Community Status Updates
Kai → Hanzo
Καλά να ήταν και μόνο αυτό. Και οι δύο γονείς φαινόταν λες και τον έκαναν στα 10 τους να πω; Καλά ο άλλος τι να πω και μόνο που κοιτούσε τα αστέρια και χαιρόταν γιατί του παίνεψε τα μάτια και τη θυμόταν έτσι καταλαβαίνεις ότι είναι ότι να 'ναι. Γέλασα στη φάση που της είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντηθήκανε, μελό στο φουλ.
Άντε ωραία, και ο καιρός είναι καλός σχετικά θα την ευχαριστηθείς. Και αν δεν έχει τύχει να το έχεις περάσει από το public που άνοιξε κάτω στο κέντρο της Thess ξανά να κάνεις μια βόλτα από εκεί να δεις τι manga έχει να γελάσεις. :hahaha:
Dec 26 2010 20:35
Hanzo → Kai
Nαι απαραδεκτος ομως xD.
Kαι γενικοτερα ολο το επ ηταν ψιλο μαυρα χαλια.
Νο opening,10 λεπτα glittering nonsense,female lead shown on a minimum basis και ο capricorn τερμα βαρετος.Το μονο που με εκανε και γελασα καπως ηταν ο πατερας του που ηταν τοσο ψεμα.Middle aged scientist with dat looks.Nope.
Χρονια πολλα επισης.Καλα να περασετε τις γιορτες!Αυριο ανεβαινω Θεσσαλονικη btw για κανα 5ημερο.Αριστοτελους inspection and stuff.
Dec 26 2010 20:27
Kai → Hanzo
Yo! Thanks για το add! :hehehe: Και χρόνια πολλά με την ευκαιρία :riiight:
Και μιας και το θυμήθηκα τώρα, "lol" το πρώτο επεισόδιο του Starry Sky, [spoiler]ελπίζω να μην έχουμε αυτόν σε όλα τα επεισόδια βασικό. :dazed:[/spoiler]
Dec 26 2010 20:10
Kai → Jorg
XD Late indeed. I'm loosing my reputation here. Άσε που νόμιζα ότι αυτή τη βδομάδα δε βγαίνουν chapter, θα σου ερχόμουν μια βδομάδα αργότερα κανονικά αν δεν έμπαινα κατά λάθος mangastream. Fail και με υπογραφή. XD
Α! Και επειδή έκανα τη βλακεία και έκανα back και τα ξανάγραψα δεν είπα και τον πόνο του fangirl. Τι φιλάκια είναι αυτά! Δε θα μας καταστρέψει αυτός το 6996! :madtodeath: The raaaaage!
Που θέλει και την Chrome! Δεν περιμένουμε εμείς τόσο καιρό για να μας πεταχτεί αυτός στη μέση.
Όντως, αλλά λογικά θα είναι καλύτερη, γενικά τον Hibari τον προσέχει περισσότερο. Λογικά θα είναι πιο close range combat οπότε θα δούμε κάτι παραπάνω. Και όντως χλωμό, αλλά θα το φχαριστιόμουν είναι η αλήθεια, κάποια στιγμή πρέπει να χάσει κι αυτός. Μπορεί να βάλει και κανά χεράκι ο Spade για να πάει υπέρ της Adel με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Dec 26 2010 12:19
Jorg → Kai
You' re late. XD
Ναι, όντως. Πολύ ωραία τα ρούχα του Hibari. Το Hibird πάει πακέτο με τον Hibari, οπότε, εφόσον άλλαξε αυτός ρούχα έπρεπε και αυτό να αλλάξει κάτι. XD
Ελπίζω στην μάχη να μην το χαλάσει το "θέλω να σου πάρω το armband". Κάτι τέτοιο έγινε και με τον Gokudera (είχαν ως στόχο κάτι άλλο) και είδες πως κατέληξε. Αν και βέβαια περιμένω μια ωραία μάχη με τον Hibari.
Αυτός είναι ο κύριος κακός του arc, και είμαι σίγουρος, ότι αυτός έβαλε την Shimon και την Vongola να αλληλοσκοτωθούν. Εγώ σκέφτομαι ότι αφού είναι μέλος την Shimon θα έχει λογικά και μια Earth Flame, right? Τώρα, δεν νομίζω να νικήσει η Adel. Υποτείθεται, ο Hibari είναι ο δυνατότερος Guardian, οπότε λίγο χλωμό το βλέπω να χάνει. Πάντως θέλω να δω τα μούτρα του Daemon όταν δει την Adel να χάνει. Την έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και δεν του το είχα.
Dec 26 2010 10:38
Kai → Jorg
320:
[spoiler]
Isn't Hibari's gear the coolest! Αλλάζεις ρούχα και έτοιμος για μάχη! :hahaha: Και το μαλλάκι του Hibird όλα τα λεφτά στην τελευταία σελίδα.
Πέρα από την πλάκα όμως, καλό το chapter, πιστεύω ότι μπορούμε να περιμένουμε μια καλή μάχη από αυτούς τους δυο.
Όσο για τον Daemon, παντού χωμένος. Θα στείλει την Chrome στον Tsuna, και είναι που είναι έτσι για το όλο θέμα με τον πατέρα του θα έχει και δεύτερο στο κεφάλι του. Περιμένω να δω πώς θα το γυρίσει γιατί μάχη ανάμεσα σε Mist θα πρέπει να γίνει στο τέλος έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί. Πάντως αν το καλοσκεφτείς μπλαμπλαμπλά οι Shimon αλλά ούτε μια νίκη δεν έχουν ως τώρα. Λες να κάνει τη διαφορά η Adel; Από τη μια το κόβω λίγο χλωμό, από την άλλη ας χάσει και μια φορά ο Hibari. Και! Μου κάνει εντύπωση που την "top" μάχη αυτή τη φορά λογικά θα την έχει ο Yamamoto, πήρε προαγωγή.
[/spoiler]
Dec 26 2010 10:27
Kai → Vagelio
:hahaha: Αυτό το πράγμα δεν το σταματάνε ούτε τα Χριστούγεννα. Κάποια στιγμή θα υλοποιήσω κάποια σατανική μου ιδέα και θα βγάλω πολλά λεφτα έστω και σε όνειρο, ποτέ δε μου κάνουν τη χάρη, πάντα άκυρες βλακείες με χαζό τέλος βλέπω και παίρνουν μέρος και ό,τι να' ναι άτομα.
Καλό είναι κι αυτό, κι εδώ μη νομίζεις, με τη Βάγκε μαζί τη βγάζουμε. Χθες πήραμε με το Christmas Carol με τον Carey και το είδαμε μαζί (ωραίο ήταν) και περνάει η ώρα.
Ε μα, όταν πας να πεις τα κάλαντα σε τέτοια ηλικία πρέπει να περιμένεις και τέτοια πράγματα. Από την άλλη, μόνο αυτοί το κρατάνε το έθιμο. Εκτός κι αν έφτεγε η πολυκατοικία μας πια γιατί κάτω στα μαγαζιά άκουσα κανά δυο φορές παιδάκια. Τα έχουν πιο σίγουρα φαίνεται γιατί δεν μπορούν να τους πουν μην μπείτε, οι άλλοι απλά δεν ανοίγουν την πόρτα.
Dec 25 2010 23:54
Vagelio → Kai
Λεφτοδαιμονα, το ηξερα οτι θα πεις κατι τετοιο!!!:hahaha:
Σε 'μας ειναι μια χαρα ο καιρος (ευτυχως, ειχα και μπουγαδα να μαζεψω). Ναι, ολοι οι θρησκευτικοι μας στο σχολειο μας ειχαν αναφερει πως η κοκα κολα εντησε τον santa στα επισημα της χρωματα για να μας περναει τα σατανικα της υποσεινιδυτα μυνηματα.:himitsu:
Για παρεα, δεν το βλεπω. Παλι καλα που υπαρχει και το ιντερνετ, χαρη στην ακυρη συζητηση μας και ολα τα μυνηματα που ανταλαζω με την παρεα απο το facebook δεν εχω παθει καταθλιψη.
Και με το δικιο του, αισθανεσαι αβολα οταν ανοιγεις την πορτα και αντι να αντικρισεις τα αθωωα πιτσιρικια βλεπεις δυο ενηλικες με τριγωνακι...
Οσο για τις κοπελες, ακομα και σε εκεινες δεν φαινοταν νορμαλ, γι' αυτο μαλλον γελουσαν. Αν ημουν στη θεση σου δε θα μπορουσα να κρατησω τα δικα μου γελια με την καμια XD
Dec 25 2010 21:39
Kai → Vagelio
Αλήθεια, τώρα που το ανέφερες, θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε άνετα, να δεις και τουρισμό που θα έχουμε. :hahaha:
Πω-πω, ξενέρα, ε; Τα βλέπαμε σήμερα στην τηλεόραση. Εδώ σήμερα έχει σχετικά καλό καιρό, χθες βράδυ όμωες έριξε μια βροχή κατά της 12, οργή Θεού σκέτη. Και όντως, εμπορικά τελείως. Τι περιμένεις από μια γιορτή που το μόνο της σύμβολο είναι ο Αη Βασίλης της CocaCola; Μακάρι να βρεις παρέα ως το βράδυ.
Άσε, ο πατέρας μου τους κοίταξε κάπως έτσι (=Δ=)''
Είχε τύχει κι εγώ ν' ανοίξω πρόπερσυ για κάλαντα και ήταν δυο κοπέλες της ηλικές μου σχεδόν τότε 17-18 πες και δε φτάνει που τα λέγανε, χασκογελούσαν και όσο τα λέγανε XD και φυσικά είναι κάπως να δίνεις λεφτά για κάλαντα σε παιδιά της ηλικίας σου, κρατιόμουν να μη γελάσω είναι η αλήθεια.
Dec 25 2010 18:11
Vagelio → Kai
Jeez, fantardness.
looool, ok, θα τα παμε σιγα σιγα για να δουμε αν βγαζουμε κερδη και οι προσθηκες αργoτερα XD
Εγω με βλεπω να κανω χριστουγεννα μονη μου. Δεν ειχε πλοια σημερα (αδικα κατεβηκα με τις βαλιτσες στο Πειραια), καθε φορα που βλεπω την πλατεια συνταγματος με πιανει καταθλιψη γιατι μου θυμιζει ποσο εμπορικα ειναι τα χριστουγεννα, οσο για τα πιτσιρικια, ειναι λες και ανοιξει η γη και τα καταπιε, πουθενα! OMG, σας στα ειπαν μαντραχαλοι;
Dec 25 2010 17:46
Kai → Vagelio
Έχει αρκετές φανς. Στο MyAnimeList έχεις 1500+ faves να φανταστείς.
Μωρέ ας γίνει το νησί και μετά παίρνει και expansions! Step-by-step όλα θα γίνουν.
0.0 Φέτος δε νιώσαμε Χριστούγεννα και πολύ, μια φορά μας χτύπησαν για κάλαντα και ήταν παιδιά 16-17 χρονών (θέλω να πιστεύω ότι μεγαλοδείχνανε γιατί παίζει να ήταν και λίγο παραπάνω). Τα μικρά εξαφανισμένα. Και χωρίς κάλαντα...
Dec 25 2010 17:41
Vagelio → Kai
Μerri Christmas, hohohoho~!
Μπααα, τα καλα πραγματα δεν γινονται πραγματικοτητα. Α! Θα ηθελα επισης το νησακι να εχει και μια γειτονικη βραχονισιδα με yaoi boys για να τα επισκεπτονται οι γιαγιαδες fujoshi.
Aληθεια; Σε ποιους αρεσει;
Dec 25 2010 16:46
Kai → Vagelio
:hahaha: Με την ολοκληρωμένη περιγραφή ακούγεται ακόμη καλύτερο. Do waaaant! Να εξασφαλίσουμε και τα γεράματά μας! Κανονικά κάθε κράτος θα έπρεπε να έχει και από ένα τέτοιο νησί, κι αν δημιουργηθεί κάποτε κάτι τέτοιο να μεταναστεύσουμε!!
:kill4u: Επιτέλους βρήκα κάποιον να συμφωνεί. Γενικά έχει πέραση πάντως.
Και χρόνια πολλά με την ευκαιρία!!!!
Dec 25 2010 16:36
Vagelio → Kai
Nαι, για να εχω και για ολο το 2011 απο αυτα τα καλουδια =w=:nbleed:
Ηahahaha, τρομακτικα θεϊκη ιδεα!:hahaha: Η νησος των ηληκιωμενων otaku XD, θα εχει μπολικες αιθουσες προβολων, ξενοδοχεια με δωματια των οποιων το ντεκορ θα ειναι παρμενο απο τα δωματια διαφορων χαρακτηρων και θα πληρωνουμε μοντελα για να κανουν cosplay (ξερεις, σαν τους υπαλληλους της ντισνεϊλαντ που σου σερβιρουν ντυμενοι μικυ, ντοναλτ κλπ). Ε, για καλο και για κακο θα εχουμε και ενα φαρμακειο διοτι ηληκιωμενοι ανθρωποι θα ειμαστε, μην συμβει κανενα απροοπτο....:OMG3:
Περι ορεξεως κολοκυθοπητα, αλλα ο συγκεκριμενος γενικα δεν αρεσει και τοσο. Κι εγω ειχα ακουσει την φωνη του lavi οταν εβλεπα μερικα επεισοδια d.gray-man με τον jorg και ενταξ'.... δεν μου πολυαρεσε ουτε εμενα.
Dec 25 2010 16:11
Kai → Vagelio
:hahaha: Και για γούρι την Πρωτοχρονιά μια σειρά με bishonen για να χορτάσει το μάτι σου όλη τη χρονιά γενικώς.
:hahaha: Γαμάτη ιδέα, do want! Να έχουμε έναν λόγο να πάμε σε καπί! Και γιατί όχι, να το ανεβάζουμε και σε άλλο επίπεδο και να πάμε όλοι οι ηλικιωμένοι otaku να ζήσουμε μαζί σ' ένα νησί. Καπί, take it to another level.
:himitsu: Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις.
Μπα, και στον Hikaru εκεί που ψιλοκλαιγόταν για την Haruhi δεν ξετρελάθηκα είναι η αλήθεια. Στον Lavi στο D.Gray Man ακόμα χειρότερα. Στο Bus Gamer εεε..... E και μετά στο Gintama. Με λίγα λόγια μη νομίζεις ότι τον έχω ακούσει κι εγώ σε πολλούς αλλά κι αυτοί μου έφταναν.
Καλά μη νομίζεις, δεν είναι ότι και στους μη moe ρολους της τα πάει καλύτερα, ειδικά την Naoto του Dogs μπορώ να πω ότι μου τη χάλασε πάρα πολύ σαν χαρακτήρα μ' αυτή τη φωνή, αντίθετα το Lero του D.Gray Man το έκανε καλά, είχε φάση και ως Ran στο Texhnolyze ήταν μια χαρά. Είναι πώς θα της βγει φαίνεται.
Dec 22 2010 18:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed