai → spartankid
Yeap, don't worry. Σ' αυτές τις περιπτώσεις οι μισοί νιώθουν έξω από τα νερά τους, εκτός και αν το έχουν επαναλάβει πολλές φορές! Οπότε απλά διασκέδασέ το με τα άτομα που γνωρίζεις και μη χολοσκάς :)
May 27 2010 19:46
spartankid → Kai
xDDDDDDDD αγοραφοβία δεν λές τίποτα xD σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου ^^
May 27 2010 15:35
Kai → spartankid
A σε καταλαβαίνω, μια αγοραφοβία την έχω κι εγώ, αλλά ευτυχώς μετά την πρώτη φορά σιγά-σιγά φεύγει. Κάθε αρχή και δύσκολη. Εφόσον μιλάτε κιόλας με τα παιδιά δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, οπότε μην αγχώνεσαι από τώρα! :riiight:
May 27 2010 14:36
spartankid → Kai
για το meeting ανεβαίνω καθότι συντονιστής της anime-greek xD αλλά δεν θα κάτσω πολύ διότι δεν μπορώ με πολλά άτομα γύρω μου ανγχώνομαι xDDDDDDDDDDDDDDD εντωμεταξύ θα είναι και η πρώτη μου συνάντηση με τους πάντες θα πάω κατά την μέση του μάλλον ^_^''
May 27 2010 12:19
Kai → spartankid
Η πρώτη φορά είναι δύσκολη >.< Πολλές ώρες είναι η αλήθεια, αλλά το αποτέλεσμα μέτράει! Have a nice trip! Και να το διασκαδάσεις. Αλήθεια, για το meeting ανεβαίνεις ή έτυχε να συμπίπτουν οι ημερομηνίες;
May 27 2010 09:18
spartankid → Kai
μεθαύριο 5 η ώρα το πρωί ξεκινάω και φτάνω 4 κόλαση xD this will be my first trip and i am a little anxious xDDDDDDDDD αλλά θα το παλέψω :P
May 26 2010 21:47
Kai → Vagelio
Όσο να 'ναι οι φωνές και οι κινήσεις τραβάνε γενικά. Ειδικά στα shounen, στα shoujo καμιά φορά χαλάνε και τη "ζεστασιά" που έχει το manga.
Ωραία! Όταν ολοκληρωθεί θα το έχω στα υπ' όψιν, είμαι fan του slice-of-life οπότε δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα.
Ο Sister είναι θεϊκός, αλλά θα γελάσεις με όλους τους χαρακτήρες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου αρέσει! (Όσο για το φετίχ, πες τα-πες τα! Δε φταίμε εμείς που μας ανοίγουν νέους ορίζοντες!)
May 26 2010 21:08
Kai → spartankid
Mod παρακαλώ! :himitsu: Αποποιήθηκα τέτοιες ευθύνες πλέον (It feels good muhahahaha). I'm doing fine!:hero: Thanks for asking! Προσπαθώ να σκοτώσω την ώρα μου προς το παρόν! Λέω να πρίξω την Zura :tensai: μέχρι να νυστάξω.
Εσύ τι κάνεις; Αύριο είναι που ανεβαίνεις Σαλονίκη ε; Άντε με το καλό! (Ο καιρός είναι καλός, σε πήρε είδηση) :Blissfull:
May 26 2010 21:04
Vagelio → Kai
Nαι, αυτο ειναι και ο λογος που δεν αρχιζω πολλα πολλα...
Αυτο με το εναλλακτικο λεει πολυ. Περα απο το οτι προσφερει μεγαλυτερη ποικιλια στο list, σε βοηθαει να αναπτυξεις καλυτερη αποψη και "επεκτηνει" τις γνωσεις σου. Oσο για το gintama manga το αφησα κι εγω γιατι να την πω την αμαρτια μου, το anime version μου αρεσει λιγο περισσοτερο. Θα το διαβασω αφου τελειωσει η σειρα :D.
Ναι, την λατρευω την kaa-san και γενικως ολους του χαρακτηρες της σειρας. Οι καθημερινες ιστοριουλες ειναι αρκετα ρεαλιστικες επισης. Το βρισκω απολυτα φυσιολογικο να μην τραβαει αρκετο κοσμο σαν σειρα αλλα προσωπικα μου αρεσε αρκετα γιατι ηταν κατι διαφορετικο. Και εκανε και μανγκα η kaa-san, θεα, θεα!!! :wooi2:
Νομιζω θα τελειωσει στα 61 επεισοδια, εχω ακομα αρκετα να δω μια και ειμαι στο 27.
Εννοειται πως θα το δω! Τελειωσα χθες με το usavich και χρειαζομαι μια καλη και ακυρη κωμωδια! Plus, ειδα εναν μορφωνιο με στολη καλογριας σε καποιο screenshot (αυτη η σειρα θα μου ανακαλυψει φετιχ που δεν γνωριζα καν πως ειχα XDDD):hahaha:
May 26 2010 16:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed