Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Αυτό είναι 13 επεισόδια. Ας τελειώσουμε επιτέλους το Occult που έχει ίδιο αριθμό επεισοδίων. Τα άλλα είναι μεγαλύτερα, και να τελειώσουμε και το j-drama.
Νοέ 24 2010 17:34
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Μα ναι, φυσικά! Αυτό σε ποιο επεισόδιο θα πάει stalled να κάνει παρέα και στα υπόλοιπα που έχουμε αρχίσει μαζί και περιμένουν; :roar:
Νοέ 24 2010 15:17
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

[img]http://i94.photobucket.com/albums/l115/Skellor/BT/Yugo-3.jpg[/img] Θες να το δούμε μαζί; *_* Το κατεβάζω, xvid.
Νοέ 23 2010 23:06
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

[spoiler][img]http://www.internet-library.net/funny-picture-cat-picture-ehpien.jpg[/img][/spoiler]
Νοέ 23 2010 18:05
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

[spoiler] [IMG]http://jaycee05.files.wordpress.com/2008/08/yasuko9.png[/IMG] [/spoiler]
Νοέ 23 2010 11:29
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

γούτσου γούτσου icon :) Haguu~
Νοέ 22 2010 00:36
Φωτογραφία

Kaiiristella

:angelr: Thanks for the invite.
Νοέ 16 2010 08:58
Φωτογραφία

KaiKenny

Το πάει πολύ καλά ως τώρα, δοκίμασέ το. Άσε-άσε, το πήρα απόφαση και έκανα μια παρουσίαση όμως. Δυστυχώς βέβαια δεν υπολόγισα ότι δεν είχα να πω πολλά πέρα από το σχέδιο και το πώς κυλάει ως τώρα η σχέση των δύο πρωταγωνιστών μιας και δεν έχει προλάβει καλά-καλά να εξελιχθεί κανονικά. 6 chapters όλο κι όλο. Μπορεί να το ξαναδοκιμάσω καμιά φορά, είχα κάτι χρόνια να κάνω παρουσίαση (μια φορά κι έναν καιρό στο AP είχα κάνει 2-3), αρκεί να έχω όρεξη και χρόνο. :) :Crying2: Total Posts 6.997, δηλαδή πού να μη βαριόσουν και να πόσταρες πιο συχνά!!
Νοέ 15 2010 14:22
Φωτογραφία

KennyKai

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ευχαριστώ για το source (θα ρώταγα το ίδιο πράγμα με την Ειρήνη). ^^ [SIZE="1"]Fan της βαρεμάρας κι εσύ, ε; Δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ σε νιώθω... *points at his post count, που έχει κολλήσει στο ίδιο νούμερο εδώ και 2 μήνες*[/SIZE]
Νοέ 15 2010 12:35
Φωτογραφία

Kaiiristella

Χμμ... Λέω να κάνω καμιά πού και πού, αν και fan της βαρεμάρας πρέπει να ομολογήσω, οπότε πρέπει να έχω τις καλές μου, ίσως κάνω την αρχή μ' αυτό. Αλήθεια, υπάρχει όριο στις πόσες παρουσιάσεις μπορείς να κάνεις ανα μήνα ή το πόσες εικόνες (και το μέγεθός τους) μπορείς να χρησιμοποίησεις; H Hoshino-sensei έχει σαδιστικές τάσεις, μόλις τελειώνει ένα chapter πρέπει να είναι κάπως ":kakaka: Περιμένετε τώρα ένα μήνα να δείτε τι θα γίνει καημένα μου!" Fans: ":nanteee: Κι άααααλλο!" Πάντως από τότε που έφυγε από το εβδομαδιαίο πήρε τα πάνω της η σειρά κι έγινε ακόμα καλύτερη, έτσι δεν κρατάμε κακία. Της πήγε το montly. Μακάρι όταν τελειώσει να δούμε και κανα καλό remake στο anime.
Νοέ 12 2010 20:31
Φωτογραφία

iristellaKai

Ιt seems so cute and beautiful. :kawaii: Thanks for the answer. Aχ βρε παιδάκια τα ανακαλύπτετε αλλά δεν κάνετε κανά thread να τα μοιραστούμε και οι υπόλοιποι. Glad you liked the Kanda pic. [SIZE=1](Σαν τον κατάδικο μετράω τις μέρες για το επόμενο chapter D. Gray-man ΧD)[/SIZE]
Νοέ 12 2010 11:47
Φωτογραφία

Kaiiristella

Από το 19, 21 [URL]http://www.mangafox.com/manga/nineteen_twenty_one/[/URL] Εκτός του ότι έχει πολύ όμορφο σχέδιο, για τα γούστα τουλάχιστον, είναι και πολύ γλυκό σαν ιστορία ως τώρα. :) Sankyu. :nod: Η profile pic. με τον Kanda επάνω τρομερή, Ι was like :wooi2: and then like :hahaha: .
Νοέ 10 2010 09:20
Φωτογραφία

iristellaKai

Set from where? Also I love your profile. :3
Νοέ 09 2010 23:21
Φωτογραφία

Napster → Kai

Ναι ναι! Ωραιο ηταν. Το μονο που με χαλασε λιγακι ηταν που ειχε λιγες "ακαταληλες" σκηνες οι οποιες δεν πιστευω να χρειαζοντουσαν. Εχ...και εχει πολυ λιγους και μικρους διαλογους. xD Και ναι, δυστηχως δεν ειναι τοσο δημοφιλες οπως και το αλλο manga που με προτεινες και ετσι δεν υπαρχουν scans...:( Διαβασα και αλλα 2 μικρα manga απο τον ιδιο τον mangaka (ενα One-Shot και ενα αλλο με 2 chapters). Αρκετα ωραια και αυτα. Ξερει να σχεδιαζει ο ανθρωπος. :P
Νοέ 05 2010 19:57
Φωτογραφία

Kai → Napster

Καλό αυτό, ειδικά για να φτάσεις εσύ να το συγκρίνεις με το RouroKen φαντάζομαι ότι πραγματικά λέει. Thanks για την ενημέρωση πάντως! Αυτό είναι το κακό, ό,τι δεν πολύ δημοφιλές πάντα μένει πίσω. Από την άλλη υπάρχουν σειρές που με το που αρχίζουν να πιάνουν αρκετά χαλάνε κιόλας. Τι να πεις;
Νοέ 05 2010 18:13