Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Napster → Kai

Διαβασα χθες το βραδακι το Sedooh. Παρα πολυ ωραιο manga, ειδικα το πρωτο volume εμοιαζε πολυ με το RuroKen. Ρεαλιστικο manga (δεν πετανε στον αερα, δεν πετανε ακτινες κτλ...xD) ετσι οπως θελω να manga να ειναι με samurai και ninja. Οι πρωταγωνιστες τα σπανε και γενικα δεν περιμενα το περιμενα τοσο καλο. Thanks! :D Το προβλημα ειναι πως εχουν βγει πανω απο 15 volumes αλλα τα scanlation groups ειναι ακομα στο 7ο volume.
Νοέ 05 2010 17:53
Φωτογραφία

Napster → Kai

Αχα...αρα δεν ειμαι...αφου εδω λεω πως δεν ειναι καλο anime το OP αλλα σε σχεση με τα αλλα 2 ειναι αριστουργημα. :P Μα....εγω οταν αρχισα το Kaiji στις 9.00 το βραδυ ειπα, θα δω 2-3 επεισοδια και μετα τελος. Αλλα δεν γινετε ρε 'συ...Μολις το αρχισω δεν μπορουσα να σταματησω. xD Εεχ... και τελικα τα ειδα ολα σε μια βραδια και δεν κοιμηθηκα καθολου και πηγα μετο σχολειο...xD Στο RuroKen δεν θυμαμαι σε ποσες μερες το ειδα...Πρεπει να ηταν 2 μερες max. xD Εκει επεσε η μεγαλυτερη πορωση. Αρα...ξερεις να μαγειρευεις, :P και οταν λεω να μαγειρευεις δεν εννοω να κανεις τοστ σαν εμενα. xD Μα...μα...η σοκολατα [B]με μιλουσε![/B] [img]http://www.anime.gr/forums/images/smilies/hahaha.gif[/img] Δεν γινεται να αντισταθεις στις σοκολατες...damn! Εσενα τα plan to watch γεμιζουν, εμενα τα On-Hold. xD Εγω το Sidooh ηθελα να το αρχισω οταν εβλεπα πολλες ταινιες με samurai, και ετσι αρχισα και anime, παιχνιδια και οτι ειχε σχεση με samurai. Γενικα μπορει να σου φανει παραξενο, αλλα το εξωφυλλο ηταν μου με εκανε να θελω να αρχισω το Sidooh. xD Σημερα ή αυριο θα το διαβασω και θα σου πω εντυπωσεις. :)
Νοέ 03 2010 15:23
Φωτογραφία

Kai → Napster

Μπα, μη νομίζεις, τα πρώτα 120 κι εμείς σε μια βδομάδα τα είχαμε δει, αλλά πρέπει να είχαμα διακοπές αν θυμάμαι καλά. XD Έτσι θα σε έλενα αν έβλεπες μόνο ΟΡ και σνόμπαρες όλα τα υπόλοιπα, ή αν σνόμπαρες όλα τα υπόλοιπα παρόλο που έβλεπες κι άλλα, πρέπει να το φιλοσοφίσω καλύτερα΄... Πωωωω... Μια χαρα το είδες. Όταν το βλέπαμε το Kaiji έδινα εξετάσεις προόδου και γυρνούσα τρέχοντας από τη στάση μπας και προλάβουμε να δούμε κανένα παραπάνω πριν γυρίσω στο διάβασμα. Ξενέρα, 2-2 τα βλέπαμε, δεν μπορούσαμε να τα δούμε μαζεμένα και είχαμε αφήσει το τέλος για το Σαβ/κο. Από την άλλη τουλάχιστον μέναμε σε αγωνία. Χμ, εμένα μου έχει τύχει αρκετές φορές να δω μέσα σε δυο μέρες, δυο βράδια βασικά, αλλά κακά τα ψέματα μόνο σε αυτά που περίμενα ότι θα μ' αρέσουν, κάποια ήταν μόνο λόγω βαρεμάρας. Στο Welcome To NKH είχε πέσει το απόλυτο κάψιμο, εκεί δε λέγαμε να ξεκολλήσουμε από το laptop (αιωνία του η μνήμη). Για Master με τίποτα, αλλά την παλέυουμε. LOL, Κι εσείς αφού σας κοιτάζουν τόσο επίμονα οι σοκολάτες τι τις έχετε από δίπλα. Τ_Τ Όχι ότι δεν είναι πειρασμός οι άτιμες.... ααααα..... -____-'' Ξέρω τι εννοείς, το MAL μ' έσωσε είναι η αλήθεια γιατί ξεκινούσα ή έβρισκα κάτι και μετά ή δε θυμόμουν τον τιτλο ή δε θυμόμουν πού είχε μείνει. Κάποιους τίτλους ακόμα τους ψάχνω, όχι τίποτα άλλο, τους είχα αφήσει και στη μέση. Το κακό είναι ότι γεμίζει και το plan to watch. Αν το αρχίσεις να μου πεις κι εντυπώσεις. Όταν το πέτυχα νόμιζα ότι ήταν ένα άλλο που είχα διαβάσει με samurai και επειδή δεν ήταν καταχωρημένο επειδή ήταν καινούργιο, κλασσικά το ξέχασα. Τσάμπα χάρηκα δλδ, αλλά γενικά η υπόθεση μου φάνηκε ενδιαφέρουσα.
Νοέ 03 2010 14:12
Φωτογραφία

Napster → Kai

Αχα...ειναι οντως μακρυς ο δρομος. [B]Σε παρακαλω[/B] μην με πεις OPtard αλλα εγω σε 3 βδομαδες ειχα δει 406 επεισοδια του One Piece. xD Γενικα μου αρεσει το βραδυ να τα βλεπω/διαβαζω γιατι εχει ησυχια και οπως ειπες και 'συ ειναι και η ατμοσφαιρα. xD Ειδικα με το Kaiji, full ατμοσφαιρα, καλοκαιρι βραδυ...Αγωνια στο full, αυτα ειναι. xcD Πολλες φορες. Πολλα anime μου το εχουν κανει αυτο. Πανω απο 20 επεισοδια anime ομως μονο 2. To Kaiji και το NGE, σε μια βραδια τα ξεπεταξα. xD Μπα, Master Chef? omg δε το'χω δυστηχως μεσα μου...:P What about you? xD Μεχ, αυτο του το ειχα κανει εγω μια φορα αλλα οχι το βραδυ. Τον περνω τηλεφωνο και του λεω. "Μητσο, η σοκολατα με κοιταει επιμονα. Τι να κανω?" Και μου κλεινει το τηλεφωνο...>.> Thanks για το link! Οχι, εχω account εκει απλα δεν θυμομουν τον τιτλο και ετσι δεν το ξαναεψαξα το συγκεκριμενο manga. Παλι καλα που το ειδα απο σενα. Thanks...
Νοέ 03 2010 13:29
Φωτογραφία

Kai → Napster

Σίγουρα θα τη χρειαστώ γιατί ακόμα να φανταστείς στο 167 το έχουμε, οπότε ο δρόμος είναι μακρύς. Το βράδυ ε; Για manga δεν μπορώ να πω ότι μου βγαίνει ιδιαίτερα να τα διαβάσω το βράδυ, εκτός κι αν είναι κανένα που σε κάνει να το πάρεις σβάρνα δλδ ή αν μου τη δώσει και πιάσω καμιά από τις σειρές που έχω αν δεν βρίσκω τι να κάνω. Αλλά anime ναι αν είναι mystery, action. Το Death Note θυμάμαι, είχα και σχολείο τότε, κοιμόμουν νωρίς κατά τις 10-11 για να σηκωθώ 4-4,30 (ήθελα και ατμόσφαιρα τρομάρα μου) να δω επεισόδια και μετά κατευθείαν σχολείο. Κάψιμο τότε με το Death Note, αν μου το έλεγες να το κάνω τώρα δε νομίζω ότι θα το έκανα XD Γενικά το θέμα είναι και πόσο σε τραβάει η σειρά, αν σε κάνει να θέλεις να δεις το επόμενο επεισόδιο κι έχεις χρόνο μπορεί να σε κλείσει και μια ολόκληρη μέρα μέσα. δεν πιστεύω να μην σου έχει τύχει. XD :hahaha: Γιατί όχι, πίστεψε στον εαυτό σου, γίνε ένας Master Chef. L-O-L αυτό με τι σοκολάτα. Τι ανησυχίες κι αυτές στις 5 το πρωί; Υπάρχει στο mangatraders ανα volume: [URL]http://www.mangatraders.com/search/?term=sidooh&searchSeries=1&filesSearch=1[/URL] Παίζει να μη μπορείς να κατεβάσεις χωρίς account. Είχα κάτι χρόνια να μπω XD και δε θυμόμουν καν τι user είχα κι έκανα καινούργιο. Θυμάμαι ότι κατέβαζε με λίγο μάπα ταχύτητα, τώρα που το τσέκαρα έχει διορθωθεί το θέμα.
Νοέ 03 2010 11:38
Φωτογραφία

Napster → Kai

Καλη τυχη παντως αμα αρχισεις το OP γιατι θα την χρειαστεις. :P Σωστη. Εγω βραδιατικα (μετα τις 12.00) εχω πολυ ορεξη να βλεπω/διαβαζω anime/manga. Δε ξερω γιατι το βραδυ μου ερχετε η ορεξη. *_* :P Οσο για το Bakuman, αξιζει να αρχισω το manga του? Δε ξερω, ακουω καλα λογια για το manga και δε ξερω αμα αξιζει να το αρχισω... Jajaja, indeed, Εφιαλτης στην κουζινα, και τι εφιαλτης...:P Μην με βαζεις ιδεες τωρα...xD:hahaha: Το θυμα? Το φιλαρακι μου που με ξυπνησε χθες στης 5.00! και μου ειπε αμα πρεπει να φαει την σοκολατα που ειχε στο τραπεζακι του. OMG δηλαδη! xD *Εντελως τυχαια, ειδα πως εχεις βαλει στα Plan to watch το Sidooh. Ηθελα πριν 1 χρονο να το αρχισω αλλα δεν εβρισκα links για download. Υπαρχουν τωρα? *_*
Νοέ 02 2010 15:06
Φωτογραφία

Kai → Napster

Θα μπει κι αυτό στη λίστα, τώρα πότε θα πάει για watch είναι άλλο θέμα. Πλέον δεν βάζω στη σειρά τη θα δω γιατί ανάλογα με την όρεξη πάντα τα αλλάζω. Φαντάσου να είσαι μες στην τρελή χαρά δλδ και να βλέπεις ένα δράμα τύπου "ζω ένα δράμα" κλπ κλπ. Όχι μόνο δε θα το ευχαριστηθείς αλλά θα το χαντακώσεις και στη βαθμολογία. Έχει κάπως αντιδράσεις ώρες-ώρες. Κι εκεί που παίζει το θύμα είναι λίγο τα θέλω κι όλα δικά μου. O Kousaka είναι σχετικά normal, οι άλλες δύο Otaku είναι οκ. Αν και διάβασα κάπου ότι το θέμα πάει προς BrotherSister στα novel και επειδή δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια δεν ξέρω πώς θα μου έρθει. Το Bakuman δεν είναι κακό, απλά θα μπορούσε να γίνει πολύ-πολύ καλύτερο αν δεν είχε κάτι άκυρα σημεία μέσα. Θα δεις στη συνέχεια, μη μου ξεφύγει και κανένα spoiler. ΧD Εφιάλτης στην κουζίνα; Και δεν το ξαναδοκιμάζεις; Βάλε κασέρι-μπέικον αντί για κιμά να είναι πιο εύκολο, μειώνει και την ώρα και τα σκεύη για καθάρισμα. :hahaha: Το πολύ-πολύ, αν δεν πετύχει θα πεις ότι είναι νέα έκδοση, πρόσεχε μόνο σε ποιον θα το ταίσεις μετά. Πλάκα-πλάκα, κάτι χρόνια έχουμε να φάμε παστίτσιο...
Νοέ 02 2010 14:30
Φωτογραφία

Napster → Kai

Σε αυτο που ειπες με τον Oda συμφωνω απολυτα. Εξαλου, ο Oda ηταν βοηθος του Watsuki Nobuhiro [I]και ας εκανε ο Oda [B]τον [/B]Kamatari. [/I](Οχι που δεν τα το 'λεγα. xD) Do it! Δεν πιστευω να μην σου αρεσει. Εγω παντως το θεωρω ενα απο τα καλυτερα shounen. Ναι. Χωρις να εχω διαβασει το manga του Bakuman, το περιμενα το anime τερμα παιδικο αλλα μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο με αρεσε. Well, εδω ουτε εγω αντεχω την Kirino, αρα no prob. :) [quote]Omg δε λες τίποτα, καλά που δεν χτύπησε κανά διακόπτη γιατί την είχε στο ρεύμα και θα έπαιρνε μπρος XD[/quote]:hihi2::hihi2::hihi2: Καλα αυτο με τις κατσαρολες εγω οντως το φοβαμαι. Βλεπω την μανα μου οταν κανει παστιτσιο και αφηνει πισω εκεινες τις κατσαρολες και φευγω αμεσως απο την κουζινα. xD *Λες να δοκιμασω αλλη μια φορα? Χμμ...xD
Νοέ 02 2010 14:12
Φωτογραφία

Kai → Napster

[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Αυτό που μ' αρέσει στο ΟΡ σε σχέση με τα άλλα δύο είναι ότι ο Oda εκτιμά πολύ περισσότερο τους χαρακτήρες του, έχει μια ομάδα και έχουν όλοι τον χρόνο τους έτσι όπως πρέπει να τον έχουν. Επιπλέον ο Luffy δεν μου σπάει τα νεύρα σε αντίθεση με τους άλλους δύο. Έχει και άλλα βέβαια, αλλά να μην κάνουμε ολόκληρη ανάλυση. Γενικά πρωταγωνιστές δύσκολα μ' αρέσουν πολύ, ή θα είναι κάπου στη μέση λη δε θα μ' αρέσουν καθόλου, μετρημένοι στα δάχτυλα δλδ αυτοί που πήγα πάρα πολύ. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Χμμμ... XD Πρέπει να πάρω την απόφαση να αδειάσω λίγο τον εξωτερικό για να το κατεβάσω μόλις το πάρω απόφαση. Όχι τίποτα άλλο, ό,τι έχω σε mkv δεν το γράφω πριν δεν το δω γιατί μου έχει τύχει αφού τα γράψω σε DVD να πιξελιάζουν ή να παίζουν και άντε πάλι κατέβασμα. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Το Bakuman τα πάει μια χαρά ως τώρα, μην πω τόσο καλά που δεν ξέρω πόσα θα καταφέρουν να καλύψουν μέσα σε 25 επεισόδια. Το manga είναι μια χαρά για slice-of-life λίγο slow-paced αρά ώρες-ώρες μου τι δίνουν κάποια πράγματα που και ο κοινός αναγνώστης θα πει για τους πρωταγωνιστές "Αυτό ρε φίλε το ήξερα κι εγώ και δεν πάω να γίνω mangaka".[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Στο OreImo πάλι δεν αντέχω ώρες-ώρες την Kirino, αλλά θα μου πεις αν δεν ήταν έτσι δε θα υπήρχε story. Αλλά οκ, βγάζει γέλιο δεν μπορώ να πω, μια χαρά περνάει η ώρα.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Omg δε λες τίποτα, καλά που δεν χτύπησε κανά διακόπτη γιατί την είχε στο ρεύμα και θα έπαιρνε μπρος XD[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Παστίτσιο ε; Κι εγώ την πρώτη φορά που έκανα η μπεσαμέλ ήταν epic fail, ούτε μπεσαμέλ δεν την έλεγες βασικά, τόσο νερουλή βρήκε. XD Γενικά άμα το κάνεις μια-δυο φορές είναι εύκολο φαγητό... αν και μετά αφήνει πολύ πράγμα για καθάρισμα από πίσω, κατσαρόλες-κατσαρολάκια-τηγάνια... ασ' τα να πάνε. XD[/FONT][/COLOR]
Νοέ 02 2010 13:56
Φωτογραφία

Napster → Kai

lol. Το OP ηταν ωραιο για μενα μεχρι πριν [spoiler]μπουν στην Grand Line.[/spoiler] Μετα για μενα χαλασε αρκετα αλλα και παλι, εγω αμα το συγκρινω με τα αλλα 2 (Bleach και Naruto) το θεωρω αριστουργημα. :P Εγω τα anime τα βλεπω στο Xbox, στο pc βαριεμαι εκτος απο τα 720p και πανω γιατι δεν παιζουν καλα στο Xbox. :P Ναι, προσφατα βγηκαν τα Blu-Ray του Yu Yu Hakusho (40giga περιπου *_*). Και 'γω ημουν σε δίλημμα αλλα τελικα το αρχισα και μου αρεσει παρα πολυ. Ναι, το story λεει, και απο το πρωτο επεισοδιο ή θα πορωθεις ή θα το αφησεις. Εχει unique chars, ωραιο story, ωραιο OST και γενικα μου αρεσουν τα παλια anime. (δεν ξερω αμα σου αρεσουν και σε σενα γι' αυτο δεν στο συνιστω ακομα) :P Απο αυτα που ειπες μονο το Bakuman και το Ore Imo εχω αρχισει και μου φαινονται καλα anime μεχρι τωρα. omg αυτο με την ξυριστικη...Παλι καλα που δεν σου εκοψε καμια κοτσιδα. xD Well, ειμαστε γεννημενοι τον Ιανουαριο με 1 μερα διαφορα, τυχαιο? Δε νομιζω. :P Lol, εγω την τελευταια φορα που πηγα να φτιαξω φαγητο, τα εκανα αστα να πανε την κουζινα και απο τοτε δεν τολμαω να ξαναγγιξω τιποτα απο την κουζινα. xD (επιχειρισα να κανω παστιτσιο...) :unlucky:
Νοέ 02 2010 13:37
Φωτογραφία

Kai → Napster

Χαράς το κουράγιο σου, εμείς το ΟΡ το έχουμε ακόμα εκεί που αρχίζουν τα mp4 XD . Και το Hayate No Gotoku αν δεν υπήρχε σε xvid δεν παίζει να το αρχίζαμε. Γενικά προτιμώ να τα βλέπω στο DVD παρά στο PC, άντε το πολύ στο laptop γιατί για κάποιον λόγο βαριέμαι ποιο γρήγορα. Το Yu Yu Hakusho έβγαλε πρόσφατα, βασικά πριν κάτι μήνες αν θυμάμαι καλά blue-ray, ε; Έλεγα να το κατεβάσω, αλλά πολλά επεισόδια, λίγος χώρος... αν κι έχω διαβάσει καλά review είναι η αλήθεια. Λέει με λίγο λόγια το story, ε; Εγώ έχω αρχίσει κάποια ongoing (Arakawa, Bakuman, OreImo, Shinrei Tantei Yakumo, Togainu No Chi) και ευτυχώς πάνω κάτι κουτσοκαταφέρνω να τα ακολουθώ, μόνο το Soredemo άφησα για όταν ολοκληρωθεί. Τα βλέπω πρωί που σηκώνομαι και δεν πολυλειτουργώ τα περισσότερα ή Σαβ\κο κι έτσι είναι οκ προς το παρόν. Λέω ν' αρχίσω τίποτα άλλο που να είναι ολοκληρωμένο αλλά δεν μπορώ να διαλέξω τι. Προς το παρόν διαβάζω το novel του Death Note που κόντευ να κλείσει χρόνο αδιάβαστο στη βιβλιοθήκη μου έτσι όπως πήγαινε και μετά βλέπουμε. Από manga ότι κάνει update, το κακό είναι ότι έχω μείνει πίσω και κανά 2-3 και αντί να διαβάσω αυτά πετυχαίνω κάτι καινούργιο που μου τραβάει το ενδιαφέρον και πέφτω εκεί. >_> Α, κι εσύ; Τελικά το είχε η μέρα φαίνεται. XD Ζημιές, επειδή βαριέμαι να τις γράφω όλες, η πιο epic ήταν ότι εκεί που έπλενα τα χέρια στο μπάνιο μου ήρθε στο κεφάλι η ξυριστική του μπαμπά, χτύπησε στην άκρη του νιπτήρα και έπεσε κάτω, πρέπει να έσπασε κιόλας. Πώς κατάφερε κι έπεσε ούτε κι εγώ κατάλαβα. :uhh: Σχεδόν όλες τις υπόλοιπες κατάφερα να τις κάνω καθώς έκανα το φαγητό. :unlucky:
Νοέ 02 2010 09:15
Φωτογραφία

Napster → Kai

Οπως και σε μενα. Ακομα ξαχνω το novel του Kenshin... :( ;p Το Roll το κατεβαζω τωρα. Οσο για το Reborn! σιγουρα θα το αρχισω, το θεμα ειναι ποτε? Δεν θελω να αρχισω καινουργια πραγματα...προσπαθω να τελειωσω αυτα που εχω αρχισει. (και δεν ειναι λιγα...) :P Κοιτα ναι, οι μικρες σειρες ειναι η καλυτερη λυση (max 26 episodes). Για να αρχισεις καποιο anime πανω απο 26 πρεπει να παρεις ρισκο :P Ειδικα αυτα που ειναι πανω απο 100 επεισοδια...απαπαπα. Ενας θεος ξερει πως μπορεσα και ειδα ολα τα επεισοδια του One Piece. *_* Αυτο το Hayate No Gotoku εχει πολλα επεισοδια, αρα μακρυα απο μενα. xD Τωρα τελευταια φοβαμαι να αρχισω anime με πανω απο 50 επεισοδια, το τελευταιο που μπηκε στη λιστα ηταν το Hunter X Hunter για το οποιο εχω ακουσει τα καλυτερα σχολια. (αλλα να μου πεις, εδω για το Naruto ακουμε καλα σχολια αρα ειναι ψηλοfail αυτο...) xD Αυτο το καιρο βλεπω τα κλασσικα ongoing που ειχα αρχισει, απο τελειωμενες σειρες θελω να τελειωσω το Yu Yu Hakusho το οποιο τα σπαει αγρια, παει για το top 5 μου, το Saikano απο σας, αυτα...Και απο manga θελω να τελειωσω το 20th Century Boys και το Shoot! να το διαβασω μεχρι το 50o chapter (μεχρι εκει που το εβγαλε το group δηλαδη). Ε βλεπω που και που j-movies, παιχνιδια κτλ... Εσυ? Πω...και σε σενα ηταν η μερα fail? Απο το πρωι φανηκε παντως σε μενα. Αργησα το meeting, κοιμηθηκα λιγο, εχασα 2 λεωφορεια, ειχε κρυο στην προπονηση (ενας θεος ξερει πως την εβγαλα την προπονηση και ειχα πανω απο το κεφαλι μου τον coach να με φωναζει...μεχ...) Ζημιες? Τι ζημιες? :P
Νοέ 01 2010 20:10
Φωτογραφία

Kai → Napster

Άσε ναι, δεν ξέρω αν σου έχει τύχει πολλές φορές αλλά έχω μια γκαντεμιά, τα περισσότερα από αυτά που μ' αρέσεουν πολύ δεν έχουν τακτικά updates. Το Roll είναι πιο bloody, και σαν oneshot μην περιμένεις πάρα πολλά εκτός από τη μάχη, αλλά είναι οκ. Το Reborn! αν είναι το ξεκινήσεις πιάσε το manga και όχι το anime. Το manga του Gintama το έχω δει μόνο σε ένα Arc που είχα σκάσει να δω τι γίνεται, αλλά για να τα σπάει έτσι το anime σίγουρα δε θα είναι χειρότερο, πέτυχε σε καλό studio θα μου πεις. Οι μικρές σειρές είναι η καλύτερη λύση πολλές φορές γιατί δεν προλαβαίνεις να τις βαρεθείς και πολλές φορές βγαίνουν και πολύ καλύτερες από τις μεγάλες. XD Το κακό είναι όταν τις αφήνουν σε άσχετο σημείο και μετά θες κι άλλο, ειδικά σε περιπτώσεις που η μετάφραση του manga είναι πολύ πιο πίσω από τη σειρά. Πλάκα-πλακα έχω ξεμείνει κι εγώ με τα ongoing και δε λέω ν' αρχίσω τίποτα μόνη μου, έχω αρχίσει το Hayate No Gotoku με την αδερφή μου και δε μου κολλάει ν' αρχίσω κάτι που δεν έχει κωμωδία μέσα, δε θα μπορέσω να το πάρω σβάρνα. Εσύ τι βλέπεις όταν έχεις χρόνο αυτό το διάστημα; Άσε, η μέρα ήταν λίγο fail από την αρχή, με ζημιές είχε ξεκινήσει. XD
Νοέ 01 2010 19:42
Φωτογραφία

Napster → Kai

Μεχ...τωρα ομως θελω να διαβασω την συνεχεια...:P :P :P Δυσκολο φαινεται να το πιασει κανα group παντως... Το σχεδιο ειναι που μου αρεσε βασικα και ξεχασα να στο πω. Θα τσεκαρω και το Roll που ειπες (σε εμπιστευομαι, δεν ξερω γιατι ομως...) :P. Το Reborn! δεν το εχω δει αλλα εχω διαβασει λιγα chaps. Ηθελα μια μερα να αρχισω το anime του Reborn! ή το Gintama και τελικα διαλεξα το Gintama αν και το εχω αφησει (εδω και πολυ καιρο) για να τελειωσω τα [I]μικρα[/I] anime. Αυτα ειναι. ^.^ Να ψαχνεις κινητο [B]και [/B]κλειδια...omg! Παντος νταξ, παλι καλα που τα βρηκατε [I]ολα[/I] γιατι αρχισε να κανει και κρυο αργοτερα οταν εφυγα/φυγαμε. *Ή μηπως μονο εγω κρυωνα? ~_~
Νοέ 01 2010 19:09
Φωτογραφία

Kai → Napster

Άσε! Στο τελευταί chapter ήμουν κάπως "ΌΟΟΟοοοχι!" γιατί από update μια στις τόσες, μη πω 2 τον χρόνο, εδώ ενα διάστημα το είχα ξαχάσει τελείως και δεν τσέκαρα, τόσο αργά μιλάμε. Είχαμε χαρεί κι εμείς όταν το είχαν πιάσει οι Trinity Bakuma, αλλά για ένα chapter κράτησε η χαρά, πήγε στα dropped τους. Tώρα μόνο από τους imanga αν δούμε τίποτα, οι οποίοι όντως δεν πρέπει να έχουν raw στη διάθεση τους γιατί κάνουν update αρκετά συχνά σε άλλα. Anyway... όχι τίποτα άλλο, δεν είναι και γνωστός τίτλος να περιμένουμε τίποτα official. Για 4 chapters λέει όμως, άλλα φτάνεις 10-11 και δεν δείχνουν σχεδόν τίποτα. Αν σ' άρεσε το σχέδιο τσέκαρε και το Roll της Saizaki Ren, one shot είναι, εκεί είναι πιο γαμάτο και χρησιμοποιεί το μελάνωμα που έκανε και στο Reborn! ως assistant( αν το διαβάζεις, δε θυμάμαι να σε έχω ρωτήσει) όταν ήταν που τα σπάει. Βέβαια η ιστορία καμία σχέση. Ναι, ευτυχώς τα άκουσα που πέσανε μέσα στην αναμπουμπούλα γιατί μετά θα ψάχναμε και τα κλειδιά. XD
Νοέ 01 2010 17:48