Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

'''ελα καλέ δε βλέπεις, αγόρι είναι'' ό,τι να ναι. η ακυρότητα στα μεγαλεία της. Η σιγουριά όμως την μάρανε. Έεεελα βλακείες δε θέλω να ακούω~ ένα έχεις και θα φύγει. Γιει! Ναι, πάνε κάνε εγχείρηση αλλαγής φύλου να πάθει συγκοπή ο μπαμπάς, που το κοριτσάκι του έγινε άνδρας. Απαπαπα~
Μάι 24 2010 19:11
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Πφφφ, εδώ κάποιοι δεν βγάζουν άκρη για το τι είμαι όταν με βλέπουν, εδώ θα με πειράξει; Αμφιβόλου γένους :himitsu: Αν είχα περισσότερα κόμπλεξ απ' ό,τι έχω ήδη θα είχα πέσει σε κατάθλιψη. :OMG3: Λες να το αποδεχτώ τελείως στο τέλος όμως;
Μάι 24 2010 18:56
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

I know~ I know. μαρή βάλε κανένα gender, μην έχουμε και άλλα 'φίλε'. βαρέθηκα πια XD hades-sensei! *_*
Μάι 24 2010 18:48
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Σε κάνω stalk! Spam!
Μάι 24 2010 18:08
Φωτογραφία

KaiVagelio

Αυτό να λέγεται! Επίσης προτείνω να βγάζουμε χαρακτήρες τύπου Light, Lelouch σε συλλεκτική έκδοση, εκεί να δεις λεφτά. Πράγματι, για να μην διακυνδινέψουμε τη ζωή μας πρέπει α) Να πάρουμε τον Squalo για ασπίδα και β) τον Tsuna για δώλωμα. Σε πρίπτωση που το 1ο μέτρο δεν αποδειχτεί αρκετό, ξαμωλάμε τον Tsuna ν' αρχίσει να τον κυνηγάει και πάνω στην αναμπουμπούλα κλέβουμε την καρέκλα. (Σημείωση: Να μην ξεχάσουμε να τσεκάρουμε αν έχει κρύψει τίποτα λεφτά μέσα ο Mammon). Δεν ξέρω μα θα ήταν μια πολύ καλή εμπορική πρόταση για το μαγαζί! Φαντάσου τι χαμός θα γινότανε μετά την ανακοίνωση! (Πάντως όποιος το σκέφτηκε την έκανε την τύχη του //ν'ανοίξουμε κι εμείς ένα τέτοιο, δε θα χρειαζόμαστε καν cosplay θα είναι έτοιμοι από μόνοι τους) Oh! Japan! Ν' αρχίσουμε να κάνουμε οικονομίες από τώρα ώστε να έχουμε αρκετά λεφτά στα... 25 να πω να μπορέσουμε να ξοδέψουμε όσα θέλουμε! Χοχοχοχο! (Μείνε ανύπαντρη μέχρι τότε, έτσι όπως πάνε οι Γιαπωνέζοι στο τέλος θα έχουν μαγαζιά που θα σου πουλάνε άνδρες)
Μάι 24 2010 17:12
Φωτογραφία

VagelioKai

Oντως, θα πεσει παρα πολυ naruSaku >_<, οποτε θα συμφωνησω πως το limited edition θα κανει εξαιρετικη δουλεια στον υπερπληθυσμο των συγκεκριμενων ειδων XD. Αλλωστε υπαρχουν και πολυ ανωτερα κομματια :D Niiiiii!!! Να δουμε τι στο καλο εχει αυτη η πολυθρονα και δεν την αποχωριζεται με την καμια, αν και θα ειναι λιγο δυσκολο να τον μετακινησουμε.... :OMG3: Καλο αυτο, με τις shounen-ai moments ακουγεται τρομερο ΟwΟ, και OMGOMGOMG! Θελω να παω japan XDDDD. Σχετικα με αυτα τα Ιαπωνεζακια που ασχολουνται με το επαγγελμα... ειναι εφικτο να το κανουν αυτο και με cosplay?:nbleed:
Μάι 24 2010 14:53
Φωτογραφία

KaiVagelio

OMG, να πω την αλήθεια, ένας κόσμος γεμάτο Sasuke και Ichigo δεν θα ήταν ιδιαίτερα υποφερτός (ειδικά αν πίσω από τον πρώτο τρέχουν εκατοντάδες replices του Naruto!) Αυτό ήταν, για τους συγκεκριμένους θα πούμε ότι είναι limited edition για να μην φορτωθούμε πολλούς και στις υπόλοιπες θα δώσουμε τις δεύτερες επιλογές τους. xD Aχ, τι ωραίος κόσμος. *-* Και σοκολάτα και μασάζ και αναπαυτικές πολυθρόνες (θα πάρουμε αυτή που έχει ο Xanxus, για να μην λέει να σηκωθεί από εκεί όλο και κάτι θα έχει!) Α! Δε θα έχουμε shonen-ai momments free of charge, να βγάζουμε και τίποτα. (Πλάκα-πλάκα άνοιξε κάτι τέτοιο στην Ιαπωνία, σε στυλ Hikaru-Kaoru είναι ένα πράγμα, χώνουν μέσα bishonen και πραγματοποιούν στην ουσιά φαντασιώσεις των κοριτσιών, τα pairing που τους κάνουν. Αυτό θα πεί προοδευτική χώρα (*Ο*) ) ΥΣ. Χοχοχο, worry not, you're not alone. Αρκεί να θες να καείς και εδώ είμαστε. Αμφιβάλλω πάντως ότι κάποιος κατάφερε να τα διαβάσει όλα ολόκληρα, θα φοβόταν τι θα δουν τα ματάκια του στην συνέχεια :kakaka:
Μάι 23 2010 21:22
Φωτογραφία

VagelioKai

:kakaka:Hahahahahaha! LOL, ναι υλοποιηση των bishies, ακουγεται πολυ καλο. Ευτυχως υπαρχει και η μηχανη κλωνοποιησης (αυτη που ελεγες στο deviantart) για να ικανοποιηθουν και οι κοπελιες που θα θελουν τους ιδιους και τους ιδιους... ε ρε, ποσους ιτσιγκους και ποσους σασουκε θα πρεπει να φτιαξουμε XDDDD. Κουραγιο, ο στρατος μας θα ειναι παθιασμενος για την νικη that way! Οταν πια θα τα εχουμε ολα, θα μπορουμε να καθομαστε στις πιο αναπαυτικες πολυθρονες του πλανητη, με μπολικες ελβετικες σοκολατες και τους αγαπημενους μας χαρακτηρες να μας κανουν μασαζακι στους ωμους XD. Εννοειται πως και ολη η υπολοιπη κοινωνια των fujoshi και των fangirls θα αντιμηφθει πλουσιοπαροχα. P.S.: Χαιρομαι που υπαρχουν κι αλλες απο το ειδος μου για να μοιραστω το καρβουνο, it makes me feel less alien. Και εχω την εντυπωση πως αν καποιος δει αυτην την συζητηση θα του ασπρισουν οι τριχες απο τον φοβο:hihi2:
Μάι 23 2010 20:57
Φωτογραφία

KaiVagelio

Sounds good to me! Fanservice-mecha ftw! Επίσης μπορούμε να υποσχεθούμε σε κάθε fangirl ότι θα τους παρέχουμε το προσωπικό τους bishie και έτσι θα έχουμε αυτόματα έναν τεράστιο στρατό!! Chocolate Addiction, I like it \(*-*)/ , να είναι από τα πρώτα μας βήματα! Οι σοκολατοβιομηχανίες πρέπει να γίνουν δικές μας! :kill4u: Δικές μας-δικές μας-δικές μας! ΥΣ. Τα εγκεφαλικά κύτταρα ήταν καμμένα προ πολλού. No damage done!
Μάι 23 2010 16:54
Φωτογραφία

VagelioKai

:if:oh, yesh!!! Για να το πετυχουμε αυτο προτεινω να φτιαξουμε δυο τεραστια mecha, ενα που να μοιαζει με τον gintoki και ενα με τον gokudera και να στειλουμε μυνηματα σε ολες τις μεγαλες δυναμεις ζητωντας τους λιτρα για να μην τις βομβαρδισουμε με τα chinpo-missiles των γιγαντιαιων ultra hot fighting mech μας!:hehehe: Επειτα θα επενδυσουμε τα λεφτα που θα μας στειλουν στην δημιουργια ενος ιου που θα προκαλει εξαρτηση στις σοκολατες, και ταυτοχρονα θα αγορασουμε ολες τι φυτειες κακαο της υφιλιου. Οσο για τα υπολοιπα τα ξερεις.....:himitsu: Και αφου λοιπον κυριαρχισουμε θα εχουμε ολα τα bishies να μας προσκυνανε mwahahahahaha:kakaka::kakaka::kakaka: P.S.: ελπιζω να μην σου καηκαν πολλα εγκεφαλικα κυταρα διαβαζοντας το.
Μάι 23 2010 14:48
Φωτογραφία

KaiVagelio

Lol, εδώ το είχα ξεχάσει εγώ. Είχα να μπω και να γράψω κάτι χρόνια. :lovulovu: Έτσι, πάντα είναι kawaii! Ωραία, να ενωσουμε τις δυνάμεις μας να καταφέρουμε επιτέλους τον στόχο! :kakaka: Μετά δε θα χρειάζεται να κυνηγάς καν bishies! Θα βγάλουμε διαταγή να έρχονται μόνοι τους σ' εσένα:himitsu: Όχι παίζουμε.
Μάι 23 2010 10:42
Φωτογραφία

VagelioKai

Καλησπερα kaiser ^_^, δεν ηξερα πως ειχες account κι εδω. Πολυ kawaii το avatar με τον gokudera btw :blush2: Oσο για τo "interests" part, επετρεψε μου να σου πω ευγε!!! Κι εγω αυτο προσπαθω απο την στιγμη που γεννηθηκα XDD Α, ο τιτλος bishie hunter? ευχαριστω πολυ (^_^), μια μερα που διαβαζα shounen ai μου κατεβηκε :kakaka:.
Μάι 23 2010 00:08
Φωτογραφία

spartankid → Kai

Τέλεια ^^ βασικά τέλος της βδομάδας δεν λέει ας τα λέμε στη αρχή της άλλης καθώς πέμπτη ξενιτεύομαι και θα γυρίσω Κυριακή βράδυ πάντως ναι ενθουσιασμό δεν το λέω μόνο μπορείς να το πεις και ΠΟΡΩΣΗ xD
Μάι 22 2010 19:41
Φωτογραφία

Kai → spartankid

Χαχα, ελπίζω να σ' αρέσουν πάντως. Βλέπω πάντως ότι έχεις ενθουσιασμό, στο τέλος της βδομάδας θα έχεις σίγουρα καμιά λίστα με καμιά 40 manga για τσεκάρισμα και μετάφραση!
Μάι 22 2010 19:35
Φωτογραφία

spartankid → Kai

nop δεν το άρχισα ποτέ μόνο και μόνο από το art του OoO θα τα τσεκάρω γρήγορα ψάχνω για καλά one shot για να γεμίζω δουλίτσες :D
Μάι 22 2010 19:32