Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

KaiVagelio

Επειδή έχω διαβάσει μόνο το one-shot μπορώ να σου δώσω μόνο μια γενική ιδέα. Είναι μια ομάδα παιδιών που δέχονται αιτήματα συμμαθητών τους για βοήθεια και προσπαθούνε να λύσουν τον πρόβλημα που έχει. Ίσως με μια πρώτη ματιά να μην ακούγεται και κάτι πρωτότυπο, αλλά μόνο μέσα σ' ένα oneshot οι χαρακτήρες κατάφερες να με κερδίσουν και είχε γέλιο, οπότε θα το συνεχίσω σίγουρα μιας και περιμένω αρκετά. Μας το είχε προτείνει ο Kenny (για να δίνουμε και τα credits λέγοντας πως θυμίζει λίγο Gintama, οπότε όταν ακούς κάτι τέτοιο δε θέλει και πολύ). Πράγματι, τώρα που το λες, αν εξαιρέσεις το Durarara και το Baka to Test (και το Βoku Otaryman από OVA) δε θυμάμαι και τίποτα άλλο που να μου είχε τραβήξει τη προσοχή από το περσυνό "winter", είχε πει ότι θα δω και το Dance In The Vampire Bund γιατί μου φάνηκε καλό το trailer, αλλά με ξενέρωσε το 1ο επεισόδιο (δε θυμάμαι καν γιατί) και ακόοοοομα το βλέπω. Στη "spring" αντίθετα είχε πολλά και κάποια είναι ακόμα στο "plan to watch". Αυτό που είπες ισχύει, όταν σου ρίχνουν σειρές που δε σ' ενδιαφέρουν δε θέλει και πολύ για να στραφείς αλλού. Εξάλλου οι ολοκληρωμένες σειρές έχουν άλλη γλύκα, μπορείς να κάνεις άνετα έναν ωραιότατο μαραθώνιο όταν βαριέσαι που ζεις, αν σου αρέσει και η σειρά δε θέλει και πολύ. Ποια ήταν η τελευταία σειρά που είχες πάρει σβάρνα; :hahaha: Έτσι, lol, αυτό πρέπει να το πάρουν τίποτα σαδιστές, να το γράψουν σ' ένα μεγάλο άσπρο πανί και να το κρεμάσουν στην αίθουσα του club τους για moto.
Δεκ 08 2010 11:25
Φωτογραφία

VagelioKai

Τι θεμα εχει πανω κατω το sket dance? Ακουω απο εδω "θα το δω", ακουω απο εκει "θα το δω".....:hmmm: Καλα που μου το θυμισες, τελειωνω το μυνημα και παω να το διαβασω να δω τι παιζει με τα αγνα αγορια.:wooi2: Καλο; Χαιρομαι που το ακουω~! Soooo true, θυμαμαι την περσινη χειμερινη σεζον και μου 'ρχεται να ξερασω, τοση σαβουρα δεν την ειχα ξαναδει πουθενα. Το καλο ειναι οτι εψαξα για παλια anime-αριστουργηματα και βγηκα κερδισμενη =w= You too? Niiiiiiice, γιατι ας μην ξεχναμε πως η αγαπη ποναει XD
Δεκ 08 2010 00:36
Φωτογραφία

KaiVagelio

Έτσι-έτσι. Πάντως τον είδα στο Sket Dance main τελικά (στο οποίο θα κάνιε και ο Sugita, lol) και καταχάρηκα. Ένας λόγος παραπάνω για να το δω, αν και τώρα πρέπει να πιάσω σίγουρα το manga πριν αρχίσει, γιατί θα το πάω σαν το Gintama μετά, ακόμα το αρχίζω. Ναι, παρά τα λίγα επεισόδια που θα έχει είναι καλό, δεν πιστεύω να σε απογοητεύσει. Αυτό με τους παρθένους έκανε και η μικρή ένα "Αααα!" όταν το είδε, δεν ξέρω αν έχετε τσεκάρει το manga, καλό είναι, το βλέπω με επιφύλαξη. Όντως πάντως, και στη δικιά μου προστέθηκαν κάποια standar plan to watch. Η φετινή χρονιά μου φάνηκε πάρα πολύ καλή, άσχετα που από εδώ και από εκεί βλέπω να γράφουν το αντίθετο. Δλδ σε σχέση με άλλες χρονιές που είχαμε πήξει σε moe-moe και κυνηγούσες τα διαμαντάκια με την απόχη, μου φάνηκε υπέροχη, τέλεια όχι, αλλά ικανοποιητική ναι, είχε αρκετές σειρές που θέλω να παρακολουθήσω\παρακολούθησα και το 2011 θα συνεχίσει καλά πιστεύω. Αν και αυτό θα μου πεις είναι και με βάση τα γούστα του καθενός. :hahaha: Αυτά είναι, γι' αυτό σε πάω! :himitsu: Κρύβουμε και μια τάση σαδισμού πίσω από αυτήν την αγάπη, δεν μπορεί.
Δεκ 07 2010 22:07
Φωτογραφία

VagelioKai

Άρρωστο; Μπααααα.... κι εγώ πορώνομαι άγρια με μερικούς voice actors γκουχγκουχtomokazu sugita κλπγκουχγκουχγκουχ 11 επεισοδιάκια... μικρούλι, αλλά για να το λέτε θα αξίζει και με το παραπάνω =w=. Φταιει που φετος βγηκαν ενδιαφερουσες σειρες. Εβλεπα τωρα την ανοιξιατικη λιστα και omg, μαζευονται κι αλλα Ο_Ο. Θελω να δω εκεινο το ανιμε με τους τριανταχρονους παρθενους!!! XDDDDD:himitsu: Πιστευω πως τώρα θα είναι λιγότερο ενοχλητικός από πριν, με αυτά που έλεγε στον Άκιρα ήταν σαν να του υπόσχεται πως θα βελτιωθεί σαν χαρακτήρας. Εξακολουθώ να θεωρώ τη yandere version του αναντικατάστατη. Για 26αρι το έκοβα, αλλά στο πιο πρόσφατο επεισόδιο αισθάνθηκα πως η ροή πήγαινε γρήγορα και αυτό είναι κακό σημάδι. :uhh: Ω ναι! Slapstick, σάτιρες και toilet humor FTW XD. Και θέλω και μπόλικα υπονοούμενα, και κάψιμο, και λογοπαίγνια (όχι πολύ δύσκολα) κλπ. Αστα να πάνε...:hahaha:
Δεκ 07 2010 20:29
Φωτογραφία

KaiVagelio

Ναι-ναι-ναι! Αυτός είναι! Έχω κόλλημα με τη φωνή του και θέλω να παίρνω τη δόση μου μόλις βρίσκω ευκαιρία. Ακούγεται λίγο άρρωστο. XD Ναι, είναι να μην την πιάσει η βαρεμάρα, αλλά ποιος δεν είναι έτσι; Θα το πιάσει σίγουρα απ' ό,τι μου λέει, αλλά όχι τώρα, λόγω διαγωνισμάτων. Θέλει να τελειώσει τα Χριστούγεννα το 11eyes και να πιάσει Kuragehime. Και να μην το πιάσει σίγουρα θα το πιάσω εγώ με την πρώτη ευκαιρία. 11 επεισόδια και αξίζει να υπάρχει, έχει πλάκα και ταυτόχρονα είναι πολύ γλυκό. Κοίτα, το πρωί ξυπνάω νωρίς και μαζί με το πρωινό βλέπω κι από ένα επεισόδιο οπότε δε μένω πολύ πίσω. Και τις μέρες που δεν είναι εδώ η Vage το μεσημέρι πριν φύγω για τη σχολή επίσης και τρώω μόνη μου, οπότε τη βολεύω. Διαφορετικά δε θα την πάλευα με τίποτα, δύσκολα θα κάτσε να δω επεισόδια στο pc και μάλιστα ongoing, συνήθως τα βλεπω στο DVD ή το laptop και είναι completed. Πρώτη φορά φέτος το κάνω αυτό το πράγμα. Τι να σου πω, εκεί που άρχισε να γίνεται λίγο ενδιαφέρον όταν πήρε Line, γύρισε στην παλιά σπαστική version, ελπίζω να είναι λίγο πιο βελτιωμέη έκδοση και να μη μου σπάει τόσο τα νεύρα πλέον. ΧD Είναι κάποια επεισόδια που είναι καλά, άλλα που αρχίζουν λίγο βαρετά και μετά ανεβαίνουν. Δεν ξέρω και πόσα επεισόδια θα είναι συνολικά για να ξέρω τι να περιμένω στα επόμενα, για 26αρι πηγαίνει; Το Level E είχε πολύ ενδιαφέρον trailer. Comedy rules! :bike: Slapstick σ' αρέσει περισσότερο να φανταστώ, ε;
Δεκ 05 2010 20:28
Φωτογραφία

VagelioKai

Εγω ψιλοβαριομουν να τα δω γιατι ειχα δει κε τρια επεισοδια σερι :hot: Την καταλαβαινω, κι εγω τον χειμωνα ετσι ειμαι... νυστες, παπλωμα, ολη μερα θελω να κατσω σπιτι...:gn2: Θα το κανει η vage-chan? Ενταξει, να το αφησω τελευταιο στο list μου τοτε... O yoshino ειναι αυτος που κανεις το φλωρακι (briefs) ? Tι kawaii φωνουλα που εχει!!!:lovulovu: Ναι, κι εγω το περιμενα χειροτερο αλλα μπορω να πω οτι μου αρεσει κι ας εκοψαν το yaoi. Μαλιστα το 9ο επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ. Keisuke-kuuuuuunnnn~! Και στην αρχη δεν τον χωνευα να σκεφτεις XD. Aλλα, jesus, η σειρα εχει τοσα cliffhangers T^T. Ανυπομωνω για το καθε επεισοδιο, συν το οτι δεν εχω δει πολλα ανιμε αυτου του τυπου, και μου φαινεται λιγο πιο αξιολογο απ' οτι ειναι. Πολλα ongoing βλεπεις, πως τα παλευεις; Ο_Ο Α, ναι, και το level E σκεφτομαι να τσεκαρω, χρειαζομαι κωμωδιες, αλλα που χρονος...αντε, να ερθουν οι διακοπες γιατι δεν την παλευω Τ^Τ
Δεκ 05 2010 18:56
Φωτογραφία

KaiVagelio

Κι εμένα μ' άρεσε. Επίσης ήταν πανέξυπνο το ότι στο τέλος βάλανε κομμάτια από προηγούμενα επεισόδια να παίζουν. Δηλαδή και να σε ξενέρωσε κάτι στο τέλος, θυμάσαι αυτά και δύσκολα κατεβάζεις τη βαθμολογία. Καλά η σκηνή με τον Shizuo ala Ripper με την πινακίδα ήταν όλα τα λεφτά. Όπως και οι φάτσες του Horada και των υπόλοιπων. Του Simon του τα κόψαν όλα για του δώσουν την πιο epic σκηνή. Και η Ce;ty θεά όπως πάντα! :hero: :hahaha: Η Vage-chan βαριόταν που ζούσε, γι' αυτό δεν έκανε έλεγχο, μόνο σε χειμερία νάρκη δεν είχε πέσει. Ξύπνησε στο τελευταίο επεισόδιο να κάνει και δεν μπορούσε καν να πάρει spoilers γιατί δεν είχε δει τα προηγούμενα και δεν καταλάβαινε τι παίζει. Ήρθε κάπως έτσι μέσα : ":terror2: Τι στο καλό γίνεται;" Nice! Keep it up! Και το Kuragehime δες το standar. Περίμενα να ξεκινήσει η Vage μετάφραση αλλά δεν άντεξα, ΑΛΛΑ δεν το μετανιώνω, αξίζει. Panty & Stocking, ε; Έχω ακούσει καλά λόγια, μάλλον θα κατεβάσω από NTG όταν βγει κάποιο batch. (Also, obligatory watch, κάνει μέσα φωνή ο Yoshino Hiroyuki, θα βοηθήσει να πάρω τη δόση μου, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε :hot:). Αυτή season άρχισα αρκετούτσικα, πρώτη φορά έτσι, και προσπαθώ να τα φέρω βόλτα. To Τogainu No Chi το άρχισε περιμένοντάς το πολύ χειρότερο. Είναι οκ ως τώρα, δεν μπορώ να πω ότι με συγκλόνησε ιδιαίτερα από την άλλη. Bakuman, πάει με αργούς ρυθμούς. To Soredemo, που δεν περίμενα πολλά αλλά τελικά βλέπεται ευχάριστα. Το OreImo που εδώ περίμενα αρκετά αλλά απογοητεύτηκα (τι ήταν αυτό αυτή τη season;). Kαλά Arakawa, θα το αρχίσεις κι εσύ τώρα θα πέσει κάψιμο, θα δεις μόνη σου, δε λέω τίποτα. Το Nurarihyon το παρακολουθώ στα ελληνικά οπότε δεν με παιδεύει πολύ. Καi τo Υakumo που με απογοήτευσε σε σχέση με το manga του. Γενικά καλύπτουν το πρωινό όλης της εβδομάδας πάντως, αλλιώς δε νομίζω να τα έβγαζα πέρα, completed και πάλι completed. Αν και η αγωνία για το επόμενο επεισόδιο σε κάποια είναι ένα +, αυτό να λέγεται. Πάντως, δεν το ξανακάνω αυτό το πράγμα, τόσα μαζί, υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου. :dazed: Starry Sky (μια χαρά για μέσα στις διακοπές), Beelzebub(ένα shonen) και Kimi Ni Todoke (και ένα shojo) θα τα δω ongoing μάλλον. Μια χαρά είναι μιας και το Bakuman θα τρέχει ακόμα. Από τα άλλα που ετοιμάζονται να μας έρθουν το Level E όταν ολοκληρωθεί μάλλον και το Wondering Son. Πιθανόν να τσεκάρω και το Gosick. Γενικά λίγα πράγματα από την καινούργια Season, στην Spring λογικά θα έχω περισσότερα. Δεν ξέρω, είναι πώς θα μου κάτσει γιατί μαζί με το πρωινό θέλω να βλέπω κάτι πλέον, συνήθισα. Αλήθεια, ήθελα να σε ρωτήσω μιας κι εσύ το έχεις δει. Τελειώνω το Kuroshitsuji και έφτασε καιρός να ξε-stall το manga, αλλά υπάρχει και το Kuroshitsuji II, έχει καμιά σχέση με την κανονική ιστορία είναι ανούσιο filler; Γενικά αξίζει να το αρχίσω; Γιατί η πρώτη season μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, αν και θέλω 4 επεισόδια ακόμα να την τελειώσω. Ξέρεις και κανένα σε παρόμοιο στυλ, δεν ξέρω τι ν' αρχίσω μετά και έχω όρεξη για κάτι τέτοιο. Ganbatte, Vagelio-chan :riiight:, καταλαβαίνω, μαθήματα, υποχρεώσεις. Είναι μέχρι να βρεις χρόνο να βγάλεις το άχτι σου. Κι εμείς θ' αρχίσουμε με τεστ αυτές τις μέρες, οπότε θες δε θες μένεις πίσω σε αυτές τις περιπτώσεις. Κλείνουμε και αργά φέτος για γιορτές, 23 παρακαλώ. :emptyonexg1: Θέλω να έρθουν τα Χριστούγεννα.
Δεκ 05 2010 15:41
Φωτογραφία

VagelioKai

Sorry που άργησα να σου απαντήσω, περίμενα πρώτα να τελειώσω την σειρά για να σου που την γνώμη μου, αλλά οι καθημερινές υποχρεώσεις μου έτρωγαν πολύ χρόνο Τ^Τ. Μόλις τώρα το τελείωσα και ετοιμάζομαι να πάω να του κοτσάρω δεκαράκι στα site γιατί ήταν υπέροχο~! ήταν πολύ λιγότερο κλισέ απ' ότι το περίμενα (γιατι ξες, είχα ακούσει διάφορα για το end) και τo fansubing το έκανε ακόμα καλύτερο, δικαιολογημένη η vage-chan που το αργούσε τόσο.:hot: But, still, I WANT MOOAAAAAARRR SHIZU-CHAN!!!:lovulovu: εκείνη την σκηνή με την τεράστια πινακίδα την έκανα rewatch 5-6 φορές. Και η celty στο τέλος με την αλλαγή ενδυμασίας ήταν τόσο lol :hahaha:χαχαχαχ, οσο για την μπουνιά του Simon ήταν κορυφαία. Επιτέλους, του δόθηκε μια αξιολογη σκηνή (σε όλη την διάρκεια της σειράς ένοιωθα πως τον είχαν στην άκρη) Λοιπόοοον... συνεχίζω τα gokudo, kenichi, mainichi kaasan, gintama, shiki, fairy tail, hellsing, nurarihyon, uraboku κλπ., αν και κάποια έχουν μείνει λίγο πίσω, και επίσης έχω ξεκινήσει τα togainu no chi (αρκετά ενδιαφέρον) και panty & stocking~(για το κάψιμο). Ετοιμάζω και το arakawa τώρα που τέλειωσα το drr και επίσης θέλω να ξεκινήσω τον ντεντέκτιβ yakumo (έχετε βγάλει μπόλικα βλέπω), το bakuman και το kuragehime για το οποίο έχω ακούσει τόσα (το σπίτι με τις fujoshi). Και από χειμωνιάτικη λίστα περιμένω starry sky, goulart knights, gintama... αυτά μέχρι στιγμής. Έχω πολλή δουλεία Eσύ; Show me your list :himitsu:
Δεκ 04 2010 23:24
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Του υπερασπιστή των φτωχών και των αδύναμων του ξέφυγε κάτι, και έκανε ένα λάθος.
Δεκ 04 2010 16:46
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Δεν κάνουμε την ερώτηση όταν γράφουμε μόνη μας την απάντηση, ω υπερασπιστή των αδυνάμων και των φτωχών.
Δεκ 04 2010 16:40
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Τώρα αντί για Legend of Vage, τι θα πεις;; Αν έβαζα Robin Hood no Daibouken, θα έλεγες Vage Hood no Daibouken.
Δεκ 04 2010 16:34
Φωτογραφία

KaiVagelio

Yo~ Καλό μήνα! Μιας και έψαχνα ευκαιρία να σε bug :hahaha:, πώς σου φάνηκε το τέλος του Durarara (ρωτάω κι ας μην ξέρω αν είχες χρόνο να το δεις). :tensai: Και δεν σε ρώτησα καν τι παρακολουθείς από αυτή τη season. Also άσχετο, Xmas are coming soon, :bike: διακοπέεεεεεες....
Δεκ 01 2010 18:38
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

The Legend of (V)age
Δεκ 01 2010 10:43
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Αι μαρή από εκεί! :madtodeath: Θα το αλλάξω το icon! Αν βάλω τον Ζορό δηλαδή τι θα μου πεις;
Νοέ 30 2010 23:06
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Vage το κορίτσι της χαράς.
Νοέ 30 2010 22:58