Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiVagelio

Καλά, αν δεν καταφέρνει να σε κρατάει γενικά ένα manga για να μην μπορείς να το αφήσεις πρέπει να έχει ένα θέμα και το ίδιο. (^-^)> Γενικά πάντως το θέμα ν' ακολουθείς τα updates από καμιά 20 σειρές και βάλε μη πω γίνεται κουραστικό αργά ή γρήγορα. Μου είχε περιγράψει η Vage ένα oneshot νομίζω που είχε κάνει. Και μόνο από την περιγραφή ακουγότανε τελείως άκυρο. Πρέπει να υπάρχουν και τέτοια shounen manga/anime για να έχεις να διαβάζεις/βλέπεις και κάτι εναλλακτικό. To manga δεν το έχω αγγίξει και πολύ, λίγο εκεί με τον Kamui είχα διαβάσει γιατί είχα σκάσει, έβλεπα παντού για τον αδερφό της Kagura και δεν ήξερα τι παιζόταν. Και την ιστορία με το σκυλάκι-εξωγήινο είχα διαβάσει... αυτά. Πρέπει να το πιάσω κάποια στιγμή. Mainichi kaa-san ε; Είδα δει δυο επεισόδιο, μου το είχε προτείνει ένα παιδί από ΑΡ αλλά δεν το συνέχισα. Πάντως super η μαμά και κάνει και manga(κι εγώ θέλω). Είναι ακόμα ongoing ε; Πόσα επεισόδια έφτασε; Είναι τελείως άκυρο πάντως, τσέκαρε το κάποια στιγμή, τελειώνει σιγά-σιγά έτσι κι αλλιώς, μακάρι να βγάλει 2η season όμως.
May 26 2010 15:30
Photo

VagelioKai

Εγω προσωρινα εχω αφησει τα πολλα μανγκα (ασχολουμαι μονο με αυτα που διαβαζω εδω και καιρο) αλλα στις διακοπες θα ξαναρχισω :D. Aπο hideaki sorachi, εχω διαβασει το gintama και δυο one-shot εξισου ευχαριστα με το καμαρι του. Και στα δυο, το character design που χρησιμοποιουσε ηταν σχεδον ιδιο με αυτο απο τα ασημενια μπαλακια και στο ενα απο αυτα αισθανομουν πως εβλεπα τον διδυμο αδερφο του gintoki με προσωπικοτητα αναμεσα στον προαναφερομενο και στον shinpachi XD. Εννοειται πως ειναι καταπληκτικος mangaka! Τα ασημενια μπαλακια ειναι απο τις λιγες σειρες ανιμε που με εχουν κανει να συγκινηθω τοσο απο το θανατο ενος χαρακτηρα... Arakawa under the bridge? Σκεφτομου να το δω, αλλα τωρα βλεπω ηδη δυο κωμωδιες (mainichi kaa-san & usavich) οποτε μολις τελειωσω με ενα απο τα δυο θα το τσεκαρω.
May 25 2010 20:52
Photo

KaiVagelio

Αχα, θα το έχω στα υπ' όψην μου λοιπόν, έτσι και αλλιών ψάχνω να βρω ολοκληρωμένα manga να τα διαβάσω το καλοκαίρι. Μέχρι τώρα μετράω 3 shounen και ένα soujo και πρέπει να τα φέρω στα ίσα xD (Να καταπολεμήσω τη βαρεμάρα, όχι τίποτα άλλο). Ο Gintoki είναι μοναδικός main hero μόνο και μόνο από το γεγονός ότι τέτοιους χαρακτήρες συνήθως τους βλέπεις μόνο ως δευτεραγωνιστές. Γενικά το γεγονός ότι ο Sorachi έχεις δημιουργήσει τόσους χαρακτήρες και τους δίνει όλους τον χρόνο που χρειάζονται δείχνει το πόσο καλός είναι. Ένας mangaka πρέπει να εκτιμάει τους χαρακτήρες που δημιουργεί. Όχι να τους χρησιμοποιεί όσο χρειάζονται και μετά νατους αφήνει στην αφάνεια. Και δεν είναι μόνο καλός στην κωμωδία, το δράμα που γράφει είναι εξίσου καλό. Δεν πιστεύω πως κάποιος που είναι φαν του Gintama θα διστάσει να δει την επόμενη δουλειά του. ΥΣ. Ως υποκατάστατο του Gintama καθώς περιμένεις τους Rumbel απ' ό,τι μου έχεις πει δοκίμασε να δεις το Arakawa, αν δεν το βλέπεις ήδη φυσικά, έχει τρελούς χαρακτήρες.
May 25 2010 17:57
Photo

VagelioKai

Κατι μου λεει οτι θα μεινει στο ραφι ο καημενος Τ^Τ. Και εγω τον λυπαμαι τον shinpachi-kun γιατι ειναι ο μονος σχετικα νoρμαλ χαρακτηρας εκει μεσα και πεφτει θυμα ολο των υπολοιπων, αλλα εχει γερα νευρα και θεληση οποτε δεν υπαρχει μεγαλη ανησυχια σχετικα με την επιβιωση του. Παντως αυτην την σειρα την παω παρα πολυ, και για το εξαιρετο cover που ανεφερες και για την direct επικοινωνια των χαρακτηρων με το κοινο, o gintoki σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους shounen jump χαρακτηρες κανει την διαφορα εχοντας στα χερια του τον ρολο του παρουσιαστη (και πιο σπανια του ηθοποιου), ενω εχει δοθει αρκετο screentime και για τους υπολοιπους μοναδικους χαρακτηρες-guest/cast της σειρας :) Καλο ηταν το manga αλλα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα το τελος (ηθελα να παραμηνει το boyfriend εστω και χωρις να εχει πια σχεση με την κοπελια). Αν ο inventor ειναι ο πωλητης που εκανε cosplay, ναι, εχει οντως μπολικη φαση:kakaka:
May 25 2010 17:36
Photo

KaiVagelio

Ωχ στον Yukimura να προσθέσουμε ("Δεν παρέχουμε τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας") Χαχαχα, χωρίς γυαλιά, lol. (Τον Shinpachi ώρες-ώρες τον λυπάμαι xD) Χαχα, τώρα που το ανέφερες ήταν θεϊκό στο anime που είχαν κάνει ένα cover GinHiji και καλά xD Ξέρουν τι θέλει ο λαός. Ναι, ήθελε αυτή έναν και στην έβλεπε σαν συνάδελφο, δεν το πολυθυμάμαι και την πλευρίσανε κάποιοι και τη βάλανε μετά μπροστά σε ένα pc να διαλέξει διάφορα ξες: Ζηλιάρης/Συναισθηματικός κλπ και μετά τι χαρακτηριστικά έπρεπε να έχει κλπ και τις είπανε ότι θα της τον παραδόσουν. Μου είχε πει μια κοπέλα ότι το manga είναι πολύ καλό και ότι ο inventor έχει φάση αλλά δεν το έχω τσεκάρει ακόμα. Κακά τα ψέματα, δεν παίζει κάποιος να μην ήθελε να το ζήσει έστω και για λίγο :ρ
May 25 2010 13:32
Photo

VagelioKai

Αυτα τα ψιλα γραμματα ειναι Εpic!!!!:kakaka: "Lelouch με εγγύηση προστασίας κατά του Geass" hahahahaha:kakaka: Sanada yukimura με ξεχωριστο φορτιστη και μπαταρια για την κραυγη "oyakatta-sama". Ψιλα γραμματα: μην πατατε το κουμπακι που κανει το χαρακτηρηστικο ηχητικο εφφε με πολλη δυναμη γιατι μπορει να κολησει (και τοτε.... ) Shimura shinpachi και δωρο ολη η CD collection της otsu-chan. Ψιλα γραμματα: τα γυαλια δεν περιλαμβανονται (με αλλα λογια ενα τιποτα XDDD). Νο vaiorencu desu! θα καταφερουμε να βρουμε καποια πιο "διπλωματικη" λυση για τις διαμαρτυριες:hehehe: Ε, λογικα θα απαγορευεται για κατω των 18. Αν και δεν νομιζω να κανουν σκηνες για ηλικιες ανω των δεκαοκτω αλλα ποτε δεν ξερεις... Παντως ενα ginHiji δεν θα με χαλουσε καθολου :nbleed: Zettai Kareshi? Εκει αν δεν κανω λαθος ο boyfriend ηταν ρομποτ... αν ειναι αυτο που νομιζω. Προσωπικα μου αρεσει τρελα σαν ιδεα οσο λαθος και αν ειναι. Παραγγελνεις ενα ρομποτ που να κανει το νοικοκυριο, τα ψωνια, να εχει και καμια δουλεια να σου φερνει λεφτα... οτι καλυτερο για ενα fujoshi hikkikomori σαν και του λογου μου :kawaii:
May 25 2010 12:21
Photo

KaiVagelio

:kakaka: Αλήθεια, φαντάζεσαι; "Η συλλεκτική έκδοση του Light κυκλοφορεί σήμερα και για έναν μήνα με δώρα ένα death note (σε ψιλά γράμματά: Το death note δεν είναι αληθινό, μην αποβείτε στην αγορά μόνο γι' αυτό)" "Lelouch με εγγύηση προστασίας κατά του Geass" "Roronoa Zoro (ψιλά γράμματα: τα σπαθιά δε συμπεριλαμβάνονται στην τιμή)" "L μαζί με προμήθειες γλυκών για έναν μήνα" "Kenshin, τώρα και με συλλεκτικό katana, προάλαβετε" Ας γίνουν πορείες, θα πάρουμε τον Shizuo για bodyguard, :kill4u: και επίθεση να κάνουνε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ναι-ναι! Ξες "Αύριο θα έχουν theme το Χ anime, πάμε!" Όχι καλά, απλά για να είσαι free να πάρεις από εκεί πέρα, χοχοχοχο. Αν και λογικά κάτω από 18 παίζειν' απογορεύεται, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Λολ, αλήθεια. Πριν κάτι χρόνια είχα δει το πρώτο επεισόδιο από το j-drama του Zettai Kareshi, πήγε η άλλη, έκανε κάτι επιλογές χαρακτήρα και εμφάνισης σ' ένα pc και της ήρθε πακέτο. xD Φαντάζεσαι να γίνει πραγματικότητα κάποτε αυτό; Όντως, εκεί η συζήτηση φτάνει σε άλλα επίπεδα. Στο τέλος θα τα εμπορευματοποιήσουμε όλα.
May 25 2010 08:56
Photo

VagelioKai

One thousand moar lols!!!:kakaka: Επετρεψε μου να προσθεσω στην limited edition λιστα και τους roronoa zoro, kenshin & L. Αυτοι που ειπαμε μεχρι στιγμης μου φαινονται υπερ αρκετοι, ας τους αφησουμε ετσι για τωρα διοτι φοβαμαι μην συμβουν τπτ πορειες διαμαρτυριας... Πιστευω πως θα χρειαστει να παρουμε κι αλλα μετρα για εξτρα ασφαλεια, ποτε δεν ξερεις τι γινεται με τον συγκεκριμενο χαρακτηρα (χωρις να θελω να υποτιμησω τους tsuna και squalo). Θα προτεινα κανενα hibari, αλλα ετσι ακαταδεκτος που ειναι θα μας στειλει, οποτε θα βαλεις τον δικο σου να χρησιμοποιησει το systema C.I. για να μην φαμε καμια αδεσποτη στο δοξα πατρι. Λες ο Mammon να εχει οντως εκει κρυμμενη την περιουσια του? interesting desu!:thatsit: Lol, ολες οι fujoshi θα ειχαν κατακλησει το μαγαζι! Θα ηταν σαν εκεινους τους otaku που κατασκηνωνουν εξω απο τα καταστηματα με βιντεοπαιχνιδια οταν βγαινουν νεες κονσολες XDDD. Μα εννοειται πως το δικο μας θα εχει το αληθινο πραγμα! Θα πλουτισουμε! Jeeeeeez.... απαγορευεται η εισοδος αν εισαι κατω απο 25 δηλαδη? Κριμα Τ^Τ τς τς τς.... :hehehe:Χαχαχα, φαντασου να πηγαινεις σε ενα μαγαζι και να ρωτας την πωλητρια: -"εμ, με συγχωρειτε, σας βρισκεται ενα ξανθος μακριμαλλης με γαλαζια ματια και αναλογιες χχχ?" Και να σου απανταει: -"λυπαμαι, το συγκεκριμενο μοντελο μας εχει τελειωσει αλλα μπορω να σας προσφερω στην χχχ τιμη εναν καστανο με πρασινα ματια και παρομοιες αναλογιες και μια βαφη μαλλιων δωρο". Aν και ομολωγω, αυτο με τρομαζει σαν ιδεα (το εμποριο ανθρωπων, οχι η ξανθη βαφη μαλλιων XD)
May 24 2010 21:12
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Αλήθεια, πρέπει να μαζέψω όλα τα xvid σ' έναν φάκελο μου φαίνεται και να δω και ποια ν' αφήσω για το χωριό γιατί διαφορετικά δε θα την παλέψω εκεί πέρα. Για αρχή πάντως έχω κρατημένα αρκετά Reborn (αν και μάλλον θα κάνω rewatch την Arc της Varia πάλι), Higashi No Eden (που παλεύω να το δω 1 χρόνο κι ακόμα) και Canaan... Μετά βλέπουμε... Όσι τίποτα άλλο, ώρες-ώρες απορώ γιατί κατέβασα κάποια anime, αφού δεν παίρνω απόφαση να τα δω (-_-)'' Υosh! Πρέπει να ετοιμάσω τη λίστα μου, ένας μήνες μένει μόνο, τι θα κάνω τ' απογεύματα μου λες; Ε; Ε; Ε; Ε; ΥΣ. Δε μ' άρεσε τόσο η signature, αύριο θα κάνω άλλη.
May 24 2010 19:56
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

δε πειράζει από αύριο,. τελείωσε πρώτα το busou. σκέφτομαι και εγώ να γράψω κανένα xvid αλλά δεν είμαι σίγουρη. πρέπει να τελειώσουν και κάποια άλλα που κατεβάζω.
May 24 2010 19:48
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Αυτό είναι αλήθεια! Ο Hades-sensei και η παρέα του μας ενώνουν! (Βαριέμαι) Ξέχασα να περάσω το anime που σου είπα στον εξωτερικό. Δε βλέπω να μένει κανένα του Busou Renkin για αύριο, θα το τελειώσω και το εξωτερικός κοντεύει να φουλάρει. Θέλει άδειασμα και βαριέμαι να κάνω και πάλι το μυρμήγκι!
May 24 2010 19:42
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

ε τι τώρα~ δεν έπρεπε να βρούμε και ένα καινούριο; σε παρακαλώ, επιτέλους να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές που είχαμε κόλλημα με κάτι μαζί. πάω να την δω!
May 24 2010 19:39
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ρε lol! Αν γινόταν κάτι τέτοιο κάπως έτσι θα κατέληγε πάντως. Άντε ρε, μ' έκανες και βρήκα νέο κόλλημα. Τώρα περιμένω πώς και πώς να βγει νέο chapter. YΣ. Γυρίσαμε σε ιστορικές εποχές, να μιλάμε μέσω net. Ετοίμασα τη νέα υπογραφή, πάω να αλλάξω αυτή που είχα. Χοχοχοχοχο!
May 24 2010 19:35
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

χαχαχα πάει θα σε αποκληρώσει~ ο γιος μου ομοφυλόφιλος; τι είναι αυτάαααααα; πωωωωωω τι θα κάνω; δεν είναι αυτό άλλαξες φύλο και έγινες ομοφυλόφιλος. γιατί παιδί μου; γιατί; γιατί το έκανες αυτό στον πατέρα σου; ναι-ναι θεικός ο Άδης-σενσέι! :P
May 24 2010 19:28
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Χαχαχα, όντως. "Πατέρα, από σήμερα έχεις γιο!" Δε θα τ' αντέξει ο άνθρωπος. Βασικά και να το αντέξει, όχι τίποτα άλλο, μετά θα πρέπει να είμαι και ομοφυλόφιλος και το σοκ θα είναι είνδαι διπλό, το δεύτερο δεν παίζει να το αντέξει με τίποτα. xD Άσε ναι! Yosh! Το δουλεύω, πρέπει να φύγει! Hades-sensei φορ δε γουίν! Θεϊκό το profile icon!
May 24 2010 19:20