Community Status Updates
Kai → Jorg
Είδα ότι ολοκλήρωσες το Shiki, ευτυχώς γιατί δε θα το έπαιρνα χαμπάρι. Είδα και καλή βαθμολογία, από ποια ομάδα κατεβάζω; :ρ
Dec 31 2010 01:13
Kai → Napster
Ποιος είπε ότι θέλω να την γλιτώσω! :hahaha:
Καλά και μόνο που μου είπες ότι σκοτώνει χαρακτήρες φαίνεται ότι είναι καλό!
Πράγματα κάτι τέτοια τα βλέπεις σε επίπεδα αηδίας και μετά σου φαίνεται ότι είναι και το φυσιολογικό. Όταν διάβαζα το Lost Canvas και ψοφούσαν ο ένας μετά τον άλλον, έλεγα "δεν μπορεί, να τώρα να, θα ξαναπεταχτεί" και μου φαινόταν παράξενο XD για shonen μιλάμε άλλωστε.
Μάλιστα, αφού σ' άρεσε και δεν είναι τόσο του Sci-fi πάει να πει πως είναι καλό. Το Battle δεν το έχει διαβάσει/δει αλλά μου έχουν πει πάνω κάτ τι παίζει, έτσι έχω μια ιδέα.
Thanks for the info!!! :riiight:
Dec 30 2010 17:59
Napster → Kai
Well, οπως σου ειπα θα σου πω μερικα πραγματακια για το DW, δε γλιτωνεις με τιποτα.:hot: xD
Εχουμε και λεμε. :P
Το πιο σημαντικο ειναι να σου αρεσε το πρωτο volume που διαβασες γιατι στα επομενα volumes ουτε καλυτερο γινετε ουτε χειροτερο.
Μετα το πρωτο volume αρχιζει να [I]μπαινει[/I] στο κυριος θεμα του manga. Ο mangaka του DW φαινεται πως δεν μασαει και δεν φοβαται να σκοτωνει τους χαρακτηρες του. (με λιγα λογια ειναι ακριβως το αντιθετο του One Piece) :hahaha:
Οι χαρακτηρες ειναι αρκετα καλοι, 2-3 μου αρεσαν παρα πολυ, οι αλλοι ηταν επισης καλοι στο ρολο τους. :P Ωραιο σχεδιο, ωραια ιστορια, και απ' οτι φαινεται σε λιγο τελειωνει. (ετσι λεω εγω, max 10-11 volumes να παει)
Sfi-Fi και μου αρεσε...well το ειδαμε και αυτο το πραγμα αυτη τη χρονια.:uhh:
Θυμιζει αρκετα το Battle Royale αμα το εχεις διαβασει/δει.
Αυτα...:drink:
Dec 30 2010 16:33
Kai → Vagelio
:hahaha: Νάις, χαίρομαι που έχω το ελεύθερο, θα σας στολκάρω όσο καλύτερα μπορώ.
Πιέσεις μέσω profile msgs, μας μένει τώρα να το γυρίσουμε σε blackmail για να πετύχουμε πιο εύκολα τους στόχους μας. :tensai: Θα οργανώσουμε συνωμοσία όταν δε θα το περιμένεις.
Τελείως όμως, δεν την περίμενα έτσι και η Hilda όντως ήταν οκ, κρατώ τις επιφυλάξεις μου πάντως. Του Furuichi ήταν μια χαρά. Φοβάμαι και τον Sugita ως Kanzaki, δεν ξέρω γιατί, δε μου κολλάει για κάποιον λόγω, αλλά εντάξει, ο συγκεκριμενος πάντα τα φέρνει πάνω στον χαρακτήρα στο τέλος, οπότε είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να φοβάμαι. Ο Natsume που στο OVA είχε τον Ono Daisuke, άλλαξε στον Kishio Daisuke, μείνανε σε Daisuke πάντως, δεν μπορείς να πεις :hahaha: Ο Toujou έχει εκπλητικό seiyuu και δεν τον φοβάμαι καθόλου, ελπίζω να μην την πάθουμε από εκεί στο τέλος XD
Dec 29 2010 12:16
Vagelio → Kai
Τουλαχιστον δεν ηταν πορτοκαλια!
[QUOTE]Έχω κάτι τάσεις stalker, να προσέχετε.[/QUOTE]
Μη φοβασαι, εχουμε ανοσια στους stalkers.
Ατιμα κορμια, τη μια με το reborn, την αλλη με το anime-planet...
Παω τωρα να το ενημερωσω.
Nαι, η φωνη του ouga ηταν πολυ πολιτισμενη =_=. Της hilda παλι δεν με ενοχλησε, ουτε και του furuichi. Θα δειξει....
Dec 28 2010 23:27
Kai → Vagelio
Και με μας μια από τα ίδια, γι' αυτό και δεν πατούσαμε σχεδόν ποτέ! XD Στα ψιλοκατζίδικα μας δίνανε τσίχλες καμιά φορά ή καραμέλες οπότε δε μας χαλούσε, σε άλλα μας αγνοούσαν κιόλας μερικές φορές αν είχαν πελάτες.
Μιας και το λέγαμε και με τον Jorg να ανανεώσεις τη λίστα σου στο anime-planet, ούτε το Kobato δεν έχεις μέσα βρε. :tensai:
Νααααι! Πιο πολύ με χάλασε η φωνή του Oga και για να πω την αλήθεια ήταν από seiyuu που δεν περίμενα να με χαλάσει. ελπίζω μέσα στη σειρά να είναι λίγο πιο χοντρή. Ο Beel τρώγεται, αν και όπως είπες την περίμενα κι εγώ πιο μπεμπέ τη φωνή του. Γενικά το όλο σύνολο ελπίζω να είναι έτσι μόνο στο trailer και να κολλάνε περισσότερο πάνω στους χαρακτήρες στη σειρά.
Dec 28 2010 19:32
Vagelio → Kai
Πανε σε μαγαζια; Να γιατι το εθιμο εξαφανειζεται. Εγω πιτσιρικι ειχα παει καμποσες φορες με την παρεα μου αν τα πουμε σε ζαχαροπλαστεια, περιπτερα κλπ, αλλα η θα μας εδειναν εικοσαλεπτα ή πορτοκαλια(!).
Οσο για τις πολυκατοικιες, μαλλον ντρεπονται να χτυπησουν το κουδουνι και να ζητησουν να τους ανοιξουν, δεν εξιγειται αλλιως >_<
Ασχετο, ειδες το τρέιλερ του beelzebub? Νευριασες κι εσυ με το voice acting?
Dec 28 2010 18:02
Kai → Jorg
Θα της το πω με την πρώτη ευκαιρία. Αν και είχα δει τη λίστα της στο anidb και πήρα αυτό που ήθελα, τίτλους να προσθέσω στο want to watch, αν δεν κάνει ανανέωση πώς θα δούμε κι άλλα.
:hahaha: Ώστε έτσι, ε; Γιατί, το dislike θα έπρεπε να το ευχαριστιέσαι όπως και να έχει. Κάτι τέτοια με κρατάνε ακόμα στο anime-planet, δείχνεις και το άχτι σου.
Dec 28 2010 14:32
Jorg → Kai
Καλά, βασικά, εγώ παραέχω πολλούς χαρακτήρες και στα like και στα dislike και, όπως είναι αναμενόμενο, βαριέμαι να τους βάλω. :hahaha:
Άντε πες της να κάνει καμιά ενημέρωση, γιατί εγώ της τα λέω, αλλά δεν με ακούει. XD
Dec 28 2010 14:03
Kai → Jorg
To κατάλαβα, εδώ δεν έχει μέσα το Kobato.:orly: Και άντε στο like to καταλαβαίνω είναι πολλοί, αλλά ούτε έναν χαρακτήρα στο dislike, παραείστε καλοί άνθρωποι XD
Dec 28 2010 14:00
Kai → Jorg
:hahaha: Σας βρήκα στο anime-planet άτιμο duo, και τη Vagelio-chan μαζί. Έχω κάτι τάσεις stalker, να προσέχετε.
Dec 28 2010 13:45
Kai → Jorg
XD LOL, here:
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Katekyoushi%20Hitman%20Reborn/4643822.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Dec 28 2010 13:31
Jorg → Kai
Και τώρα, σαν καλή κοπελίτσα που είσαι, θα μου δώσεις το wallpaper σου, right? XD
Dec 28 2010 11:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed