Community Status Updates
Vagelio → Kai
Hahahahahahah θα χορτασω bishounen αυτη τη χρονια~!:hahaha::lovulovu:
Fail? Πιο πολυ μου ερχεται το lol στο μυαλο οταν βλεπω ηληκιωμενους να το παιζουν μαγκες. Of course otaku elders pwns them!!!:bike: Θα ιδρυσουμε και οργανωση-καπι για ολους τους ηληκιωμενους anime fans. Θα το λεμε Chorou και θα κανουμε meetings καθε σαββατοκυριακο για να fantardιζουμε~! Ξεδοντιαρες γιαγιουλες θα μιλαμε για bishies και voice actors και θα μας τρεχουν τα σαλια!:nbleed:
Κακιιιιιιεεεες!:himitsu: Κι εγω οταν βλεπω το αδερφακι μου να κοπιαζει γελαω, don't worry λοιπον, ειναι φυσικο XD.
Εγω δεν ειχα προβλημα με τον izaya ρολο του, μια χαρα μου φαινοταν εκει...
Οντως, τελειως διαφορετικος, αλλα σε κανεναν απο τους δυο αυτους ρολους δεν μου αρεσε ο τονος της φωνης του (αν και στον n δεν ξερω αν μετραει μιας και τον εκανε επιτηδες απελπιστικα αργα).
Η φωνη της lal ηθελε κι αλλο τσαγανο, επρεπε να ηταν σαν την φωνη της balsa απο το moribito, ή της olivier armstrong απο το FMA, αυτες ηταν φωνες!:wooi2:
(ξεεερω ξερω, θα το αρχισω:nosey:)
A... μου τα λεγε η vage-chan για τον suzumura. Λεει σε καταξανερωσε οταν εμαθες οτι θα κανει το ζωδιο σου στο starry sky και κατι τετοια. Βεβαια δεν τον εχω ακουσει κλαμμενο οποτε μπορω να κανω μονο υποθεσεις για το ποσο χαλια μπορει να ειναι (ακομα θυμαμαι αυτο το ακυρο hikari-kaoru-hikari-kaory απο το ouran και γελαω).:kakaka:
Ωχ... την τσεκαρα λιγο αυτην την itou και δεν μου κολαει για hilda (πολλους kawaii-moe-boing χαρακτηρες εχει κανει)...
Dec 22 2010 16:18
Kai → Vagelio
:hahaha: Έλα να βλέπουμε κόσμο στο Lost Canvas και μην ανησυχείς το μετρικό σου από τα bishonen θα το έχεις επίσης εκεί μέρα.
Δε λένε εκεί που είσαι ήμουν κι εδώ που είμαι θα έρθεις; Don't worry though! Οι μισοί κουλ γιαγιάδες\παππούδες είναι fail οπότε και να μη μας βγει απλά θα δώσουμε συνέχεια στον φαύλο κύκλο. Και θα έχουμε και την πρώτη γενιά με otaku grandpa\grandma. Ναι! Θα έχουμε και μια πρωτιά ως γενιά!
:hahaha: Όλοι έχουμε λίγο fail μέσα μας. Παρόλα αυτά η αλλαγές στις εκφράσεις τις ήταν epic, ώρες-ώρες νιώθω πολύ M έχω αρχίσει να ευχαριστιέμαι κάτι πράγματα σε υπερβολικό βαθμό και τρομάζω.
Καλός είναι μωρέ, τον παίρνουν και όπου έχει γρήγορο διάλογο και καθαρίζουν, έχει καταντήσει πρακτική λύση. Και ως Izaya τον συνήθισα στο τέλος, παρόλο που στην αρχή δε μου κολλούσε καθόοοοολου. Τον Mr. Yamazaki Takumi δεν τον έχω ακούσει σχεδόν καθόλου, μόνο σαν Bansai και λίγο σαν Peony, αλλά η φωνή του ακούγεται τελείως διαφορετική στον "μυστηριώδη" τύπο που μας μιλάει για τον ουρανό και μοιράζει Line και χαίρεται στο Togainu.
Η φωνή του Byakuran με απογοήτευσε πάαααρα πολύ στην αρχή, βασικά οι μόνες φωνές που με έχουν απογοητεύσει στο Reborn είναι του Byakuran και της Lal, αν και μετά τις συνήθησα και τις 2. Πάλι καλά στο vomic τους καινούργιους που εμφανίζονται τους έχουν καλές φωνές και ελπίζω να τις κρατήσουν. (:himitsu: Να διαβάσεις Reborn!)
:madtodeath::madtodeath::madtodeath: Στο δράμα τον Suzumura Kenichi, δεεεεν αντέχεται άμα πιάσει την κλάψα. Κατά τα άλλα είναι οκ, αλλά δε χαίρομαι και πολύ όταν εμφανίζεται το όνομά του σε σειρές που θέλω να δω μη παίζει κανέναν που κλαίγεται. Ίσως γι' αυτό την παλεύω μόνο στον Okita με τη φωνή του. Και την Itou Shizuka σε πρισμένους ρόλους, κυρίως στο δραματικό κομμάτι και αυτήν, όχι σε όλους ευτυχώς. Θα κάνει και τη Hilda στο Beelzebub και τη φοβάμαι λίγο. :hot:
Dec 21 2010 20:35
Vagelio → Kai
Wow, πεθαινουν χαρακτηρες χωρις να υπαρχει jesus ressurection στοιχειο;! OMG, sooo not cliche shonen, προσθηκη!
Μα εννοειται πως μπορουμε και χειροτερα!:hahaha:
Τοτε θα κανουμε κι εμεις σαν τους παππουδες και τις γιαγιαδες μας παντου, και οχι μονο στο ανιμεσιον. Ολα αυτα αυτα που κοροϊδευουμε θα γινουν η καθημερινοτητα μας. Τρομακτικο...:oo:
Hiroshi Kamiya? Ενταξ' δεν ειναι παντοτε τοοοοσο χαλια, τον nozomu sensei τον εκανε μια χαρα. Τωρα αν τον βαλει να κανει κανεναν αντρακλα, ναι, θα τον καταστρεψει...
:hahaha::hahaha:Hahahahahah, lol Vage-chan, σαν κι εμενα, κανω ενα λαθος καθαρα απο αφηριμαδα ή απροσεξια, παλευω να το λυσω και οταν βλεπω πως τοσες ωρες πνιγομουν σε μια κουταλια νερο λεω αι στο καλο! XD
Kαποιον που να μην μου αρεσει; Ο Yamazaki Takumi μου ερχεται στο μυαλο για τωρα (nano/tnc, bansai/gintama) απλως δεν μου αρεσει η φωνη του. A, και ο Ooyama Takanori που κανει τον byakuran, αν και νομιζω πως εχει αυτη την ενοχλητικη φωνη μονο στον συγκεκριμενο χαρακτηρα.:puke:
Eσυ ποιους δεν χωνευεις; Βγαλε μου τις κακιες σου!:orly:
Dec 21 2010 18:41
Kai → Vagelio
Να το τσεκάρεις. Φλεβάρη βγάζει και 2η season. Και ναι, [B]ναι[/B], σ' αυτό το shonen πεθαίνουν χαρακτήρες και ως εκεί που έχω διαβάσει στο manga (έχω μείνει πίσω) δεν έχει αναστηθεί κανένας, είναι γεγονός.
Και ως Lolηνες συνεχίσουμε να επιβεβαιώνουμε καθημερινά αυτά που ανέφερες. Σύνθημά μας πάντα "Μπορούμε και χειρότερα!"
Μα εδώ που τα λέμε άλλη μαγεία το ένα, άλλη το άλλο δεν υπάρχει λόγος τουλάχιστον για τώρα να χαθεί. Αν φτάσουμε στα εγγόνια μας που γι' αυτούς θα έχει καταντήσει καθημερινότητα, τότε ίσως.
:hahaha: Άσχετο τελείως, αλλά μιας και αναφέραμε shonen, μου έδειχνε χθες η Vage για το Ao No Exorcist και που λες είχαμε ακούσει στο Vomic τη φωνή του αγαπημένου τους να δει πάνω-κάτω πως θα είναι παρόλο που ξέρουμε ότι μερικές φορές αλλάζει και πάμε που λες ANN και είχε ότι θα τον κάνει ο Hiroshi Kamiya. Δεν της κολλούσε [B]καθόλου[/B] για να τον κάνει αυτός παρόλο που δεν έχει πρόβλημα με τον seiyuu. Πέφτει που λες να μια ψιλοκατάθλιψη φάση για κανα 10' "Όχι, θα τον χαλάσει", "Δε θα του πάει", "Αμάν δηλαδή" κι έτσι.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Και τελικά είχαν βάλει απλά λάθος link στο ποιος θα κάνει ποιον στην ανακοίνωση, τζάμπα χτυπιότανε, ήταν οκ η φωνή του.
Έχεις κανέναν seiyuu που δε σ' αρέσει, δε νομίζω να σ' έχω ρωτήσει.
Dec 20 2010 18:43
Vagelio → Kai
Θα του το προτεινω οταν ξαναρχισει να ψαχνει για νεους τιτλους =w=. Ισως τυο τσεκαρω κι εγω οταν χρειαστω νεο shounen.
Πες το ψεμματα, ολοι λενε πως ειμαστε χαμενη γενια. Αλλα κανουμε πως δεν το εχουμε παρει ειδηση γιατι οντως ειμαστε λαος για τα LOL,:hahaha: εμφανιζουμε λεφτα με μαγικο τροπο οταν τα χρειαζομαστε και γκρινιαζουμε πως δνε εχουμε οταν ανεβαινει το ΦΠΑ και οι λοιπες βλακειες.
Same here, κι εγω θελω να συνεχισει να υπαρχει κι ας χρειαζεται περισσοτερη φασαρια για να γινει. Γιατι να εξαφανισθει μια τεχνη που εδω και πενηντα χρονια ηταν τοσο γνωστη;
Dec 20 2010 16:53
Jorg → Kai
Χαχα, thanks. Yes sir! XD
Όντως ενώ βλέπεις στα άλλα shitty shounen threads και γίνεται κάποια συζήτηση, σε αυτό ούτε που το σκέφτονται για σοβαρή συζήτηση, αν και ο TheChosenOne έκανε μια προσπάθεια από ότι είδα.
Dec 19 2010 14:00
Kai → Jorg
Καλά κάνεις-καλά κάνεις και έχεις και δίκιο, και εφόσον γράφεις και στο thread πρέπει να σου χτυπάει πολύ πιο άσχημα η "συζήτηση". :mafia: Βάλε τάξη. Πάντως από το κακό στο χειρότερο πάει, τουλάχιστον στα προηγούμενα έπεφτε και κανά σχόλιο πάνω στην υπόθεση πού και πού.
Dec 19 2010 13:27
Jorg → Kai
Εμά! Πολύ στη πλάκα έχουν πάρει το reborn και δεν μου αρέσει καθόλου! :P Πρέπει να μπει μια τάξη! XD
Dec 19 2010 13:12
Kai → Jorg
[QUOTE=Jorg;456123]Καλά, από όλο το chapter, το μόνο που έχετε να πείτε είναι αν ο Daemon το έκανε με την Chrome?
Εμένα πάλι με παραξενεύει η εμφάνιση του Hibari. Ok ήταν cool blah blah blah... αλλά γιατί εμφανίστηκε? Για να ξεκαθαρίσει τους λογαρισαμούς με την Adeleheid? Και που ήξερε που βρισκόταν?[/QUOTE]
Teh RAGE! :hahaha: Πες τα!
Dec 19 2010 11:58
Kai → Vagelio
Ακριβώς αυτό και δεν είναι τα μόνα φυσικά. Αν δεν παίζει να έχει διαβάσει το manga δε νομίζω να τον χαλάσει ιδαίτερα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αφού κλείνει προς τα shonen συστήνω και το Saint - Seiya the Lost Canvas που είναι κατά 98% πιστό και είναι πολύ καλό.
Ε, μέχρι να γεράσει η δικιά μας η γενιά δε νομίζω να σιάξει αυτή η χώρα γενικά είναι η αλήθεια, αππλά να μη νιώθουμε ΟΥΤΕ σε αυτόν τον τομέα, είμαστε λαός για τα LOL.
Αλήθεια, και τελευταία βγαίνουν αρκετές ταινίες anime σε 3D και ελπίζω στο μέλλον, όσα χρόνια κι αν πάρει για να μπορείς να έχεις 3D στο σπίτι σου, να μην ακολουθήσουν και οι σειρές.
Dec 18 2010 09:39
Kai → Jorg
:hero: Thank you!
Συμφωνώ με αυτά που είπες, αλλά εκεί που χάνουν τις έννοιες τους είναι που έχουν κάτι "τρύπες" στο όλο θέμα΄.
Σχετικά με αυτό που είπες για τον Byakuran μου έκανε εντύπωση που ρώτησε ο 9ος "Πώς πάνε τα πράγματα στο νοσοκομείο του Namimori"
Και του λέει ο Ganauche "Τα πράγματα πάνε καλά."
Δηλαδή με λίγα λόγια παίζει κανονικότατα η Vongola να έχει φέρει μόνη της τον Byakuran και να μην έβαλε μόνος του το χεράκι του. Οπότε θα δούμε σύντομα τον Yamamoto. Επίσης ο Hibari είχε την προτελευταία μάχη, ο Yamamoto πήρε προαγωγή; XD
Dec 18 2010 09:33
Vagelio → Kai
Adaption decay σε σχεση με το αυθεντικο δλδ; Ενταξ' δεν παιζει να εχει διαβασει τα μανγκα...
Η νοοτροπια της χωρας μας ειναι τετοια που τα υποτιμαει και θελει η tv να εχει μονο "ευκολοχωνευτες" ιστοριες και σεναρια που να μην σε βαζουν να σκεφτεσαι, αλλα πιστευω πως σε μερικα χρονια τα πραγματα θα αλλαξουν μιας και ολο και περισσοτεροι αρχιζουν να ασχολουνται με το "σπορ" . Το ιντερνετ εχει αναπτυχθει.:tensai:
Παντως πιστευω πως κατα βαθος ολοι μας διψαμε για ψαγμενα πραγματα (και εκει κολανε πολλες απο τις δημιουργιες της dreamworks).
Κι εμενα μου λειπει το 2D ανιμεσιον της disney... γιατι ειναι αληθεια πως την "ζεστασια" του δεν την εχουν τα τρισδιαστατα Τ^Τ
Dec 18 2010 01:37
Jorg → Kai
Καμμένο! I am proud of you! XD
Καλά εγώ δεν πολυκοιτάζω το scanlation group.
Ναι το διαβάζω! Μόλις είχα φτάσει στα up to date στο anime και είχα ψιλοπορωθεί... ε, και συνέχισα με το manga.
Καλά, γενικώς, στο reborn η λέξη mafia με την κανονική της έννοια (όπως στο op με τους πειρατές, στο bleach με τους shinigami και στο naruto με τους ninja) δεν υφίσταται. :kakaka:
Ναι υποτείθεται και ο Byakuran είχε "σκοτώσει" τον Mukuro, αλλά μια χαρά ήταν.
Βασικά, όπως είπα, πιστεύω κανένα κόλπο του Daemon να είναι. Μου φαίνεται εντελώς απίθανο να σκότωσε αυτός την οικογένεια του Enma, όπως και αυτό με τον Primo.
Πέστα! Αν και δεν νομίζω να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο, thew f@cking rule!
Ναι, with cool characters, come great battles! XD
Να δούμε και τι στο καλό έγινε με τον Yamamoto! Τόσα chapters έχει να τον δείξει.
Dec 17 2010 20:35
Kai → Vagelio
:tensai: Άντε -άντε, να έχουμε κι άλλον κόσμο στο manga.
Για εμένα είναι 2 σειρές με πολύ καλύτερα manga, πετσοκομμένες και δυο, το yozakura τουλάχιστον έβγαλε και OVA. Πάντως άν δεν έχεις διαβάσει το manga και τα 2 τα ευχαριστιέσαι άνετα. (Το λέω γιατί το anime του Yozakura το είδα πριν διαβάσω το manga, στο Yakumo με χτύπησε κάπως άσχημα μιαςκαι ήταν το αντίθετο), αν δεν έχει πρόβλημα με τα genres τους δε θα τον χαλάσουμε με τίποτα. Τώρα είναι και στο άτομο, ένας φίλος μου μού είπε ότι το Tozakura του άρεσε από το 6 και μέτά, εμένα μ' άρεσε από τα πρώτα μιας και είχε αρκετούς χαρακτήρες. Δε θα χάσει τίποτα να τα δοκιμάσει πάντως, θα τα έχει και ως μέτρο σύγκρισης αργότερα. Και στο Yakumo πχ και να μην του άρεσουν πολύ τα ντετέκτιβ, έχει και λίγο supernatural μέσα οπότε μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον.
Πλάκα-πλάκα, πού ζούμε ρε συ, δεν πήραν ακόμη πρέφα ότι θα θησαύριζαν με κάτι τέτοια για να τα φέρουν; Εδώ βγάζουν λεφτά από την Patty. Και το FMA και το D.Gray Man (άντε και το Paradise Kiss, να μην το αφήσω απ' έξω) που το φέρανε και μάλιστα στην κρατική, ούτε ένα promotion δεν κάνανε (δε μιλάω για τις ώρες που έπαιζε το 2ο περισσότερο), φέρνουν μόνο Ben10 από καινούργια να πεις και όλα τα άλλα είναι χιλιοπαιγμένα Looney Toons και Disney (πάλι καλά πυ βάζουν και καμιά ταινία πού και πού).
Και φυσικά και είναι τέχνη, άσχετα πώς έχουν μάθει να τα βλέπουν εδώ οι δικοί μας, τα "παιδικά", όταν υπάρχουν και πολλά "ώριμα" παραδείγματα στον συγκεκριμένο χώρο, και δε μιλάμε μόνο για τα Ιαπωνικά. Εδώ μέχρι και οι παραγωγές της Dreamworks τους έκαναν εντύπωση στην αρχή σε σχέση με της Disney (άσχετο, μου λείπουν οι ταινίες που έκανε πριν το γυρίσει σε CG.
Αλήθεια, δεν ξέρω αν μου φαίνεται μόνο εμένα έτσι, αλλά πιστεύω ότι ότι και να κάνουμε με CG, όση μαγεία κι αν έχει το 3D, αυτή η αίσθηση που σου αφήνει το παλιό κλασσικό δε βρίσκεται σε ορισμένα σήμεία.
Το είχα γράψει σε full, δοκίμασε κανένα x8, λογικά θα είναι οκ. Αφού το είδα στο laptop δεν τσέκαρα αν ήταν οκ όταν το ξαναέργαψα (καλά που δεν είχα προλάβει να το σβήσω κιόλας αφού το είχα γράψει στο DVD την πρώτη φορά).
Dec 16 2010 22:17
Vagelio → Kai
ΟΚ, μολις τελειωσω ορισμενα καλλιτεχνικα καθηκοντα θα το πιασω.:orly:
Να τους μαθαινουμε νωρις στις καλες σειρες. Τωρα που ειπα για καλες σειρες, εκεινος ο φιλος μου ξεκινησε να κατεβαζει απο εσας και τον ντετεκτιβ yakumo και εχει ετοιμο και το yorozakura quartet (ετσι το λενε; ). Τι γνωμες εχετε για τα συγκεκριμενα προτζεκτ να του πω πανω κατω τι παιζει?
Ναι, σε ολη την ελλαδα εχουμε απιστευα εξελιγμενους ανιμε φανς :hahaha:. Λολ, ακομα στο πρωτο...
Αλλα και απο την αλλη, αμα δεν βρεις ανιμε φορουμ να γραφτεις, δεν μαθαινεις ευκολα να βρισκεις σειρες.
Ωχ, αμοιρη vage-chan... τι σου εμελε να παθεις:uhh:. Και αντε τωρα μεσα σε αυτον το τυφωνα απο trio-jump να πεισει καποιο παιδι να δει αλλη σειρα περα απο ναρουτο/μπλιτς/βανπις. Φταιει λιγο που η χωρα μας δεν μαθαινει στα παιδια τι σημαινει τεχνη (γιατι και το ανιμεσιον τεχνη ειναι), φταιει το προγραμμα της τηλεορασης που ειναι για κλαματα, φταιει λιγακι και η παιδεια που δεν εχει και την καλυτερη ποιοτητα εβερ, ε... μαζευονται. :nosey:
Θα το εχω στο νου μου. Εσυ σε τι ταχυτητα το εγραψες;
Dec 16 2010 21:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed