Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → zoro77

:kakaka: Δε φταίω εγώ που προτίμησε 'αλλον', ένα άτομο είχα κι εγώ να ασχολούμαι. Καλά, έπαιξε πολύ καλά ο shinigami και το καταευχαριστήθηκα, γιατί πραγματικά σ' ένα σημείο είχα βαρεθεί τελείως όμως και ασχολιόμουν με όποιον έβρησκα. Βέβαια επειδή για εμάς έκανε μπαμ ότι ήταν ο επιθεωρητής ήξερα ότι και πολύ μου ήταν που είχα μείνει 3 γύρους από τότε που με έδειξε. Στον τελευταίο ειδικά που ήξερα ότι ήταν να φύγω έλεγα ό,τι ήθελα, γι' αυτό περιμενα να με ψηφίσουν κι άλλοι. Τους καταευχαριστήθηκα τους 2 τελευταίους γύρους πριν βγω. Ναι, καλό θα ήταν να ήταν ακόμη ένας μέσα, κρίως λόγω τις αναλογίας. Οι αθώοι παραήταν πολλοί. :nanteee: Δλδ και εμείς οι καημένοι απλά να ξεφύγουμε θέλαμε, τι κάναμε, μια κοπέλα φάγαμε μόνο.
Μάρ 05 2011 16:07
Φωτογραφία

zoro77 → Kai

Aν μου απαντησεις θα αργησω να σου μιλησω γιατι φευγω τωρα τριημερο. Τα λεμε Δευτερα!
Μάρ 05 2011 15:47
Φωτογραφία

zoro77 → Kai

Καθαρα για λογους αναπαραστασης του χαρακτηρα του zoro! O zoro δεν ειναι ο τυπος που τον ενδιαφερουν τι λενε οι αλλοι!(αν τον λενε κακο ή καλο). Γι αυτο σχεδον ποτε δεν απανταγα στο τι μου λεγαν οι αλλοι.(Νομιζεις πως δεν ηθελα?xD:kakaka:) Οσον αφορα εκει που δε σε ψηφισα στο τελος, θα το εκενα μετα το τελευταιο ποστ του shinigami. Γιατι εκανε μπαμ οτι ηταν επιθεωρητης. Δεν την αλλαξα την ψηφο μου για να μην τον καρφωσω.(οχι ότι δεν τον ειχατε καταλαβει :hehehe:) Anyway μεχρι να μαθω τι παιχτηκε εγω το ευχαριστηθηκα φουλ το παιχνιδι κι ας γινομουν και ρομπα μετα απο καποιες αποφασεις μου! (Και πραγματικα απορω πως δε με θεωρουσαν υποπτο μετα απο αυτα!!) Παντως ενα γυρο πριν βγεις σε καταλαβα! Μεχρι το σημειο που σε ψηφιζε συνεχως ο shinigami ήσουν πολυ χαλαρη. Μετα καπως αλλαξε η φωνη των ποστ σου.(στο ειπα στο πρωτο μακριναρι ποστ μου που σας ανεφερα ολους xD) Καλο παιχνιδι παιξατε! Για μενα επρεπε τουλαχιστον να ειχατε αλλον εναν..
Μάρ 05 2011 15:42
Φωτογραφία

Kamui → Kai

Many thanks for the add.:D Θα σου εστελνα και γω αλλα σαν καλος βλακας παντα περιμενω τους αλλους.:P Ετσι κι αλλιως, there is no longer any use for us to be hiding.
Μάρ 05 2011 15:40
Φωτογραφία

Kai → d.neko-angel

Μπα, εμένα μια χαρά μου φάνηκες. Αντικειμενική και ψύχραιμη όπως θα ήταν και η Yuuko. Πάντως προσωπικά χάρηκα που μέσα από το παιχνίδα γνώρισα έμμεσα και άμμεσα άλλα άτομα που δε θα είχα γνωρίσει κανονικά και αυτό μετράει. Hibari, ε; I go for Gokudera, του είμαι πιστή εδώ και χρόνια :kakaka: Αλλά επειδή είμαι πιστή και το Reborn! εδώ και χρόνια, τώρα τελευταία σε κάποια σημεία μου φαίνεται ότι η Amano κάπου το χάνει, έχει πολύ καλές ιδέες, αλλά η ροή τους δε μου φαίνεται τόσο καλή όσο στο Arc της Varia πχ. που για εμένα ήταν πολύ καλύτερα προσχεδιασμένο από τα υπόλοιπα. Παρόλα αυτά συνεχίζει να μου αρέσει επειδή δεν ξεχνάει του χαρακτήρες της εύκολα, αλλά μου λείπει πολύ το slice-of-life ώρες-ώρες γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Τι άλλα anime/manga είναι στη λίστα των αγαπημένων σου;
Μάρ 05 2011 15:15
Φωτογραφία

d.neko-angel → Kai

κρατιόμουν ψύχραιμη γιατί κανείς δεν με προκαλούσε προσωπικά :P το επέβαλε και ο χαραχτήρας της Yuuko. Πάντος ειλικρινά το δικό σου το παίξιμο, της Zura μου άρεσαν πιο πολύ γιατί και εντάξι παίζατε αλλά και ασχολιόσασταν πιο πολύ με το παιχνίδι συμμετέχατε ενεργά το ψάχνατε παραπάνω. Eγώ κάτι η δουλειά κάτι άλλες υποχρεώσεις τελικά δεν μπορούσα να διαθέσω όσο χρόνο αρχικά ήθελα :smokingg: :blingeye2: Και ναι είμαι τρελή Reborn fan και ακόμα πιο πολύ Hibari fan μέχρι το κόκαλο :joyful:
Μάρ 05 2011 13:31
Φωτογραφία

Kai → zoro77

:kakaka: Αγανακτησμένος αθώος και με το δίκιο σου. Παίζει να ήταν το πιο λιγομίλητο 'Go to hell' εκεί μέσα. Και btw απορρώ πώς άντεξες τόσο πολύ που στον την έμπαινα μέσα το rp στο παιχνίδι και δεν με ψήφισες στο τέλος. :hehehe:
Μάρ 05 2011 11:20
Φωτογραφία

Kai → d.neko-angel

:kakaka: [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Το έχω σε realtone, επίσης είναι πολύ αποτελεσματικό σαν ξυπνητήρι. Με το που το ακούς σηκώνεσαι πολύ γρήγορα από το κρεβάτι, πίστεψέ με.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Κατά τα άλλα, ο Gokudera είναι κορυφή![/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Επίτηδες ή όχι εμένα μ' άρεσε γενικά το παιχνίδι σου. Πως κρατιόσουν τόσο νορμάλ εκεί μέσα με εμάς τα καμένα, ακόμα απορώ.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]:kakaka: Βλέπω και fan του Reborn! δλδ. Θα τα πάμε πολύ, μα πολύ καλά οι δυο μας τώρα που σε βρήκα. [/FONT][/COLOR]
Μάρ 04 2011 23:18
Φωτογραφία

d.neko-angel → Kai

και εγώ με την σειρά μου thanks για την αποδοχή :) και δεν το έκανα επίτηδες, αρνούμαι κάθε ευθύνη χαχα lol το παρακάτω vid φταίει που με ενέπνευσε [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LPGP0RVRJOI[/YOUTUBE] btw 2η φορά που το βάζω, μου έχει κολλήσει το άτιμο :P
Μάρ 04 2011 22:56
Φωτογραφία

Kaiiristella

Αν και είμαι στην αρχή ακόμα, είναι πολύ ενδιαφέρον. Επίσης έπαθα πλάκα με το σχέδιο του mangaka και το πώς προσαρμόζει τα μάτια και τις εκφράσεις κάθε φορά που αλλάζει προσωπικότητα ο ήρωες. Respect. Πρέπει να το συνεχίσω πλάκα-πλάκα, αλλά θέλω να το διαβάζω αργά για ατμόσφαιρα τρομάρα μου.
Μάρ 04 2011 21:49
Φωτογραφία

Kai → d.neko-angel

Thanks for the add! Επίσης, nice game! Ειδικά η τάπα στον Gokudera ήταν όλα τα λεφτά!
Μάρ 04 2011 21:34
Φωτογραφία

iristellaKai

Χχαχαχα κάτσε να περάσει λίγος καιρός από αυτό το παιχνίδι και θα το ξανασκεφτώ. Btw είδα ότι άρχισες MPD Psycho. Thoughts? :3 Isn't it like the cutest manga ever? <3
Μάρ 04 2011 20:58
Φωτογραφία

Kaiiristella

Μπα, έχω κάτι χρόνια να δω τον Σπάρτακο και μου αναπλήρωσε το κενό. So, Iliked it! Ξεκατίνιασμα κανονικό. Κάποιους εδώ μέσα τους αδικούμε. Θα έπρεπε να είναι σε μεσημεριανές εκπομπές, θα διαπρέπανε χωρίς κόπο. Γίνει GM! Μπορείς, δεν είναι τίποτα! Εφοδιάσου με χάπια για την πίεση και είσαι καλυμμένη!
Μάρ 04 2011 20:37
Φωτογραφία

iristellaKai

Όχι καλέ. Το πρώτο post ήταν ο δικός μου μοναδικός τρόπος να κάνω νάζια που προφανώς μέσω internet δεν φαίνεται και πολύ. Για το δεύτερο post ναι δεν το επιασα εντελώς γιατί νομίζω κάποιον τον είχε πειράξει το αστείο με τους επιθεωρητές οπότε είπα να το ξεκαθαρίσω. Αλλά ναι δεν έχεις να πεις, με 4 επιθεωρητές από το πουθενά ppl felt so much safer xD. Anw μην ανησυχείς δεν νομίζω ότι έχεις κάτι εναντίον μου, απλά με τόσα που ακούστηκαν είπα να ξεκαθαρίσω και αυτό. Έλεγα στο επόμενο να αναλάβω εγώ GM αλλά αρχίζω και το ξανασκεφτομαι. xD
Μάρ 04 2011 20:06
Φωτογραφία

Kaiiristella

[QUOTE=iristella;476733]Οh come on, εκτός από τον Azathoth έκανε κρα ότι τα post του Piscatella, το δικό μου, και της d. neko-angel ήταν χιουμοριστικά.:hihi2: [/QUOTE] Επειδή γίνεται χαμός εκεί μέσα, και θέλω να φάω και τα ποπ κορν μου. XD Ρε συ, δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως έχεις την εντύπωση πως τα έχω συγκεκριμένα μαζί σου, ενώ αντίθετα για εμένα ήσουν μαζί με την d.neko από τα λίγα άτομα που δεν είχαν χάση την μπάλα. Αναφέρόμουν σε πσοτ τύπου matassos που είπε στην αρχη 'κι εμείς που περιμέναμε κάτι παραπάνω' και μετά έκανε μπαμ ότι ήταν αθώος και κάτι άλλα που ξεπηδούσαν όλο και περισσότερο στο τέλος του τύπου 'ρε παιδιά, αφού ΕΙΜΑΙ αθώος, δεν πρέπει να με ψηφίσετε, θέλω να είμαι στο παιχνίδι'. Δε μου άρεσαν-το είπα. Και φυσικά και δεν πήρα στραβά τα ποστς σου, εκείνα τα 'ΈΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο 3ος επιθεωρητής' ήταν επικά και ξέχασα να τα αναφέρω. Βρεθήκαμε σ' έναν γύρο με 4 επιθεωρητές :kakaka:
Μάρ 04 2011 19:48