Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Kai

Καλά, εντάξει, τόσες φορές που έχει εμφανιστεί ως illusion δεν πολυφαίνεται αν είναι ακόμα κλεισμένος μέσα ή όχι. XD Καλά ο Gokudera έχει παίξει και σημεντικότερο ρόλο ως τώρα. Δεν έλεγε μονο Jyuundaime (βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, δύσκολα έβρισκες φράση του που να μην περιείχε το Jyuundaime XD). Ναι, όντως αυτό με το αίμα (και γενικώς με το censorship) ήταν πολύ ξενέρα. Ελπίζω και εγώ να το αναλάβει κανένα άλλο studio, αν όντως βγει συνέχεια. Έχει πέσει πολύ μπέρδεμα με το παρελθόν και το μέλλον. Θέλω να μάθω πραγματικά τι παίζει με τον Byakuran. Μπα, δεν νομίζω να γίνει έτσι με τον Hibari. Τώρα, με την μάχη του Gokudera πιστεύω τη χάλασε το ότι ήταν long ranged, και γενικώς αυτές οι μάχες θέλουν περισσότερη προσοχή. Από τη στιγμή που έδειξει τον 15άρη, περίμενα να δω και τον 25άρη. Ούτως ή άλλως μια φορά τον έχουμε δει σε μάχη τον 25άρη. Η μάχη του Ryohei ήταν πολύ καλή, αν και εκτός από το ότι δεν νίκησε έγινε η μούρη του κρέας. :kakaka: Ναι, και μπορεί να πάνε να αγοράσουν τα volumes όλοι αυτοί που διαβάζουν το Reborn. Και εδώ που είμαι άντε να τα βρεις. Αααααα... νόμιζα ότι είχα αποκλειστικότητα. Ποια είναι τα άλλα θύματα? XD
Dec 13 2010 22:45
Photo

Kai → Jorg

Αν κρίνουμε από την Chrome του μέλλοντος λογικά θα δούμε μια εξέλιξη. Να μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να προσπαθήσουν να βγάλουν τον Mukuro από την φυλακή, επίσης στο μέλλον λειτουργούσαν και μόνοι τους εκτός από τη Vongola όπως φαίνεται. :hahaha: Lol αυτό με το Mukuro-sama, αν είχε περισσότερο screentime ίσως συναγωνιζόταν και τον Gokudera με τα Jyuundaime του, τώρα είναι πολύ πίσω για να τον φτάσει. Ο ένας την ήθελε δυνατότερη αν δεν κάνω λάθος, ο άλλος ήθελα να την καταστρέψει. Το συγκεκριμένο filler Arc δεν το έχω δει. Το anime το άφησα στο μισό του 171, εκεί που τα κακαρώνει ο Genkishi και περίμενα να δω εκείνη την σκηνή του manga που κοιτούσα το αίμα να πετάγετε και καθόμουν μισό λεπτό με ανοιτχό στο στόμα και δεν είδα τίποτα, έφαγα μεγάλη ξενέρα :madtodeath: όταν ξαναρχίσει το anime ελπίζω να το αναλάβει κανένας άλλος!! Τώρα ο Byakuran δεν είναι μόνο πώς εμφανίστηκε αλλά και γιατί, θ' αλλάξει κάτι στο μέλλον πάλι ή αυτά που έγιναν στο μέλλον τα ετοίμαζε και με κάτι τέτοιες ενέργειες όπως όταν είχε προσεγγίσει τον Genkishi πχ. Επίσης ξέρουμε ότι ο Spade τους έχει δώσει τις πληροφορίες για το παρελθόν, ο Byakuran τους έδωσε αυτές για το μέλλον που ανέφεραν; Lol. Ελπίζω πάντως η μάχη του Hibari να μην είναι καμιά ήρθα, είδα, χτύπησα, τέλειωσα και είμαι και ο πρώτος. Πράγματι, τη μάχη με τη Shitt P, αφού ήθελε να της δώσει ένας ύφος "παιχνιδιού" να το πω; Θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί πολύ περισσότερο. Ε, καλά, δε λέει κάθε φορά να μας βγάζει τον 25, πρέπει να εξελιχθεί και ο πιο μικρός λίγο για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και αργότερα. Μ' άρεσε που και ο Ryohei είχε περισσότερο χρόνο αυτή τη φορά. Δεν είναι τα boobs της Adelheid σοβαρό πρόβλημα! Τι μας νοιάζουν όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα πρέπει ν' απολύσει και τους assistants που δεν της τόνισαν την αλλαγή. Δεν πρέπει ν' ανησυχούν πάντως, όταν βγαινουν τα volumes αυτά διορθώνονται, οπότε πρέπει να περιμένουμε κάτι χρόνια να φτάσει ως εκεί η Viz για να έχουμε μια διορθωμένη εικόνα, όπως της αξίζει. Ωραία, βρήκα κι άλλο θύμα! :hahaha:
Dec 13 2010 22:06
Photo

Jorg → Kai

Ναι και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να της δώσει περισσότερο χρόνο. Δεν έχει νικήσει ούτε μια μάχη μόνη της και, γενικώς, όσο γλυκιά και αν είναι, έχει καταντήσει λίγο κουραστικό τα μισά τις λόγια να περιέχουν το Mukuro-sama μέσα. Τώρα για τη σχέση Daemon - Mukuro υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την Vongola και έτσι όπως την ήθελε αυτός (αν και νομίζω ότι το είχε δείξει μόνο στο filler arc στο anime... μπορεί να μας φανερωθεί ως canon πληροφορία τώρα, who know?) Αυτό που δεν περίμενα γενικώς είναι να τα βάλει όλα αυτά μαζί. Μάχη με Shimon, εμφάνιση Vindice, Daemon και Byakuran. Άσε που δεν μπορώ ούτε καν να υποθέσω πως στο καλό εμφανίστηκε ο Byakuran. Τον Hibari τον είχα ξεχάσει τελειώς (μα τελείως όμως). XD Η αλήθεια είναι ότι και εμένα με ψιλοαπογοήτευσε η μάχη του Gokudera. Γενικώς αυτή η ιδέα με τα μπαλόνια δεν ήταν και η καλύτερη. Αντί για να έχουν στόχο ο ένας τον άλλον είχαν τα μπαλόνια. Άσε που ήταν και λίγο βαρετή η mud flame της Shitt P. Όντως ήταν πολύ καλές οι μάχες του Ryohei και του Lambo (αν και περίμενα να δω τον 25 year old but, oh well...) Ναι, βασικά, ότι έχεις δίκιο, έχεις. Όχι πως τα δικά μου posts έχουν τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά τουλάχιστον αναφέρω τι έγινε και την γνώμη μου και όχι απλά ένα awesome, great, boring etc chapter όπως κάνουν τα περισσότερα έκει. Lol για τα boobs της Adelheid! Βρήκαν ένα πρόβλημα και αυτοί και αμέσως έπεσαν να την φάνε την Akira. :kakaka: Ναι, ευχαρίστως να με "πρήζεις", να σε πρήζω και εγώ. XD Θέλω να μιλάω με ένα άτομο για τις εξελίξεις του manga.
Dec 13 2010 21:47
Photo

Kai → Jorg

Πρέπει να της δώσει περισσότερο χρόνο είναι η αλήθεια, ελπίζω να την κρατούσε για έκπληξη, γιατί για να γίνει host του Mukuro δεν μπορεί κάτι παραπάνω θα έχει. Τι, είπε ο Mukuro μια μέρα "Να μου γυάλισε αυτή, τώρα που έπαθε κι ατύχημα να την κάνω host μου να την έχω κι από κοντά". Επίσης μου κάνει εντύπωση που θέλει το σώμα του Mukuro, λογικά to Six Paths of Reincarnation και θέματα μετενσάρκωσης, ειδικά αφού και ο ίδιος παίζει να έχει την ίδια δύναμη. Παίζει να είναι blood-related και να τον θέλει γιατί μπορεί να μπει μέσα του πιο εύκολα; Το λέγαμε όταν τελείωσε το Future Arc τι ο Byakuran θα κάνει come back γιατί πολύ στο τσακ μπαν τελείωσε και δεν είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο η Amano, αλλά ότι θα βοηθούσε γιατρεύοντας κάποιον από τη Vongola όχι, ήταν σκηνή wth. Επίσης ο Hibari είναι εξαφανισμένος και πλησιάζει και η ώρα του για μάχη σιγά-σιγά. Η μάχη του Gokudera ήταν κάπως απογοήτευση, αν και καταευχαριστήθηκα τις σκηνές GokuderaxShitopi, μου άρεσε που γύρισε στους δυναμίτες, θα μου λέιψει το Systema CAI, όχι τόσο το G Archery :himitsu: Μια φορά βρήκε να κερδίσει κι αυτός... Του Lambo και του Ryohei μ' άρεσαν αρκετά μπορώ να πω, όπως και τα καινούργια τους Gear. Επίσης γαμάτη η ιδέα να δίνει από λίγο τις αναμνήσεις από το παρελθόν, σε κρατάει κι αυτό και περιμένεις το επόμενο. Ε, για να είμαι ειλικρινής και χωρίς παρεξήγηση, ψέματα δε θα πω κι ας φανώ και σνομπ, γιατί μόνο τα δικά σου post καταφέρνουν να φτάσουν στη δεύτερη σειρά τις 9 στις 10 φορές, δε βλέπω να γίνεται συζήτηση και γι' αυτό βαριέμαι να μπω στον κόπο να γράψω. Η τελευταία μεγάλη συζήτηση του thread ήταν για τα boobs της Adelheid (μη νομίζεις ότι δε σας παρακολουθώ :tensai:) ε, οπότε συνήθως πρήζω την αδερφή μου ή πάω σε κανά ξένο φόρουμ αν δε βαριέμαι. :hahaha: Μπορώ να έρχομαι άνετα να σε πρήζω για κάθε chapter κάθε βδομάδα αν θες, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν έχεις όρεξη για συζήτηση.
Dec 13 2010 21:05
Photo

Jorg → Kai

Douitashimashite! Φυσικά και είναι χαριτωμένη και όντως το τελευταίο chapter τα έσπασε. XD Μακάρι να δούμε την Chrome να παίζει πιο σημαντικό ρόλο και όχι μόνο ως host του Mukuro. Αυτή η Akira μας έχει ταράξει στα cliffhangers! Πρώτα με τον Byakuran και τον Yamamoto (που εκόμα να μάθουμε τι ακριβώς έγινε) και τώρα με τον Daemon! Δεν το ήξερα ότι θα έχουμε και oneshot. Hell Yeah! btw γιατί δεν πέρνας καμιά βόλτα από το αντίστοιχο thread?
Dec 13 2010 19:57
Photo

KaiVagelio

:himitsu: Ήρθε η ώρα να πιάσεις το manga τους Reborn! Έλα, αφού το νιώθεις, σε καλεί και σου βάζει megane να σου γνέφουν. :tensai: Έχουμε megane, έχουμε νέο Arc, έχουμε και bloody scenes, όχι σαν το anime. Come to the dark side Vagelio, you know you want it. Και μιλώντας για manliness, τσέκαρε το Tono To Issho, θα σου αρέσει σίγουρα και είναι και μικρά τα επεισόδια, 1 λεπτό το καθένα. Βρήκα νέο σκοπό στη ζωή μου, θα προτείνω σε όλους anime και manga, ε που θα πάει, από τα 10 θα βάζουν 1 στη λίστα τους, σιγά-σιγά θα γεμίζει και να κατεβάζουν ασταμάτητα :hahaha: αθώοι μικροί otaku, δεν ξέρετε τις σας περιμένει. :hehehe: Το τράβηξα 1 χρόνο για να το δω ολόκληρο σε μια μέρα. Μου άρεσε πολύ, αλλά με ξενέρωσαν κάπως η ταινίες, η 2η περισσότερο βασικά. Και εσύ τα ίδια, ε; Δεν ξέρω ακριβώς, πρέπει μια μέρα να κάτσω να τα μετρήσω. Αν σκέφτείς όμως ότι έχω 1,5T φουλ στο PC, κάπου στα 5 θα είναι standar. Το θεϊκό είναι ότι έχω και σειρές που παίζει να μη δω και ποτέ έτσι όπως πάμε. Ποιο Internet Cafe καθέ, κάτω από το σπίτι έχει μυστική βάση, φουλ εξοπλισμένη με PC, gadget τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα. Τι να τα κάνουν τα Internet cafe; Μπα, δεν είναι θέμα DVD, mkv δεν παίζουν γενικά, ό,τι βρεις σε xvid avi θα παίζει πάντως. Σωστά, αλλά δε υποκύψουμε, τη αγορά θα γίνει δική μας, αρκετό καιρό είχαν μονοπώλιο :kakaka:
Dec 13 2010 14:53
Photo

Kai → Jorg

Domo! H Chrome είναι χαριτωμένο όπως και να το κάνεις. Το τελευταίο chapter τα έσπασε, θέλω να δω τι ρόλο παίζει η Chrome γενικά, γιατί για να την πλεύρισε ο Mukuro από την αρχή, δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα έχει. Να δούμε και τι άλλο ετοιμάζει ο Spade, δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο. Θα έχουμε και extra oneshot, μακάρι να το μεταφράσουν γρήγορα. :awww: Να το πάρουμε για δώρο στις γιορτές.
Dec 13 2010 14:30
Photo

Jorg → Kai

Your new set is so cute! Gotta love it! <3
Dec 13 2010 14:23
Photo

VagelioKai

Εγω παλι τα θελω πως και πως τα χαζα σκυλακια σαν τον sanada-chan~! Οyakata-saaaamaaa!:mador2: Lol, καθε φορα που τον βλεπω να το καβαλαει, ολη μου η προσοχη μου πεφτει στις εξατμησεις και πρεπει να ακουσω engrish για να συγκεντρωθω στον date :hahaha: Eτσι! Full of manliness!!! Phew.... υπεροχα γιατι αρχιζω να ξεμενω απο bishies. Eτσι vage-chan! Γυαλακιδες forever! Και παλι, δεν τις λες και λιγες. 13 σειρες βλεπω σε ενα χρονο. :hot: Το τραβηξες αρκετα το eden, ε? Ποια μου θυμιζεις... *points myself* Για ποσο πραμα μιλαμε? Να υποθεσω πως ξεπερναει τα 10 terrabyte? OMG! Το ηξερα οτι η δικια μου εκρυβε ενα σωρο μυστικα αλλα οχι να κανει και εκστρατεια με τις γιαγιαδες απ' εξω Ο_Ο. Και με ειδικο γιαγιαδιστικο κωδικα μαλιστα... παναϊτσα μου! :oo:Λες να κανει νυχτερινη διαρρηξη στο ιντερνετ καφε του χωριου για να εκληρωνει το καθημερινο καθηκον της? Ακριβως! Περι ορεξεως. Εχω συνηθησει τον υπολογιστη πια, αφου το dvd στο σπιτι μας δεν επαιζε τους υποτιτλους (ειναι απο τα καλα) δεν ειχα αλλη επιλογη... Και να ανοιξουμε τετοια επιχερηση, δεν θα κρατησει πολυ. Θα μας το κλησει η εκκλησια και οι ηλικιωμενοι φανς της XD. (λιγο ασχετο, ειχα ακουσει οτι οι ιαπωνες οταν ειναι ετοιμοι να φτασουν στα ορια τους απο την πολλη δουλεια παιρνουν κουκλες και τις βαρανε, υσχυει?)
Dec 13 2010 14:21
Photo

KaiVagelio

Μr. Yukimura is not my style, αν και με έκανε να γελάω (είχε φάση, "Oyakata-saaaama!" *punch* "YUKIMURA!" *punch*). Αν και ο Kojuurou είναι εξίσου κουλ, ο Mr. Blue κερδίζει γιατί έχει πιο κουλ άλογο, έπρεπε να προσέχει στην αγορά :tensai: Θα το δω μόλις τελειώσω με τα test, θέλω κι εγώ fanservice(!), ζήλεψα, και μου έλειψαν και κάτι epic σκηνές "τα λόγια μου είναι όλο ανδρίλα". :hahaha: Ναι, παίρνει μέρος, αν και στη 1η season πολύ περισσότερο, όχι τόσο σε σχέση με τους υπόλοιπους πάντως. :himitsu: Έχει και γαμάτο seiyuu. Νομίζω ότι θα τον χορτάσεις, κάνει μια χαρά εμφανίσεις και στις δύο season. Τον άλλον θα τον χορτάσεις ακόμα περισσότερο, παίρνει πολύ μέρος. :hahaha: Το έχει το όνομα φαίνεται, και η αδερφή μου, μη δει megane, εκεί. Και το μαλλάκι μια χαρά, μακρύ να 'ναι και δε μας χαλάει :orly: Όχι-όχι, 20 σειρές, 2 καλοκαίρια. Πέρυσι που καθίσαμε ένα μήνα είδα 13, κι αυτό γιατί μου τελείωσαν. Φέτος είδα 7 νομίζω ήταν, αυτές που σου ανέφερα σε 15 μέρες, μια χαρά, εννοώντας ότι αν δε βαριόμουν τόσο εκεί θα ήμουν κάπου 20- και θα γεμίζαν ακόμα το plan to watch. Το Higashi no Eden επί έναν χρόνο έλεγα "θα το δω" μέχρι που ξανακαλοκαίριασε . Όχι τίποτα άλλο, έχω και το σύνδρομο του μυρμηγκιού, κατεβάζω ό,τι βρω και τα έχω και κάθονται σε DVD, εξωτερικούς και δε συμμαζεύεται, μετά τα ψάχνω, τα παίρνει και η Vage γιατί κάποια που δεν θέλω να τα δω και πολύ δεν τα έχω χωρισμένα σε κατηγορίες και δε θυμάμαι πού τα έχω (σε θήκη ή σε κασετίνα) αν τύχει και θέλει κάτι από αυτά που έχω. Συνήθως ρωτάει μόνο αν είναι licensed πλέον και δεν μπορεί να τα βρει με seeders. :emptyonexg1: Τι νομίζεις, μπαίνουν όλες κρυφά στο Internet έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο ανταλλαγής πληροφοριών με κωδική γλώσσα που χρησιμοποιεί ονόματα φαρμάκων και ανταλλάζουν ιδέες για το πως να κάνουν level up στις συγκεκριμένες τεχνικές τους. :terror2: Κινδυνεύουμε. Μόνο LOL, αφού στο τέλος δεν την πείσαμε ότι είναι ψεύτικοι, νόμιζε την κοροϊδεύουμε και στο τέλος τα παρατήσαμε. Μια χαρά τα πας, άλλωστε θέλει και καμιά αλλαγή ενδιάμεσα όταν δεις ότι δε σ τραβάει κάτι γιατί στο τέλος θα φάει και κανά χαντάκωμα στη βαθμολογία επειδή κουράζει αν δεν έχεις όρεξη να δεις κάτι μια συγκεκριμένη στιγμή και το βλέπεις απλά για να το τελειώσεις. Αυτό που είπες ότι τις καλύτερες σειρές τις βρίσκεις τυχαία ισχύει πολλές φορές, εκτός κι αν προλάβαίνουν και στο σφυρίζουν άλλοι αν τις έχεις υπ' όψιν, μου έχει τύχει αρκετές φορές. Γενικά πάω με κάτι φλασιές, εκεί που λέω "α, θα δω αυτό μετά" και πάω να βάλω μια σειρά "α, μα θέλω να δω κι αυτό" και αρχίζω άλλο, και δυστυχώς αν μου παινέψουν κάτι στα γούστα μου αν τύχει και είναι ειδικά στο Plan to watch ξαφνικά πηδάει πιο πάνω στη λίστα. Αντέχεις στο PC να δεις 5 επεισόδια μαζεμένα όταν βαριέσαι; Χαράς στο κουράγιο σου! :hahaha: Σε παρακαλώ, τι παίρνεις τζάμπα στην εποχή μας; Οι κούκλες τουλάχιστον κάνουν κι ένα ψυχικό, κάθονται να βγάλουν τα σπασμένα τους πάνω τους. Μη σου πω ότι πρέπει ν' ανοίξουμε και κέντρο αναψυχής με το συγκεκριμένο theme. Όχι για εμάς, για τον φουκαριάρη τον συνάνθρωπο που θέλει να ξελαφρώσει και δεν ξέρει πού να ξεσπάσει.
Dec 12 2010 16:12
Photo

VagelioKai

O μπλε εχει τις περισσοτερες φανς με το μερος του (και με το δικιο του βεβαια). Πιστευω πως απο τους καινουργιους παιδαρους, θα σου αρεσει παρα πολυ ο πειρατης, θυμιζει τον date (μεχρι και οι στρατιωτες του το παραδεχτηκαν σε μια φαση XD) δειχνει περισσοτερο δερμα (και τι δεερρρρρμαααα:nbleed:). Παντως σε αυτη τη σεζον θα χορτασεις μονοφθαλμο δρακο, να εισαι σιγουρη γι' αυτο. Bολευομαι και με μετρια αναπτυξη εφοσον υπαρχει μπακστορυ. Απο μερικα αλλα (ονοματα δε λεμε) θα ειναι σιγουρα καλυτερο. Για να δουμε... αυτος που μου γυαλισε περισσοτερο ειναι ο κουκλος με τα γυαλια.:lovulovu: Ναι, χω ενα μικρουλι φετιχ με τα megane no bishies, αλλα γενικως μου αρεσει το προσωπο του που δεν γυναικοφερνει και εχει ενα αρκετα συνηθισμενο (στα ανιμε) κουρεμα το οποιο ομως λατρευω. Ελπιζω να μην ειναι πολυ κομπαρσος (δεν τον ειδα στην cast list του anidb) Επισης μου αρεσει παρα πολυ και ο eduard (ετσι τον λενε τον μαυρισμενο, σωστα;). Οσο για τον τομεα του σεναριου, πιστευω πως δεν θα εχω προβλημα. Πωωωω, 20 σειρες σε ενα καλοκαιρι Ο_Ο. Τι μπορει να κανει αυτο το χωριο.... Οποτε το hare & guu προεκυψε τυχαια επιδη ελειπαν οι κωμωδιες (διολου περιεργο XD). Τα περισσοτερα καλα anime τα βρισκεις τυχαια την τελευταια στιγμη... πιστευω συμβαινει σε αρκετες περιπτωσεις. Ναι, γιατι τωρα να λεει τα animation καραγκιοζιδες ειναι καπως... να δουμε πως την πεισω. Ααααααα... κι εμενα με ψυχωπλακωνει, και λεει μαλιστα πολυ χειροτερα απο την δικια σου γιαγια, προκειμενου να εξασφαλησει τις επισκεψεις και την προσοχη μου για τα επομενα χρονια. Ειναι πανουργες ολες τους! LOOOOL, φυσικο ειναι, που να ξερει γρια γυναικα περι ιαπωνιας τοσο μακρια που ειναι. Τι ελεγε λεει για τους παικτες;! OMG, πρεπει να ηταν ολα τα λεφτα εκεινη η φαση!:kakaka: Οταν μου αρεσει πολυ μια σειρα κατεβαζω μονοκοπανια 4-5 επεισοδια. Οταν βαριεμαι κατεβαζω μονοκοπανια 4-5 επεισοδια απο διαφορετικες σειρες το καθενα, οποτε παει αναλογα με την περιπτωση. Η λεξη κλειδι που χρειαζομαι και για τα δυο ειναι ο "ελευθερος χρονος". Thanks, προσπαθω οσο μπορω, αν και κατα καιρους την ψιλοανακατευω "(ειδικα αμα πορωθω με καποια καινουργια:uhh:). Don't worry, το fansub δεν εχει και αυτο ειναι που μετραει. Εδω ειναι μια απλη τεραστια συζητηση μεταξυ fangirls XD Οχι που δεν θα το πηγαινες στο κερδοσκοπικο! Ντροπη σου! :hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 12 2010 13:58
Photo

KaiVagelio

[FONT=Verdana][COLOR=darkred]Είμαι στο άλλο στρατόπεδο, στον κύριο με τα μπλε περισσότερο, αλλά δε με χαλάει.:hahaha:Εξάλλου θα έχουμε και νέες εμφανίσεις.[/COLOR][/FONT] [COLOR=darkred] [/COLOR] [COLOR=darkred]Περισσότερο απ' ό,τι περίμενα σίγουρα ναι, τρελό όχι, καλύτερο από άλλα ναι (αυτό θα πει να είσαι κατατοπιστικότατος), αλλά οι ιστορίες ορισμένων αναλύονται αρκετά. :himitsu: [/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]Θέλω να μάθω ποιος σου γυάλισε περισσότερο στην εικόνα (έλα, πες το, μεταξύ μας είμαστε :tensai:). [/COLOR][/FONT] [COLOR=darkred][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]Όταν είχα δει τα tags Bishounen, Dating-Sim, Visual novel δεν περίμενα καν να κινείται γύρω από κάτι συγκεκριμένο. Στην πρώτη season σου δίνει όλο το background των πρωταγωνιστών δράση πολλή δεν έχει, έχει ωραία μουσική και ατμόσφαιρα πάντως και η ροή της είναι αρκετά καλή, στο τέλος σ' αφήνει κάπως "οκ, αυτό ήταν;", στη δεύτερη γίνονται πιο "πολιτικά" τα πράγματα, συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε η πρώτη. Θα μπορούσε να γίνει καλύτερο σίγουρα, ανούσιο δεν μπορείς να το πεις και το eye candy πάει με τη σέσουλα για να γεμίζει τυχόν κενά. XD[/COLOR][/FONT] [COLOR=darkred] [/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]Στο χωριό είδα Higashi no Eden,Ghost Hunt, Hataraki Man, Hare+Guu, Hare+Guu Deluxe (το Final δεν είχα προλάβει να το κατεβάσω πριν φύγουμε XD), Τonagura!, Toshokan Sensou και φέτος καθίσαμε μόνο 15-20 μέρες, δε θυμάμαι ακριβώς. Πίστεψέ με, μπορούσα και χειρότερα με τόσο χρόνο και τίποτα να κάνω, η Vage φταίει που με απασχολούσε όταν ήταν σπίτι. XD[/COLOR][/FONT] [COLOR=darkred] [/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]Χωρίς πλάκα τώρα όμως, αν δε βαριόμουν του θανατά δε θα είχα τελειώσει κι αυτές που τελείωσα, εκτός του Ghost Hunt και του Eden που ήθελα standar να τα δω μέσα στο καλοκαίρι και τα έκαψα τελείως. Το Hare+Guu το ξεκίνησα στο άσχετο, ούτε πώς μου ήρθε και μπήκα στο bakabt κάτι ώρες πριν φύγουμε στα μεσάνυχτα, σαν τους βρικόλακες επειδή δεν είχα πολλές κωμωδίες. Τα υπόλοιπα ήταν στο plan to watch. Γενικά πάντως, πάντως καμια 20 σειρές τις έχω τελειώσει μόνο από τη βαρεμάρα στο χωριό (=Δ=)[/COLOR][/FONT] [COLOR=darkred] [/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Verdana]Καλά θα κάνεις, να εκσυγχρονιστεί, να δει κανένα anime. H δικιά μου δε θα καθόταν με τίποτα, από την άλλη δε μπορώ ν' ακούω συνέχεια για φάρμακα, αρρώστιες και στεναχώριες, ψυχοπλακώνομαι. So anime [/FONT][FONT=Verdana]serve as[/FONT][FONT=Verdana] my shield. Πλάκα είχε μια φορά που βλέπαμε πριν χρόνια και καθόταν κοντά, πρέπει να ήταν 1η χρονιά τότε, η αρχή της δεύτερης που βλέπαμε, Πάσχα. Μας ρώτησε αν ακούμε ό,τι βαλκανική γλώσσα θες, αλλά Ιαπωνικά στην αρχή δεν πίστευε ότι είναι. XD Πιο epic ήταν η επαφή της με τα ηλ. παιχνίδια που επέμενε ότι οι παίκτες στο pro είναι κανονικοί, παρόλο που της δείχμαε τα χειριστήρια και ότι μπορείς να φτιάξεις παίκτες και μόνος σου.[/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]Εσύ σε τι περιπτώσεις καίγεσαι περισότερο; Όταν σ' αρέσει πολύ μια σειρά ή όταν βαριέσαι αρκετά για να μην κάνει τίποτα άλλο; Γενικά σε βλέπω πάντως καταφέρνεις και τα κρατάς σε μια σειρά αυτά που θέλεις να δεις και μπράβο σου, είναι πολύ καλύτερα έτσι.[/COLOR][/FONT] [COLOR=darkred][/COLOR] [COLOR=darkred] [/COLOR] [FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=darkred]Άσχετο, βλέπω κάτι λάθη στο προηγούμενο post, ακυρότητα με 'ω' και όχι μόνο, καλά πάω, πρέπει ν' αρχίσω να χρησιμοποιώ ορθογραφικό έλεγχο.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=darkred]Τι τζάμπα καλέ, λογικές τιμές γιατί πρέπει να βγάλουμε κι εμείς το κάτι-τις μας[/COLOR][/FONT]. :hahaha:
Dec 11 2010 17:06
Photo

VagelioKai

Χαλαρα, οπως ειπες, ερχονται γιορτες =w=. Καλουλα ειναι η δευτερη σεζον, κανει λιγη κοιλιτσα στα μεσα αλλα αξιζει. Και εχει μπολικο yukimura-chan!!!!:lovulovu: Nya!:awww: Ειναι τιγκα στα bishies, οντως! [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2599[/URL] Και υπαρχει character development? Θα το προσθεσω και αυτο στη λιστα μου ετσι οστω οταν ξεμεινω απο bishies να το ξεκινησω. Φανταζομαι, κι εγω πρεπει να αρχισω να φορτωνω το λαπτοπ της μαμας με ανιμε καποια στιγμη να εχω να λιωνω του χρονου στο χωριουδακι, καλη μεν η γιαγια αλλα δεν μπορω να την ακουω ολη την ωρα . Τωρα που το σκεφτομαι, λεω να παρω καμια καλη σειρα με ελληνικους υποτιτλους να προσπαθησω να την κανω fujoshi (ελπιζω να προλαβαινει να τους διαβαζει). Και ποσες εβγαλες τελικα στο χωριο? Εχω δει τα comments σου στο animeplanet για το hare and guu. Σκεφτομουν να το τσεκαρω και αυτο καποια στιγμη αλλα δεν το ειχα σε πολυ μεγαλη προτεραιωτητα και το ψιλοξεχασα.:hot: Looool, ελπιζω να μην τις παιρνουν ετσι τζαμπα μονο γιατι με τετοια προσωπα που εχουν αυτοι δυο, οι κουκλες τους θα "φευγουν" πολυ γρηγορα :hahaha:
Dec 11 2010 15:22
Photo

KaiVagelio

Πριν μου γράψεις για το Sengoku Basara II το είχα ξεχάσει τελείως. Πρέπει να το τιμήσω μέσα στις γιορτές. Να δω τι θα πρωτοπρολάβω να τιμήσω δλδ.... Ελπίζω να είσαι καλό σαν το πρώτο. :) Τελευταίο νομίζω ήταν τo Meine Liebe, το οποίο με εξέπληξε ευχάριστα. Δηλαδή το άρχισα πιστεύοντας ότι θα δω 5-6 bishonen να χαίρονται και αυτό μόνο, αλλά στην πορεία μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά, ίσως λόγω της ατμόσφαιρας που είχε, είχε και αρκετή εισαγωγή στους χαρακτήρες, το οποίο προσωπικά μ' αρέσει. Θα μπορούσε βέβαια να είναι ακόμη καλύτερο, αλλά μια χαρά την πέρασα την ώρα μου. Το έχω πάρει σβάρνα και καλύτερες ισχύει και εδώ βέβαια. Πράγματι, το καλοκαίρι σε ώρες που είναι για να κόψεις φλέβα (τουλάχιστον στο χωριό μου έχουμε μπόλικες) μια χαρά τρόπος για να τη γλιτώσεις είναι τα anime. Πέρσυ προσπαθούσα να τη βγάλω με 13 σειρές μόνο, φέτος ευτυχώς είχαμε αρκετά εφόδια και αρκετές σειρές που ήθελα να δω, έπεσε κάψιμο κανονικότατα. Έχε υπόψιν σου και το Hare+Guu μιας και μιλούσαμε για slapstick όταν τελειώσεις με το Arakawa :himitsu:, πιστεύω πως θα λατρέψεις την Guu, είναι η ακυρώτητα προσωποποιημένη. Αν δε βάλουμε Kondou και Sa-chan τι θα βάλουμε; :hahaha: Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Επίσης κάθε member θα παίρνει συλλεκτικές κούκλες Kondou και Sa-chan για να κάνει εξάσκηση πάνω τους. :slash:
Dec 11 2010 08:03
Photo

VagelioKai

Οποτε θα το τσεκαρω και αυτο, τσιμπαω καλα οταν ακουω gintama.:awww: Τουλαχιστον βρηκες καποια να δεις. +1 στο spring 2009 list. Πωωωω, ακομα δεν το ξεκινησα το arakawa... jeez T^T:uhh: Και να προσθεσω πως δεν χρειαζεται να περιμενεις μεχρι την επομενη βδομαδα για να δεις τα καινουργια επεισοδια XD, (με πιανει ταχυκαρδια οταν το κοβουν στο καλυτερο). Οσο για μαραθωνιους, μονο το καλοκαιρακι. Αντι για παραλια, ανιμε~!:himitsu: Απο σειρες, η τελευταια που ειχα παρει σβαρνα ηταν... κατσε να θυμηθω... α, ναι! Η δευτερη σεζον του sengoku basara. Well, μια χαρα, αλλα εχω παρει σβαρνα και καλυτερες σειρες. You? Nαι, να βαλουν και τον kondou και την sa-chan απο διπλα με τιποτα περιεργες εκφρασεις XDDDD:hahaha:
Dec 09 2010 13:25