Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Tζάμπα τα refresh στη σελίδα κάθε Πέμπτη; Τι νόμιζες; Γενικά προτιμώ τους I eat manga είναι η αλήθεια, αλλά δεν αντέχω, μετά το ξαναδιαβάζω βέβαια γιατί η μετάφραση μου φαίνεται καλύτερη σε αρκετά σημεία. Διαβάζεις το Bleach; Ναι ρε, είναι λίγο τραβάτε κι ας κλαίω. Μπορεί να μην θέλει να μείνει έξω από το πανηγύρι. Αυτή η μανία πια να βγαίνουν τα μέλη της Vongola καλοί μαφιόζοι λίγο αδικαιολόγητο μου φαίνεται, μιας και ο ίδιος ο 9ος έχει πει ότι η Vongola δεν έχει ακολουθήσει ως τώρα αυτό που ήθελε να κάνει στην αρχή ο 1ος κι έχει πέσει πολύ αίμα. Και στο κάτω-κάτω μαφία είναι. Ελπίζω ακόμη κι αν έβαλε το χεράκι του, ή μαλλον το ματάκι του ο Daemon να μην ακυρώνει το ένα το άλλο και να έχει παίξει και ο πατέρας του Tsuna κάτι σ' αυτό. Ναι, τελείως υπνοτισμένη. Θέλω να δω τι έχει να γίνει όταν έρθει η σειρά της και αρχίσει να λέει ότι ακολουθεί τον Daemon. Πώς στο καλό θα εμφανιστεί ο Mukuro; Ο ίδιος ο Daemon είπε ότι δεν μπορεί να φτάσει στο νησί. Εκτός κι αν κάνει κανένα "Kufufu, έτσι νόμιζες" ή στείλει τον Ken και τον Chikusa με κάποιον τρόπο να δουν τι παίζει. Έ καλά, αυτό είναι classic shonen jump και πρέπει να μπουν αργά η γρήγορα σε κάθε manga της, θα γυρίσει μετά θα πει κανένα "Δεν είμαι σαν τον πατέρα μου" "Θα πορσπαθήσω να διορθώσω το λάθος του πατέρα μου" "Για να ξεπληρώσω αυτό που έκανε ο πατέρας μου θα πολεμήσω στη θέση του" ¨Η θα έρθουν τίποτα νέα από τον 9ο που θα λένε, 'Δεν έγινε αυτό, έγινε έτσι κι έτσι" και θα τα πάρει ο Enma" :hahaha: που δηλαδή μακάρι να μη γίνει κανένα από τα παραπάνω. +Χρειαζόμαστε επιτέλους λίγη παραπάνω Varia! Τι είναι αυτά; Ναι, και στον Hibari συνηθίζει να βάζει καλές μάχες, οπότε μετά τη fail μάχη του Gokudera μια χαρά θα μας έρθει.
Dec 16 2010 21:00
Photo

Jorg → Kai

Δεν παλεύεσαι! :kakaka: Δεν πρέπει να πέρασε ούτε ένα 10λεπτο από τότε που διάβασα το νέο bleach (I know, έχω και εγώ τα ελλατώματά μου) και δεν είχε βγει ακόμα το νέο reborn και μέσα σε αυτό το 10λεπτο, κατάφερες να το διαβάσεις και να μου στείλεις vm. XD (Θα σου έστελνα πιο πριν αλλά είχα μια δουλειά) Έχω περιέργεια να δω γιατί ήρθε ο Hibari. I mean, αυτός δεν θέλει να ανακτεύεται με την οικογένεια και τώρα ήρθε και με cool εμφάνιση κιόλας. Λογικά θα ήρθε για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με την Adelheid, αλλά και πάλι μου φαίνεται περίεργο. Ναι όντως, αν και, φυσικά, δεν νομίζω να σκότωσε αυτός την οικογένεια του Enma. Για κόλπο του Daemon μου κάνει. Εντωμεταξύ, Η Chrome υπνοτισμένη είναι και κάνει έτσι; Για να μην λέει Mukuro-sama λογικά ναι. XD Γενικά, λίγο fail η δικαιολογία: Είναι έτσι ο Tsuna, για αυτό δεν μπορεί να πολεμήσει. Δηλαδή, είσαι έτοιμος να πεθάνεις και σκέφτεσαι τις π@παριές που έκανε ο πατέρα σου; Και εγώ την περιμένω αυτή την μάχη. Να δούμε και τα καινούρια equipment του Hibari και της Adelheid. Έτσι! :kakaka:
Dec 16 2010 15:01
Photo

Kai → Jorg

Reborn 319: [spoiler] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Και πάνω που λέγαμε για τον Hibari έκανε την εμφάνισή του! Ήθελε και είσοδο. Lol ο Kusakabe που οδηγούσε το ελικόπτερο XD Αναρωτιέμαι αν είναι δικό του, τι στο καλό έχει η οικογένειά του πια, δεν ξέρουμε τίποτα γι' αυτήν. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Μ' άρεσε που τελικά όντως οι διαταγές ήταν από τον Iemitsu και δε μας το γυρίανε στο τέλος, αλλά θέλω να δω τι στο καλό έγινε σ' εκείνο το συμβάν και ο 9ος έκανε έτσι μόλις το άκουσε, έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Όσο για τον Spade, lol ρε XD εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν. Άλλαξε outfit στην Chrome και χαίρεται. Σου λέει άσ' τους αυτούς να σφάζονται, τα έχω κανονίσει όλα έτσι κι αλλιώς. [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Να δούμε και πώς θα συνέλθει ο Tsuna γενικά από το shock. Άντε να δούμε στο επόμενο και τη μάχη Hibari/Adel που μας την χρωστάει από τότε που την είχαν πρωτοξεκινήσει στο σχολείο.[/FONT][/COLOR] [/spoiler] Όπως το υποσχέθηκα :hahaha: Και για να μην ξεχάσω ...and then there was nothing :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 16 2010 13:37
Photo

Napster → Kai

Ναι, συμφωνω απολυτα. Οι χαρακτηρες βασικα ειναι που το κανουν τοσο ωραιο αυτο το manga (2 volumes διαβασα και απο αυτο) xD και ο Daichi ειναι τουμπανοχαρακτηρας και γενικα τετοιου στυλ χαρακτηρες μου αρεσουν πολυ ειδικα σε τετοιου ειδους anime/manga/ταινιες. :P (ya know, να δειχνει πως ειναι ο δυνατος και ο cool της υποθεσης) xD, γι' αυτο εξαλου μου αρεσει και η J-movie, Crows Zero. :P Καλα η Daichi ειναι απλα θεα, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ! xD Γενικα δεν μου αρεσει αυτο το ειδος ουτε στα anime ουτε στις ταινιες (με εξαιρεση 2-3 που εχω δει) + ουτε τα διαστημικα (space) δεν μου αρεσουν. Ωστοσο αμα μου αρεσει το Deadman, δεν εχω προβλημα να το συνεχισω και ας ειναι Sci-Fi.
Dec 16 2010 13:31
Photo

Kai → Napster

Κι εμένα μ' αρέσει περισσότερο το Yankee, για τους χαρακτήρες περισσότερο και δεν είναι ότι δεν έχει μάχες μέσα, όχι με άτομα με super duper δύναμη βέβαια και δε διαρκούν καμιά 2-3 chapters αλλά μια χαρά είναι και γελάς κι από πάνω. Η Adachi είναι όλα τα λεφτά και πολύ κουλ!!! Sci-Fi δεν έχω δει πολλά αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χάλασαν ιδιαίτερα όσα είδα, μη σου πω ότι πήραν και καλές βαθμολογίες, οπότε δε νομίζω να με πειράξει σ' αυτό το κομμάτι τουλάχιστον. Τι κακές εμπειρίες έχεις με sci-fi; Η δε σε συγκινεί γενικά το είδος από μόνο του, άσχετα από την ιστορία;
Dec 16 2010 13:18
Photo

Napster → Kai

Μακαρι να συνεχισει ετσι το Beelzebub. ^.^ Το Yankee-kun του Megane-chan η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε λιγακι περισσοτερο απο το Beelzebub. :P Οι πρωταγωνιστες ειναι παρα~~~ πολυ καλοι και εχει φοβερο γελιο. Ειδικα αυτην την Adachi την εχω λατρεψει. :lovulovu: Οσο για το Deadman το μονο που με φοβιζει ειναι οτι ειναι Sci-Fi τα οποια δεν μου αρεσουν καθολου. :P (οχι σε ολα τα manga/anime φυσικα...) ΟΚ, θα σου ριξω και ενα review μολις το προχωρησω λιγακι.
Dec 16 2010 13:07
Photo

Kai → Napster

Καλά έχει κι άλλες τέτοιες σκηνές και μέχρι και τα chapter που είναι τώρα δεν έχει χάσει το χιούμορ του. Και το Yankee-kun του Megane-chan είναι πολύ καλό, από τα αγαπημένα μου, εκεί κι αν έχει γέλιο και οι δύο πρωταγωνιστές είναι τελείως άκυροι, θα τους δεις. Deadman, ε; Έχω διαβάσει μόνο το πρώτο volume που έχει πάρει η αδερφή μου, φαίνόταν ενδιαφέρον ως εκεί, για μετά δεν ξέρω. Πάντως θα τσεκάρω σίγουρα το anime που θα βγει γιατί τώρα που το έπιασα από τη μικρή και όχι online δύσκολα θα συνεχίσω να το διαβάζω αν δεν πάρει κι άλλο volume. Μόλις το πιάσεις ρίξε και μια review να ξέρουμε τι θα περιμένουμε.
Dec 16 2010 12:25
Photo

Napster → Kai

Ναι, ειναι παρα πολυ ωραιο μεχρι εκει που εχω διαβασει (2 volumes). Εκει που εκλαψα πραγματικα απ' τα γελια ειναι [spoiler]οταν συναντησε εκεινη την κοπελα που ειχε μαζι της ενα μωρο (τον αδελφο της) και ο Oga τους εβαλε να μαλωσουν και λεει Fight!. Απλα epic οπως το ειπες. xD [/spoiler] Και 'γω εχω κατεβασει αρκετα manga, θελω να διαβασω μεχρι τα chaps που εχουν βγει τα Beelzebub, Yankee-kun to Megane-chan και το Dead Wonderland. Τα αλλα που εχω στη λιστα θα τα αρχισω σιγα σιγα. Επομενο manga που θα εχει high priority μαλλον θα ειναι το Rookies. Για το Zetsuen να'ναι καλα το mangaupdates που εχει εκεινο το πραγμα που σου λεει αμα εχει βγει καινουργιο chap γιατι εψαχνα αμα εχει βγει καινουργιο chapter Vagabond αλλα δεν...και ειδα μετα κατω κατω πως ειχε βγει ενα του Zetsuen.
Dec 16 2010 11:36
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Στο είπα, θα σ' αρέσει, είναι epic. Και καλά που μου το είπες γιατί αυτές τις μέρες δεν τσεκάρω τίποτα, έχω κάτι κατεβασμένα chapters κι αυτά τα καημένα κάθονται. Θα το τιμήσω σύντομα το Zetsuen όμως γιατί δε μας κάνει συχνά τη χάρη να βγει.
Dec 16 2010 11:22
Photo

KaiVagelio

:himitsu: Τα spoiler είναι εκβιασμός για να το αρχίσεις πιο γρήγορα. Πάντως γίνανε αρκετά από το σημείο που το άφησε το anime και πιστεύω θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα σημείο έστω κι αν το πιάσεις από εκεί το manga. :hahaha: Άντε να βλέπει κι άλλος κόσμος Durarara και να ζητάει 2η season, να μην είμαστε οι μόνοι!! Ε μωρέ και από την AC που βλέπουν μια χαρά είναι, έκανε αρκετές σειρές γνωστές. Αυτό είναι βασικά το σπαστικό. 1-2 φορές που έτυχε να πετύχω άτομα να μιλάνε για anime στο δρόμο ήταν για το Naruto (και μάλιστα το 1ο XD). :hahaha: Η μικρή είναι σε χειρότερη κατάσταση, έχουν αρχίσει πολλά αγόρια στο σχολείο της να βλέπουν One Piece/Bleach ή Naruto και έχει αρχίσει να της σπάει τα νεύρα γιατί μόνο γι' αυτά ακούει. Να τα δοκιμάσεις. Στο συγκεκριμένο 1η season παίζει standar, στο DVD την είδα, στη 2η από Aarinfantasy πρόσεχε σε τι ταχύτητα θα τη γράψεις στο DVD γιατί πιξέλιαζε άσχημα.
Dec 16 2010 11:20
Photo

Napster → Kai

Ενταξει απλα respectu το Beelzebub. Πολυ μου αρεσε. Αααα παραλιγο να το ξεχασω (ψεματα) :P βγηκε το [URL="http://www.mediafire.com/?4bbp7g1w9v4y426"][B]5ο chapter του Zetsuen no Tempest[/B][/URL].:Blissfull:
Dec 16 2010 00:41
Photo

VagelioKai

Καλα, μην σε βαζω να μου λες, αλλα να ξερεις πως εχω ανοσια στα spoilers του hitman reborn. Ποιος να φταιει αραγε *points jorg*:mador2:, αντε να δω και εκεινη την εξαιρετη πανοπλια του adult lambo που μου εδειχνε την προηγουμενη:lovulovu:. To oτι θα το χαρω ειναι σιγουρο, ηταν καιρος να ξεφυγω απο την λογοκρισια. (πλακα πλακα ειχα διαβασει το κεφαλαιο στο οποιο ειχε πρωτοεμφανιστει ο lambo-kun και looool, μεχρι και αυτο ειναι αιματα XD). Οσο για το daily life των χαρακτηρων, προφανως ολοι το μισουν γιατι δεν ειναι shonen jump-like. Eχουν συνηθησει διαφορετικα προτυπα.:puke: Ναι, σε πηγαινε απο εδω και απο εκει συνεχεια, μα δεν με ενοχλησε και τοσο να πω την αληθεια. Απλως επρεπε να ηταν λιγακι πιο συμαζεμενο. Ξερω.......... τραγικη κατασταση Τ^Τ. Γι' αυτο πιανω τους κοντινους μου φιλους (μεχρι στιγμης ο αριθμος των θυματων φτανει στο δυο:tensai:) και τους δινω σειρες που θεωρω καλες. Ενας φιλος μου ξεκινησε να κατεβαζει durarara απο τα subs σου και πορωθηκε! Το μετανιωσε λεει που δεν ειχε ξεκινησει νωριτερα. Καλη μεν οι AC, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν ασχολουνται και με τα υπολοιπα γκρουπ... βεβαια ειμαι σιγουρη πως την περισσοτερη γκρινια αυτο οι ψαγμενοι εμπεροι τυποι θα την εχουν περι καταντιας της ελληνικης ανιμε κοινωνιας, οχ πως εμενα με δεν με ενοχλει οταν ακουω μεταξυ αγνωστων "δες one piece φιλε, ειναι και μαμω!" και ολα τα σχετικα =_=. Τεσπα, αστους... θα μαθουν καποτε...:uhh: Αrigato kai! Κατεβαινω στο ηρακλειο σε λιγο καιρο, θα τα παρω μαζι μου να τα δοκιμασω.:wooi2:
Dec 15 2010 16:08
Photo

KaiVagelio

:dazed: Δε θα σου πω γιατί θα πέσει πολύ spoiler. Μην το φοβάσαι όμως, σίγουρα θα το ευχαριστηθείς περισσότερο από το anime. Διάβασέ και από την αρχή γιατί από την Daily Life Arc έχουν κόψει αρκετά (εσένα σου άρεσε αν δεν κάνω λάθος ε; γιατί όλοι τη θάβουν για κάποιόν λόγο). Σου μένει τουλάχιστον η ωραία εικόνα της σειράς. Δε λέω μια χαρά και το τέλος, οκ, αλλά συγκριτικά με τη σειρά, κάπου το είχαν χάσει σ' ένα σημείο, εκεί που στη σειρά όλα είχαν μια πολύ ωραία ζωή, ξαφνικά στις ταινίες, αλλού το πήγαινε αργά, αλλού γρήγορα... Αν κόβανε κάτι σημεία και το κάνανε 1 ταινία πιθανόν να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα. Ο Patsu τα έσπαγε! Μπα, αν δεν είναι εκείνο το διάστημα σε hype μια σειρά σπάνια να πιάσει καμιά πρόταση. Μη νομίζεις κι εγώ παρέα με πολλά άτομα που βλέπουν δεν κάνω, αλλά όσα έτυχε να γνωρίσω από κοντά σχεδόν όλα ήταν μόνο σε mainstream/classic/ο,τι έχει μεταφράσει η AC και δε λέω ότι αυτό είναι κακό, αλλά βαριέμαι γιατί δεν τα βλέπω/δεν τα έχω δει και φυσικά δύσκολα βρήσκεις κανέναν ξεκολλημένο από αυτά ή που γενικά να ψάχνει να δει και κάτι άλλο. :nanteee: Κι εσείς μένετε μακρυάααααα... Θα μου πεις τώρα, τι μιλάς κι εσύ, ψαγμένα άτομα που έχουν δει 300 τίτλους και βάλε και συνεχίζουν ακάθικτοι, τι να πουν δηλαδή; Μην ανησυχείς, κάποια μέρα θα γεράσουμε κι εμείς κι όλα αυτά θα είναι δικά μας. :mafia: Ναι, μπορείς να μετατρέψεις και mkv σε avi (ή mp4 αν παίζει) αλλά είναι βαρετή διαδικασία είναι η αλήθεια. Στο Meine Liebe πχ [URL]http://www.bakabt.com/129527-meine-liebe-wieder.html[/URL] Video: 640x352 [B]XviD[/B] ~457 kBit/s Subtitle: [B]Hardsub [/B] Θα σου παίξει μια χαρά στο DVD σου όταν έρθει η ώρα να το δεις. :D
Dec 14 2010 20:54
Photo

VagelioKai

Πωωω πωω..... παλι καλα που μου το θυμησες! Εχω ταξει στον jorg πως θα το διαβασω εδω και τουλαχιστον δυο μηνες! Και ο καινουργιος γυαλακιας τι λεει? Καλος? Will check. 1 λεπτακι ανα επεισοδιο, δεν εχω τπτ να χασω... Δεν εχω δει τις ταινιες... εχω ακουσει και απο αλλους ποσο ξενερωτες ειναι =_=. Η σειρα βεβαια ηταν αψογη. Pantsuuuu!!! Eτσι κι εσυ σαν την κολλητη μου... κατεβαζω κατεβαζω και μετα δεν ξερω τι να πρωτοδω και τα δανειζω στη παρεα XDDDD, κατα καποιο τροπο ειστε οι υπευθυνες αναπαραγωγης του ειδους μας. Ετσι, να κανεις συνεχεια προτασεις μπας και μειωθει το πολυ mainstream πραμα και αρχισουν βγαινουν πιο ψαγμενοι φανς. Aισχος! Εχει μυστικη βαση και δεν μου λεει τιποτα;! Αισθανομαι τοσο προδωμενη... xvid + avi... και θα παιζουν και οι υποτιτλοι με αυτα τα format? Θα το δοκιμασω καποια στιγμη.
Dec 14 2010 14:29
Photo

Kai → Jorg

Πράγματι, αλλά δε νομίζω να την έχει κάνει κιόλας από εκεί μέσα, θα έφταναν ως νέα. Εκτός και αν μας το γυρίσει μετά και πει, γεια σας, σας τον φέραμε μιας και δεν μπορούσε να φτάσει την Chrome διαφορετικά και δούμε κανένα Mukuro vs Spade (μου άρεσει η ιδέα τώρα που το σκέφτομαι) XD Κάτι είχε αναφέρει ο seiyuu του Gokudera όταν τελειώσε το anime και από εκεί πιάστηκαν όλοι ότι θα ξαναξεκινήσει. Από την άλλη δε νομίζω ότι θ' αρχίσει την Άνοιξη, ίσως Οκτώβρη, να κλείσει κανέναν χρόνο. Αλήθεια, ο Byakuran δε μου άρεσε καθόλου σαν κακός κι ας έχει ενδιαφέρον το τι παίζει τώρα. Χίλιες φορές να έβλεπα 2η φορά τη βάρια ή κανένα combo Varia\Mukuro ενάντια στον Tsuna. Το τωρινό παντως δε με χαλάει καθόλου. Αλήθεια, ελπίζω στο τέλος να μην βγουν όοοολοι όμως από την φυλακή και πούνε "τώρα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα", με φοβίζει λίγο αυτή η ιδέα, αλλά θα εμπιστευτώ την Amano, αυτή ξέρει. Α, καλά μη νομίζεις, κι εδώ εκτός του ότι τα πληρώναμε ένα 10ευρο ακατέβατο 2 τεύχη από το κάθε volume έφερνε κάθε φορά εκτός του ότι τον είχα πρήξει κανά 5μηνο που έβγαλε το 1ο volume η Viz τότε μέχρι να τα φέρει, μου είχε βγάλει κι αυτός την πίστη όμως να φανταστείς είχε προλάβει να βγει και το 2ο και τα έφερε μαζί, στην αρχή όλα ωραία και καλά. Αργότερα γίναμε 3 που τα παίρναμε και ήταν όποιος προλάβει γιατί συνήθως 2 έφερνε πάλι. Από τότε που έβγαλα την κάρτα σώθηκα, δεν χρειάζεται να πηγαίνω και να ρωτάω όλη την ώρα "θα το φέρετε;" "ήρθε;" "το παραγγείλατε;" με είχε βαρεθεί και τον είχα βαρεθεί είναι η αλήθεια (τα παίρνω και πιο φθηνά), αν δεν έπρηζες δεν έφερνε και όχι μόνο στο Reborn και σε πιο γνωστούς τίτλούς ή μάλλον σε τίτλους με περισσότερη ζήτηση όπως το Rouroken και το FMA, μέχρι και στο Death Note δηλαδή, μετά σου λένε στήριξε την αγορά σου. Στα Public πάλι One Piece, Naruto, Bleach σε αφθονία, αλλά από άλλους λίγα πράγματα και πάλι κάτι σκόρπιους τόμους. Εσύ και η Vage, θέλει δε θέλει το διαβάζει για να μην την ρωτάω συνέχεια αν το διάβασε. Τώρα που έχει τεστ αυτόν τον καιρό την λυπάμαι όμως, την αφήνω πιο λάσκα :hahaha: Άντε, ψήσε κι εσύ τη Vagelio να το αρχίσει και μετά θα κάνουμε οι 4 μας weekly πηγαδάκι.
Dec 14 2010 00:18