Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kai
Mihashi, Mihashi.
Δεν λέω και κάτι κακό.
Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις που σε περνάνε για αγόρι όλοι. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ.
Mihashi, Mihashi.
Jan 07 2011 19:03
demonicMC → Kai
Αααα αδερφη σου ειναι? Και αναρωτιομουν που σε ξερει που σε ξερει :D. Για πες αν δεν ενοχλω πως παει?
Jan 07 2011 18:58
demonicMC → Kai
Συγνωμη ξεχναω συνεχεια οτι εισαι κοπελα! Δικο σου το manga pictured trivia
Jan 07 2011 18:51
SkullKaizer → Kai
XD ναι απλα ειδα το messege στο profile :P
ενω οταν μου postaroyn δεν το βλεπω αμεσως .. ^^
Jan 04 2011 16:35
Kai → SkullKaizer
Είναι licensed από Tokyοpop και δεν τους παίρνει και πολύ να το ανεβάσουν, γι' αυτό πιθανόν. XD Στο mangatraders έχει αρκετά παρότι είναι licensed παρόλα αυτά σε σχέση με άλλα sites και βολεύει. :)
ΥΣ. Με είχαν πορλάβει και στο thread XD
Jan 04 2011 16:21
SkullKaizer → Kai
ααα thanks θα το κοιταξω (γιατι πολλα σιτες διχνουν μονο το manga ενω θελουμε κ το υλίκο που περιλαμβανει..)
Jan 04 2011 16:14
Kai → SkullKaizer
Γεια, σχετικά με το Clamp No Kiseki, υπάρχει όλο εδώ αν δεν κάνω λάθος
[URL]http://www.mangatraders.com/manga/series/4734[/URL]
Θέλει να δημιουργήσεις λογαριασμό βέβαια.
[QUOTE]
Note:
Scanlator released each chapter as one volume therefore c01-12 equals v01-12. The file on MT is the complete manga with 12 volumes/chapters.
[/QUOTE]
οπότε μάλλον είναι και ολοκληρωμένο αν είναι αυτό που ψάχνεις.
Jan 04 2011 16:09
Vagelio → Kai
Eπισης kai ^_^, οτι επιθυμεις!
Yup, αυτο ακριβως. Ιδωμεν σε μια βδομαδα.
Jan 01 2011 22:24
Jorg → Kai
Καλή Χρονιά!
Δεν ξέρω τώρα αν μείνεις ικανοποιημένη απο τους umee, εγώ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα. Glad I helped. :)
Jan 01 2011 12:33
Kai → Jorg
Καλή χρονιά για αρχή!
Thanks for the info! Είχα κατεβάσει τα πρώτα 5 από Chihiro και όταν σταμάτησαν βαριόμουν να ψάξω από που να κατεβάσω και το παράτησα. Οπότε θα κοιτάξω του umee, ελπίζω να βγάλουν και κανένα batch. :)
Jan 01 2011 11:57
Kai → Vagelio
Κατ' αρχήν καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα! Να σου έρθουν όλα όπως τα θες αυτή τη χρονιά!
Ναι-ναι. Στον Kanzaki την περίμενα κάπως πιο βραχνή τη φωνή, αλλά θα δούμε.Έρχονται οι μέρες σιγά-σιγά.
Jan 01 2011 11:56
Jorg → Kai
Οι umee είναι οι μόνοι που το έχουν ολοκληρώσει όλο, και γενικά μόνο από αυτούς έβλεπα (δεν προσπάθησα κανένα άλλο group), οπότε umee. :hahaha:
Dec 31 2010 11:10
Vagelio → Kai
Omg, δεν θελω να ξερω τι με περιμενει Ο_Ο
Nα δουμε τι θα κανει αυτος ο καινουργιος daisuke. Seki tomokazu? Αυτος που κανει τον kenichi... τον βλεπω να κανει και πολλους μαντραχαλαδες οποτε δεν πρεπει να εχω λογο να φοβαμαι.
Πιστευω πως και ο sugita θα κανει καλη δουλεια, μπορει να μην εχει αυτο τον αγριο τονο στη φωνη του που θα ταιριαζε στον kanzaki, μα δεν νομιζω να τον χαλασει και τοσο.
Dec 31 2010 02:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed