Community Status Updates
Kai → spartankid
LOL! Αυτό θα πει να αιφνιδιάζεις τον αντίπαλο. Οι αντιδράσεις των γονέων σε κάτι τέτοια είναι όλα τα λεφτά xD
Jun 06 2010 09:07
spartankid → Kai
είχα πορωθεί μια φορά βλέπαμε ποδόσφαιρο με τον πατέρα μου και είμαστε σε αγωνία και είχε μείνει ένα τελευταίο pop corn πάει να το πάρει φωνάζω don't do it Fedon με κοιτάει με απορία και το τσίμπησα muhahahahahaw xD
Jun 05 2010 20:26
Kamen Tantei Zura → Kai
it's okay. γι' αυτό έγραψα και τα anime. Πιστεύω ότι θα το τελειώσεις γρήγορα το Hatsukoi, και άντε να δούμε τι θα δεις από όλα αυτά τα dvd που έχεις. πρέπει να τελειώσω το cluster edge *μπιμπ*. Όλο λέω ε μωρέ άλλη φορά. Εκεί θα σταθεί να δεις~ θέλω να δω και το sexy commando.
Jun 05 2010 20:14
Kai → Kamen Tantei Zura
xD Xoxoxo, δεν ξέρω καμιά από αυτές αλλά θα το κοιτάξω.
ΥΣ. Το Hatsukoi λέω να το αρχίσω μόλις τελειώσω το Ayatsuri Sakon
Jun 05 2010 20:11
Kamen Tantei Zura → Kai
το MAL θέλει και μικρή εικόνα~ κάτσε να σκεφτώ (μη πεις τίποτα γι' αυτό ε) I want Koyoi-chan from Hatsukoi Limited! :kill4u: can you? can you? Δεν έχει πολλές εικόνες όμως. ή την Manabi-chan από το προφανές, Manabi- Straight.
Τι λες τώρα; Η καλύτερη επικοινωνία. Τι σου έχει κάνει η τεχνολογία ε;
Jun 05 2010 20:07
Kai → Kamen Tantei Zura
Ε, βασικά σου είχα πει για το MAL αν θες για signature, αλλά δε μου είπες ακόμα με τι, βασικά δεν είδα τρομερές εικόνες με τον χαρακτήρα που μου είχες πει, δώσε καμιά εναλλακτική. :Ρ Όχι τπτ άλλο, να περάσω και την ώρα μου. Αυτά είναι, να μένεις στο ίδιο σπίτι και να μιλάς από το ANGR.
Jun 05 2010 20:02
Kamen Tantei Zura → Kai
Με βοηθάς για να καταλήξω τελικά να κοιμηθώ όρθια; ε διάδοχε του yuri geller; να βάλω τελικά την signature με τη Maria ή θα με κάνεις καινούρια εσύ; άσχετο τώρα, ρε συ στις εξετάσεις στην Ιστορία πρέπει να γράφω τα ονόματα των αρχαιολόγων με λατινικούς χαρακτήρες; Βαριέμαι~ τον Σλήμαν πχ το έκαναν μόνοι τους αλλά τους Τσαντγουικ κτλ;
Jun 05 2010 19:50
Kai → Kamen Tantei Zura
:hypno: Κοίτα προσχετικά το emoticon και άρχισε να επαναλαμβάνεις από μέσα σου "Κοιμήηηησου... Κοιμήηηηησοου...."
Jun 05 2010 19:44
Kai → spartankid
True, του έδειξε ότι έπρεπε να βρει καλλιτεχνικό όνομα. Φαίδονας, μια χαρά ονοματάκι του έβγαλε, έγινε ατάκα που κράτησε τόσους μήνες, λίγο του είναι; xD
Jun 05 2010 19:41
spartankid → Kai
χαχα άστα να πάνε πάντως το fedon πολύ πιασάρικο για τέτοια σκηνή ότι έπρεπε ήταν :P
Jun 05 2010 12:37
Kai → spartankid
Lol, να λεγόταν και έτσι ο άνθρωπος. Λες και μιλούσε στον φανταστικό του φίλο ήταν και αφηνίασε ξαφνικά. Το show δε το έβλεπα, αλλά δείχνανε καμιά φορά κομμάτια στο Ράδιο Αρβύλα (όποτε έβλεπα) και έριχνα πολύ γέλιο με το πως μιλούσαν, συλλαβιστά, λες και το κοινό δεν καταλάβαινε ελληνικά xD δημιουργώντας κλίμα και καλά.
Jun 05 2010 12:35
spartankid → Kai
χαχα και εγώ τέτοιες ώρες ήμουν έξω πήγα για φαγητό κοντά σε κάτι αρχαία κάτω από την ροντόντα και μετά cineshop για anime αγορές αλλά μου βγήκε η πίστη γιατί ήμουν ένα 20 λεπτο απο το ξενοδοχείο και έπρεπε να γυρίσω γρήγορα κάποια στιγμή.Έχω και φότο να τρώω παιδάκια αγκαλιά με έναν άρκουδο στη λαδόκολλα xDDDDDDDDD όλα τέλεια :DDDDDDDDD
Jun 01 2010 10:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed