Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Napster

[FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Xaxaxa, θα τον δω και θα κρίνω. Λέω να το πιάσω την Παρασκευή. Έλεγα να τελειώσω σήμερα το Skullman πρώτα, αλλά δεν το βλέπω. Μ' αρέσει που έχω αρχίσει κι άλλες σειρές και τις αφήνω να κάθονται και θέλω και καινούργιες και χαίρομαι και από πάνω.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]:hahaha: Δε σου τα είπανε καλά, ο κύριος Tsuna είναι μαζοχιστής, στα χαρτιά ο Gokudera είναι το δεξί του χέρι στο μέλλον. Ζηλεύεις επειδή δεν είναι ο Yamamoto, το ξέρω.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Ε, ναι, τι μας πέρασες; Άντε και στο επόμενο, θα στείλω ειδική πρόσκληση σ' εσένα και στην Adachi για να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, αν και ξέρω πως το πρόγραμμά σας είναι πού φορτωμένο. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Άντε πήγαινε να διαβάσεις το νέο chapter τώρα και έλα γιατί θέλω και 2ο θύμα, δε μου φτάνει ο Jorg.[/SIZE][/FONT]
Mar 03 2011 22:18
Photo

Napster → Kai

Σπαστικος χαρακτηρας ο κυριος Φουκουναγκας. :P Ειδικα το ντυσιμο του ειναι....ας μην μιλησω για το μαλλι του που ειναι σαν μανιταρι. Δε λεω, καλος στο ρολο του και πολυ [I]εξυπνος[/I] παιχτης αλλα κατανταει σπαστικος. H ηρωιδα, η Nao-chan ειναι ΟΝΤΩΣ [I]χτυπημενη[/I].:uhh: Παλι καλα που υπαρχει ο Akiyama στο Liar Game. (Δε λεω τιποτα παραπανω, φοβαμαι μην σου ριξω κανα spoiler) Και μιας και ειπες Liar Game, σκεφτομουν μια απο αυτες τις μερες να το συνεχισω το manga γιατι πριν απο λιγες μερες τελειωσα την season 2 απο την Live Action σειρα του. Lol, λιγο δυσκολο να ακουσεις τον Yamamoto να αρχισει να λεει τετοια πραγματα. :hahaha: Ειδικα με τετοιο χαρακτηρα, ασε που πριν απο λιγα chaps νομιζε πως ηταν ακομα παιχνιδι.:hahaha: *Μπορει ακομα να νομιζει αλλα whatever...:wis: Α ναι? Μωρε μπραβο, εσεις ειστε πολυ προχωρημενοι.:borednn9: Μεχ, μεχ, μεχ. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ TSUNA ο κυρ Gokudera! [SPOILER](Gomenasai) :stubborn:[/SPOILER] Πες μου οτι πηγαινεις μαζι του σε ολα τα meetings που κανει η Vongola Famiglia. Aww kawai.:wooi2:
Mar 03 2011 22:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Α, δε σου είπαν τα νέα. Αφού έφυγες για τον άλλον κόσμο τα έπαιξε γιατί δεν είχε τη δόση του από ράμεν και θες η λύπη για τον θάνατό σου, θες ότι δεν αξιώθηκε να το κάνει μόνος, θες αυτά που έβλεπε εκεί μέσα, αυτοκτόνησε τρία βράδια αργότερα. Μπορείς ν' αρχίσεις να ψάνχεις τον Αφέντη σου να μας κάνει παρέα. Υποτίθεται πως είναι όλες οι γνώσεις που αποκτήσαμε ως τώρα σ' εφαρμογή. :hahaha: Εδώ γελάμε. Γενικά πρέπει να δημιουργήσουμε μια σελίδα στο wordpress από το μηδέν (γραφιστικό κομμάτι htm, css), και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε από την αρχή το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα (php, δεν την χωνεύω και πρέπει να την υποστώ σε 2 μαθήματα γιατί χωρίς αυτήν δεν γίνεται). Και φυσικά να μην ξεχνάμε την javascript που δεν πρέπει να λείπει από μέσα :hahaha:
Mar 03 2011 22:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh, welcome to hell darling~! Would you like a cup of tea? I'm sure master would want me to be courteous no matter where... Ωχ ωχ ωχ, αυτοί οι συμμαθητές θα σε φάνε... σε ποιο μάθημα είπαμε η εργασία?
Mar 03 2011 21:42
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Άσε, μ' έφαγε το ίδιο μου το παιδί μου. :hahaha: Παράπονο δεν έχω πάντως. Ειδικά στον τελευταίο γύρο που ήξερα πως θα φύγω το καταχάρηκα το παιχνίδι. Τελικά η καλύτερη φάση είναι όταν έρχεται η ώρα σου. Και ήρθα να σας κάνω παρέα στην Κόλαση πουλάκια μου, θα περάσουμε καλά :hahaha: Και στα δύο πήγαινε :tensai:
Mar 03 2011 21:01
Photo

Kai → Napster

Δεν το έχω διαβάσει καθόλου. Απλά με σκότωσε ο "Fukunaga" στο η νύχτα πέφτει και θέλω να δω τι ρόλο βαράει :hahaha: Με απωθούσε τρελά η ηρωίδα, είναι από αυτές που βλέπεις φάτσα και λες 'Ω καλά χτυπημένη θα είναι' ή εμένα μου φαίνεται; Σύμφωνα με τα rankings του Fuuta ο Hibari ήταν ο πιο δυνατός σε δύναμη. O Yamamoto σύμφωνα με τον Reborn έχει πολύ περισσότερο ταλέντο να γίνει δολοφόνος και ότι απορροφά πολύ εύκολα τα πράγματα. Αμά δω Yamamoto να λέει 'Χαχαχα, πάμε να σκοτώσουμε κανέναν σήμερα' θα ξέρω ότι το Reborn φτάνει στο τέλος του. :hahaha: Έχω. Είμαι παντρεμένη με τον Gokudera και έχουμε έναν υπέροχο γάμο. Όλη τη μέρα ασχολείται με τον Jyuundaime και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τον λατρεύω. Μάλιστα μετά από εισήγηση του Jorg άλλαξα τη φωτό του σε μια που είναι 25 και όχι στα παιδικά του χρόνια (αχ, τότε που γνωριστήκαμε, πώς περνά ο καιρός. Αυτός άλλαξε το κόλλημα με τον Jyuundaime καθόλου) για να μη με περάσουν για shotacon.
Mar 03 2011 20:59
Photo

Napster → Kai

Liar Game?:himitsu: Δεν το εχεις διαβασει ή απλα θα το συνεχισεις? Απο τα αγαπημενα μου ειναι το Liar Game και η Live Action σειρα του ηταν παρα πολυ καλη. Fukunaga...?...oh...:oo: Heh, και 'γω διαβασα ολα τα posts στο thread του Reborn!. Οντως ο Jorg με αλλα 1-2 ατομα εκαναν καλα posts. Οι αλλοι: "Wow, φοβερο chapter", "Yamamoto FTW", Βγηκε το μπλαμπλαμπλα chapter", "Respect" κτλ.... Μια ερωτηση. Τελικα ο πιο δυνατος ποιος θεωρειτε? Ο Hibari ή o Yamamoto? Επειδη αμα θυμαμαι καλα σε αρκετα chaps ελεγαν πως ο Hibari ειναι ο πιο δυνατος ενω σε ενα αλλο chap. [I]αμα θυμαμαι καλα[/I] (εκει που ολοι εκαναν training εκτος απο τον Yamamoto) ειπε πως δεν χρειαζεται γιατι αμα κανει τοτε θα γινει υπερτουμπανο. Yeap, συμφωνω! Γι' αυτο την αγαπαω!:lovulovu::wooi2: Εσυ εχεις husbando?
Mar 03 2011 15:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Παρεπιμπτόντως...πέθανες...^^ Άντε ωραία, καλή επιτυχία! Ωχ, με ποια έννοια ότι να ναι? Σε επίπεδο μαθήματος ή μαθητών?
Mar 03 2011 14:52
Photo

Kai → Napster

:hahaha: [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Ούτε εγώ τρελαίνομαι, αλλά την παλεύω. Άσε να το ξεκινήσω πρώτα να σου πω σε τι επίπεδα πρέπει να φτάσει ο μαζοχισμός σου πριν το ξεκινήσεις για να είσαι προετοιμασμένος. Θα διαβάσω πρώτα το Liar Game όμως να δω τι εστί Fukunaga και μετά βλέπουμε.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Καλά, από την άλλη υπάρχουν και thread που είναι γεμάτα και τα posts είναι του τύπου. 'OMG, this chapter was so epic- τέλος' βλ. Reborn!. Λυπάμαι τον Jorg που κάνει απόπειρες για συζήτηση, αν βλέπω να το έχει σταματήσει τελευταία.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Ναι, το raw ήταν λίγο αίσχος, δεν κρύβεται. Πάντως μέσα από το one-shot έκανε μπαμ ότι δούλευε όλο το Arc της Varia, που από εκεί στην ουσία άλλαξε όλο το μελάνωμα και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Ryohei rulez! Είναι τόσο Extreme που όσο λίγο και να εμφανίζεται παραμένει πιο extreme απ' όλους. Όντως έχει γίνει too epic, η mangaka ξέχασε την αγάπη της για τον HIbari και κλίνει τελείως προς αυτόν πλέον. Καλά λένε τα γούστα αλλάζουν με τα χρόνια.[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana][COLOR=black]Μία σχέση πρέπει να διέπεται από αγάπη και κατανόηση. Απέκτησες την ιδανική waifu λοιπόν. [/COLOR][/FONT][/COLOR]
Mar 03 2011 10:05
Photo

Kai → shinigami94

[COLOR=dimgray]Κι εγώ thanks για το request.[/COLOR] [COLOR=dimgray]Δεν μπόρεσα να κρατήθώ :hahaha: Ι had to do it.[/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Γενικά ελπίζω να το διασκέδασαν κι άλλοι όπως το διασκέδασα, υπήρχαν κακές στιγμές, but who cares?[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι κοπέλες που δεν πάω σε anime και manga συνήθως έχουν την ίδια φάτσα και το ίδιο κούρεμα και οι εξαιρέσεις είναι 1 στις 100 ας πούμε, λες και τις βγάζουν με μαζική παραγωγή, οπότε με το που την είδα είπα 'Αποκλείεται' και έκλεισα το manga. Αν κάποιος το διαβάζει μόνο γι' αυτή, ακόμα κι αν δεν την ξέρω, πρέπει να έχει πρόβλημα.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Νice, αν ο mangaka αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να μη νικήσουν σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον. Θα το πιάσω την Παρασκευή μόλις γυρίσω από το μάθημα[/FONT][/COLOR].
Mar 03 2011 09:55
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ε, οκ είμαι σε γενικές γραμμές. Σήμερα παραδίδω το πρώτο κομμάτι, οπότε θα δείξει. Να δούμε και πώς θα πάμε από εδώ και πέρα γιατι τα πράγματα είναι ό,τι να 'ναι.
Mar 03 2011 09:50
Photo

Napster → Kai

Ξερεις πως μισω τα Vampires. :uhh: xD Yeap, why not? Εδω ανοιγουν thread και δεν postαρουν καθολου, τουλαχιστον στο δικο μας θα εχει posts.:hahaha: Γινετε να μην μου αρεσει ενα manga οταν απο την πρωτη σελιδα δειχνει εναν cool guy να κραταει [B]Katana[/B]?:hero: Το διαβασα οπως καταλαβες. :P Ωραιο σχεδιο, ωραιο story με παρα πολυ ωραιο τελος. Το σχεδιο δεν μπορεσα να το απολαυσω πολυ~ επειδη δεν ηταν καλα τα raw που χρησιμοποιησαν. :/ Αλλα και παλι πολυ καλο One Shot. Ναι, ναι. Δεν εδειχνε και πολυ τον Sasagawa στα προηγουμενα chaps. Οχι τιποτα αλλο, απλα αρχισε να μου αρεσει ακομα περισσοτερο τωρα. :P Ο Yamamoto μου φαινεται πως εχει γινει πολυ epicος τωρα τελευταια. Ναι, ντροπη μου θα επρεπε κανονικα τωρα να ειμαι στο ongoing chap αλλα whatever...:P (Δεν θυμωσαι η Adachi μαζι μου, με καταλαβενει...<3) Aww ολοι μαθατε για την waifu μου?:lovulovu: Θα δουμε, αυτο το Σ/Κ θα προσπαθησω να το φτασω ΚΑΙ ΑΥΤΟ στα ongoing chap του. :Blissfull:
Mar 02 2011 23:53
Photo

shinigami94 → Kai

Thanks γiα το accept και για το κομπλιμέντο ^^ Also,λύθηκα στα γέλια όταν διάβασα το star wars reference xD Πραγματικά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που το διαβάζει για τη Nao xD Akiyama and Fukunaga!!Πραγματικά περιμένω σε κάθε γύρο να δώ το σχέδιο που έχει σκεφτεί. Ένα ακόμη καλό σε αυτό το manga είναι (εκτός απο το έξυπνο σενάριο) πως δεν είναι σίγουρο αν θα νικήσουν.Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να χάσουν.
Mar 02 2011 23:35
Photo

Kai → shinigami94

[COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Πάντως μπράβο, γιατί είδα 3 παιδιά 16 χρονών να βάζουν τα γυαλιά σε μεγαλύτερος, ειδικά από ωριμότητα.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Αν σκοπεύεις να τα τσεκάρεις και τα 2, πρώτα δες το anime και μετά το manga γιατί αν τα πάρεις ανάποδα το anime δε θα σ' αρέσει τόσο. Έχει πάντως και κάποια extra υποθέσεις. Για shounen που έτρεχε στη shounen jump παραείναι καλό και ο Neuro είναι "αξιαγάπητος".[/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=#555a5f][FONT=Verdana]Πρέπει να τον δω τον Fukunaga΄σίγουρα. Λέω αυτές τις μέρες να το αρχίσω. Και πίστευα πως δε θα το πιάσω ποτέ! Κυρίως επειδή ΄δε μου φάνηκε πολύ σόι η πρωταγωνίστρια.[/FONT][/COLOR]
Mar 02 2011 23:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Helloooooooooo! Α, ωραία! OK, όταν τη δω από κοντά θα της πω λεπτομερώς! Μια χαρά καλή μου! Εσύ τι γίνεται, πως περνάς? Πως πήγε η εγρασία?
Mar 02 2011 23:02