Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → Kai

Διαβασα τα 4 chapterακια. Ενδιαφερον manga αλλα στο καλυτερο σημειο δεν υπαρχουν raw...:P [spoiler]Καλα στο 4ο chapter το συνθημα για να μπουν στο σπιτι του αδελφου της ηταν ολα τα λεφτα. "Βreasts that don't swing, aren't breasts." I loled so hard! xD [/spoiler] Εγω μονο τον Saf520 ηξερα που καθοταν δεξια μου, τον αλλον δεν τον ηξερα. Ο Saf520 btw ειναι anti-Napster. Δηλαδη οτι μου αρεσει, λεει βλακιες για να τα μειωσει. (υπαρχει και αλλος ενας που το κανει αυτο αλλα ονοματα δεν λεμε...) xD Well, εδω εχεις δικιο. Btw τα κλειδια επεσαν στο δρομο? Αν ναι τα βρηκατε?
Nov 01 2010 17:29
Photo

Kai → Napster

Άντε καλή αρχή. Μεταξύ μας μιλούσαμε όντως, τώρα με τους άλλους δυο, θα πέτυχες κανά δυο φάσεις. Άσε ναι, και άντε, αν έχεις καθίσει πουθενά λες θα το άφησα εκεί, αν έχεις πάει πουθενά σε καμιά δουλειά και σου φύγει στον δρόμο εκεί δε σώζεται με τίποτα το θέμα. Thanks, της βγάζει το λάδι ο the_soulforged, έχει κόλλημα με τη σειρά. :)
Oct 31 2010 19:31
Photo

Napster → Kai

Το κατεβαζω ηδη. Αντε να δουμε τι ειν' τουτο. lol...Και ελεγα να σας μιλησω. xD Αλλη φορα θα το κανω. Και μιλουσε συνεχεια ο paris με σενα και τους αλλους δυο που ηταν διπλα μου και νομιζα πως ειχατε ανοιξει καμια σοβαρη συζητηση οι 4 σας, προσπαθησα ο καημενος να σας προσεξω λιγο αλλα δεν τα καταφερα και ειπα αστο, μαλλον θα με γραψουν αμα χωθω στην [I]σοβαρη [/I]συζητηση. Παλι καλα που δεν σας ειδα κανας μπατσος, ε? :P Πωπω βραδιατικα να ψαχνεις πραγματα ειναι αστα να πανε. Ααα...και 'γω παραλιγο θα ξεχναγα το κινητο μου, οταν σηκωθηκα να βγω φωτογραφια, αφησα το κινητο στο τραπεζακι σας, και μολις τελειωσαμε παω να φυγω, μου με αποχαιρεταει ο darkphoenix και ειδα κατα τυχη το κινητο μου στο τραπεζακι. :P Υ.Γ. Ειδα και το Saikano σας, good job. :D
Oct 31 2010 19:09
Photo

Kai → Napster

Ναι, άρχισε το τώρα που είναι και στο 4ο chapter και δε θα έχεις να διαβάσεις κανένα κατεβατό και κάνεις βδομάδες για να είσαι μαζί με τα updates. ΧD Ναι, κατ' αρχήν για να πιάσουμε σοβαρές συζητήσεις εμείς οι δυο πρέπει να κόβουμε φλέβες ή να μην έχουμε πολύ όρεξη, έπρεπε να μας έκοβες, θα σου λέγαμε κι ευχαριστώ. Πού να την έβλεπες όλη τη φάση. Αφού σε μια φάση σταμάτησα να την κυνηγάω γιατί έτσι όπως έτρεχε θα νόμιζε κανένας ότι προσπαθούσε να μου ξεφύγει. XD
Oct 31 2010 18:33
Photo

Napster → Kai

Ναι, εδω ο ξαδελφος μου με πρηζει να το αρχισω, λεει εχει πολυ φαση το manga. Νταξ, την επομενη φορα θα προσπαθησω να ερθω....εχμ...πιο ξυπνιος. xD Ωραια, εκλεισε! Την αλλη φορα θα πιασουμε σιγουρα κουβεντα (τωρα τι κουβεντα θα πιασουμε, αυτο ειναι αλλο θεμα) :P. Παντος, σε εβλεπα να μιλας με τον paris, και ελεγα, να της μιλησω ή οχι...και τελικα δεν σου μιλησα για να μην σε ενοχλησω (νομιζα μιλουσατε για σοβαρα πραγματα...) ;p Well, οταν ειχα παει στη σταση ειχε φυγει ακριβως εκεινη την στιγμη το λεωφορειο και περιμενα μιση ωρα. phail!!! xD Αυτο με το να ξεχνας και μετα να ψαχνεις πραγματα ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει...παλι καλα που το βρηκατε. omg αυτο ηταν awesome με τα κλειδια. xD I loled.
Oct 31 2010 13:55
Photo

Kai → Napster

Αχα, μακάρι να το συνεχίσει έτσι όπως το άρχισε γιατί αν εξελιχθεί θα δούμε και καλές μάχες. Στο τελευταίο chapter το άφησε σε πολύ "κάπως σημείο". Φαινόσουν κουρασμένος, και που ήρθες χαράς στο κουράγιο σου. Ναι ρε συ! Την άλλη φορά, όταν έρθει, να πιάσουμε καλύτερες θέσεις. Και τα παιδιά, η Geutella και ο darkphoenix πολύ οκ, ούτε και με αυτά είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε πολύ. Στη στάση; Δε σε πήρε το μάτι μου είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω αν μας πέτυχες κάτω από την εκκλησία αλλά δεν το κατάλαβε εκεί, είχαμε φτάσει Αριστοτέλος με τα πόδια XD. Και με το που το καταλαβαίνει, βγάζω το κινητό να πάρω στο δικό της τηλ. γιατί είχα δει ότι το είχε αφήσει στην Καμάρα, μέχρι να το βγάλω είχε αρχίσει το τρέξιμο, μου έπεσαν τα κλειδιά, μέχρι να γυρίσω να τα σηκώσω την έχασα στο πλήθος και τη κυνηγούσα ως ένα σημείο σαν χαζη. Έφτασε εκεί με την ψυχή στο στόμα γιατί δεν ήταν σίγουρα αν θα το έβρισκε. Ό,τι να' ναι η φάση. XD
Oct 31 2010 12:35
Photo

Napster → Kai

Χεχεχε ο ξα μου εκανε και κατι καλο για μενα τωρα που το σκεφτομαι. :P Σιγουρα θα το αρχισω αφου το λες εσυ. ;) Μεχ...η αληθεια ειναι ουτε εγω περασα καλα. :P Αν και χθες δεν ειχα κοιμηθει καθολου, μονο 2 ωριτσες και δεν ειχα και τοσο ορεξη. Επρεπε να κατσω διπλα σας, θα ανοιγαμε σιγουρα καμια σοβαρη/καλη κουβεντα. xD Πωπω, εγω στο τελος καταλαβα ποιος ηταν ο paris. omg δηλαδη, πως μπορουσα να τον ξεχασω, ειδικα αφου εχουμε μιλησει στο site σας με τον paris. Ναι σας ειχα δει στη σταση που κατι κανατε. lol παλι καλα που το θυμηθηκε εκει και οχι οταν θα ησασταν σπιτι. xD Παντα ειλικρινεις...;) :D
Oct 31 2010 12:16
Photo

Kai → Napster

Χαχα, :oo: ώστε ο ξάδερφος μας την έκανε τη δουλειά. Είναι καλό πάντως, τσέκαρέ το κάποια στιγμή, αν και μόνο 4 chapters ως τώρα οπότε δεν έχει εξελιχθεί πολύ, η ομάδα περιμένει ακόμα RAW για το επόμενο. [spoiler] Πώς πέρασα... Πέρασα καλά μέχρι που κάτσαμε είναι η αλήθεια XD, τα παιδιά απέναντι δε μου έβγαζαν να τους πιάσω συζήτηση, ο ένας από κάτι που πέταξε και ο άλλος του τα έβγαζες με το τσιγκέλι, του έπιασε ο paris συζήτηση για games να φανταστείς, με το ζόρι μιλήσανε κανα 10' άντε και ένα 5' για anime και αυτό ήταν ΧD. (:hahaha: Είμαι κι εγώ κακός άνθρωπος, αν δεν πάω κάποιον από την αρχή και να με βαράς κάτω δε θα προσπαθήσω να πιάσω συζήτηση και το χαίρομαι να πω την αλήθεια). Πάντως άκουγα τη συζήτησή σας πού και πού και περνούσε η ώρα, πάλι καλά, αλλά από που ήμουνα πού να μιλήσω. Μετά μη νομίζεις κι εμείς φύγαμε σχετικά νωρίς, κρυώσαμε και λίγο, προσωπικά την ψιλοάρπαξα. Κάναμε ένα σύντομο come back μετά γιατί η Zura είχε ξεχάσει το κινητό της, είχαν μαζευτεί περισσότερα άτομα. Εσύ πώς πέρασες; XD :tensai: Για να είμαστε και ειλικρινείς δηλαδή. [/spoiler]
Oct 31 2010 12:04
Photo

Napster → Kai

Να'ναι καλα ο ξαδελφος μου που το διαβαζει. xD Υ.Γ. Πως περασες χθες? Δεν μιλησαμε πολυ, μεχ...:P
Oct 31 2010 11:47
Photo

Kai → FallenSpiritGR

Είναι από το Bakuman, τα 3 manga που πρωτοδημιούργησαν οι πρωταγωνιστές. Δεν έχει φτάσει εκεί το anime βέβαια.
Oct 20 2010 08:11
Photo

FallenSpiritGR → Kai

ποιο anime ειναι αυτο απο το desktop wallpaper που εχεις βαλει?
Oct 19 2010 13:35
Photo

the_soulforged → Kai

Δεν με πειράζει καθόλου βασικά. Αφού σου την φόρτωσα την σειρά, καλά είναι που βγαίνουν τα επεισόδια. Κάνε τις δουλειές σου :P . Άστα και προσπαθώ να κάνω έλεγχο από τις 2 το μεσημέρι και πάντα κάτι γίνετε και με πιάνει βαρεμάρα. 30 σειρές έχω ελέγξει μέχρι τώρα :P. Για τελική έκδοση λέω.
Oct 18 2010 18:44
Photo

Kai → the_soulforged

Χαχα, κι εγώ κι εγώ, Clannad. Να τελειώσει κι αυτό και μετά 2, το OVA και τέλος η season. Το Saikanο δεν το έχω κοιτάξει ακόμα btw... ΧD να βρω όρεξη πρώτα, δε θα έχω και χρόνο αύριο το πρωί μάλλον, οπότε...
Oct 18 2010 18:38
Photo

the_soulforged → Kai

Αν βρώ κάτι για να γράψω, ίσως... :P Για την ώρα, μετάφραση... :(
Oct 18 2010 18:35
Photo

Kai → the_soulforged

Καλώωωωωως τον! Άντε καλή αρχή, να φύγουν τα zero posts. XD
Oct 18 2010 18:32