Community Status Updates
Kai → Napster
Περισσότερη εντύπωση μου έκανε που έχουν 2 copy από το τελευταίο παιχνίδι του Naruto να φιγουράρει άνετο και ωραίο στα ράφια και είπαν ότι δεν πρόκειται να φέρουν το Sengoku Basara, δλδ wth πια.
Jan 07 2011 20:19
Napster → Kai
Και 'γω τωρα τελευταια λιγο παιζω. Αμα τυχει να βρω κανα καλο Jrpg ή να παιξω κανα παιχνιδι με τα φιλαρακια μου αλλιως τσουκ. :P Εχε πιστη, θα το φερουν καποτε! xD
Jan 07 2011 20:12
Kai → Napster
Τυχερέ! Ναι, πού και πού, γιατί αλλιώς θα καθόταν και θα σκονιζόταν. Το κακό είναι ότι βαριέμαι συνήθως να πάω στο Seven και να ψάξω για κανέναν τίτλο. Ένα έτυχε να θέλω πολύ μιας και δεν είμαι καμιά τρελή gamer και δεν το έχουν. Αίσχος XD
Jan 07 2011 19:52
Napster → Kai
Hai! Ολοκληρη [I]τεχνη [/I]εριξε η Capcom στο DMC. Ειναι φανταστικο παιχνιδι. Το επαιξα σε ενα φιλαρακι μου το Sengoku Basara 3. Πολυ~~~ ωραιο. Παιζει να ειναι το καλυτερο SB που εχει βγει. Τουλαχιστον παιζεις που και που κανα παιχνιδι στη κονσολα? :P
Jan 07 2011 19:40
Kai → Napster
Ακούω καλά λόγια πάντως για το παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Άσε, θέλω να παίξω Sengoku Basara 3 και στο Seven λένω ότι δεν πρόκειται να το φέρουν, τι στο καλό την έχω τότε την κονσόλα και χαίρεται στο ράφι; :madtodeath:
Jan 07 2011 19:29
demonicMC → Kai
Καλη ιδεα αλλα ειναι και η αναμονη που τρως μεχρι να τα κατεβασεις, προτιμω να το βλεπω εκεινη τη στιγμη, σε οσες σειρες εχω δει σχεδον καθολου δεν υπαρχει ελλειψη ποιοτητας. Αναρωτιεμαι ομως γιατι ειναι τοσο διαδεδομενο το downloading... Tricks of the trade I guess... Αν και πιστευω οτι θα το μετανιωσω μονο και μονο επειδη ειμαι moralfag, ποσο χρονων εισαι?
Jan 07 2011 19:28
Napster → Kai
Χεχ...Εγω ειμαι μεγαλος fan του DMC. Απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια και φυσικα ειναι απο τα καλυτερα hack 'n Slash games. Μπραβο παντως στη φιλη σου. xD Μεχ...μακρια απο το anime και το manga του, ειδικα απο το anime. Το μονο που μου αρεσε απο 'κει ηταν το opening. :P Με λιγα λογια, o Dante ειναι ο Date (απο SB) του DMC. :P
Jan 07 2011 19:25
Kai → Napster
Πφφφ.... μη νομίζεις ότι το έχω διαβάσει ή έχω παίξει κανένα παιχνίδι. Απλά μια φίλη μου μ' έχει ενημερώσει για όοοοοολη την ιστορία, έχει κόλλημα. XD Είχα κάνει μια απόπειρα να δω το anime αλλά δεν άντεξα, βαρέθηκα. Από το jukebox και τις μπότες του πρωταγωνιστή το κατάλαβα περισσότερο. XD Γι' αυτό δεν ακολουθούσε και κανένας αριθμός. XD
Jan 07 2011 19:19
demonicMC → Kai
so true.... Αξιζει το Yakitake? Εγω σημερα ειδα οτι θα αρχισει καινουργια season Gintama, αλλα εγω επειδη εχω και πολλα αρχεια στον υπολογιστη δεν με παιρνει να κατεβαζω σειρες οποτε streaming.
Jan 07 2011 19:18
demonicMC → Kai
Καταλαβαινω απολυτως πως νοιωθεις... Και ελεγα στον εαυτο μου τελειωσε επιτελους αυτο το Zeta! Δες κανα επεισοδιο απο Gintama! Δεν ακουγε... Καθε πρωι ξυπνουσα και στις 1 ή 2, το απογευμα βολτα ποτε να προλαβεις? Πως περνας εσυ τις γιορτες?
Jan 07 2011 19:10
Napster → Kai
ο.Ο Υο! Τιποτα, ετσι και αλλιως εσυ το βρηκες, εγω εναν αριθμο απλα εβαλα. :P And btw, DMC manga sucks. xD
Jan 07 2011 19:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed